شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

تحصیل در سوئد در مقطع دکترا

بررسی ویژگی های تحصیل در سوئد در مقطع دکترا

کشور سوئد جزو کشورهایی است که همواره مورد توجه متقاضیان ایرانی اخذ اقامت کشورهای اروپایی بوده است و تحصیل در سوئد در مقطع دکترا شانس بالایی را برای کسب اقامت دانشجویان در این کشور را فراهم می کند.

از سال 2011 قوانین مهاجرتی سوئد دست خوش تغییرات عمده ای شد که مهم ترین این تغییرات بازنگری در قوانین نظام آموزشی و مخارج تحصیلی در این کشور هزینه ای بابت سپری کردن دوره های تحصیلی اخذ کرد و تا به امروز به این روند ادامه می دهد. از همین رو تعداد دانشجویان بین المللی نسبت به سایر کشورها و شرایط کشور سوئد در گذشته کاهش یافت ولی کماکان تحصیلات در کشور سوئد مورد استقبال دانشجویان خارجی و به خصوص دانشجویان ایرانی علاقه مند به اخذ اقامت سوئد قرار دارد. چرا که این کشور از جمله کشورهای پیش رو در ضایعی نظیر مهندسی کامپیوتر، پزشکی و بسیاری دیگر از رشته ها می باشد و این حقیقت کشور سوئد را به بازاری بی نظیر جهت یافتن فرصت های شغلی پس از دوره تحصیل بدل کرده است.

کشور سوئد همانند سایر کشورهای پیشتاز در بحث تحصیل به دانشجویان در حال تحصیل در مقطع دکترا توجه ویژه ای دارد و جهت پرداخت مخارج تحصیل ایشان، شرایط ویژه ای را جهت تسهیل طول دوره ی دکترا در این کشور فراهم آورده است.

با توجه به این نکته که شکور سوئد برای افرادی که در مقطع دکترا در این کشور مشغول به تحصیل می باشند. حقوق ماهیانه به میزان 2 هزار دلار حدودا را در نظر گرفته است فلذا دانشجویان ایرانی رقابت بسیار سختی را در راستای اخذ بورسیه دکترا در کشور سوئد در پیش دارند، افراد برای کسب بورسیه های کشور سوئد پارامترهایی را احراز نمایند که به تفضیل توضیح داده می شود.

1) سوابق تحصیلی :

مفهوم سوابق تحصیلی، ارائه مدارک قبلی تحصیلی هر فرد که شامل مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه های معتبر است که به همراه ریز نمرات باید ترجمه شده، آماده باشد.

لازم بذکر است در صورت داشتن معدل مناسب، شانس بیشتری برای کسب بورسیه فراهم می باشد و این فاکتور در مواقعی حائز اهمیت است که در شرایط رقابت با یک فرد ایرانی دیگر قرار گرفته شده باشید.

2) استاد مشاور :

استاد مشاور ( supervisor  ) یکی از مهم ترین فاکتورهای کسب بورسیه در کشور سوئد است که دانشجو باید نظر یک استاد مشاور را به خود جلب کند که تز دکترای فرد متقاضی را پشتیبانی کند.

3) مدارک بین المللی :

داشتن سوابق بیمن المللی کمک شایانی به بالا بردن شانس افراد برای کسب بورسیه می کند. سوابق و یا مدارک بین المللی شامل مقالات IsI ، تالیف کتاب می شود.

4) مدرک زبان :

اخذ مدرک دال بر تسلط کافی بر زبان انگلیسی که بصورت معمول حداقل آیلتس 6.5 را طلب می کنند. اساتید موسسه زبان آریانا پارس می توانند راه رسیدن به بهترین نمره لازمه در آزمون آیلتس را در کمترین زمان ممکن به متقاضیان عزیز شرکت در این امتحان ارائه دهند.

تحصیل در سوئد در مقطع دکترا

سوئد یکی از کشور هایی است که بیشترین مالیات را در اروپا دارا می باشد. هزینه های زندگی در سوئد برای دانشجویان بصورت میانگین بین 750تا 900 یورو در ماه می باشد که شامل هزینه های مسکن، غذا، رفت و آمد، بیمه و سایر هزینه هایی است که دانشجو ملزم به پرداخت آن ها در زمان تحصیل در مقطع دکترا در کشور سوئد می باشد.

از آنجا که مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد. موسسه آریانا پارس با به کارگیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور را فراهم آورده است.

 

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

4 پاسخ به “تحصیل در سوئد در مقطع دکترا”

  1. فرهاد گفت:

    با سلام
    در صورت عدم پذیرش بورسیه در مقطع دکترا آیا امکان تحصیل با شهریه خود فرد وجود دارد و اینکه سالانه چقدر می باشد ؟
    مدت زمان تحصیل دکترا بدون بورسیه آیا چز سابقه اقامت حساب می گردد و یا خیر ؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      پذیرش در مقطع دکترا یا با بورسیه یا بصورت عادی امکانپذیر میباشد، باید شرایطتان بررسی شود.
      خیر از زمانی که نوع ویزا تبدیل به ویزای کاری شد محسوب میشود.
      برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید:
      https://arianaabroad.com/

  2. سلام.بنده مهندسی برق و همسرم ارشد اقتصاد دارند.تمایل به مهاجرت جهت ادامه تحصیل و کار داریم.لطفا میتونید به ما کمک کنید.ضمن اینکه ما مدرک زبان نداریم.متشکرم.09157248523

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای دکتری و یا ارشد مجدد میتوانید اقدام نمایید . مدرک زبان الزامیست بعد از تحصیل هم به شرط 3 تا 5 سال کار کردن قانونی اقامت دریافت مینمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *