شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت کردن به کشور پرتغال و دریافت اقامت این کشور از طریق سرمایه گذاری (ویزای طلائی پرتقال) با سرمایه گذاری به مبلغ ۲۸۰ هزار یورو ۳۵۰ هزار یورو یا ۵۰۰ هزار یورو امکان پذیر می‌ باشد. ویزای طلائی این کشور را می توان هر دو سال تمدید کرد و برای هر بار تمدید این ویزا باید دو هفته در پرتغال بمانید.

این قوانین چند سال پیش تغییر کرد و گزینه های جدیدی به آن اضافه شد. از جمله آن می‌ توان به خرید ملک به ارزش حداقل ۳۵۰ هزار یورو با قدمت ساخت بیش از ۳۰ سال و یا ملکی که در مناطق بازسازی شده شهر جهت نوسازی قرار گرفته است.

گرفتن اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک

این برنامه‌ی ویزا یکی از موفق ترین برنامه های مهاجرت و اقامت در اروپا بوده است. چرا که مزایای بسیاری برای افراد دارد. این برنامه در سال ۲۰۱۲ آغاز شد و تا به امروز بهبود یافته است. با سرمایه گذاری به مبلغ ۵۰۰ هزار یورو در بخش املاک در این کشور می‌ توان به اقامت این کشور برای افراد خانواده هم دست یافت. این ویزا هر دو سال تمدید می‌ شود و برای هر تمدید باید دو هفته درآن جا بماند.

قوانین جدید گرفتن اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

۱-خرید ملک به ارزش ۵۰۰ هزار یورو در هر مکان از این کشور.
۲-خرید ملک به ارزش ۴۰۰ هزار یورو، اگر ملک در بخشی از کشور قرار داشته باشد که جمعیت کمتری دارد.
۳-خرید یک ملک با قدمتی بالای ۳۰ سال و بازسازی ملک مذکور که ارزش خرید و بازسازی آن باید ۳۵۰ هزار یورو باشد.
چند مثال:یک ملک ۱۱۵ متری در لیسبون که بازسازی شده است و ارزش آن ۴۱۰ هزار یورو می‌ باشد. یک ملک ۷۰ متری در لیسبون به ارزش ۳۵۰ هزار یورو.
۴-خرید ملک با قدمت بالای ۳۰ سال در بخش های کم جمعیت که ارزش خرید و بازسازی آن باید حداقل ۲۸۰ هزار یورو باشد.

قدم‌هایی که برای گرفتن اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری در خرید ملک باید طی شود:

۱-دریافت ویزای توریستی پرتغال یا کشورهای دیگر اتحادیه اروپا
۲-جمع اوری مدارک مورد نیاز در این مورد باید به وکیل خود وکالت دهید تا در این موارد از طرف شما اقدام کند. اخذ شماره‌ی مالیاتی/ بازکردن حساب بانکی/ بیمه تأمین اجتماعی
۳-در مرحله‌ی سوم شخص به پرتغال سفر و ملک خود را انتخاب می‌ کند و یا سرمایه‌ ی مورد نیاز خود را به حساب بانکی‌ اش در کشور پرتغال واریز می‌ کند.
۴-در حین بازدید از کشور پرتغال توسط شخص وکیل وی، او را به اداره‌ مهاجرت جهت انگشت نگاری و تشریفات دیگر می‌ برد.
۵-پرونده شخص و خانواده‌اش به اداره‌ مهاجرت فرستاده می‌ شود و پروسه‌ ی کاری او مورد برری قرار می‌ گیرد پس کارت های اقامت صادر می‌ شوند و توسط پست DHL به آدرس موکل مورد نظر فرستاده می‌ شوند.

مدارک اولیه مورد نیاز جهت گرفتن اقامت پرتغال از طریق خرید ملک:

۱-پاسپورت همه اعضا خانواده
۲- شناسنامه
۳-عقدنامه
۴-برای فرزندان بالا ی ۱۸ سال احتیاج به یک نامه از دانشگاه می‌ باشد که ثبت نام او در دانشگاه را تأیید کند و مدرک واریز منظم شهریه به دانشگاه هم نیاز است.
۵-عدم سوپیشینه برای افراد بالای ۱۶ سال
۶-مجرد بودن افراد بلای ۱۸ سال
۷-اصل قبض آب و برق با آدرس و مدرک اشتغال (نامه از یک شرکت که فرد در آن مشغول کار است) جهت باز کردن حساب بانکی.
۸-همه مدارک مورد نظر باید در کنسولگری پرتغال تأیید شوند.

هزینه‌های دولتی:

۱-هزینه‌ بررسی پرونده برای متقاضی اصلی (درخواست اولیه و تمدیدها) ۵۱۷ یورو
۲-هزینه بررسی پرونده برای افراد خانواده ۸۰ یورو
۳-هزینه صدور کارت اقامت موقت برای شخص اصلی ۵۱۷۳ یورو
۴-هزینه تمدید مجور اقامت متقاضی اصلی و هر کدام از اعضای خانواده ۲۵۸۶ یورو

حداقل زمان مورد نیاز برای حضور در کشور پرتغال

یکی از جذاب‌ترین و بهترین گزینه ها در مورد برنامه‌ی مهاجرت این است که پس از ۵ سال می‌توان برای اقامت دائم این کشور و در سال ششم می توان برای شهروندی و گرفتن پاسپورت آن اقدام کرد. باید گفت که برای بدست آوردن اقامت موقت یا دائم و یا شهروندی این کشور احتیاجی به اقامت در این کشور نیست.

در واقع شخص اصلی و خانواده وی کافی است هر دو سال یکبار برای تمدید ویزای خود دو هفته در این کشور بمانند. شهروند شدن در کشور پرتغال و بدست آوردن پاسپورت دوم این کشور به شما حق کار، تحصیل و حق زندگی در کل اتحادیه اروپا می‌دهد.

کشور پرتغال تابعیت مضاعف را می‌ شناسد. یعنی اگر شخصی ایرانی باشد برای گرفتن اقامت پرتغال مانعی ندارد و می‌ تواند پس از ۶ سال به شرط حضور فیزیکی حداقل یک هفته در سال، دانش زبان پرتغالی و عدم سوپیشینه کیفری اقدام به گرفتن پاسپورت کند.

این برنامه برای کسانی مناسب است که نمی‌ توانند کشور خود را ترک کنند و به دنبال داشتن کارت اقامت در یک کشور اروپایی هستند و این گزینه می‌ تواند مناسب باشد. البته باتوجه به مراحل زیر:

  • سال اول ۷روز جهت مراحل تقاضا
  • سال دوم و سوم مجموعاً ۱۴ روز
  • سال چهارم و پنجم مجموعاً ۱۴ روز
  • پس از سال پنجم سرمایه‌گذار می‌ تواند درخواست اقامت دائم کند.

زمان در پروسه اخذ اقامت دائم پرتغال و پاسپورت این کشور:

  • حداکثر زمان پردازش این پرونده ممکن است توسط اداره مهاجرت به طول انجامد
  • حداکثر زمان مورد نیاز جهت تمدید کارت اقامت قبلی ۱۸۰ روز می‌ باشد.
  • تا زمانی که سرمایه‌ گذاری فقط شود ویزای پرتغال برای دوره های دو ساله‌ ی متوالی به صورت نامحدود تمدید می‌ شود.

نکات کلید جهت گرفتن اقامت پرتغال:

  • سرمایه‌ گذاری در مبلغ های ۲۸۰ هزار یورو، ۳۵۰ هزار یورو، ۴۰۰ هزار یورو و ۵۰۰ یورو مورد نیاز است.
  • به کل افراد خانواده اقامت داده می‌ شود.
  • نیازی به ماندن در کشور پرتغال برای مدت طولانی نیست.
  • بعد از ۵ سال می‌ توانید اقامت دائم را بدست آورید.
  • بعد از ۶ سال می‌ توانید برای پاسپورت این کشور اقدام کنید.
  • می‌ توانید به کشورهای شینگن بدون ویزا سفر کنید.
0/5 ( 0 نظر )
برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *