شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

اقدامات اسپانیا با خرید ملک

اقدامات اسپانیا با خرید ملک

اسپانیا با نام رسمی پادشاهی اسپانیا یک کشور مستقل و از اعضای اتحادیه اروپا می باشد. این کشور در جنوب غربی اروپا و در یک شبه جزیره قرار دارد.

این کشور از شمال غرب با پرتغال و اقیانوس اطلس هم مرز است. مرز اسپانیا و پرتغال طوفانی ترین مرز در اتحادیه اروپا است. جزیره معروف قناری در سواحل افریقایی اقیانوس اطلس جزء قلمرو اسپانیا به حساب می آید.

این کشور مساحتی بالغ بر 500 هزار کیلومتر مربع دارد و به عنوان پنچاه و دومین کشور پهناور در جهان شناخته می شود. آب و هوای خوب این کشور سالانه بسیاری از توریست ها را به این کشور می کشاند و بسیاری از این مردم از سراسر دنیا تمایل به اخذ اقامت این کشور را دارند.

شرایط اقلیمی اسپانیا مدیترانه ای ،اقیانوسی و نیمه خشک است. بسیاری از ایرانیان به این دلیل که این کشور آب و هوای خوب و مشابه ایران دارد، این کشور انتخاب می کنند.

مهاجرت به اسپانیا

راه های مهاجرت به اسپانیا و اقدامات آن متفاوت می باشد. افراد می توانند از طریق کار، تحصیل ، سرمایه گذاری و ازدواج اقامت این کشور را بدست آورند. اقامت از طریق خرید ملک یکی از راه های اخذ اقامت این کشور است که خود؛ بیش از یک روش انجام می شود. یکی از این روش ها سرمایه گذاری با خرید ملک معادل 500 هزار یورو می باشد که به آن عنوان ویزای طلایی دار می شود.

متقاضی در روش سرمایه گذاری 50000 یورویی بدون استفاده از هیچ وام بانکی در بخش ملک در اسپانیا سرمایه گذاری می کنند. در واقع در این مبحث شخص می تواند یک ملک یا بیشتر خریداری کند که باید ارزش آن بالای 500000 یورو باشد. در این روش اقامت سه هفته ای انجام می شود و شخص نباید حتماً شش ماه در این کشور حضور داشته باشد. اقامتی که شخص از این روش بدست می آورد اقامت کل اتحادیه اروپا می باشد که با آن کارت شخص می تواند به تمامی کشورهای عضو شنگن سفر کند .

نوع دیگری از خرید ملک در این کشور خرید ملک با خرید متراژ مشخص به اندازه تعداد اعضای خانواده می باشد. در این روش قیمت اهمیتی چندان ندارد که متراژ ملک مهم است، متقاضی می تواند از وام های بانکی نیز استفاده کند. شخص باید ثابت کند که بدون نیاز به هزینه دولت شخص می تواند هزینه زندگی خود و خانواده اش را تأمین کند.

خرید ملک

افراد می توانند خرید ملک را به ارزش های گوناگون از 80000 تا 500000 یورو خریداری کنند. قابل ذکر است که هیچ منبع رسمی در این کشور اخذ اقامت از طریق خرید ملک در این کشور به صورت دائم را تأیید نکرده است و نمی توان گاهی تنها با خریدن ملک در اسپانیا اقامت دائم این کشور را قطعا بدست آوردید که البته این مسئله شرایط خاصی نیز دارد که شخص باید تمکن مالی خود را به گونه ای ثابت کند که می تواند تمام هزینه های خود و خانواده اش را در اسپانیا تأمین کند، بدون اینکه در اسپانیا کار کند.

اثبات این مسئله نیز خیلی آسان نیست. در نظر داشته باشید که افراد با خرید ملک در این کشور، اجازه کار در این کشور و درآوردن هزینه های خود را ندارند و اگر شخصی بخواهد در اسپانیا کار کند باید شرکتی ثبت کند که کاملا واقعی باشد و شخص بتواند با راه اندازی یک بیزینس و ثبت یک شرکت در این کشور کار و زندگی کند ، هدف از خرید ملک در اسپانیا برای این دولت این است که افراد در این کشور سرمایه گذاری کنند.

پس اگر کسی بخواهد در این کشور کار کند باید خود بیزینس مشخص خود را راه اندازی کند و شرکتی در این کشور ثبت کند. پس در درجه اول اگر کسی بخواهد اقامت دائم اسپانیا را با خرید ملک داشته باشد، باید کاری را در این کشور راه اندازی کند و به واسطه آن اقامت دائم را در این کشور بدست آورد.

اتحادیه اروپا

مورد دروم اینکه شخص می تواند ثابت کند که می تواند از پس هزینه های خود و خانواده اش بر بیاید. خرید ملک در اسپانیا مزایای مختلفی دارد که از آن جمله می توان به حضور فرد در اتحادیه اروپا و کشورهای حوزه شینگن، سرمایه گذاری های ارزی که دارای ارزش افزوده است و نیز با هزینه های روزمره کمتر زندگی کردن را می توان نام برد و نیز افرادی که صاحب ملک هستند به همراه همراهانشان می تواند ویزای اقامتی بلند مدت شنگن که از 6 ماه تا 2 سال می باشد را با قابلیت این مسئله که بتوانند آن را تمدید کنند را اخذ کنند.

افراد در کشور اسپانیا، با خرید ملک احتیاجی به پرداخت مالیات سالیانه برای ملک خود ندارند ولی به عنوان مثال، در برخی از کشورها مثل ایتالیا شخص موظف به پرداخت 5% از کل قیمت ملک می باشد که این مسئله در اسپانیا صادق نمی باشد. افراد می توانند پس از خرید ملک در هر یک از بانک های این کشور حساب باز کند و کارت اعتباری دریافت کند.

این ملک می تواند به نام بیش از یک نفر باشد و نیز می تواند 100% آن به اسم یک شخص باشد. فرزندان خانواده نیز می تواند در این کشور تحصیل کنند و در مدارس آن ثبت نام کنند.

در پایان شایان ذکر است که خرید ملک در این کشور وجود ندارد و شخص برای دریافت اقامت دائم این کشورها بهتر است که بیزینسی را در آن کشور راه اندازی کند و به واسطه آن اقامت دائم خود را پس از چند سال اخذ کند. شما می توانید جهت تصمیم گیری بهتر در این زمینه های مشابه با مشاورین آریانا پارس در ارتباط باشید و با توجه به راهنمایی های مشاوران بتوانید تصمیم درست را بگیرید.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *