شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

بررسی انواع ویزای غیر مهاجرتی آمریکا

آمریکا یکی از برترین کشورهای دنیا برای اخذ اقامت و یا ویزا می باشد که سالانه افراد زیادی برای انواع ویزای غیر مهاجرتی آمریکا و یا مهاجرتی آن کشور اقدام می نمایند. مفهوم ویزای غیر مهاجرتی، ویزاهایی می باشد که قصد اقامت و ماندن در کشور آمریکا مطرح نمی شود و برای بازدید بصورت معمول استفاده می شود.

– ویزای e2 :

ویزای سرمایه گذاری  e2 یکی از ویزاهای غیر مهاجرتی آمریکا می باشد که متقاضیان با کسب آن می توانند به مدت 2 سال در خاک کشور آمریکا اقامت داشته باشند و پس از آن به کشور مبداء خود بازگردند. لازم به ذکر است در صورت احراز شرایطی، متقاضیان از تبدیل ویزا بهره مند شوند و پس از آن برای ویزای مهاجرتی آمریکا اقدام نمایند و پس از سپری کردن مراحل قانونی و زمان به اقامت دائم منجر شود. در این نوع ویزا افراد که قصد سرمایه گذاری در کشور آمریکا را دارند با ورود به خاک آمریکا و بررسی شرایط لازمه سرمایه خود را ارتقا داده و به ویزای eb5 تغییر می دهند.

– ویزای تحصیلی :

از دیگر ویزاهای غیر مهاجرتی کشور آمریکا ویزای تحصیلی برای مقاطع مختلف می باشد این نکته بدین معناست که افراد با سپری کردن دوره تحصیلی در خاک آمریکا مجوز ماندن در این کشور را دریافت نمی کنند و باید پس از  اتمام تحصیل خود خاک آمریکا را ترک کرده و به کشور مبداء بازگردند.

ویزای تحصیلی شامل تمامی مقاطع تحصیلی می شود و متقاضیان از سن 6 سالگی برای این تاپیک ویزا می توانند اقدام نمایند. لازم بذکر است یکی از نکات مهم برای اخذ ویزای تحصیلی کشور آمریکا مجاب کردن آفیسر سفارت بر برگشت می باشد تا مجوز ورود به خاک آمریکا برای افراد صادر شود. نکته ی حائز اهمیت، اکثر علاقه مندان به تحصیل در کشور آمریکا پس از اتمام تحصیلات خود از شرایط تبدیل ویزا استفاده می کنند و پس از انجام کار در این کشور، اقامت دائم آمریکا را کسب می کنند.

– ویزای توریستی :

همان طور که از نام ویزای توریستی مشخص است، بدان معناست که متقاضیان برای یک دوره کوتاه مدت وارد خاک آمریکا می شوند و در بازه زمانی مشخص شده از آن خارج می شوند. ویزای توریستی امکان بازدیدد و دیدار رابه علاقه مندان کشور آمریکا فراهم می کند.

بصورت معمول ویزای توریستی یا برای دیدار از یک فرد که همواره با دعوت نامه می باشد همراه است یا برای شرکت در دوره یا کنفراس یا آزمون خواهد بود و در آخر که شانس نسبتا پایین تری را نسبت با موارد مذکور دارد برای دیدن و یا بازدید از مناطق مختلف آمریکا می باشد.

لارم بذکر است بازهم برای اخذ ویزای توریستی آمریکا، فرد متقاضی باید آفیسر ویزا را مجاب کند که قصد برگشت به کشور خود را دارد و در بازه زمانی مقرر شده در خاک آمریکا ماندگار می باشد.

– فرصت مطالعاتی :

بصورت معمول فرصت های مطالعاتی که پس از مقطع دکترا برای علاقه مندان به تحصیل فراهم می شود که با نام J1 مطرح می باشد ویزای غیر مهاجرتی در نظر گرفته می شود.

از آنجا که مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع و پروسه های مختلف می باشد. موسسه ی آریانا پارس، با به کارگیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق بسیار درخشان ، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان به خارج از کشور را فراهم آورده است.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *