شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

توضیحات تکمیلی تحصیل در پرتغال

توضیحات تکمیلی تحصیل در کشور پرتغال

کشور پرتغال در جنوب غربی اروپا واقع شده است.پرتغال عضو کشور های اتحادیه اروپا و شنگن می باشد.پایتخت آن شهر سیبون که قطب است که قطب سیاسی این کشور می باشد.کشور پرتغال جزو مقاصد اصلی دانجویان برای ادامه تحصیل نمی باشد ولی افرادی که قصد ادامه تحصیل با هزینه کم را دارند ،کشور پرتغال زا انتخاب می کنند.بیش از 50 دانشگاه و موسسه آموزش عال دولتی و خصوصی معتبر وجود دارد که با مراجعه به صفحه ی کشور پرتغال می توانید از این دانشگاه ها مطلع شوید.

به صورت معمول تحصیلات در مقطع لیسانس به زبان پرتغالی می باشد ولی رشته هایی را به زبان انگلیسی هم ساپورت می کند.در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا،رشته های زیادی به زبان انگلیسی دروس را ارائه می دهند.دانشگاه پلی تکنیک کویمبرا یکی از مقاصد اصلی دانشجویان ایرانی می باشد.این دانشگاه قدیمی ترین دانشگاه پرتغال که در اواخر قرن دوازدهم در شهر کویمبرا تاسیس شد.به صورت معمول دانشجویان در مقاطع ارشد و دکترا 120 و 140 واحد درسی را موفقیت آمیز سپری کنند تا مدارک این مقاطع را کسب کنند.از دیگر مراکز علمی مورد تایید کشور پرتغال می توان به مراکز ام ای تی و دانشگاه pu اشاره کرد.دانشگاه پورتو در دیگر دانشگاه های معتبر کشور پرتغال می باشد که در رده بندی دانشگاه های برتر جزو 150 دانشگاه برتر اروپا می باشد.در صورتی که موفق به کسب بورسیه در مقطه دکترا در این دانشگاه نشوید با مبلغ حدود 2500 یورو سالانه پرداخت کنید.نکته قابل توجه مدت زمان دوره های دکترا در این دانشگاه می باشد که 3 سال به طول می انجامد.کشور پرتغال برای تحصیل در رشته های پزشکی،معماری،مهندسی نفت و گاز و برخی از رشته های فنی مهندسی توصیه نمی شود.

از لحاظ هزینه ای ،هزینه های تحصیل و زندگی در کشور پرتغال از سایر کشورهای اروپایی کمتر می باشد.و افرادی که قصد ادامه تحصیل در کشور های با هزینه ی پایین را دارند ،کشور پرتغال انتخابی مناسب می باشد.از دیگر مزیت های کشور پرتغال در اختیار داشتن روادید شنگن جهت رفت و آمد آزاد در این محدوده می باشد.اگر یک مقطع تحصیلی خود را در خارج از ایران گذرانده اید و در حال حاضر مدرک زبان ندارید،می توانید گواهی تحصیل تحصیل به زبان انگلیسی خود را به دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید ارائه دهید.

از دیگر نکات قابل ذکر در صورتی که مقطعی را خارج از ایران گذرانده اید سفارت برای روادید از شما گواهی عدم سوپیشینه در کشوری که تحصیل کرده اید را نیز درخواست می کند.محل سکونت یک از مهم ترین نکات برای دانشجویان در تمامی کشورها می باشد.بریا یافتن محل اقامت در شهرهای مختلف پرتغال از سایت هایی مثل وی آریو یا ایر بی ان می توانید استفاده کنید.تحصیل در کشور پرتغال بیشتر مناسب افرادی می باشد که در این کشور اقدام یا دوستانی دارند که شرایط زندگی خارج از ایران را راحت تر کنند.

بیشترین متقاضیان کشور پرتغال را افرادی تشکیل می دهند که علاقه شخصی مطرح می کنند.زیر دانشگاه های پرتغال نسبت به دانشگاه های برتر دنیا از رتبه ی پایینی برخوردار است.

دیدگاه ها

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.