شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

اطلاعات برنامه NT DAMA

یکی از روش های ورود به کشور استرالیا برنامه NT DAMA می باشد که متقاضیان امر مهاجرت می توانند با کسب اطلاعات صحیح راه به سوی این برنامه مهاجرتی بگذارند. برنامه NT DAMA مختص قلمرو شمالی در کشور استرالیا می باشد که مهاجران می توانند برای این برنامه اقدام نمایند. مشاورین موسسه مهاجرتی آریاناپارس با گردآوری مطلب ماروالذکر کمک شایانی به متقاضیان برنامه NT DAMA کرده تا انتخابی صحیح داشته باشند.

معرفی برنامه NT DAMA

توافقنامه مهاجرت منطقه مشخص شده در قلمرو شمالی (NT DAMA) اجازه می دهد کارفرمایان شمالی (NT) و متخصصین نیمه ماهر را برای موقعیت هایی که قادر به پر کردن کارگران محلی نیستند حمایت کنند. این دومین نسخه از برنامه NT DAMA است و در تمام NT اعمال می شود و برای رفع نگرانی های بازار کار در حال حاضر و در حال ظهور و شرایط محلی و شرایط اشتغال است.

نکته: برنامه NT DAMA یک برنامه ویزا تحت حمایت کارفرمایان است و کارکنان فردی  نمی توانند مستقلانه درخواست ویزا کنند.

عناصر کلیدی برنامه NT DAMA

  • مسیرهای اقامت دائم برای صاحبان ویزای NT DAMA
  • امتیازات زبان انگلیسی برای برخی از مشاغل
  • امتیازات حقوق و دستمزد که نرخ های بازار NT را بازتاب می دهند، اطمینان حاصل می کند که شرایط کار و شرایط اشتغال نابود نمی شوند، و شرکت های تجاری و مصرف کننده های NT در معرض هزینه های تورمی نیستند
  • طیف وسیعی از اقدامات ریسک و یکپارچگی برای اطمینان از اینکه حقوق کارکنان و کارفرمایان محافظت می شود
  • یک توافق پنج ساله برای کاهش خط قرمز

بنگاه های اقتصادی می توانند به NT DAMA دسترسی پیدا کنند، اگر آنها در NT فعالانه عمل کنند که شرایط به شرح زیر است:

  • حداقل ۱۲ ماه فعالیت دارند
  • هیچ سابقه تعهدات خود را به کارکنان ندارند
  • به دنبال استخدام کارگران خارج از کشور برای پر کردن موقعیت های تمام وقت با وظایفی که با یکی از مشاغل در فهرست NT DAMA
  • ارائه نامه ای مبنی بر پر نکردن جای خالی برای کارگران داخلی
  • شرایط و ضوابط استخدام را برای کارگران خارج از کشور مطابق با آنچه که برای کارگران استرالیایی در منطقه انجام می شود، ارائه دهند.

امتیازات موجود

توافقنامه مهاجرت منطقه ای مشخص شده در قلمرو شمالی (NT DAMA) مشاغلی واجد شرایط برای اشخاصی که در جریان استاندارد معافیت ویزای کمبود مهارت (TSS) ویزا (Subclass 482) موجود نیست در دسترس نیست. همه مشاغل واجد شرایط برای امتیازات نیستند. برنامه NT DAMA منحصر به فرد است که دسترسی به سه شغل را در رده بندی استاندارد اشتغال استرالیا و نیوزیلند فراهم می کند.

  • سرپرست
  • خدمتکار (سرپرست)
  • آشپزی (غذاهای مخصوص قومی)

چگونه کسب و کار به عنوان واجد شرایط ارزیابی می شود

قلمرو شمالی (NT) همه عوامل زیر را برای تعیین اینکه آیا شرکت ها می توانند از توافقنامه مهاجرت منطقه مشخص شده در قلمرو شمالی (NT DAMA) استفاده کنند، در نظر می گیرند.

  • کسب و کارها باید حداقل ۱۲ ماه فعالیت داشته باشند
  • تمام موقعیت های پر شده باید در NT واقع شود.

نیازهای نیروی کار شما چیست؟

  • وزارت بازرگانی و نوآوری نیروی فعلی و آینده شما را ارزیابی می کند تا مشخص شود که کدام شغل و امتیاز درخواست شده تحت تایید برنامه NT DAMA است.
  • چندین جایگاه را می توان برای هر شغل و برای هر امتیاز تعیین کرد
  • تأییدیه برای دسترسی به NT DAMA تا پنج سال است، اما تأیید اشخاص و تعداد مواضع پر شده برای یک سال معتبر است. کسب و کارهایی که مایل به دسترسی به کارگران خارجی بیشتری هستند، باید هر ساله برای تأیید شغل و تعداد جایگاه های خالی تقاضا کنند.

این که آیا شما قادر به استخدام یک شهروند استرالیایی یا دائم ساکن برای پر کردن موقعیت نیستید و اینکه آیا شما شرایط استخدام را مطابق با نرخ بازار ارائه می دهید:

  • شرکت ها باید نشان دهند که آنها بررسی کار را انجام داده اند و نمی توانند یک شهروند استرالیایی یا فردی که اقامت دائم استرالیا دارد را برای پر کردن جایگاه بکار گیرند
  • استاندارد تست بازار کار از جمله مدت زمان، محتوای و رسانه های واجد شرایط تبلیغاتی، توسط وزارت داخله تعریف شده است.
  • کسب و کارها باید شواهدی ارائه دهند که شرایط استخدامی آنها با استانداردهای کار استرالیا مطابقت دارد
  • آنها نباید کمتر از آنچه استرالیا برای پرداخت شغل مشابه در همان محل پرداخت می کند، پرداخت کنند.

اگر کسب و کارتان مورد بررسی یا حسابرسی قرار گیرد چه باید بکنید

اگر کسب و کار در حال حاضر یا در پنج سال گذشته مورد بررسی و یا حسابرسی قرار گرفته شده باشد، شما باید برای دولت NT اطلاعاتی در مورد این که نتیجه کار چیست، مدارک مورد نیاز را ارائه کنید.

اطلاعات زیر لازم است:

  • ماهیت اطلاعات نامطلوب
  • چگونه اطلاعات نادرست
  • در صورت تخلف از قانون، آیا اتهامات محرمانه بوده یا خیر
  • آیا اطلاعات نا موفق به تازگی و یا برخی از زمان ها پیش آمده است
  • آیا کسب و کار شما هر گونه اقداماتی را برای اطمینان از شرایطی که منجر به اطلاعات نامطلوب شده است دوباره اتفاق نمی افتد
  • اطلاعات در مورد یافته های مربوط به مقامات مربوط * در ارتباط با اطلاعات نامطلوب و اهمیت تعیین شده توسط مقامات صالحه به اطلاعات نامطلوب.

مقامات مربوطه عبارتند از:

  • وزارت امور داخله یا یکی دیگر از ادارات دولتی استرالیا
  • دفتر نماینده کارگزاران نمایشگاه، یا مقام سابق با این تابع، و یا مقامات دولتی یا قلمرو مربوطه مربوط به رعایت مقررات مربوط به روابط محل کار
  • مقام دولتی مربوط به دولت یا قلمرو مربوط به رعایت مقررات بهداشت و ایمنی شغلی.

چه اتفاقی می افتد اگر کسب و کار من تایید شود؟

اگر دولت NT قصد دارد کسب و کار خود را برای دسترسی به NT DAMA تأیید کند، دولت استرالیا اطلاعاتی در مورد نتایج تحقیقات یا ممیزی ها ارائه خواهد داد. همچنین هر گونه اظهاراتی در مورد شرایط کمکی که شما ممکن است ارائه دهد، ارائه می شود. اگر دولت NT کسب و کار شما را تایید کرده است، این تضمین نمی کند که دولت استرالیا یک توافق نامه کاری را به کسب و کار شما ارائه دهد.

چگونه یک کارگر استرالیایی پیدا کنید

اگر میخواهید تایید دولت استرالیا (NT) برای دریافت کارگران خارجی در منطقه توافقنامه مهاجرت مشخص شده در قلمرو شمالی را بدست آورید، شما بایستی نشان دهید که نمی توانید شهروندان استرالیایی یا ساکنین را برای پر کردن موقعیت خود استخدام کنید.

گزینه های استخدام محلی

شما باید شواهدی از تلاش های استخدام محلی خود را در شش ماه گذشته ارائه دهید. راه های زیادی وجود دارد که می توانید این کار را انجام دهید. شما می توانید:

  • با یک آژانس استخدام تماس بگیرید
  • تبلیغ  در:
    • روزنامه ها
    • نشریات حرفه ای و تجاری
    • خبرنامه انجمن های صنعت.
  • تبلیغات در یک وب سایت استخدام مانند:
    • CareerOne – اگر شما آگهی تبلیغاتی در NT News یا Centralian Advocate نامزدتان را در این سایت منتشر کنید،
    • جستجو کن
    • JobSearch استرالیا
  • کار با Job Services Australia، که با کسب و کار برای ارزیابی انواع کارگران مورد نیاز کار می کند و تلاش می کند تا آنها را با کارکنان آموزش دیده و شغلی آماده سازید.

نیازمندی های بازار برای صاحبان ویزا Subclass 482

برای تأیید دسترسی به توافقنامه مهاجرت منطقه مشخص شده در قلمرو شمالی (NT DAMA)، شما باید نشان دهید که فرد مورد نظر خود را می توانید حمایت کنید. شما باید نشان دهید که شرایط و ضوابط استخدام در خارج از کشور ارائه می شود کمتر از آنچه که شما به یک کارگر ممتاز و با تجربه استرالیایی که همان کار را در همان محل انجام می دهید، کمتر نخواهد بود. شرایط و ضوابط پیشنهادی نیز باید نرخ بازار را برای اشغال در منطقه بازتاب دهند.

تنها زمانی که نرخ بازار نباشد، این است که پیشنهادی تضمینی سالانه کارگر خارج از کشور، نرخ دستمزد حداقل معافیتی که توسط دولت استرالیا تعیین شده است، مبلغ ۲۵۰،۰۰۰ دلار در سال باشد.

شرایط استخدام

اگر درآمد سالانه تضمین شده سالانه کارگران خارجی کمتر از کارگران قابل مقایسه استرالیا باشد، شرایط مطلوب نیست.

درآمد سالانه تضمین شده عبارتند از:

  • دستمزد
  • هزینه های تضمین شده مانند هزینه اقامت یا غذا
  • ارزش پولی معقول مانند یک وسیله نقلیه که کارکنان در برابر کار اجباری حق برخورداری از آن دارند، توافق دارند.

درآمد سالانه تضمین شده شامل موارد زیر نمی باشد:

  • پرداخت ها یا مقادیری که پیش از آن نمی توان تعیین کرد، از قبیل اضافه کاری، کمیسیون یا پاداش بر اساس عملکرد
  • پرداخت های اجباری بازنشستگی

شرایط و ضوابط

نوع مدرک مورد نیاز بستگی دارد که آیا شما قبلا یک شهروند استرالیایی یا یک اقامت دائم (استرالیایی) را در یک محل مشابه در یک محل قرار داده اید. اگر شما یک استرالیایی مشابه را در یک موقعیت مشابه در یک محل قرار می دهید، باید موارد زیر را ارائه دهید:

  • قرارداد پرداخت یا قرارداد کار استرالیا با جزئیات شناسایی حذف شده است
  • مقایسه ای از وظایف، تعداد ساعات کار و سطح تجربه کارگران استرالیا و خارج از کشور

اگر کسب و کار شما یک استرالیا قابل مقایسه را استخدام نکند، پس شما باید توضیح دهید که چگونه درآمد سالانه تضمین شده سالانه کارگران خارجی را تعیین می کنید. شما باید:

  • توافقنامه صنعتی مربوطه، قرارداد یا قرارداد شرکت
  • اطلاعات از انجمن های کارفرمایان یا اتحادیه ها
  • آمار ABS
  • داده های چشم انداز دولت استرالیا
  • نظرسنجی ها
  • تبلیغات شغلی

به استثنای مواردی که کشور دارای تابعیت Subclass 482 دارای ویزای دارای ویزا با استرالیا است، آنها برای حمایت دولت از قبیل Medicare و مزایای دارویی واجد شرایط نیستند. صاحبان ویزا زیر کلاس ۴۸۲ باید در استرالیا مراقبت های خصوصی را حفظ کنند. این نیز از هر خانواده ای که در ویزای خود در استرالیا زندگی می کند مورد نیاز است. شما باید در نظر بگیرید که برای صدور مجوز برای حقوق و دستمزد به دولت سرزمین شمالی درخواست می دهید.

نحوه درخواست برنامه NT DAMA

توافقنامه مهاجرت منطقه مشخص شده در قلمرو شمالی (NT DAMA) یک برنامه ویزا تحت حمایت کارفرمایان است که تحت ویزای کمبود مهارت های موقت (بخش ۴۸۲ قرارداد کار) قرار دارد. یک کارگر فرد می تواند به صورت مستقل تحت NT DAMA درخواست ویزا کند. آنها باید  یک کار را با یک کسب و کار در قلمرو شمالی انجام دهند که آنها را حمایت خواهد کرد.

مرحله ۱

کسب و کار شما باید برای تأیید وزارت تجارت، تجارت و نوآوری درخواست شود.

مرحله ۲

اگر کسب و کار شما واجد شرایط دسترسی به NT DAMA باشد، نامه ای از تاییدیه و کپی اسناد حمایتی به دولت استرالیا و کسب و کار شما ارسال خواهد شد.

مرحله ۳

سپس شما می توانید از طریق ImmiAccount خود برای یک توافق نامه کار کنید. فرم درخواست مشاغل می تواند در ImmiAccount شما تحت یک دسته بندی جدید  قرارداد کار در  صفحه برنامه جدید پیدا شود.

مرحله ۴

کسب و کار شما یک کارگر خارج از کشور را شناسایی می کند که به طور مناسب و با تجربه برای حرفه ای است که دارای تایید NT DAMA است. قبل از اینکه کارگر درخواست اقامت خود را ارائه کند باید هر کارگر را با یک بسته اقامت (که برای شما فراهم می شود) ارائه دهید.

مرحله ۵

تحت برخی از مشاغل، اداره باید تأیید کند که آیا کارگری خارج از کشور، که کسب و کار در نظر دارد نامزدی کند، مدارک و یا تجربه ای دارد که مطابق با شرایط لازم برای اشغال NT DAMA است. پس از اتمام تأیید، اداره یک نامه تأیید مهارت برای صدور درخواست ویزای کارگران خارجی صادر می کند.

مرحله ۶

کسب و کار شما یک درخواست استخدام برای دولت استرالیا برای هر کارگر خارجی که می خواهید با استفاده از ImmiAccount شما تحت عنوان NT DAMA استخدام کنید، درخواست می کند.

گام ۷

سپس کارگر خارج از کشور می تواند درخواست ویزا کند.

روند تایید سال بعد

تضمین دسترسی به توافقنامه مهاجرت منطقه ای مشخص شده در قلمرو شمالی (NT DAMA) تا ۵ سال است، اما تخصیص اولیه انواع اشغال و تعداد واحدها فقط برای سال اول است. کسب و کارهایی که به دنبال دسترسی به کارگران خارجی جدید هستند، باید هر سال بعد از وزارت تجارت، تجارت و نوآوری درخواست کنند. اکثر برنامه های کاربردی برای تعداد بیشتری از همان نوع شغل تایید شده هستند، اما مشاغلی که در توافق نامه آمده است می توانند برای آن اعمال شوند.

معیارهای ارزیابی شده

این بخش به بررسی نیروی کار فعلی و آینده در کسب و کار می پردازد:

  • کدام شغل و امتیاز درخواست شده ممکن است قابل دسترسی باشد و چندین موقعیت برای هر کدام از آنها انتخاب شود
  • آیا کسب و کار قادر به استخدام یک شهروند استرالیایی یا دائمی برای پر کردن موقعیت نیست و آیا کسب و کار شرایط و شرایط استخدام را ارائه می دهد که با نرخ بازار آشنا هستند. شرکت ها باید:
    • نشان می دهد که آنها تست بازار کار مناسب را انجام داده اند و نمی توانند یک شهروند استرالیایی یا اقامت دائم را برای پر کردن موقعیت استخدام کنند. استاندارد تست بازار کار، از جمله مدت زمان، محتوای و رسانه های واجد شرایط تبلیغاتی، توسط وزارت داخله تعریف شده است، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نیازهای بازار کار، به  وب سایت وزارت داخله
    • شواهدی را ارائه می دهد که شرایط و شرایط استخدام مطابق با نیازهای محل کار استرالیا است آنها باید کمتر از آنچه استرالیا برای پرداخت شغل مشابه در همان محل پرداخت می شود.
  • آیا ممکن است کارفرمایان بتوانند به امتیازات دسترسی یابند، اشخاص موجود در توافقنامه و امتیازات موجود را بخوانند. برای دسترسی به رهنمودهای آستانه درآمد مهاجرین انگلیسی یا مهاجرت ماهر، کارفرمایان باید مدرکی را در حمایت از امتیازات مورد نیاز ارائه دهند.

سوالات متداول برنامه NT DAMA

  • آیا کسب و کار می تواند کارگران آتی را که اکنون در خارج از کشور تحت NT DAMA زندگی می کنند حمایت کنند؟

کارفرمایان NT می توانند کارگران ساکن استرالیا یا خارج از کشور را از هر کشوری حمایت کنند.

  • مدت زمان پردازش برای برنامه NT DAMA چقدر است؟

دولت NT تلاش می کند که ظرف ۱۰ روز کاری را فرآیندها را تکمیل کند، با این حال اگر کسب و کار تمام اطلاعات لازم را برای تصمیم گیری فراهم نکنند، روند طول می کشد. وزارت امور داخله زمان های پردازش خود را تعیین می کند.

  • آیا تست بازار کار تحت NT DAMA اعمال می شود؟

بله

  • آیا صندوق مستقل استرالیایی استرالیا تحت قانون NT DAMA اعمال می شود؟

بله

  • آیا کارکنان آینده نگر می توانند به طور مستقل ویزا تحت NT DAMA درخواست کنند؟

شماره NT DAMA یک برنامه ویزا تحت حمایت کارفرمایان است که تحت ویزای کمبود مهارت های موقت (بخش ۴۸۲ قرارداد کار) قرار دارد. بنگاهها باید به دولت NT برای دسترسی به NT DAMA برای مشاغل، امتیازات و تعداد کارگران مورد نیاز خود اعتراض کنند. اگر کسب و کار توسط دولت NT تأیید شود و اگر دولت استرالیا یک قرارداد کار را با کسب و کار امضا کند، می توانند درخواست های نامزدی برای کارگران مناسب ماهر که آنها شناسایی کرده اند، ارائه نمایند.

  • آیا کارگران آینده نگر می توانند اقامت دائم تحت برنامه NT DAMA را تضمین کنند؟

خیر. کارگران باید شرایط واجد شرایط برای اقامت دائم تحت NT DAMA را رعایت کنند. مسیر فعلی برای اقامت دائم از طریق زیرمجموعه ۱۸۶ (جریان توافق کار) حمایت از اقامت دائم در انتخاب کارفرما است.

  • چه ارگانی ویزا برای برنامه NT DAMA اعطا خواهد کرد؟

اداره امور داخلی کشور استرالیا تصمیمات مربوط به ویزا را تصویب می کند.

  • محدودیت سن برای متقاضی در برنامه NT DAMA چیست؟

ساب کلاس ۴۸۲ محدودیت سن ندارد، اما شرکت ها و کارکنانی که مایل به دسترسی به مسیر اقامت دائمی هستند، باید آگاه باشند که سن ۵۰ ساله است.

برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *