شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

تحصیل در آلمان و اتریش

مقایسه تحصیل در آلمان و اتریش

آلمان و اتریش دو کشور آلمانی زبان که تحصیلات خود را به زبان آلمانی ارائه می دهند با مقایسه تحصیل در آلمان و اتریش می توان به از شرایط تحصیل در هر دو کشور مشرف شد و انتخاب مناسبی را با توجه به شرایط داشت. در مقایسه تحصیل در آلمان و اتریش می توان به فاکتور های مفاوتی اشاره کرد :

– زبان تحصیل :

در مقطع کارشناسی هر  دو کشور آلمان و اتریش، دوره های خود را به زبان آلمانی ارائه می دهند ولی با دو رویکرد متفاوت، به صورتی که برای حضور در دانشگاه های آلمان مستلزم ارائه مدرک زبان آلمانی در حد نمره B1 و برای کشور اتریش آگاهی از این زبان کفایت می کند.

در مقطع کارشناسی ارشد، کشور آلمان دروس  خود را هم به زبان آلمانی و هم انگلیسی ارائه می دهد که برای آگاهی از ارائه شدن دوره به کدامین زبان، پرونده شما مورد بررسی قرار یرد. در کشور اتریش بصورت معمول دوره ها به زبان آلمانی ارائه می شود دانشجویان می توانند دوره های زبان آلمانی را در خاک اتریش سپری کنند.

در مقطع دکترا اکثر رشته ها به زبان انگلیسی ارائه می شود و افراد می توانند با ارائه مدرک زبان همانند  IELTS و TOFEL برای پذیرش از این کشور ها اقدام کنند.

– مدرک تحصیل و بازه زمانی :

دوره های تحصیلی در کشور های آلمانی و اتریش بصورت یکسان بوده به صورتی که دوره های کارشناسی 4 سال، دوره های کارشناسی ارشد 2 سال و دوره های دکترا 3 تا 5 سال خواهد بود.

– هزینه های تحصیلی :

با توجه به رایگان اعلام شدن کشور های آلمان و اتریش، هر دو کشور هزینه ای بسیار ناچیز را از دانشجویان بین المللی برای ادامه تحصیل اخذ می کنند.

در کشور آلمان دانشجویان برای ادامه تحصیل مستلزم پرداخت هزینه بین 200 تا 400 یورو می باشند که بصورت معمول برای بیمه و مالیات است.

در کشور اتریش متناسب با رشته ی انتخابی هزینه های تحصیل متفاوت می باشد. ولی به صورت میانگین دانشجویان برای ادامه تحصیل هزینه ای بین 300 تا 700 یورو را پرداخت کنند.

– شرایط پذیرش :

مهم ترین فاکتور مقایسه تحصیل در آلمان و تحصیل در اتریش، شرایط پذیرش میان دو کشور خواهد بود که هرکدام دارای ضوابط و قوانین بخصوصی خواهد بود.

در کشور اتریش، نکته حائز اهمیت برای دانشگاه های کشور اتریش مقصد اصلی سفر به اتریش، تحصیل باشد. این بدین معناست که برای اخذ پذیرش در دانشگاههای اتریش باید  یا گواهی اشتغال به تحصیل و یا نامه عدم منع تحصیل را ارائه دهید.

لازم به ذکر است مدارک ذکر شده باید از دانشگاه های سراسری بوده و در صورتی که دانشجوی دانشگاه آزاد باشید. پس از اتمام تحصیل برای مقطع مجدد اقدام نمایید.

در ارتباط با دانشجویان دانشگاه آزاد استثنایی لحاظ می شود که اگر دانشجویی در رشته مدیریت در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شود می تواند برای مقطع دکترا در کشور اتریش اقدام نماید.

در کشور آلمان محدودیتی بابت انتخاب دانشگاه ها نیست و افراد می توانند با شرایط مختلف برای دانشگاه های آلمان اقدام نمایند. ذکر این نکته الزامیست که در صورت شرایط رقابتی اولویت با دانشجویان دانشگاه سراسری می باشد. مقایسه تحصیل در آلمان و اتریش کمک شایانی به علاقه مندان تحصیل در کشور های آلمانی زبان یا رایگان می کند.

از آنجا که مهم ترین اصل مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد. موسسه آریانا پارس با به کار گیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق بسیار درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور را فراهم آورده است.

 

 

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

14 پاسخ به “تحصیل در آلمان و اتریش”

  1. حمیده گفت:

    سلام
    من لیسانس مهندسی برق و الکترونیک از دانشگاه آزاد دارم و حدود 40 ساله اهستم و میخوام به آلمان مهاجرت کنم ، میخواستم بدونم من میتونم در دانشگاههای آلمان درس بخونم با توجه به سن و مدرک دانشگاه آزادم واز نظر زبان در سطح b1 هستم
    ممنونم

    • آریاناپارس گفت:

      سلام با توجه به سن و مدرک تحصیلیتون امکان پذیر نیستش شما نهایتا تا سن 34 سال بتونید برای ارشد اقدام کنید.

  2. سارا گفت:

    سلام هزینه هایی که براتحصیل نوشتید400یورو برای یک ترم تحصیلی است یاکل دوره؟ برادکترا

  3. سروش گفت:

    با سلام
    آیا برای مقطع دکتری در کشور آلمان یا اتریش شرط سنی هم وجود داره؟

    سپاس

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای تحصیل در مقاطع مختلف کشورهای اروپایی محدودیت سنی وجود داره ولی بحث سن در مقطع دکترا زیاد مهم نیست. در مقطع دکترا داشتن رزومه ی تحصیلی خوب ازقبیل داشتن مقالات بین المللی و… بسیار بااهمیت است.

  4. عزیزی گفت:

    سلام..
    ادامه تحصیل در مقطع تخصص برای دندانپزشک عمومی و پس از آن اقامت در اتریش چه شرایطی نیاز است؟
    با تشکر

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      ابتدا ارزیابی و تایید مدرک و داشتن مدرک زبان و بعد اخذ تاییدیه از استاد راهنمایی در کشور مقصد

  5. اشکان گفت:

    سلام میخواستم بدونم مدرک کارشناسی از دانشگاه سراسری روزانه رشته معماری(فنی حرفه ای)از ایران دارم ایا شرایط برای ادامه تحصیل برا کارشناسی ارشد در المان دارم.شرایط فنی حرفه ای توی المان چیجوریه به رسمیت قبول دارن اصلا؟یا باید از اول شروع کنم؟

  6. عاطفه گفت:

    اولین قدم برای ادامه تحصیل در اروپا چیست

  7. از اطلاعات خوبتون متشکرم.میشه دیپلم را در قبرس اروپایی گرفت و ادامه تحصیل رو در اتریش سپری کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *