شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

اقامت با لیسانس

اقامت با لیسانس

گرفتن اقامت دائم یک کشور از دو طریق امکان پذیر است، به صورت مستقیم و یا با واسطه کار چند ساله. در رابطه با قسمت مهاجرت مستقیم می توانید در قسمت اقامت وب سایت موسسه مهاجرتی آریانا پارس اطلاعات لازم را کسب کنید. که در بالای همین صفحه موجود است و مشاهده کنید که آیا گرفتن اقامت دائم کشوری با همین مدرک لیسانس برای شما امکان پذیر است یا خیر؟

به طور کلی صرفاً با استفاده از مدرک لیسانس،شانس کمی برای گرفتن اقامت دائم کشور ها بصورت مستقیم وجود دارد ولیکن در کشور هایی نظیر استرالیا، نیوزلند و کانادا می توانید از طریق مهاجرت از تخصص و با داشتن پارامترهای دیگر نظیر سابقه کاری، مدرک زبان و…

برای اقامت دائم مستقیم اقدام کنید(اطلاعات مربوط به انواع این مهاجرت در وب سایت موسسه مهاجرتی آریانا پارس در بخش مربوط به هر کشور موجود است. ولی در این مطلب می خواهیم در رابطه با اخذ اقامت دائم  از طریق روش های غیر مستقیم و با واسطه صحبت کنیم. گفتنی است بیشتر افرادی که موفق به اخذ اقامت دائم کشورهای اروپایی، آمریکا  و دیگر کشور ها شده اند از یکی از طریق زیر موفق به این امر شده اند، البته این نکته قابل ذکر است که همه ی این روش ها مورد تائید موسسه حقوقی آریانا پارس و وکلای پایه یک دادگستری این موسسه نمی باشد.

روش اول:

گرفتن پیشنهاد شغلی از یک کارفرما با حداقل پیشنهاد حقوق با ارزش ۲۳۰۰ دلار که فرد پس از اقدام برای ویزای کار در کشور مورد نظر و پرداخت مالیات حقوق های دریافتی خود بین ۳ تا ۵ سال، معمولاً موفق به اخذ اقامت دائم کشور می شود.

در عمل این روش تنها زمانی امکان پذیر است که یک کارفرما مشخص فقط برای شخص متاضی (بواسطه آشنائیت و یا روابط فامیلی) درخواست کار را تسلیم اداره مهاجرت می نماید چرا که در بیشتر کشور ها، اولویت اعطای ویزا کار با افرادی است که ساکن این کشور هستند فلذا روش های بعدی کاربردی تر می باشند.

روش دوم:

با ورود به کشور مورد نظر از طریق پذیرش تحصیلی در مقطع بالاتر و یا تکرار مقطع گذشته، شخص متقاضی اقامت دائم کشور، با دو امکان روبرو می شود که اولی اتمام مقطع در کشور مورد نظر و پیدا کردن شغل بر اساس مدرک اخذ شده در همان کشور است.

که این روش، مطمئن ترین راه جهت اخذ اقامت دائم کشور می باشد چرا که با دریافت مدرک تحصیلی از دانشگاه های معتبر کشور و آشنایی با شرایط آن کشور و به خصوص این مطلب که بیشتر کشور های دنیا، به دانشجو پس از اتمام تحصیل، فرصت برای انجام کار میدهند، متقاضی اخذ اقامت دائم به راحتی نائل به انجام این کار می شود. حال این کار در دو دسته کشور صورت پذیر است:

۱ کشور هایی که تحصیل در آنها رایگان است و اخذ مقطع لیسانس به راحتی و بدون پرداخت هیچ هزینه ای امکان پذیر است.

۲ کشور هایی که انگلیسی زبان هستند و می توان در آنها بعد از تحصیل سریع تر کار پیدا کرد.

اطلاعات مربوط به ویزای تحصیلی در بیشتر کشور های دنیا را می توانید در قسمت مشاوره تحصیلی وب سایت موسسه حقوقی آریانا پارس بیابید.

ولی امکان دومی که فرد با ورود به کشور مورد نظر خود با ویزای تحصیلی، پش روی خود دارد این مطلب است که گاهی فرد پس از ورود به کشور مورد نظر از طریق ویزای تحصیلی، اقدام به جستجو جهت شغل مورد نظر می کنند و پس از پیدا کردن شغل مورد نظر خود و تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کار و کار کردن به مدت ۳ تا ۵ سال موفق به اخذ اقامت دائم این کشور می شوند.

روش سوم:

اخذ اقامت دائم با داشتن مدرک لیسانس، این مطلب است که پس از دریافت ویزای تحصیلی کشور مورد نظر، فرد می تواند از طرقی نظیر سرمایه گذاری، پناهندگی و … اقدام به اخذ اقامت دائم آن کشور نماید. که این راه نیز شانس بیشتری از اقدام مستقیم برای اخذ اقامت دائم برای افراد متقاضی دارد.

0/5 ( 0 نظر )
برچسب‌ها,
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

44 پاسخ به “اقامت با لیسانس”

  1. غفوری گفت:

    سلام من 43 سال دارم و حدود 10سال سابقه حسابداری داررم که البته فقط حدود 5 سال بیمه داشتم.مدک تحصیلیم کاردانی امور بانکی هست.الان دانشجوی ترم ششم روانشناسی هستم و همسرم کارشناسی ارشد روان پرستاری هست و حدود 16 سال سابقه ی کاری .هچنین یک پسر 10 ساله داریم .آشنایی ما با زبان انگلیسی کمی کمتر ازمتوسط هست که البته امکان یادگیری بیشتر فراهم می باشد
    ممکنه بفرمایید در چه صورت امکان درخواست اقامت در یکی از کشورهای کانادا،آمریکا یاسوئد را داریم؟مشکر

    • آریاناپارس گفت:

      سلام
      شما می توانید از طریق تحصیلی فرزند و یا همسر خود اقدام نمایید. البته شرایط شما نیاز به بررسی دارد. لطفا با موسسه تماس بگیرید.

  2. باران گفت:

    سلام با داشتن مدرک تحصیلی لیسانس پرستاری و متاهل بودن و داشتن یک بچه 5 ماهه و نداشتن مدرک زبان می شه برای اقامت در کانادا اقدام نمود چطوری باید شروع کنم و در ایران چه مهارتی را ارتقا بدم در ضمن همسرم مدرک مهارت فنی داره ایشون نجار بسیار حرفه ای با مدرک دیپلم هستند

  3. بهار گفت:

    سلام من ارشد مدیریت آموزشی دارم و سابقه کاری 10 سال با بیمه را دارم و 40 ساله و خانم و مجرد هستم میشه برای اقامت به کانادا اقدام کنم زبان در حد متوسط بلدم ولی مدرکی ندارم لطفا راهنمایی کنید

    • آریاناپارس گفت:

      سلام
      سریع ترین و راحت ترین کار برای شما اقدام از طریق ویزای تحصیلی می باشد . که بعد از گذراندن دوره ی تحصیلی شما بتوانید در همانجا ئدر خواست ویزای کار داده و بمانید.

  4. razieh گفت:

    سلام . من فوق لیسانس معماری دارم و پروانه پایه 3 طراحی و نظارت معماری.کدوم کشور برای گرفتن اقامت پیشنهاد میدید و از چه راهی؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام باید شرایطتون بطور کامل بررسی بشه تا راه مناسبی برای شما پیشنهاد شود.برای انتخاب راه شرایطی مثل سن، سطح زبان، هزینه ای که درنظر داریدو… دخیل هستند.
      برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید از طریق لینک زیر با مشاورین ما در ارتباط باشید:
      https://arianaabroad.com/contact-us/

  5. kate گفت:

    سلام ببخشید من دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری هستم یه ترم دیگه درسم تموم میشه . قبلا برای کارشناسی فرش اقدام کردم ولی انصراف دادم و کادارنیشو گرفتم تو زمینه طراحی و نقاشی فعالیت داشتم و یه مدرک از جهاد دانشگاه تهران دارم همسرمم هنرمنده ولی مدرک دانشگاهی نداره سنمونم بالای 30 هست سرمایه برای سرمایه گذاری در اون حد نداریم بخاطر یسری مشکلات . میخواستم بدونم برای اقامت به انگلیس یا کشور اروپایی یا جای دیگه چقدر شانس داریم و باید چیکار کنیم؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای مقطع ارشد میتوانید اقدام کنید. حداقل ایلتس 6-6.5 نیاز میباشد.
      برای کسب اطلاعات بیشتر و بررسی دقیق تر شرایطتان میتوانید از طریق شماره های درج شده در سایت با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید:
      https://arianaabroad.com/

  6. سینا گفت:

    سلام
    من مدرک لیسانس تکنولوژی ساختمان دارم با 25 سال سابقه کار همسرم هم تحصیلاتش دیپلمه
    500 میلیون هم سرمایه دارم چجوریه میتونم اقامت دایم در یه کشور اروپایی بگیرم؟؟؟؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      با حدود 10 هزار یورو میتوانید بعنوان یک سرمایه گذار وارد یکی از کشورهای اتحادیه اروپا شده و اقامت آن را بگیرید . لطفا برای اطلاعات بیشتر با موسسه تماس بگیرید .
      https://arianaabroad.com

  7. سروش گفت:

    با سلام
    21 سالمه دوباره دارم کنکور میدم می خواستم بدونم مدرک چه دانشگاهایی توو اروپا یا کانادا مورد تایید قرار میگیره در ضمن نامزدمم توی تیم ملی راگبی بازی میکنه و همسنیم به جز مدارک زبان چه چیزهایی لازم داریم واسه پذیرش و اینکه ویزا ورزشی مراحل راحتتری داره یا تحصیلی با تشکر

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      عمده دانشگاههای کانادا مور تایید وزارت علوم ایران است و برای اطلاعات بیشتر از دانشگاههای مورد تایید ایران به سایت وزارت علوم که ابان ماه هر سال اپدیت میشه مراجعه کنید و در مورد ویزای تحصیل یا ورزشی” اگر از طریق ویزای تحصیلی اقدام کنید پروسه زودتر انجام میشود .

  8. اسلامي گفت:

    سلام
    من دانشجوي دكترا روانشناسي تربيتي هستم و همسرم ليسانس عمران با ١٥ سال سابقه كار براي اقامت به كدام كشورها مي تونيم اقدام كنيم

  9. امیر گفت:

    سلام من لیسانس مهندسی ژنتیک دارم آزاد کدوم کشور برای اقامت و کار پیشنهاد میکنید؟

  10. محمود گفت:

    سلام
    خسته نباشید من لیسانس مکانیک خودرو از دانشگاه فنی حرفه ای دارم سراسری تهران مدرک بین المللی نجات غریق هم دارم و 25 سال سن می خواستم بدونم کدوم کشور ها میتونم اقامت بگیرم و ایا دانشگاه فنی و حرفه ای مارو قبول دارن

    خیلی ممنونم میشم اگه کمکم کنید

  11. ایوب گفت:

    سلام
    ببخشید یه سوال داشتم خدمتتون
    من کارشناسی مهندس نفت از دانشگاه شیراز و کارشناسی ارشد مهندسی نفت از دانشگاه صنعتی سهند دارم. و مادر زنم اقامه فرانسه رو دارن بهترین و راحترین کار برای گرفتن اقامه فرانسه چی هستش؟
    با تشکر

  12. وحید گفت:

    سلام خسته نباشید بنده لیسانس مهندسی اپتیک و لیزر دانشگاه سراسری دارم اما تو ایران کار و حرفه ای در این زمینه برام وجود نداره و هیچ راهی جز رفتن نمونده. شما کدوم کشور پیشنهاد میکنید ک حتی اگه ویزای کار نشد پناهندگی بشه گرفت. ممنون

  13. هانیه آبانگر گفت:

    سلام.روز بخیر.میشه لدفن در مورد اقامت از طریق کار یا تحصیل در یه کشور آسیایی مثل مالزی و یا قبرس یا هرجایی که بنظر خودتون مناسبه من رو راهنمایی کنین.ممنون از لطفتون

  14. سجاد گفت:

    سلام
    من فوق لیسانس حسابداری دارم. می تونم بدون ادامه تحصیل اقامت کشور خاصی بگیرم؟؟؟
    یعنی فقط واسه کار و زندگی

  15. Mahshad گفت:

    سلام من فوق دیپلم مربی کودک و لیسانس و فوق لیسانس روانشناسی بالینی دارم دانشگاه آزاد نجف اباد.میشه از طریق کاری اقدام کنم برای اروپا؟اگر بخوام مجدد ارشد بخونم کدوم کشورها رایگانه؟میشه ارشد یه رشته دیگه رو بخونم؟

  16. حسین مدرسی نیا گفت:

    با سلام..من ۳۵ ساله ،متاهل ،فوق در لیسانس آموزش زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه و بیمه ،امکان مهاجرت به کدوم کشور برام فراهمه؟

  17. منصور گفت:

    سلام من مدرک لیسانس حقوق کیفری ایران دارم میتونم اقامت بگیرم باتشکر منصور

  18. گلنوش گفت:

    ببخشید من یه سوال داشتم
    من برای کارشناسی رشته موسیقی برای هلند باید حتما نمره زبان داشته باشم؟
    یا هم اینکه بلد باشم کافیه؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      نیاز به مدرک زبان می باشید و دوره ها در کشور هلند به زبان انگیسی و آلمانی ارائه می شود . باید بررسی شود که به چه زبانی ارائه می شود و مدرک زبان لازمه را کسب کنید

  19. ali گفت:

    سلام
    من و همسرم 25 ساله هستیم و من فوق لیسانس فلسفه و همسرم فوق لیسانس زبان از دانشگاه تبریز هستیم. و هردو لیسانس رو در تربیت معلم خوندیم و الان 5 سال سابقه تدریس داریم. من ابتدایی و اون دبیر زبان. برای کدوم کشور میتونیم تقاضای اقامت کنیم؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      شما می توانید برای ویزاهای کار در کشور های استرالیا ، دانمارک ، کانادا و آفرقای جنوبی اقدام نمایید و پس از سه سال کار کردن اقامت این کشور ها را کسب کنید برای اطلاعات بیشتر به صفحه های مربوطه مراجعه کرده و با مشاورین ما در ارتباط باشید

  20. مهدی گفت:

    سلام میخواستم ببینم من با مدرک لیسانس حسابداری و زبان انگلیسی هم بلدم میخواستم ببینم که کشور آلمان بهتره یا دبی برا زندگی کردم دایم. لطفا راهنماییم کنید. شرایط خوب بودنش رو هم بگید. با تشکر فراوان

  21. نازگل گفت:

    سلام روزتون بخیر من لیسانس معماری دارم و 3 سال هست که در همین زمینه سابقه کاری دارم برای تحصیل یکی از کشور های اروپایی که هزینه کم تری داره رو بهم معرفی میکنید ، تمام خانوادم هم اروپا و آمریکا هستن جز پدر و مادرم، آیا تاثیری داره وجود اونها؟ زبان انگلیسیم هم معمولیه و مدرک زبان ندارم .اگه احتیاج باشه می خونم.فقط میخوام جایی برم که هم خوب باشه هم از لحاظ هزینه کم ممنون

    • آریانا پارس گفت:

      با سلام و احترام
      شما در صورت داشتن مدرک زبان برای تمامی کشور ها می توانید اقدام نمائید . کشورهای آلمان،اتریش،فنلاند،نروژ و فرانسه بصورت رایگان می باشد که برای اطلاعات بیشتر با مشاورین موسسه در ارتباط باشید

  22. نسترن گفت:

    سلام.من لیسانس رشته هنرهای تجسمی ازمراکزتربیت معلم,بامعدل خوب تحصیلات خودرابه اتمام رساندم ودارای سه سال سابقه کارمی باشم,می خواستم بدونم باتوجه به رشته ام کدوم کشوربرام مناسبت تر وزودترمیتونم اقامت او کشور روبگیرم,؟سپاس گزارم,مرا راهنمایی کنید

    • آریانا پارس گفت:

      با سلام
      شما از سه روش می توانید برای اقامت در کشور های مختلف اقدام کنید.
      1)با شرایط حال حاضر برای کشور آفریقای جنوبی اقدام کنید.2)در صورت گرفتن مدرک زبان برای تحصیل اقدام کنید.3)در صورت کسب آیلتس بالا برای ویزای کار استرالیا اقدام فرمائید
      برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین موسسه در ارتباط باشید

  23. مهدي گفت:

    من خواهرم در سوئد زندگي ميکندد و citizen اونجا هستند . از چه طريقي سريعتر و اسانتر ميتوانم اونجا ساکن بشم؟

  24. آریانا پارس گفت:

    با سلام
    با توجه به شرایط شما می توانید از راه های قانونی اقدام کنید و در یکی از کشور های تحصیل رایگان به ادامه تحصیل بپردازید و پس از چند سال اقامت کشور مورد نظر را کسب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *