شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

بهترین راه مهاجرت به انگلستان

بهترین راه مهاجرت به انگلستان

افراد و علاقه مندان به کشور انگلستان از روش های گوناگون می توانند برای کسب ویزا و یا اقامت این کشور اقدام نمایند ولی بهترین راه مهاجرت به انگلستان کدام یک می باشد؟!!!
زمانی که کلمه مهاجرت مطرح می شود باید به ماهیت آن توجه کرد، فلذا ویزای توریستی کشور انگلستان در موارد مورد بررسی قرار نمی گیرد. افراد علاقه مند به کشور انگلستان می توانند از روش های سرمایه گذاری، کاری و ازدواج برای مهاجرت به کشور انگلستان اقدام کرده و اقامت این کشور را دریافت کنند.
دانشجویان علاقه مند به تحصیل در دانشگاه های انگلستان هم می توانند پس از اتمام تحصیل خود در این کشور از قوانین تبدیل ویزا اقدام کرده و به دنبال اقامت انگلستان باشند.
مسلما بهترین روش مهاجرت به کشور انگلستان برای هر فرد متفاوت بوده و نمی توان یک گزینه را بعنوان روشی مطمئن و منطقی برای همه در نظر گرفت.
ساده ترین روش، ویزای ازدواج بوده که افراد در صورت ازدواج با یک فردی که اقامت کشور انگلستان را داشته باشند می توانند راه مهاجرت به این کشور را برای خود هموار کرده و پس از سپری شدن زمان های قانونی، اقامت انگلستان را دریافت کنند.
ویزای کار روش کم هزینه برای افرادی است که بدون پرداخت پول و یا کاهش سرمایه خود قصد مهاجرت به کشور انگلستان را دارند. این پروسه به عوامل و فاکتورهای گوناگونی بستگی دارد که مهم ترین آن دریافت یک دعوت نامه کاری از کارفرمای انگلیسی می باشد. افراد در صورت دریافت دعوت نامه می توانند برای اخذ ویزای کار اقدام کرده و در صورت سپری کردن 3 تا 4 سال در کشور انگلستان و پرداخت مالیات های لازمه، اقامت این کشور را دریافت کنند. لازم بذکر است که ویزای کار سخت ترین پروسه مهاجرتی کشور انگلستان بوده است.
برخی قصد مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری و احداث شرکتی در خاک این کشور می باشند که برای این دسته از عزیزان ویزای سرمایه گذاری کشور انگلستان توصیه می شود. در حال حاضر این کشور دو روش را مطرح کرده است. روش اول افراد می توانند با 200 هزار پوند شرکتی را احداث و مشغول به کار شوند وروش دوم سرمایه گذاری 2 میلیون پوندی است.
دسته آخر افرادی می باشند که سرمایه کافی برای سرمایه گذاری در کشور انگلستان را نداشته و دعوت نامه کاری از یک کارفرمای انگلیسی را نمی توانند اخذ کنند، تنها گزینه تحصیلی را دارند. شرایط تحصیلی هر فرد متفاوت بوده که باید حتما بصورت تخصصی مورد ارزیابی قرار گیرد. فلذا نیاز به بررسی های لازمه می باشد.
مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مراحل انجام پروسه های مختلف می باشد. موسسه آریاناپارس با بهره گیری و به کارگیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق بسیار درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به کشور انگلستان را فراهم آورده است.

دیدگاه ها

41 پاسخ به “بهترین راه مهاجرت به انگلستان”

  1. نارین گفت:

    سلام شوهر خواهر من 17سال شهروند انگلیس هستند و اقامت دایم دارن ایا میتونن برای منو همسرم دعوت نامه بفرستن و اینکه این اقامت رو ما دایم کنیم توانایی مالیمون هم حدودا2میلیاردی هست که البته بیشترش ملک هست.؟شوهرم مهندس شیمی هستن و من مهندس کشاورزی در حال گذروندن کلاسهای ایلتس

    • آریاناپارس گفت:

      سلام اگر دعوت نامه کاری بفرسته میتونید اقدام کنید و اقامت بگیرید در غیر این صورت دعوت نامه برای ویزای توریستی هم میتونه بفرسته که باید برید و برگردید.بهترین روش اگر ویزای کاری نتونستید بگیرید ویزای تحصیلی هستش.

  2. مهدی رحمتی گفت:

    سلام وقت بخیر…بنده دارای لیسانس معماری و خلبانی هستم…و همسر بنده هم لیسانس حسابداری…ما توی هر زمینه ای که ورود کنیم به خاک انگلستان رو امتحان کردیم ولی متاسفانه به در بسته خوردیم چراکه سفارت خیلی سخت ویزا میده حتی اگر 2 تا ویزای شینگن داشته باشی…انگلستان تنها کشوری هستش که بخاطر دلایل و قانون هایی که داره خیلی سخت ویزا میده.آیا راه ورود ساده تری وجود داره

  3. سجاد گفت:

    سلام من ۱۶سالمه تو شهر لندن فامیل دارم می‌تونم از طریق اونها اقامت دائم بگیرم .

  4. نگین گفت:

    سلام من 30 سالمه متاهل هستم لیسانس زبان انگلیسی دارم میخواستم واسه فوق در رشته خودم اقدام کنم
    فقط چون بیشتر از 7 سال از لیسانسم گذشته آیا به من پذیرش میدن؟
    چون شنیدم اگه زمان زیادی از مدرکت گذشته باشه هم واسه پذیرش دانشگاه هم واسه ویزا به مشکل میخوری یعنی حتی اگه پذیرش هم بدن
    سفارت بهت ویزا نمیده
    من نمره ایلتس 8 هم دارم
    و اینکه چون بچه 6 ماهه دارم آیا ویزای همراه همزمتن به من و همسرم و بچه من میدن؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین

    • آریانا پارس گفت:

      سلام بله میتونید پذیرش تحصیلی بگیرید و سفارت ویزا هم میده.اجازه ورود همزمان همراه رو هم تو این کشور دارید و همسرتون هم اجازه کار کردن FULL TIME رو تو این کشور دارند.

  5. بهمن گفت:

    سلام من 42 سال لیسانس کودکان استثنایی و 28 سال سابقه کار و همسرم ارشد روان سنجی با 41 سال سن و 24 سال سابقه کار و دو فرزند زیر 12 سال ….امکانش هست در ولز یا اسکاتلند ویزا بگیریم دانشجویی یا خیر ممنونم از شما

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای تحصیل در کشور انگلستان و بخش ولز با داشتن مدرک آیلتس برای دکتری و یا حتی ارشد امکان پذیر میباشد . یکی از والدین که تحصیلی اقدام نماید همه خانواده امکان همراهی را دارند

  6. میثم گفت:

    سلام.
    من 34سالمه و لیسانس مهندسی صنایع و فوق لیسانس مدیریت اجرایی (EMBA) گرایش استراتژیک دارم. در حال حاضر شاغلم و 6 سال سابقه کار و بیمه دارم.همسرم نیز با 27 سال سن، دارای فوق لیسانس مهندسی صنایع و 4 سال سابقه کار و بیمه می باشد. قصد مهاجرت به انگلستان و یا یکی از کشورهای بریتانیا(ایرلند شمالی، ولز یا اسکاتلند) را داریم. لطفا راهنمایی بفرمائید که چگونه باید اقدام کنیم و اینکه حدوداً چقدر باید هزینه کنیم. سپاس

  7. مجید گفت:

    سلام من 47 ساله با مدرک فوق لیسانس مهندسی صنایع و در حال حاضر دانشجوی دکتری، به مدت 18 سال سابقه کار و بیمه و 10 سال سابقه مدیریتی در دو شرکت صنعتی را دارم، خانمم معلم آزاد دبستان غیر انتفاعی با سابقه کار و بیمه 6 ساله، با یک دوقلو دختر 13 ساله و با تمکن مالی حداقل یکسال زندگی خواهشمند است راهنمایی بفرمایید چطوری می تونیم به انگلیس مهاجرت کنیم.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای مهاجرت به تمامی کشورها ار طریق کاری شما باید یک درخواست شغلی از آن کشور داشته باشید . انگلیس علاوه بر این از طریق سرمایه گذاری هم میتوانید اقدام نمایید . راه حل کم هزینه تر از طریق تحصیلی میباشد که شما در مقطع دکترا برای بورسیه و با داشتن مقاله بین المللی اقدام نمایید

  8. MO گفت:

    سلام،
    ببخشید می خواستم بدونم
    ۱- آیا فرزندان دارای ویزای tier2 می توانند برای والدین خود درخواست ویزای ویزیتوری بکنن و در این صورن آیا شانس گرفتن ویزا از این طریق بالا هست؟
    ۲- آیا فرزندان بعد از اخذ اقامت دایم قادر به اخذ ویزا برای ملحق شدن والدینشان هم هستن

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      فرزندان پس از اخذ ویزایtier2 میتوانند در خواست ویزای ویزیتوری به خانواده ها بدهند و فرزندان پس از گرفتن پاس و شهروندی امکان درخواست ویزای بلند مدت را برای والدین دارند

  9. محمد گفت:

    سلام من عرب هستم و 19 سال هستم در مشهد ساکن هستم مادرم ایرانی پدرم عرب ومنهم از طریق مادرم برای شناسنامه اقدام کردم والان کارت امایش دارم ولی هنوز شناسنامه ندارم ومراحل ادریش مونده میخواستم ببینم میتونم برای مهاجرت در انگلستان راه یپیدا کنم . وچقدر هزینه داره

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      تحصیل در انگلیس ربطی به ملیت شما ندارد و با داشتن تمکن مالی حدود 15 هزار پوند در سال به راحتی برای پذیرش و ویزا میتوانید اقدام نمایید

  10. علی گفت:

    با سلام
    بنده 24 سال سن دارم و مجرد هستم دارای ثبت اختراع در زمینه ی خودرو و برق فارق التحصیل دانشگاه آزاد و مدرک لیسانس مدیریت بازرگانی و مدارک بین المللی فنی حرفه ای دارم.
    رزومه ی کاری هم دارم که هیچکدوم در شرکت های بین المللی نیست.
    4 سال تعمیرات حرفه ای موتور سنگین در کارگاه خودم.
    دو سال تعمیرات ماشین سنگین در نمایندگی ولوو که متاسفانه در ایران نمایندگی رسمی نداره.
    یکسال تعمیرات ماشین سواری در یکی از نمایندگی های سایپا.
    دارای کارت و مدرک مشاور در ساخت هلیکوپتر تک سرنشین در هلیکوپتری ایران.
    امکانات مالی زیادی ندارم.
    میخواستم بدونم بهترین راه مهاجرت به کشور انگلیس برای من چیست.
    در صورت امکان پاسخ را به ایمیل بنده بفرستید مچکرم.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      با توجه به رزومه خوبی که دارید احتمالا بهترین پیشنهاد این هست که ابتدا برای تحصیل در انگلستان اقدام نمایید و بعد با توجه به شرایط اجازه کار در حین تحصیل در کنار تحصیل وارد بازار کار شوید

  11. داریوش گفت:

    سلام من و همسرم قصد مهاجرت به انگلستان رو داریم همسرم لیسانس مدیریت بیمه داره و خودم تکنسین فنی هستم و۲۸ سالمه سرمایه و پول زیادی نداریم شاید حدود ۱۰۰ میلیون چطور میتونیم به انگلستان مهجرت کنیم

  12. آنا گفت:

    با سلام من 29 سالمه و فوق لیسانس ژئوفیزیک، و 7سال سابقه کار در شرکت عمرانی + مدرک آیتلس +کنترل پروژه و یه سری مدارک مرتبط کاری را دارم…..و نامزدم 32 سالشه کارشناس حقوق+ فوق دیپلم کامپیوتر + 5سال سابقه کار در شرکت نفت را دارد….. حدود 400 میلیون پول برای مهاجرت یا سرمایه گذاری داریم …. ممنون میشم که راهنمایی بفرماییدمهاجرت از چه طریق برای ما راحتتر و بهتر می باشد. (خاطر نشان میکنم که دایی همسرم شهروند انگلیس است )

    • آریانا پارس آریانا پارس گفت:

      سلام
      شما چند راه با این شرایط پیش رو دارید،
      یکی از راهها اقدام برای فوق لیسانس مجدد میباشد.که دوره فوق لیسانس در انگلستان 1ساله است.
      برای اطلاعات بیشتر با شماره های درج شده در سایت با مشاورین ما در تماس باشید:
      https://arianaabroad.com/

  13. محمد حبیب زاده گفت:

    سلام من تو کار نرده استیل هستم کار کناف و جوشکاری در حد متوسط وارد هستم می خواستم بدونم برای رفتن به کشور کانادا یا انگلستان چطور می توانم اقدام کنم

    • آریانا پارس آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای اخذ اقامت کاری یا باید از یک کارفرما دعوت نامه کاری داشته باشید و یا اینکه از طریق سیستم امتیاز بندی و با داشتن آیلتس 7 اقدام نمایید. برای انگلستان سیستم امتیاز بندی وجود ندارد و بیشتر بحث سرمایه گذاری مطرح است

  14. نفیسه شریفان گفت:

    سلام من دارای مدرک لیسانس نگارگری(نقاشی ایرانی) ازدانشگاه هنراصفهان هستم وقصدم نقاشی وزدن نمایشگاه ازسبک خاص نقاشی خودم درانگلستان است،چگونه میتوانم جهت اقامت اقدام کنم؟

    • آریانا پارس آریانا پارس گفت:

      سلام
      بستگی به هدفتان دارد
      اگر قصدتان از طریق افتتاح نمایشگاه و نقاشی می باشد از طریق خوداشتغالی کانادا میتوانید اقدام کنید. ولی اگر قصدتان مهاجرت به انگلستان میباشد میتوانید از طریق فوفق لیسانس(تحصیلی) اقدام کنید.
      که هرکدام شرایط جداگانه ای دارد.
      برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره های درج شده در سایت با مشاورین ما در تماس باشید:
      https://arianaabroad.com/

  15. پرنيان گفت:

    سلام
    من ١٨ سالمه ديپلم معماري دارم
    ولي باز دارم ديپلم انساني ميگيرم
    ميخوام ببينم چطور ميتونم اقامت بگيرم اونجا و براي تحصيل و .. اقدام كنم چقدر بايد هزينه بكنم ؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      میتوانید به صورت تحصیلی وارد شوید و بعد از اتمام تحصیل به شرط کار کردن اقامت دائم کشور را بگیرید. سالیانه هزینه تحصیل و زندگی حدود 100 میلیون وو بالاتر است

  16. محمد گفت:

    سلام من چگونه برای یک هفته به انگلستان بروم فقط پاسپورت دارم برای اقامت نه فقط برای یک هفته خودم تنها بروم بدون تور من باید چیکار کنم و چقدر هزینه دارد برای ویزا یا کارهاش؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      باید یک دعوت نامه از یک شهروند انگلیسی که ترجیحا خانواده درجه یک باشند را داشته باشید

  17. محمد گفت:

    سلام من یک فرد بیکار هستم و دوست دارم برای یک هفته به انگلستان بروم بدون تور میخوام خودم تنها بروم و من فقط تنها پاسپورت دارم چگنونه باید کارهاش رو انجام داد لطفا جواب بدید من باید چیکار کنم برای اقامت انگلستان برای یک هفته یا دوهفته؟

  18. فریبافروغی گفت:

    باسلام پسری18 ساله دارم کاامسالپیش دانشگاهیست با معدل19.78 درتمامی سالها معدلش بالا بوده برای ادامه تحصیل دررشته دندانپزشکی در انگلستان چطورباید اقدام کنم وهزینه سالیانه پانسیون وتحصیلش چقدرمیشه
    ممنونم

  19. صادقی گفت:

    پدر من 35 سال است که در انگلیس زندگی و اقامت دارد من از این طریق میتوانم اقدام کنم؟

    • آریانا پارس آریانا پارس گفت:

      سلام
      بله البته برای اخذ اقامت میبایست دلیل منطقی برای ورود مثل کار یا تحصیل را به سفارت ارائه دهید . اگر پدر بتوانند برای شما درخواست کار از کارفرمایی را داشته باشند راهکار بسیار مناسبی میباشد

  20. پگاه گفت:

    با عرض سلام
    با توجه به اینکه برای رشته پرستاری باید دوره های ازمون RN را در همان کشور گذراند و ازمون آن را قبول شد، جهت دریافت ویزای کار برای این رشته چه اقداماتی میتوان انجام داد؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای اینکه وارد بازار کار هم که بشوید میبایست آزمون RN را بدهید . برای ویزای کار علاوه بر بحث RN نیاز هست که درخواست کار را هم از یک کارفرما داشته باشید و یا به صورت اسکیلد ورکر وارد کشور مقصدتان شوید

  21. محمد گفت:

    با سلام پدر بزرگ من کارمند سفارت بوده وپاسپورت انگلستان هم داشته و پدر اینجانب در سال 1942 در خود سفارت به دنیا امده وتا 7 سالگی هم تابعیت انگلستان داشته ایا اینجانب میتوانم برای تابعیت اقدام کنم با سپاس.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      به دلیل اینکه پدر شما دیگر تابعیت این کشور را ندارند از طریق ایشان نمیتوانید اقدام کنید و خود باید از راه های قانونی موجود به آن دست یابید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *