شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

اقامت از طریق خرید ملک در اتریش

اقامت از طریق خرید ملک در اتریش

در سالهای اخیر کشور اتریش با پایتخت وین جزء اولین کشور هایی است که متقاضیان زیادی را به سوی خود برای کار و زندگی جلب کرده است .زبان رسمی این کشور آلمانی است و نوع حکومت اتریش جمهوری فدرال می باشد .

جمعیت کشور اتریش بالای 8 میلیون است و امید به زندگی در این کشور بالای %70 می باشد .آب و هوا در این کشور گوناگون است . گراتس و وین و راس از شهر های مهم این کشور می باشند.

بازار ملک در اتریش رونق دارد .گرچه دانشجویان در خانه های مشترک با حمام وآشپزخانه مشترک زندگی می کنند چون خرید خانه برای دانشجویان گران است بخصوص در مرکز اتریش و هر چه از مرکز دورتر شویم خانه ارزان تر می شود .

سیستم حمل و نقل در اتریش بسیار قوی است و از دور ترین نقطه می توان به راحتی به مرکز شهر رسید .هزینه زندگی از کشور اسکاندیناوی ارزان تر است و هر چقدر به حومه شهر نزدیک تر شوید ارزان تر است.

هزینه زندگی درکشور اتریش برای هر فرد مجرد ماهانه 1400 یورو می باشد و اجاره خانه در اتریش از ماهی 400 یورو شروع می شود . قرار داد در کشور اتریش بطور معمول 3 ساله می باشد .

قیمت خانه در اتریش از 40000 یورو شروع می شود .در مناطق شرقی و جنوبی این کشور خانه ها ارزان تر هستند.
خرید ملک در اتریش شرایطی دارد،سعی کنید با یک وکیل مجرب صحبت کنید و از تمام جزئیات با خبر شوید . بدون اینکه از محتوای متن آگاهی داشته باشید چیزی را امضا نکنید زیرا پس از امضا باید تمام مواردرا اعمال کنید . کشور اتریش تسهیلاتی به عنوان وام را نیز در اختیار شما قرار می دهد .

برای خرید ملک در اتریش ابتدا یک پیش قرارداد در اختیار تان قرار می گیرد که در ارتباط با ارزش ملک وروش وجزئیات پرداخت می باشد .ابتدا 10% از کل مبلغ را پرداخت می کنید . وپس از پرداخت مالیات توسط خریدار قرارداد امضا می شود که بهتر است در اداره ثبت این مراحل طی شود و پس از طی شدن این مراحل ملک کا ملا دراختیار وبنام خریدار قرار می گیرد .

اقامت از طریق خرید ملک در اتریش به دو صورت است . اقامت مسکونی یا اقامت دائم .اگر اقامت از نوع مسکونی باشد،فرد در مدت زمانی که در اتریش خانه دارد می تواند ویزای بلند مدت دریافت کند ودر رفت و آمد باشد و اقامت خود را تمدید کند .در برخی از کشور ها می توان با شرایط اقامت مسکونی را به اقامت دائم تبدیل کرد.

به صورت کلی باید گفت که برخی کشورها می توان با خرید به بخش اقامت دائم دست پیدا کرد. به عنوان مثال در کشور های یونان و پرتغال که در یونان با پرداخت حداقل 250000 هزار یورو می توان ملک خرید که مبلغ حدودا 30000 یورو نیز بابت کار های جانبی آن باید پرداخت کنید با این کار دریونان می توان به اقامت می توان دست یافت،البته تا زمانی که ملک به نام شما باشد این اقامت سال به سال قابل تمدید است و مدت اقامت نیز 5 سال می باشد .

در کشور پرتغال نیز می توانید با پرداخت حداقل پانصد هزار یورو ( 000/500 ) و نیز 000/80 در یورو دیابت هزینه های قانونی این کار به دولت ، اقامت را بدست آورید و پس از 5 سال آن را به اقامت دائم تبدیل کنید . نکته اینجاست که از طریق خرید ملک در اتریش نمی توانید اقامت دائم آن را بدست آورید بلکه فقط می توانید در زمان داشتن ملک اقامت داشته باشید و آن را تمدید کنید و منجر به اقامت دائم نخواهد شد . پس از اتمام مدت زمان اقامت شخص باید ملک خود را بفروشد و به ایران باز گردد .

نتیجتاً باید گفت که خرید ملک در اتریش به تنهایی منجر به اقامت دائم نمی شود بلکه اقامت موقت را به دنبال دارد که هر سال تمدید می شود یعنی شخص باید زمانی این ملک را بفروشد یا آن را رها کند و به کشورش باز گردد پس در کشور اتریش باید از روش های دیگر مهاجرتی استفاده کرد و اقامت دائم را کسب کرد .

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *