شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

اقامت دائم مالزی

از آنجایی که در سال های اخیر افراد زیادی برای مهاجرت کاری و یا تحصیلی به مالزی اقدام نموده اند این سوال برای همگان پیش آمده است که آیا این افراد می توانند اقامت دائم مالزی را دریافت کنند؟

کشور زیبا و پیشرفته مالزی در جنوب شرق آسیا است. پایتخت این کشور کوالالامپور می باشد که به عنوان پایتخت تجاری مالزی نیز شناخته می شود و پایتخت اداری آن که متشکل از وزارت خانه ها و سازمان های دولتی است. شهر جدید پوتراجایا می باشد. این کشور عضو سازمان ملل متحد است و همیشه از مسائل بین المللی و اختلافات جهانی روندی میانه رو را پیش گرفته است.

کشور مالزی یکی از کشورهای معروف در هماهنگی نژادی در جهان است که با احتساب تنوع مذهب دارای هماهنگی بسیار منظم و آرامی می باشد. این کشور به صورت حکومت سلطنتی دوره ای از میان ۹ سلطانی که ۹ منطقه را تحت امر خود دارند اداره می گردد که هر ۵سال تغییر پیدا می کند.

عمده مذهب رایج در مالزی اسلام می باشد اما مذاهب دیگر مثل مسیحی، بودایی نیز تشکیل دهنده این جامعه هستند.
پادشاه در مالزی به عنوان فرمانده نیروهای مسلح می باشد و اختیارات قانونی دارد که بعد از انتخاب نخست وزیر از طرف پارلمان این اختیار را به وی تنفیذ نماید.

حال با توجه به مطلبی که گفته شد و با توجه به شمایی کلی از این کشور به شرایط اقامت و اخذ تابعیت این کشور جذاب می پردازیم.

اخذ اقامت در کشور مالزی به انواع مختلفی می باشد. اقامت ها خود نیز به دو شاخه کلی و اصلی اقامت دائم و اقامت موقت می باشند که اقامت دائم در واقع دروازه اخذ تابعیت و شهروندی می باشد.

اقامت دائم

اقامت موقت

در این کشور نیز مانند اکثر کشورهای آسیایی با ثبت شرکت، تحصیل، سرمایه گذاری و … می توان اقامت موقت را دریافت نمود.
این اقامت های موقت اتفاقا بسیار برای مهاجران جالب هست و بسیاری از امکانات که یک شهروند می تواند از دولت داشته باشد یک مهاجر نیز می تواند از آن استفاده نماید.

اقامت های موقت مالزی که بیشترین زمان آن ۱۰ ساله می باشد طبق قانونی در سال ۲۰۰۰ به تصویب رسید. طبق برنامه مالزی خانه دوم من یا همان MM2H این کشور به تعداد مشخصی از متقاضیان اقامت داده می شود.

اقامت های تحصیلی و کاری نیز در ابتدا هر شش ماه یکبار تمدید می گردد و بعد از آن هر یکسال و نهایتا ویزاهای سه ساله برای ماندن در کشور داده می شود.

اقامت دائم

اقامتی که منجر به اخذ تابعیت گردد را شامل می شود. تابعیت ها با شروط خاصی به افراد داده می شود که شاید یکی از راحت ترین آنها ازدواج می باشد. اگر فردی غیر از مالزیایی با یک فرد مالزیایی ازدواج نماید طبق قانون مجاز به اخذ اقامت دائم و تابعیت می باشد.

البته شرط اصلی تابعیت بله بودن زمان مالزیایی و آشنایی به قوانین کشور است. درسال ۱۹۶۲ مالزی استقلال خود را از انگلستان بدست آورد و طبق قانون همه افرادی که قبل از سال ۱۹۶۲ در این کشور به دنیا آمده باشند اقامت دائم و شهروندی داده می شود.

درصورتی که فرزندی در خاک کشور مالزی به دنیا بیاید توانایی اخذ اقامت این کشور را دارد. به هرحال با توجه به رشد اقتصادی این کشور شرق آسیایی و با توجه به رشد اقتصادی این کشور شرق آسیایی و با توجه به نزدیک بودن فرهنگ کشورمان با کشور مالزی و از همه مهمتر دین مشترکی که داریم.

شاید بتوان گفت یکی از مقاصد خوب مهاجرت یه کشورهای خارجی کشور مالزی می باشد که بسیاری از خواسته های یک متقاضی به مهاجرت را تامین میکنه.

همراهان گرامی برای اطلاع از اخذ اقامت دائم مالزی و شرایط دیگر اقامتی آن باموسسه مهاجرتی آریاناپارس تماس گرفته و از شرایط آن مطلع گردید.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *