شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری و خرید ملک

مهاجرت کردن به کشور پرتغال و دریافت اقامت این کشور از طریق سرمایه گذاری (ویزای طلائی پرتقال) با سرمایه گذاری به مبلغ 280هزار یورو-350 هزار یورو یا 500هزار یورو امکان پذیر می‌باشد.ویزای طلائی این کشور را میتوان هر دو سال تمدید کرد و برای هر بار تمدید این ویزا باید دو هفته در پرتغال بمانید.

این قوانین چند سال پیش تغییر کرد و گزینه های جدیدی به آن اضافه شد.از جمله ان می‌توان به خرید ملک به ارزش حداقل 350 هزار یورو با قدمت ساخت بیش از 30 سال و یا ملکی که در مناطق بازسازی شده شهر جهت نوسازی قرار گرفته است.

گرفتن اقامت کشور پرتقال با سرمایه گذاری در خرید ملک

این برنامه‌ی ویزا یکی از موفق ترین برنامه های مهاجرت و اقامت در اروپا بوده است.چرا که مزایای بسیاری برای افراد دارد.این برنامه در سال 2012 آغاز شد و تا به امروز بهبود یافته است.با سرمایه گذاری به مبلغ 500 هزار یورو در بخش املاک در این کشور می‌توان به اقامت این کشور برای افراد خانواده هم دست یافت.این ویزا هر دو سال تمدید می‌شود و برای هر تمدید باید دو هفته درآن جا بماند.

قوانین جدید گرفتن اقامت پرتغال از طریق سرمایه‌گذاری:

1-خرید ملک به ارزش 500 هزار یورو در هر مکان از این کشور .
2-خرید ملک به ارزش 400 هزار یورو،اگر ملک در بخشی از کشور قرار داشته باشد که جمعیت کمتری دارد.
3-خرید یک ملک با قدمتی بالای 30 سال و بازسازی ملک مذکور که ارزش خرید و بازسازی آن باید 350 هزار یورو باشد.
چند مثال:یک ملک 115 متری در لیسبون که بازسازی شده است و ارزش آن 410 هزار یورو می‌باشد.یک ملک 70 متری در لیسبون به ارزش 350 هزار یورو.
4-خرید ملک با قدمت بالای 30 سال در بخش های کم جمعیت که ارزش خرید و بازسازی آن باید حداقل 280 هزار یورو باشد.

قدم‌هایی که برای گرفتن اقامت پرتغال از طریق خرید ملک باید طی شود:

1-دریافت ویزای توریستی پرتغال یا کشورهای دیگر اتحادیه اروپا
2-جمع اوری مدارک مورد نیاز در این مورد باید به وکیل خود وکالت دهید تا در این موارد از طرف شما اقدام کند.اخذ شماره‌ی مالیاتی/بازکردن حساب بانکی/بیمه تأمین اجتماعی
3-در مرحله‌ی سوم شخص به پرتغال سفر و ملک خود را انتخاب می‌کند و یا سرمایه‌ی مورد نیاز خود را به حساب بانکی‌اش در کشور پرتغال واریز می‌کند.
4-در حین بازدید از کشور پرتغال توسط شخص وکیل وی او را به اداره‌ مهاجرت جهت انگشت نگاری و تشریفات دیگر می‌برد.
5-پرونده شخص و خانواده‌اش به اداره‌ مهاجرت فرستاده می‌شود و پروسه‌ی کاری او مورد برری قرار می‌گیرد پس کارت های اقامت صادر می‌شوند و توسط پست DHL به آدرس موکل مورد نظر فرستاده می‌شوند.

مدارک اولیه مورد نیاز جهت گرفتن اقامت پرتغال از طریق خرید ملک:

1-پاسپورت همه اعضا خانواده
2- شناسنامه
3-عقدنامه
4-برای فرزندان بالای18 سال احتیاج به یک نامه از دانشگاه می‌باشد که ثبت نام او در دانشگاه را تأیید کند و مدرک واریز منظم شهریه به دانشگاه هم نیاز است.
5-عدم سوپیشینه برای افراد بالای 16 سال
6-مجرد بودن افراد بلای 18 سال
7-اصل قبض آب و برق با آدرس و مدرک اشتغال (نامه از یک شرکت که فرد در آن مشغول کار است) جهت باز کردن حساب بانکی.
8-همه مدارک مورد نظر باید در کنسولگری پرتغال تأیید شوند.

هزینه‌های دولتی:

1-هزینه‌ بررسی پرونده برای متقاضی اصلی (درخواست اولیه و تمدیدها) 517 یورو
2-هزینه بررسی پرونده برای افراد خانواده 80 یورو
3-هزینه صدور کارت اقامت موقت برای شخص اصلی 5173 یورو
4-هزینه تمدید مجور اقامت متقاضی اصلی و هر کدام از اعضای خانواده 2586 یورو

حداقل زمان مورد نیاز برای حضور در کشور پرتغال به منظور کسب اقامت دائم این کشور و شهروندی پرتغال:

یکی از جذاب‌ترین و بهترین گزینه ها در مورد برنامه‌ی مهاجرت این است که پس از 5 سال می‌توان برای اقامت دائم این کشور و در سال ششم میتوان برای شهروندی و گرفتن پاسپورت آن اقدام کرد.باید گفت که برای بدست آوردن اقامت موقت یا دائم و یا شهروندی این کشور احتیاجی به اقامت در این کشور نیست.

در واقع شخص اصلی و خانواده وی کافی است هر دو سال یکبار برای تمدید ویزای خود دو هفته در این کشور بمانند.شهروند شدن در کشور پرتغال و بدست آوردن پاسپورت دوم این کشور به شما حق کار،تحصیل و حق زندگی در کل اتحادیه اروپا می‌دهد.

کشور پرتغال تابعیت مضاعف را می‌شناسد.یعنی اگر شخصی ایرانی باشد برای گرفتن اقامت پرتغال مانعی ندارد و می‌تواند پس از 6 سال به شرط حضور فیزیکی حداقل یک هفته در سال،دانش زبان پرتغالی و عدم سوپیشینه کیفری اقدام به گرفتن پاسپورت کند.

این برنامه برای کسانی مناسب است که نمی‌توانند کشور خود را ترک کنند و به دنبال داشتن کارت اقامت در یک کشور اروپایی هستند و این گزینه می‌تواند مناسب باشد.البته باتوجه به مراحل زیر:

سال اول 7روز جهت مراحل تقاضا
سال دوم و سوم مجموعاً 14 روز
سال چهارم و پنجم مجموعاً 14 روز
پس از سال پنجم سرمایه‌گذار می‌تواند درخواست اقامت دائم کند.

زمان در پروسه اخذ اقامت دائم پرتغال و پاسپورت این کشور:

حداکثر زمان پردازش این پرونده ممکن است توسط اداره مهاجرت به طول انجامد
حداکثر زمان مورد نیاز جهت تمدید کارت اقامت قبلی 180 روز می‌باشد.
تا زمانی که سرمایه‌گذاری فقط شود ویزای پرتغال برای دوره های دو ساله‌ی متوالی به صورت نامحدود تمدید می‌شود.

نکات کلید جهت گرفتن اقامت پرتغال:

_سرمایه‌گذاری در مبلغ های 280 هزار یورو،350 هزار یورو،400 هزار یورو و 500 یورو مورد نیاز است.
_به کل افراد خانواده اقامت داده می‌شود.
_نیازی به ماندن در کشور پرتغال برای مدت طولانی نیست.
_بعد از 5 سال می‌توانید اقامت دائم را بدست آورید.
_بعد از 6 سال می‌توانید برای پاسپورت این کشور اقدام کنید.
_می‌توانید به کشورهای شینگن بدون ویزا سفر کنید.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *