شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

انواع ویزای هند

مطلبی که امروزه از اهمیت بالایی برخوردار است در مهاجرت بحث ویزا می باشد و در این متن اطلاعاتی به شما درباره انواع ویزای کشور هند داده می شود که با توجه به این اطلاعات می توانید از طریق راه های ذکر شده اقدام نمایید و اما درباره ی ویزاهای کشور هند ، شایان ذکر است که این کشور هم مانند دیگر کشورها دارای ویزاهای متعددی می باشد که مهاجران وابسته به نیاز خود می توانند برای یکی از ویزاهای ارائه شده توسط دولت هند اقدام کنند . که دسته بندی ویزا ها بصورت گردشگری ، تجاری ویزای کاری ، تحصیلی ، ویزاهای بلند مدت ، ویزاهای کنفرانسی و همایشی ، ویزاهای روزنامه نگاری ، ویزاهای تحقیقی و محققی ، ویزای پزشکی می باشد و متقاضیان می توانند از طریق یکی از ویزاهای ذکر شده اقدام کنند .

ویزای گردشگری

این نوع ویزا صرفا فقط برای گردشگری می باشد و افرادی که قصد مسافرت دارند می تونند این نوع ویزا را از سفارت های کشور هند دریافت کنند و مدت اعتبار این ویزا حداقل 6 ماه یعنی 180 روز می باشد و بعد از به پایان رسیدن اعتبار این ویزا گردشگران 2 ماه فرصت دارند که به کشور خود برگردند و در غیر این صورت طبق قوانین وضع شده توسط دولت هند شخص گردشگر دچار مشکلات قانونی خواهد شد .

ویزای تجاری

از دیگر ویزاهای معتبر ویزای تجاری می باشد و افرادی که قصد تجارت در هند و از هند به کشور های بیرونی را دارند می توانند از مزیت های این ویزا استفاده کنند و میزان اعتبار ویزای تجاری بصورت معمول 6 ماه یعنی 180 روز می باشد که وابسته به ملیت ها میزان اعتبار این ویزا متفاوت می باشد

ویزای کاری

از دیگر ویزاهای ارائه شده توسط دولت هند ویزای کاری می باشد و افرادی که قصد کار کردن در کشور هند را دارند می توانند از این نوع ویزا استفاده کنند این نوع ویزا هم مانند دیگر ویزاها دارای اعتبار زمانی می باشد و وابسته به مدت تاریخ قرار داد کارکنان و حداقل زمان در نظر گرفته شده برای این ویزا 5 سال می باشد و خانواده های این افراد برای ورود به این کشور باید از ویزای ورودی استفاده کنند که این ویزا صرفا برای ورود به کشور هند با هدف غیر تجاری می باشد و افرادی که توانسته اند ویزای کاری دریافت کنند اگر تمایل دارند که خانواده شان همراه آنها باشد می توانند از ویزای ورودی استفاده کنند و خانواده را همراه خود به هند ببرند

ویزای تحصیلی

از ویزاهای رایج که همه ی کشور ها طبق معیارها و استاندارد های خود ارائه می دهند ، ویزای تحصیلی است و متقاضیانی که تمایل به ادامه تحصیل در هند را دارند می توانند از این ویزا استفاده کنند و میزان اعتبار این ویزا وابسته به درجه تحصیلی شما می باشد .

ویزای کنفرانسی و همایشی

این نوع ویزا فقط برای قصد شرکت در همایش هایی می باشد توسط دولت هند و یا سازمانی که تحت نظر دولت هند باشد داده می شود و قابل ذکر می باشد که نوع کنفرانس و همایش فرقی نمی کند که یک همایش علمی است و یا یک کنفرانس تجاری و اعتبار این نوع ویزا وابسته به طول مدت همایش می باشد

ویزای خبرنگاری

از دیگر ویزاها برای ورود به کشور هند ویزای خبرنگاری می باشد و اصولا افرادی که خبرنگار هستند می توانند برای تهیه خبر در هند از این ویزا استفاده کنند و مدت اعتبار این ویزا 3 ماه می باشد که فقط به خبرنگاران و عکاسان داده می شود .

ویزای تحقیقاتی

پروفسورها و محققانی که برای تحقیقات به کشور هند سفر می کنند می توانند از این نوع ویزا استفاده کنند و از ساده ترین راه های اخذ ویزا برای محققین می باشد درباره ی میزان اعتبار این ویزا باید بگم که مدت 4 هفته اعتبار دارد و افرادی که خواهان این نوع ویزا هستند باید از 6 هفته قبل اقدام کنند به عبارت دیگری زمان لازم برای اخذ این ویزا 6 هفته می باشد.

ویزای پزشکی

از دیگر ویزاهای ارائه شده توسط دولت هند ، ویزای پزشکی می باشد که میزان اعتبار این ویزا وابسته به هر شخص و شرایط متفاوت می باشد .

با توجه به اطلاعات داده شده درباره انواع مختلف ویزای کشور هند امیدواریم که سوالات شما در این زمینه پاسخ داده شده باشند چنانچه افرادی که دارای سوالهای بی پاسخ هستند و یا سوالهایی دیگری در زمینه ی مهاجرت دارند می توانند از طریق راه های ارتباطی ذکر شده در سایت با مشاوران ارشد موسسه آریانا پارس در ارتباط باشند

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *