شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

اخذ اقامت ایتالیا از طریق تاسیس شعبه

یکی از راه های اخذ اقامت ایتالیا از طریق تاسیس شعبه به صورت سرمایه گذاری می باشد. یکی از راه های دریافت اقامت کشور ایتالیا تاسیس شرکت و یا تاسیس شعبه ای از شرکت در ایتالیا می باشد.

تنها در صورتی که این شعبه، شاخه ای از یک شرکت مادر باشد این نوع از اقامت را می توان دریافت کرد. راه اندازی شعبه جدید از یک شرکت مادر به مراتب مقرون به صرفه تر از راه اندازی اصل شرکت است.

موارد مورد نیاز برای تاسیس شعبه

  • ثبت شعبه در اداره ثبت ایتالیا (بخش شعبه های شرکت های خارجی)
  • تعیین نماینده شعبه (نماینده نیازی به اقامت در ایتالیا ندارد و می تواند همان شرکت باشد)
  • ارائه آدرس در ایتالیا (چنانچه دفتری در ایتالیا نداشته باشید می توانید آدرس مجازی ارائه نمایید)
  • ارائه شماره vat (مالیات بر ارزش افزوده) از ایتالیا

قوانینی که شرکت موظف به رعایت آن می باشد عبارتند از:

  • ثبت شعبه شرکت در ایتالیا و ارائه آدرس مشخص در ایتالیا.
  • تعیین نماینده شعبه و همچنین تعیین کردن حدود اختیارات این نماینده.
  • تاسیس شعبه در ایتالیا باید در دفتر نامه های رسمی این کشور ثبت شود. اگرچه این پروسه از طریق گرفتن وکیل و از راه دور نیز قابل اجرا می باشد.
  • در صورتی که تمایل داشته باشید شخص دیگری کارهای ثبت شرکت شما در ایتالیا را انجام دهد. این شخص باید حتما از جانب شما وکالتنامه رسمی داشته باشد. که البته این وکالتنامه باید توسط سفارت و یا کنسولگری ایتالیا در کشور شما تایید شده باشد.

اخذ اقامت ایتالیا از طریق تاسیس شعبه

مدارک مورد نیاز برای تاسیس شعبه

  • گواهی همکاری، قولنامه و مقررات شرکتی که قصد ایجاد شعبه جدید در ایتالیا را دارد به علاوه نام تمامی شرکا و سهامداران.
  • یک کپی از توافق نامه میان مدیران شرکت برای راه اندازی شعبه در ایتالیا.
  • لازم است که این اسناد به امضای کنوانسیون پنجم اکتبر۱۹۶۱ رسیده باشد. همچنین در کشور مبدا مورد تایید سفارت خانه و یا کنسولگری ایتالیا قرار گرفته باشد. از سوی دیگر این اسناد باید به زبان ایتالیایی ترجمه شود.

مدارک مورد نیاز برای تمدید شرکت تاسیس شد

برای تمدید ثبت شرکت در ایتالیا باید به ماده ۲۵۰۸ قانون مدنی این کشور مراجعه شود. بر طبق این قانون علاوه بر پرکردن فرم های مورد نیاز شما باید مدارک زیر را ارائه نمایید:

  • مدارک مالی شرکت.
  • اطلاعات مربوط به هرگونه تغییر در تعداد شرکا و سهامداران شرکت.
  • اطلاعات مربوط به هرگونه تغییر مشخص در شرکت های تابعه و یا شعبات این شرکت که البته چنانچه شما تمایل به تاسیس شعبه ای از شرکت خود در ایتالیا را داشته باشید مشاورین ما در آریاناپارس در تمامی این مراحل همراه شما هستند.

مزایای اخذ اقامت ایتالیا از طریق تاسیس شعبه

تاسیس شعبه در ایتالیا یکی از ساده ترین راه های اخذ اقامت ایتالیا می باشد. اخذ اقامت ایتالیا برای افرادی که شعبه جدید از شرکت خود را در ایتالیا تاسیس کنند و همچنین برای افرادی که تمایل به راه اندازی بیزینس جدید در این کشور را دارند میسر می باشد.

مدت پروسه اخذ اقامت از روش تاسیس شرکت در ایتالیا در حدود ۱۰ماه می باشد. بر طبق قوانین ایتالیایی در صورتی که که هر فرد ۵ سال در ایتالیا اقامت قانونی داشته باشد می تواند برای اقامت دائم ایتالیا اقدام کند.

برخی از مزیت های تاسیس شعبه

  • امکان تردد در همه کشورهای عضو پیمان شینگن بدون نیاز به ویزا
  • عدم نیاز به داشتن مدرک زبان ایتالیایی
  • عدم وجود محدودیت سنی
  • امکان تحصیل رایگان در همه کشورهای اتحادیه اروپا و بسیاری از مزایای دیگر
برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *