شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

اخذ اقامت تجاری

اخذ اقامت تجاری به همراه توضیحات

دریافت اقامت در کشورهای مختلف می تواند به روشهای گوناگونی انجام گیرد، راههای معقول مهاجرتی در حال حاضر تحصیلی و کاری و سرمایه‌گذاری می‌باشند. سرمایه‌گذاری می‌تواند یکی از راههای اقامت بصورت تجاری باشد یعنی شخص می‌تواند با راه‌اندازی یک تجارت در کشور مقصد اقامت آن را دریافت کند.

این تجارت می‌تواند بصورت شخصی نباشد یعنی میتواند بصورت خرید سهامی از یک شرکت باشد به عنوان مثال شرکتهای بلوک شرق اروپا فروش 33% از سهام یکی از شرکتهای تجاری خود میتوانند در اخذ اقامت یکساله و سپس تمدید و پس از 5 سال یاری کنند، حال اگر شخصی بخواهد تجارت مورد نظر خود را در یک کشور راه‌اندازی کند باید نقشه تجاری کار مورد نظر را تهیه کند.

پس از بررسی‌های لازم اگر با تجارت او در آن منطقه با توجه به نیازهایش موافقت شد شخص میتواند کار را ادامه دهد و پس از بررسی سالانه تجارت او و پرداخت مرتب مالیات‌ها و گردش مالی مناسب شخص میتواند این اقامت را تمدید کند و پس از 3 تا 5 سال آن را به اقامت دائم تبدیل کند.

کشورهای مختلف

نکته قابل ذکر این است که این پروسه در کشورهای مختلف میتواند گوناگون باشد به عنوان مثال شخصی که در استرالیا بخواهد این پروسه را انجام دهد باید به سطح امتیازات مورد نظر برسد و پس از دریافت یک اسپانسر شیب از یکی از ایالتهای استرالیا تشکیل پرونده دهد.

باید ذکر کرد این ویزا در استرالیا منجر به اقامت 4 ساله میشود و شخص میتواند پس از اخذ این اقامت 4ساله تجارت خود را در آن ایالت آغاز کند و ایالت مورد نظر ایالتی است که او در آنجا اسپانسر شیپ را دریافت کرده است، افراد پس از گذشت 2 سال از تجارت مورد نظر در صورت عمل به شرایط ویزا میتوانند برای اقامت دائم استرالیا اقدام کنند، باید ذکر کرد که این نوع ویزا در کشورهای مختلف برای تمام اعضای خانواده صادر میشود البته باید گفت که افراد بالای 18 سال غیر از کشور کانادا شامل این پروسه اقامتی نخواهند شد.

در کشورهای اروپایی ماجرا میتواند کمی متفاوت باشد به عنوان مثال در کشور سوئد هر فرد میتواند با پرداخت 150 تا 200 هزار یورو به دولت سوئد اقامت این کشور را به دست آورد و حتی اگر مبلغ مورد نظر برای تجارت او زیاد هم باشد باز هم باید این مبلغ در حساب دولت سوئد داشته باشد و بواسطه آن بتواند تجارتی را آغاز کند که البته آغاز هر تجارتی احتیاج به نوشتن نقشه تجاری مورد نظر دارد.

پروسه‌های کاری

معمولاً راه‌اندازی پروسه‌های کاری در کشورهای مختلف از 4 ماه تا 9 ماه میتواند طول بکشد. برخی از کشورها احتیاج به مدرک زبان هم دارند و شخص باید پیش نیازهای نمره زبان مثل آیلس 4 تا 5 را به عنوان مثال در انگلیس داشته باشد و البته پروسه مالی این مسئله همانطور که گفته شد در کشورهای مختلف متفاوت است.

انواع مختلفی از ویزاهای شنگن وجود دارد که افراد با استفاده از آنها میتوانند به حوزه شنگن رفت‌وآمد کنند. یکی از انواع این ویزاها ویزای شنگن نوع D برای تجار و بازرگانان میباشد. این ویزا بلندمدت میباشد تا افراد بتوانند در طی سالها برای فعالیتهای تجاری خود به کشورهای حوزه شنگن سفر کنند.

مدت زمان اقامتی در کشورهای مختلف جهت تجارت متفاوت میباشد به عنوان مثال افرادی که در استرالیا صاحب کسب و کار و تجارت هستند یک ویزای 5 ساله دارند و میتوانند تا 5 سال به و از استرالیا سفر کنند و در این مدت زمان میتوانند در اتحادیه اروپا کمتر یا بیشتر باشد معمولا ویزاهای تجاری در اروپا 1 ساله هستند که پس از راه‌اندازی بیزینس مورد نظر و ادامه منطقی آن هر سال تمدید میشود.

در حالت کلی باید گفت که اخذ اقامت تجاری از طریق راه‌اندازی یک کسب و کار در جاهای مختلف دنیا امکان‌پذیر است چه در اروپا و چه در آمریکا که فرد با نوشتن نقشه تجاری کسب و کار خود میتواند کار مورد نظر را راه‌اندازی کند و پس از چند سال اقامت دائم خود را دریافت کند.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *