دریافت اقامت بحرین و جزییات آن

سوال های گوناگونی در رابطه با اخذ اقامت بحرین مطرح شده است.اینکه قانون تابعیت بحرین چیست؟و قانون اخذ اقامت یا اخذ شهروندی بحرین چگونه است؟ آیا تولد فرزند در این کشور باعث اخذ تابعیت کودک می شود و اقامت را کسب می کند و یا اینکه مدت زمان لازم برای اقامت در بحرین جهت گرفتن تابعیت آن چه مدت زمان است ؟ و اینکه ازدواج در بحرین چه تاثیری در گرفتن تابعیت آن دارد؟

شرایط اخذ اقامت بحرین

در این قسمت از مقاله به بررسی راه های اخذ اقامت بحرین می پردازیم:

شرایط اخذ اقامت بحرین از طریق تولد فرزند

هر نوزادی که پس از سپتامبر سال ۱۹۶۳ در خاک بحرین تولد یابد و پدرش هم شهروند بحرین باشد(هم متولد باشد هم مقیم بحرین باشد) تابعیت و اقامت در بحرین را خواهد داشت. اگر طفل تابعیت کشور های دیگر را نداشته باشد اقامت بحرین به وی داده خواهد شد.

دوم اینکه نوزاد در خاک بحرین ولی از پدر و مادر نا معلوم متولد شده باشد.

شرایط اخذ اقامت بحرین از طریق رابطه خونی

هر نوزادی که پس از ۱۶ سپتامبر سال ۱۹۶۳ در بحرین متولدشود و پدر یا پدر بزرگش اقامت بحرین را از طریق تولد دارا باشد، نوزاد متولد شده نیز بحرینی محسوب خواهد شد.

دوم اینکه نوزاد در خاک بحرین ولی از پدر و مادر نامعلوم شده باشد.

سایر کشور ها,سایر کشور ها,سایر کشور ها

اعطای تابعیت کشور بحرین چگونه است؟

اقامت بحرین ممکن است با این شرایط بدست آید:

هر شخصی که با استمرار به مدت ۲۵ سال از سال ۱۹۶۳ در بحرین سکونت و اقامت داشته باشد(حداقل ۲۵ سال) این مدت زمان برای عرب زبانان ۱۵ سال می باشد .

متقاضی مورد نظر باید به زبان عربی مسلط باشد و نام وی هم در بحرین ثبت شده باشد و هم چنین اقامت قانونی در بحرین داشته باشد .

تابعیت مضاعف در قانون بحرین به رسمیت شناخته شده است .

دولت باید از دست رفتن تابعیت را به هر گونه ای تائید کند .

دولت بحرین ترک بحرین را به صورت ارادی مجاز می داند و کسانی که تابعیت یک کشور خارجی را کسب کنند ، تابعیت بحرین از آنها سلب خواهد شد .

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شبکه های اجتماعی

arrow up