شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

امتیازبندی متقاضیان استرالیا

 امتیازبندی متقاضیان کشور استرالیا

کشور استرالیا برای افرادی که قصد اخذ اقامت این کشور را دارا می باشند شرایط به خصوصی را در نظر گرفته است که با نام های ویزای 189 و ویزای 190 معرفی کرده است.

تفاوتی که میان این دو ویزا می باشد در ویزای 189 می تواند اسپانسری را به دولت استرالیا معرفی نکرده و با حد نصاب 60 امتیاز برای این پروسه مهاجرتی اقدام نمائید.

در ویزای 190 وجود کارفرما الزامی می باشد و در مقایسه با ویزای 189 می توان از مدرک تحصیلی پایین تر یا مدرک زبان نمره ی کمتری شروع به کار کرد.این بدین معنا می باشد که در صورتی فرد متقاضی در کشور استرالیا کارفرما یا اسپانسری داشته باشد می تواند با داشتن مدرک فوق دیپلم و نمره ی آیلتس 6 برای ورود به این کشور اقدام نماید.

مدت زمان این پروسه مهاجرتی بین 3 ماه تا 2 سال می باشد که پس از بررسی های صورت گرفته می توانید مدارک را ارسال کرده و مدت زمان لازم پس از ارسال مدارک 1 سال می باشد.

هر دو نوع ویزاهای 189 و 190 در صورتی که به فرد متقاضی تعلق بگیرد pr یا اقامت دائم داده می شود.نحوه ی امتیاز بندی ویزاهای استرالیا به شرح زیر می باشد.

1-اولین فاکتور امتیازبندی در کشور استرالیا شرایط سنی افراد می باشد که در صورتی سن بین 25 تا 32 سال را داشته باشید حداکثر امتیاز موجود یعنی 30 امتیاز را کسب می کنید (و افراد بالای 44 سال هیچ امتیازی را کسب نمی کنند)که به تفکیک به شرح زیر می باشد:

18 تا 24 سال:25 امتیاز

25 تا 32 سال:30 امتیاز

33تا 39 سال:25 امتیاز

30 تا 44 سال:15 امتیاز

2-مدرک زبان انگلیسی از امتیاز بالایی برخوردار می باشد که به این صورت می باشد که باید تمام مهارت های آزمون IELTS  را همان سطح مورد نظر داشته باشید.داشتن آیلتس کمتر از 6 هیچ امتیازی به شما تعلق نخواهد گرفت.متقاضیانی که مدرک زبان انگلیسی را ندارند می توانند برای اخذ مدرک زبان با موسسه ی زبان آریانا پارس همکاری کرده و موفق به کسب این مدرک شوند.امتیازات زبان به شرح زیر می باشد.

آیلتس 6: 0 امتیاز

آیلتس 7: 10 امتیاز

آیلتس 8: 20 امتیاز

3-اگر فردی در کشور استرالیا اقامت داشته باشد یا به بهانه های دیگری مانند تحصیل در کشور استرالیا اقامت داشته باشد که در این کشور کار کرده باشد می تواند از این امتیاز بهره مند شود.

1 سال:5 امتیاز

3 سال:10 امتیاز

5 سال:15 امتیاز

4-در صورتی که متقاضیان نیروی کار در کشور استرالیا سوابق کاری مرتبط در کشور ایران داشته باشند می توانند از این امتیاز بهره مند شوند.کشور استرالیا مدارک کاری را در صورتی قبول می کند که پس از پایان تحصیل و مدارک بیمه ای باشد.امتیازات سوابق کاری به شرح زیر می باشد.

3 سال:5 امتیاز

5 سال: 10 امتیاز

8 سال:15 امتیاز

5- مدارک تحصیلی یکی از مهم ترین فاکتور های امتیازدهی در کشور استرالیا می باشد.که امتیازات به شرح زیر می باشد.

مدارک فنی حرفه ای:10 امتیاز

کارشناسی و کارشناسی ارشد:15 امتیاز

دکترا:20 امتیاز

6-اگر فرد متقاضی در کشور استرالیا حداقل به مدت 2 سال تحصیل کرده باشد می تواند از 5 امتیاز اضافی برخوردار باشد.به صورت معمول این به افرادی تعلق می گیرد که یا برای سنین پایین تر در این کشور بوده یا در مقطع لیسانس دوره ای 2 ساله در این کشور حضور داشته اند.دانشجویان فوق لیسانس پس از پایان تحصیل می توانند برای pr  یا اقامت دائم استرالیا اقدام نمایند.

7-مهارت های فردی همه که شامل مدرک تحصیلی و مدرک زبان می باشد 5 امتیاز اضافی را برای فرد به ارمغان می آورد.

8-در صورت سپری کردن دوره های تخصصی یک ساله در کشور استرالیا افراد می توانند از 5 امتیاز بیشتر برخوردار شوند.

با توجه به امتیازات ذکر شده افراد می توانند برای بررسی و رسیدگی به پرونده های مهاجرتی خود در کشور استرالیا به دفتر موسسه مهاجرتی آریانا پارس رفته و از تجارب مشاورین و وکلای این موسسه بهره مند شوند.هم چنین موسسه مهاجرتی آریانا پارس به آن دسته از متقاضیان که کارفرما یا اسپانسری را در کشور استرالیا ندارند نوید می دهد که در راستای اخذ کارفرما به ایشان همراهی می کند.

0/5 ( 0 نظر )
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *