شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

تمکن مالی اتریش

تمکن مالی اتریش

کشور اتریش به پایتختی شهر وین یکی از کشورهای اروپایی غربی می باشد که مردم آن به زبان آلمانی صحبت می کنند. تمکن مالی اتریش یکی از روش متداول این روزها با شانس ویزای بالا می باشد که به اقامت اتریش منتهی خواهد شد.
بصورت معمول افرادی که علاقه ای به زبان آلمانی دارند و به دنبال ایجاد شرایط معقول می باشند سودای مهاجرت به کشور اتریش را در ذهن خود می پرورانند. لازم بذکر است وین پایتخت کشور اتریش بعنوان برترین شهر اروپایی در سال 2016 شناخته شد که همین نکته دلیلی محکم برای ادامه زندگی و مهاجرت به اتریش می باشد.

افراد برای کسب ویزای تمکن مالی در کشور اتریش باید شرایط زیر را لحاظ کنند.

1- مبلغ 250 میلیون تومان بعنوان تمکن خود در یکی از بانک های معتبر ایرانی.
2- درآمد ماهیانه بین 10 تا 15 میلیون تومان که قابل استناد باشد.
3- مدارک هویتی افراد مثل شناسنامه و یا پاسپورت
در راستای تمکن مالی اعلام شده عدد مورد نظر برای یک نفر می باشد و در صورت اضافه شدن هر فرد که شامل خانواده باشد 50 میلیون تومان افزایش پیدا می کند. بطور مثال به ازای یک خانواده 3 نفره باید 350 میلیون را بعنوان تمکن مالی ارائه داد. مبلغ ذکر شده باید به مدت چندین روز در یکی از بانک های معتبر کشور ایران قرار داشته باشد تا اجازه و استطاعت مالی آن قابل ارائه باشد.
نکته حائز اهمیت در ارتباط با سن همراهان بوده که در این روش مهاجرتی هیچ گونه محدودیت سنی وجود ندارد و تا زمانی که فرزندان یک خانواده مجرد باشند تحت پوشش خانواده قرار می گیرند فقط از حیث هزینه های جاری و مالیات، پرداختی بیشتری را باید داشته باشند. این نکته بدین معناست که فرزندان بالای 18 سال در صورت مجرد بودن می توانند در این پروسه مهاجرتی شرکت کنند.
در راستای ارائه درآمد ماهیانه 10 تا 15 میلیون تومانی در ایران، امکان راه های مختلف می باشد. این درآمد از روش هایی مثل نامه اداری، سود بانکی، فیش حقوقی، جواز کار قابل بررسی و استناد خواهد بود که این درآمد نشان دهنده ی توانایی یک فرد برای انجام هرگونه اقدامی در کشور اتریش می باشد.
ذکر این نکته حائز اهمیت می باشد که علاقه مندان به کسب اقامت از روش تمکن مالی اتریش نیازمند ارائه مدرک حداقل A1 زبان آلمانی می باشند. موسسه آریاناپارس با توجه به تعداد زیاد پرونده های ارسالی به سفارت اتریش و سابقه بسیار طولانی وکلای این موسسه، طول دوره یادگیری زبان آلمانی برای افراد مبتدی تا رسیدن به سطح A1حدودا 1 تا 3 ماه تخمین می زند.
افراد در صورت کسب ویزا باید به مدت 6 ماه از سال را در کشور اتریش سپری کنند و می توانند مابقی زمان ارسال را در کشور دیگر اقامت داشته باشند. لازم بذکر است که در مدت مشخص شده مانند سایر افراد اتریشی اجازه تحصیل و سرمایه گذاری در کشور اتریش را دارا می باشند.
مراحل اعطا ویزای تمکن مالی اتریش بدین منوال می باشد که در ابتدای راه یک ویزای یکساله به افراد متقاضی اعطا می شود و پس از آن یک ویزای دو ساله و پس از آن دو سال دیگر قابل تمدید است و پس از گذشت 5 سال به اقامت دائم منجر خواهد شد. بطور کلی مدت زمان انجام پروسه تمکن مالی کشور اتریش 6 تا 8 ماه می باشد.
مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد از همین رو موسسه آریاناپارس با به کارگیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران، با سوابق درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور را فراهم آورده است.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

4 پاسخ به “تمکن مالی اتریش”

  1. مرتضی گفت:

    سلام
    برای ویزای اقامت از طریق تمکن مالی اتریش
    آیا میتوان بدون اقامت 6 ماه در سال اقدام به اخذ ویزا کرد ؟ بقیه شرایط را دارا میباشم .
    من به اتفاق همسرم حداکثر میتوانیم 2 ماه اقامت در چندین مرتبه ورود داشته باشیم .
    ممنونم از پاسخ شما .

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      خیر در کمترین و راحتترین حالت باید بار اول را حتما 6 ماه در اتریش اقامت کنید در غیر اینصورت نمیشود

  2. قاسم گفت:

    با سلام

    لطفا در خصوص هزينه وكالت از روش تمكن مالي توضيح بفرماييد كه چه مقدار مي باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *