شماره های تماس
021-44626415
021-44626418
021-44614125
021-44614190
021-44614197
021-44614717
021-88838298
021-88493117
#
021-44626415 021-44614125 021-44614197 021-88838298 021-44626418 021-44614190 021-44614717 021-88493117

خود اشتغالی کانادا

 خود اشتغالی کانادا چیست؟

یکی از روش های ورود به کشور کانادا، برنامه خود اشتغالی کانادا می باشد. به واسطه این روش مهاجرتی، افراد قادر خواهند بود تا فعالیتی که در کشور خود اداره می کردند، در کشور کانادا گسترش دهند. این نکته بدین معناست که انجام کار در حرفه عنوان شده از الزامات این برنامه می باشد.

به صورت معمول تعداد محدودی از پرونده های ارائه شده به سفارت، موفق به اخذ اقامت گشته است. در صورت اخذ اقامت کانادا، روند پاسپورت در این کشور طی می شود و به راحتی می توان برای شهروندی کانادا اقدام نمود. برای اطلاع از چگونگی اخذ پاسپورت کانادا به صفحه اقامت کانادا وب سایت آریاناپارس مراجعه نمایید.

روند اقدام خود اشتغالی کانادا به چه صورت است؟

روند برنامه خود اشتغالی کانادا را می توان در چهار مرحله تقسیم بندی کرد که علاقه مندان به برنامه های خود اشتغالی ملزم به تکمیل هر مرحله می باشند.

مرحله اول: بررسی شرایط متقاضی

در مرحله اول، رشته متقاضی مورد بررسی و تحلیل قرار می گیرد. در برنامه خود اشتغالی عناوین رشته های مورد نظر ذکر شده است. دولت کانادا برای برنامه خود اشتغالی، لیستی از مشاغل و حرفه های مورد نظر را ارائه داده است. از همین رو در صورت تطابق حرفه، این امکان را به افراد می دهد تا از این روش برای اقامت کانادا اقدام نمایند.

  1. کتابداران
  2. مجریان
  3. مسئولین امور بایگانی
  4. نویسندگان
  5. ویراستاران
  6. روزنامه نگاران
  7. مشاغل حرفه ای در روابط عمومی و ارتباطات
  8. مترجمان
  9. تهیه‌کنندگان، کارگردانان، طنز نویسان و مشاغل مرتبط
  10. آهنگسازان، نوازندگان، خوانندگان و رقصنده ها
  11. بازیگران و کمدین ها
  12. نقاشان، مجسمه سازان و سایر هنرمندان تجسمی
  13.  تکنسین های ضبط صدا و فیلم
  14. طراحان گرافیک و تصویرگر
  15.  ورزشکاران
  16. مربیان ورزشی و بدنسازی
  17. سایر مشاغل فنی و هماهنگ کننده در تصاویر متحرک، پخش و هنرهای نمایشی
  18. اپراتورهای دوربین فیلمبرداری و فیلمبرداری
  19. مشاغل فنی مربوط به موزه ها و گالری های هنری
  20. تئاتر، مد، نمایشگاه و سایر طراحان خلاق
  21. مسئولان و داوران ورزش

مرحله دوم: محاسبه امتیازات لازم

متقاضیان برای برنامه خود اشتغالی کانادا ملزم به کسب ۳۵ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز تعیین گشته می باشند.

عوامل تاثیر گذار در کسب امتیاز عبارت اند از:

  • تجربه کاری: حداکثر ۳۵ امتیاز
  • سن: حداکثر ۱۰ امتیاز
  • تحصیلات: حداکثر ۲۵ امتیاز
  • مدارک زبان، اعم از زبان فرانسوی و انگلیسی: حداکثر ۲۴ امتیاز
  • تطبیق پذیری: حداکثر ۶ امتیاز

مرحله سوم: ارسال درخواست

پس از تهیه و تنظیم مدارک، پرونده ای به اداره CIC که در ساسکاچوان واقع شده است، ارسال خواهد شد. پس از بررسی های صورت گرفته توسط دولت کانادا، فایل نامبر صادر می شود. صدور فایل نامبر به معنای قبولی در برنامه خود اشتغالی می باشد.

مرحله چهارم: ارائه مدارک و مراجعه به سفارت

در بازه زمانی مشخصی، قرار ارسال مدارک تعیین می گردد. از همین رو فرد متقاضی مدارک را به صورت خواسته شده از جانب اداره مهاجرت ارسال می نماید و برای رزرو وقت سفارت اقدام می کند. پس از تائید آفیسر مراحل پزشکی در اولویت امور قرار می گیرد. با انجام مراحل ذکر شده اقامت خود اشتغالی کانادا صادر می شود.

چه افرادی واجد شرایط هستند؟

افراد در صورت کسب حداقل ۳۵ امتیاز قادر خواهند بود تا از روش خود اشغالی برای کشور کانادا اقدام نمایند. تجربه کاری، سن، تحصیلات، دانش زبان و سازگاری در امتیازات برنامه خود اشتغالی کانادا تاثیرگذار می باشد. از همین رو به بررسی امتیازات مورد نیاز پرداخته می شود.

  • تجربه کاری

تجربه کاری در ۵ سال گذشته مورد بررسی قرار می گیرد و حداکثر امتیاز در این بخش ۳۵ امتیاز می باشد.

  1. ۲ سال سابقه کار: ۲۰ امتیاز
  2. ۳ سال سابقه کار: ۲۵ امتیاز
  3. ۴ سال سابقه کار: ۳۰ امتیاز
  4. ۵ سال سابقه کار: ۳۵ امتیاز
  • سن

متقاضیان بر اساس سن در این مرحله امتیازاتی را کسب می نمایند. بازه سنی بین ۲۱ تا ۴۹ سال به عنوان بهترین بازه سنی، بیشترین امتیاز را کسب می کند.

  1. ۱۸ سال: ۴ امتیاز
  2. ۱۹ سال: ۶ امتیاز
  3. ۲۰ سال: ۸ امتیاز
  4. ۲۱ تا ۴۹ سال: ۱۰ امتیاز
  5. ۵۰ سال: ۸ امتیاز
  6. ۵۱ سال: ۶ امتیاز
  • تحصیلات

یکی دیگر از فاکتورهای حائز اهمیت در برنامه خود اشتغالی کانادا، امتیازات منتصب به مدرک تحصیل می باشد.

  1. دیپلم دبیرستان: ۵ امتیاز
  2. مدرک دانشگاهی در مقطع لیسانس: ۲۲ امتیاز
  3. مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری: ۲۵ امتیاز
  • مدرک زبان

افراد در صورت ارائه مدرک زبان می توانند تا ۲۴ امتیاز را دریافت نمایند.

  • سازگاری

حداکثر امتیاز در بخش سازگاری یا تطبیق پذیری ۶ امتیاز می باشد.

  1. یک سال سابقه کار در کانادا: ۵ امتیاز
  2. تحصیل در کانادا: ۵ امتیاز
  3. خویشاوند درجه یک: ۵ امتیاز

هزینه و مدت زمان پروسه خود اشتغالی کانادا

از مهم ترین عوامل حائز اهمیت در برنامه خود اشتغالی پروسه زمانی و مباحث مالی برای انجام کار می باشد.

هزینه های اجرایی

هزینه های اجرایی برنامه خود اشتغالی شامل هزینه های سفارت، انگشت نگاری و اخذ اقامت می شود.

  1. انگشت نگاری: ۸۵ دلار کانادا
  2. هزینه درخواست: ۱۰۵۰ دلار کانادا
  3. هزینه اخذ اقامت: ۴۹۰ دلار کانادا

مدت زمان پروسه

با توجه به قوانین موجود در حال حاضر، بازه زمانی برنامه خود اشتغالی کانادا ۲۵ ماه در نظر گرفته شده است. از همین رو با اطلاع از بازه زمانی، قدم در این مسیر بگذارید. به صورت معمول این روش به افرادی توصیه می شود که عجله ای برای ورود به کشور کانادا ندارند.

مزایای خود اشتغالی در کشور کانادا

تحلیل مزایای روش خود اشتغالی، دید وسیعی به علاقه مندان به مهاجرت به کشور کانادا می دهد. با بررسی مزایای این روش انتخاب صحیح تری را می توانند داشته باشند. تحریریه آریاناپارس به مزایای خود اشتغالی پرداخته تا مسیر و خط فکری صحیحی را در اختیار متقاضیان این روش قرار دهد.

یکی از راحت ترین روش های اخذ اقامت را امتحان کنید.

با توجه به سیستم امتیاز بندی در نظر گرفته شده برای برنامه خود اشتغالی، امتیازات مورد نیاز برای قبولی در این برنامه مهاجرتی قابل دسترس تر از سایر روش های مهاجرتی کانادا می باشد.

در ابتدای کار اقامت را دریافت کنید.

یکی از برترین مزایای این روش، کسب اقامت در گام نخست می باشد. این نکته بدین معناست که در صورت قبولی پرونده توسط دولت کانادا، به متقاضیان اقامت این کشور اعطا می شود. لازم بذکر است اقامت کانادا، شامل همسر و فرزندان زیر ۱۹ سال فرد درخواست دهنده می شود. متقاضیان و علاقه مندان برای اطلاع از روش های مهاجرتی به کشور کانادا قادر خواهند بود با مطالعه مطلب مهاجرت به کانادا سایت آریاناپارس آشنایی های لازم در این زمینه را بدست آورند.

با کم ترین میزان سرمایه، اقامت را دریافت کنید.

در برنامه های خود اشتغالی کانادا میزان سرمایه به خصوصی عنوان نشده است. در سایر روش های سرمایه گذاری، متقاضیان ملزم به اثبات تمکن مالی برای هر گونه فعالیت اقتصادی در کشور کانادا می باشند. از همین رو با کم ترین میزان سرمایه امکان موفقیت در این برنامه مهاجرتی وجود خواهد داشت.

خود اشتغالی فدرال چه تفاوتی با خود اشتغالی کبک دارد؟

بنقل از وزارت مهاجرت کبک (MIDI)، متقاضیان برنامه خود اشتغالی کبک در کنار دارا بودن مینیمم شرایط؛ باید حداقل ۱۸ سال داشته باشند. همچنین مبلغ پنجاه هزار دلار کانادا سپرده برای ساکنین مونترال و مبلغ بیست و پنج هزار دلار کانادا سپرده برای ساکنین خارج از مونترال ضروری است.

امتیاز قبولی برای فرد مجرد ۹۹ و برای افرادی که به همراه همسر خود اقدام می نمایند ۱۱۲ می‌باشد. میزان تحصیلات، تجربه کاری، دانستن زبان فرانسه و انگلیسی، داشتن فامیل در کبک، اقامت در کبک، داشتن توانایی مالی و سپرده مورد نیاز برای شروع از شرایط مهم این برنامه است. متقاضیان این برنامه باید تمایل خود را برای اقامت در کبک نشان دهند.

آریاناپارس به عنوان تنها مرکز مشاوره ایران که به صورت همزمان دارای مجوز اعزام نیروی کار به خارج از کشور از وزارت کار و رفاه اجتماعی و مجوز اعزام دانشجو از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد به شما توصیه می کند برای هرگونه اعزام به خارج با کشور مقصد و شرایط زندگی در آن به طور کامل آشنایی یابید.

4.7/5 ( 6 نظر )
برچسب‌ها:
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها ثبت دیدگاه

4 پاسخ به “خود اشتغالی کانادا”

  1. Aliram گفت:

    سلام،
    مدارک مورد نیاز برای اقدام به این کار چی هستند؟

    • مشاور آریاناپارس گفت:

      سلام
      جهت اقدام برای خود اشتغالی کانادا مدارکی اعم از سوابق تحصیلی، دانش زبان، سوابق کاری نیاز می باشد.

  2. سارینا گفت:

    می تونیم تو کانادا یه کافی شاپ راه اندازی کنیم؟ چقدر هزینه داره؟

    • مشاور آریاناپارس گفت:

      سلام
      شما برای احداث کافی شاپ باید برای ویزای سرمایه گذاری کانادا اقدام نمایید. در خصوص خود اشتغالی حتما باید در رشته های عنوان شده سوابق کاری داشته باشید و در همان حیطه به فعالیت خود ادامه دهید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *