آنچه در این مطلب خواهید آموخت نمایش سرفصل ها

معرفی دانشگاه های آمریکا

American universities

مسلماً وقتی عبارت دانشگاه های آمریکا را در گوگل سرچ کردید و وارد این صفحه شده‌اید یعنی قصد تحصیل در آمریکا را در ذهن دارید. حالا چرا باید این مقاله را تا انتها بخوانید؟

با خواندن این مقاله نه تنها فهرستی از بهترین دانشگاه‌های آمریکا خواهید داشت (که شاید به صورت کلی کمک چشمگیری به شما ننماید).

بلکه سعی کردیم در اینجا، لیست‌های کاربردی‌تری از دانشگاه‌های آمریکا به متقاضیان مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل ارائه نماییم. به طور مثال شاید برای شما مفید باشد که پاسخ پرسش‌های مهم‌تری را به جای دیدن یک لیست از ۱۰ دانشگاه اول آمریکا ببینید.

چرا می‌گوییم دیدن یک لیست ۱۰ یا ۵۰ اسم از دانشگاه‌های برتر آمریکا یا برترین دانشگاه‌های آمریکا در فلان رشته برای شما چندان هم مفید نیست؟
بیاید با هم صادق باشیم چند نفر است متقاضیان ایرانی پذیرش تحصیل در آمریکا قصد و یا اساساً امکان تحصیل در دانشگاهی نظیر دانشگاه هاروارد یا استنفورد را دارند؟ و حالا فرض کنیم واقعاً دانشجویی بخواهد برای برترین دانشگاه‌های آمریکا اقدام نماید؟ آیا کسی هست که نداند دانشگاه‌هایی نظیر هاروارد، استنفورد و MIT نه تنها برترین دانشگاه‌های آمریکا بلکه جز برترین دانشگاه‌های جهان محسوب می‌شوند؟ پس سعی کردیم در این مقاله به جای پرداختن به مسائل بیهوده و عبث به مسائل مهم‌تری که می‌تواند دغدغه‌های متقاضیان تحصیل در آمریکا را زدوده کند بپردازیم. سوالاتی نظیر سوالات زیر:
 
  • کدام دانشگاه‌های آمریکا کمترین اپلیکیشن فی (هزینه بررسی پرونده) را از دانشجویان ایرانی دریافت می‌کنند؟
  • کدام دانشگاه‌های آمریکا هزینه‌ترین دوره‌های تحصیلی را ارائه می‌دهند یا به عبارتی ارزان‌ترین دانشگاه آمریکا چه دانشگاه‌هایی هستند؟
  • شانس پذیرش متقاضیان ایرانی در کدام یک است دانشگاه آمریکا بیشتر است؟
  • دانشگاه‌هایی که بیشترین میزان بورسیه تحصیلی را به دانشجویان خارجی اعطا می‌کنند کدام هستند؟
پس سعی می‌کنیم در ادامه دسته‌بندی‌های متفاوتی از دانشگاه‌های آمریکا که کاملاً کاربردی هستند را ارائه نماییم.

 

 

دانشگاه های آمریکا

 

دانشگاه‌های آمریکا از نظر اعتبار داخل ایران

شاید با خود بیندیشید که چرا اعتبار دانشگاه‌های آمریکایی در ایران ممکن است اهمیت داشته باشد. مگر قرار است پس از گرفتن مدرک از یکی از دانشگاه‌های آمریکا متقاضی به ایران برگردد که اهمیت مدرک آن در ایران مهم باشد؟
این تیتر برای دو دسته از متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آمریکا بیشتر از سایر افراد اهمیت دارد. 
دسته اول افرادی که برای انتخاب یک دانشگاه در آمریکا به دنبال اعتبار آن در داخل ایران هستند، متقاضیانی هستند که نیاز به گرفتن مجوز تحصیلی از اداره نظام وظیفه ایران را دارند. همانطور که احتمالاً می‌دانید متقاضیان مذکری که مشمول نظام وظیفه می‌باشند فقط در صورتی می‌توانند نسبت به ادامه تحصیل در خارج از کشور اقدام نمایند که شرایطی خاص را احراز نمایند. یکی از مهمترین شرایط، گرفتن پذیرش از دانشگاهی در خارج از کشور است که مورد تایید وزارت علوم یا وزارت بهداشت ایران باشد. بنابراین، اقدام برای این دسته از افراد فقط و فقط در صورتی میسر است که بتوانند از یک دانشگاه مورد تایید یکی از این دو وزارتخانه پذیرش تحصیلی دریافت نمایند.
دسته دوم افرادی که به مورد تایید بودن دانشگاه خود ، از این دو وزارتخانه اهمیت زیادی می‌دهد،آن دسته از افرادی هستند که در یک آینده دور یا نزدیک خود را مشغول فعالیت در ارگانها و یا حتی دانشگاه‌های ایرانی می‌بینند.
به طور مثال شخصی که قصد دارد روزی در یکی از دانشگاه‌های ایران مشغول به تدریس به عنوان استاد دانشگاه شود، حتماً باید فارغ التحصیل دانشگاهی باشد که در ایران مورد تایید است.
البته ممکن است دلایل دیگر نیز باعث مهم بودن این تیتر برای شما باشد مثل یاست‌های پرداخت ارز دانشجویی، گرفتن بورسیه‌های داخلی از دانشگاه‌های مبدا برای گذراندن دوره‌های فرصت مطالعاتی و غیره.
پس در ادامه سعی می‌کنیم اعتبار دانشگاه‌های آمریکایی را از نظر دو وزارتخانه فوق الذکر بررسی نماییم.
 

دانشگاه‌های آمریکا، مورد تایید وزارت علوم

وزارت علوم ایران هر سال تعدادی از دانشگاه‌های هر کشور را بر اساس فاکتورهای مختلف به عنوان دانشگاه‌های مورد تایید خود معرفی می‌نماید. با توجه به تعداد زیاد دانشگاه‌های آمریکایی طبیعتاً بیشترین تعداد از دانشگاه‌های مورد قبول وزارت علوم در کشور آمریکا هستند. این رتبه‌بندی معمولاً در ۳ سطح ممتاز عالی و قابل قبول صورت می‌پذیرد. طبیعی است که اگر شما در دانشگاهی مشغول به تحصیل باشید که در سال‌های آتی از لیست دانشگاه‌های مورد تایید وزارت علوم خارج شود با توجه به اینکه در لحظه شروع دوره تحصیلی دانشگاه شما مورد تایید وزارت علوم بوده است پس مدارک شما نیز قابل قبول است.دانشگاه های آمریکا، مورد تایید وزارت علوم را که در سال ۱۴۰۳ منتشر شده است ملاحظه فرمایید.
 
 

دانشگاه های آمریکا مورد تایید وزارت بهداشت

 

دانشگاه مورد تایید وزارت بهداشت

وزارت بهداشت ایران نیز به صورت سالانه دانشگاه‌هایی را که مدارک آنها برای این وزارتخانه مورد تایید است برای رشته‌های مربوط به علوم پزشکی رتبه‌بندی می‌نماید. در این لیست دانشگاه‌هایی وجود دارند که به صورت مشروط مورد تایید هستند و دانشگاه‌های معتبرتر که به صورت غیر مشروط مدارک آنها تفکیک شده اند. گفتنی است در صورتی که در لحظه شروع دوره تحصیلی دانشگاه متقاضی تحصیل در آمریکا در لیست مورد تایید وزارت بهداشت درج شده باشد، تاریخ شروع دوره ملاک ارزشیابی مدرک خواهد بود نه ارزیابی دانشگاه در لحظه فراغت از تحصیل. در ادامه به روزترین لیست دانشگاه‌های آمریکایی مورد تایید وزارت بهداشت برای متقاضیان پذیرش تحصیلی در دانشگاه‌های آمریکا فراهم شده است.
 

ارزانترین دانشگاه‌های آمریکایی

طیف شهریه در دانشگاه‌های آمریکایی با توجه به تعدد زیاد دانشگاه‌ها در این کشور بسیار گسترده است. در کشوری که شهریه‌های بعضی از دانشگاه‌ها به مبلغ ۷۵ هزار دلار در سال نیز ممکن است برسد، می‌توانید دانشگاه‌هایی پیدا کنید که شهریه کمتر از ۱۰ هزار دلار نیز به صورت سالانه از متقاضیان تحصیل در این دانشگاه‌ها دریافت می‌کنند.
به صورت کلی می‌توان گفت که تحصیل در دانشگاه‌های آمریکایی مستلزم پرداخت شهریه سالانه بین ۱۵ تا ۲۵ هزار دلار آمریکا می‌باشد که با توجه به رشته و محل تحصیل این عدد ممکن است متغیر باشد.
پس عملاً هر دانشگاهی که کمتر از میانگین باشد را می‌توان دانشگاه ارزان در کشور آمریکا قلمداد کرد در ادامه لیستی از ۱۰ دانشگاه ارزان
آمریکا در اختیار شما می‌گذاریم.
برای اطلاع از لیست دانشگاه ها وارد لینک ارزانترین دانشگاه های آمریکا شوید.

 

دانشگاه‌ های بدون اپلیکیشن فی در آمریکا

یکی دیگر از چالش‌های متقاضیان تحصیل در دانشگاه آمریکا هزینه بررسی درخواست دانشگاه برای پذیرش یا همان اپلیکیشن فی بوده است. هزینه نه چندان زیادی که وقتی آن را به ریال تبدیل می‌کنیم دیگر چندان هم هزینه کمی نیست.
دانشگاه‌ های آمریکایی به صورت متوسط بین ۴۰ تا ۱۰۰ دلار برای بررسی درخواست پذیرش دانشجویان خارجی از ایشان دریافت می‌کنند. در اینجا پیدا کردن یک لیستی از دانشگاه‌هایی که این هزینه را دریافت نمی‌کنند می‌تواند شما را چند ده میلیون تومان در مسیر مهاجرت تحصیلی به آمریکا جلو بیندازد. پس در ادامه ‌می توانید لیستی از دانشگاه‌هایی بدون اپلیکیشن فی در آمریکا را بیابید.
 
 
برای اطلاع از لیست دانشگاه ها وارد لینک دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی شوید.
 
علاوه بر دانشگاه‌های ذکر شده در این لیست بسیاری از متقاضیان ایرانی تحصیل در دانشگاه آمریکا موفق شدند با مکاتبه با دانشگاه‌های آمریکایی و با بیان اینکه هزینه اپلیکیشن فی پس از تبدیل به نرخ ارز رایج ایران عددی چشمگیر می‌شود، موافقت دانشگاه را برای حذف هزینه بررسی دریافت نماید. این روش را می‌توان کاربردی‌ ترین روش برای حذف اپلیکیشن فی در دانشگاه‌های آمریکا دانست. البته طبیعیست که حذف اپلیکیشن فی از این روش فقط مختص دوره‌های با بورسیه تحصیلی است و عملاً حذف چند ده دلار در پرونده‌هایی که مربوط به دوره‌های پرهزینه است کاملاً بی‌معنی است. به طور خلاصه اگر متقاضی تحصیل در دوره کارشناسی ارشد و دکترای با فاند در آمریکا هستید توصیه می‌کنیم از این روش برای حذف اپلیکیشن فی در پروسه مهاجرت تحصیلی خود به آمریکا استفاده کنید.

 

دانشگاه های آمریکا با بالاترین درصد پذیرش

 

دانشگاه‌های آمریکا با بالاترین درصد پذیرش

یکی دیگر از لیست‌ های کاربردی دانشگاه های آمریکا ،لیستی است که متقاضیان پذیرش تحصیلی در آمریکا بتوانند در آن دانشگاه‌هایی را بیابند که شانس بیشتری برای پذیرش تحصیلی وجود دارد. البته توجه به این نکته حائز اهمیت است که شانس پذیرش هر متقاضی با توجه به شرایط وی و البته دانشگاه مقصد و رشته درخواستی تعیین می‌شود. در این میان به صورت کلی و بر اساس آمار و ارقام، بعضی از دانشگاه‌ها فرایند ساده‌تری برای اعطای پذیرش به متقاضیان خارجی را به عنوان رویه کاری پیش گرفتند. داشتن لیستی از دانشگاه‌ هایی که به صورت بالقوه شانس بیشتری برای اخذ پذیرش در آنها دارید حتماً می‌تواند مسیر مهاجرت تحصیلی شما به آمریکا را ارزان‌تر و ساده‌تر کند. پس در ادامه سعی کردیم لیستی از دانشگاه‌های آمریکا با بالاترین درصد پذیرش در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
 
 

برای اطلاع از لیست دانشگاه ها وارد لینک  دانشگاه های آمریکا با درصد پذیرش بالا شوید.

 

 

آمریکا,آمریکا,آمریکا

بهترین دانشگاه های آمریکا برای تحصیل

همانطور که اشاره گردید ایالات متحده آمریکا دارای پیشرفته ترین سیستم آموزشی در جهان می باشد و معتبرترین دانشگاه های جهان در این کشور قرار دارد.

معمولاً رنکینگ دانشگاه ها نشانگر اعتبار، شهرت و قدرت هر دانشگاه است. رنکینگ هر دانشگاه بر اساس رتبه بندی جهانی، امکانات دانشگاه، جوایز نوبل و افتخارات علمی کسب شده توسط فارغ التحصیلان دانشگاه و … تعیین می گردد.

بهترین دانشگاه ها از نظر کیفیت

بیش از ۶۰ درصد از کلیه افتخارات و جوایز علمی کسب شده در حوزه تحقیقات، پژوهش و فناوری اطلاعات در سطوح بین المللی به دانشگاه های ایالات متحده آمریکا تعلق دارد. طبق آمار انتشار یافته از سوی سازمان THE دانشگاه های کشور آمریکا همواره بهترین و معتبرترین دانشگاه های جهان می باشند. از این رو آمریکا طی سال های متمادی برترین کشور جهان در زمینه جذب دانشجویان بین المللی می باشد. در ادامه به معرفی با کیفیت ترین دانشگاه های برای تحصیل در آمریکا خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.

دانشگاه هاروارد (Harvard University)

در حال حاضر دانشگاه هاروارد معتبرترین و بهترین دانشگاه جهان به شمار می آید. این دانشگاه در سال ۱۳۳۶ میلادی توسط هیئت قانون گذاران ماساچوست تاسیس گردید. نام این دانشگاه بر گرفته از کشیشی به اسم جان هاروارد است که در سال ۱۳۳۹ با اهدا ۴۰۰ جلد کتاب و حدود ۸۰۰ پوند کمک مالی، در آن زمان کمک شایانی به دانشگاه نمود.

دانشگاه هاروارد در رشته های علوم انسانی، مهندسی، دندان پزشکی، پزشکی، الهیات و حقوق شهرت بسیاری دارد. هاروارد با سرمایه بیش از ۲۶ میلیارد دلار به ثروتمندترین دانشگاه جهان تبدیل نموده است. کتابخانه دانشگاه هاروارد با بیش از ۱۵ میلیون جلد کتاب و میکروفیلم قدیمی ترین مجموعه فرهنگی آمریکا و بزرگترین کتابخانه دنیا به شمار می آید.

دانشگاه استنفورد

دانشگاه استنفورد (Stanford University)

دانشگاه استنفورد در سال ۱۸۸۸ توسط لیلند استنفورد و همسرش بنا گردید و در سال ۱۸۹۱ فعالیت خود را آغاز نمود. استنفورد دارای دانشکده های پزشکی، مهندسی، علوم، بازرگانی و حقوق است. طبق آخرین آمار انتشار یافته از سوی تایمز دانشگاه استنفورد در زمینه مهندسی و علوم انسانی برترین دانشگاه جهان است.

ضریب پذیرش دانشگاه استنفورد ۴/۷ درصد می باشد، این آمار استنفورد را به رقابتی ترین دانشگاه جهان جهت پذیرش دانشجویان تبدیل نموده است. در حقیقت اخذ پذیرش از دانشگاه استنفورد و ورود به این دانشگاه از هر دانشگاهی در جهان سخت تر است. دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه استنفورد تا کنون موفق به کسب بیش از ۶۰ جایزه نوبل و ۷ مدال فیلدز شده اند.

رشته های دانشگاه استنفورد بسیار متنوع و زیاد می باشد و به همین دلیل دانشجویان در بیشتر زمینه ها می توانند پذیرش این دانشگاه را بگیرند و در رشته دلخواه خود در این دانشگاه مشغول به تحصیل شوند .

اولین رشته مربوط به رشته های مهندسی می باشد که بیشتر دانشجویان به خاطر رشته های مهندسی وارد این دانشگاه می شوند مانند مهندسی عمران، مهندسی مکانیکو.. که توسط اساتید برتر در این دانشگاه تدریس میشوند و رشته دیگری که بسیار معتبر می باشد، مربوط به رشته حقوق و داروسازی می باشد.

بورسیه‌های تحصیلی دانشگاه استنفورد

بورسیه دانشگاه استنفورد به این معنا می باشد که دانشگاه تصمیم میگیرد که نیازهای مالی دانشجوی پذیرفته شده را صرف نظر از تابعیت آنها به طور کامل تامین کند. این دانشگاه به هر دانشجویی که موفق به اخذ بورسیه شده باشد، حدود ۸۰ درصد هزینه‌های آن را پرداخت می‌کند که این درصد نیز در مقاطع مختلف متفاوت می باشد، به عنوان مثال ۸۰ درصد هزینه برای دانشجویان در مقطع کارشناسی و ۶۴ درصد در زمینه کارشناسی ارشد و دکتری تعلق می گیرد که این مبلغ نیز سالیانه ممکن است تغییر کند و دانشجویان باید برای دسترسی به اطلاعات تکمیلی در رابطه با بورسیه به سایت های معتبر این دانشگاه مراجعه کنند.

شرایط مورد نیاز برای اخذ پذیرش از دانشگاه استنفورد

دانشجویانی که میخواهند در این دانشگاه مشغول به تحصیل شوند، در ابتدا باید شرایط پذیرش دانشگاه استنفورد را به طور کامل مطالعه کنند و اگر این شرایط را داشتند می‌توانند برای پذیرش در این دانشگاه اقدامات اولیه را انجام دهند که این شرایط به شرح زیر می باشد:

اولین شرایط مربوط به دانشجویان مقطع کارشناسی می باشد که دانشگاه استنفورد دانشجویان خود را ملزم می‌کند که یک سری تست های استاندارد در بخش استعدادیابی و زبان را حتما انجام دهند و باید این افراد به طور مسلط بتوانند به زبان انگلیسی صحبت کنند.

شرایط دیگر برای دانشجویانی که میخواهند در زمینه کارشناسی ارشد دوره تحصیلات تکمیلی خود را در این دانشگاه بگذرانند که باید مدرک کارشناسی داشته باشند، به عبارت دیگر مدرک لیسانس۴ ساله برای درخواست برای هر رشته در زمینه کارشناسی ارشد در دانشگاه استنفورد اجباری است.

دانشگاه mit

دانشگاه ام آی تی (Massachusetts Institute of Technology)

دانشگاه MIT (موسسه فناوری ماساچوست) سال ۱۸۶۱ در شهر کمبریج ایالت ماساچوست تاسیس گردید. MIT از جمله دانشگاه های خصوصی آمریکا به شمار می آید که افتخارات فراوانی کسب نموده است و همواره جزو برترین دانشگاه های جهان قرار دارد، MIT دارای ۵ دانشکده، ۱ کالج و ۳۲ مرکز آموزشی است. لازم به ذکر است که اولین کامپیوتر جهان در سال ۱۹۲۸ در این دانشگاه تولید شده است.

دانشجویان و فارغ التحصیلان MIT در زمینه های مختلف علمی و پژوهشی تا کنون بیش از ۸۰ بار موفق به دریافت جایزه جهانی نوبل شده اند و همچنین بیش از ۴۷ مدال آمریکا به پژوهشگران این دانشگاه اختصاص یافته است. این آمار کاملاً نشان دهنده کیفیت و اعتبار فراوان دانشگاه MIT می باشد.

شرایط مورد نیاز برای اخذ پذیرش از دانشگاهMIT ماساچوست

شرایط پذیرش در دانشگاه ماساچوست mit نسبت به دانشگاه های دیگر کاملا متفاوت می باشد، به عنوان مثال دانشجویانی که دوست دارند در این دانشگاه در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل شوند در ابتدا بایدکار مورد علاقه خود را انتخاب کنند و همچنین داشتن مدارک زبان یکی از الزامات میباشد که افراد باید دوره های زبان انگلیسی و فرانسوی را پشت سر بگذارند و حداقل نمره مورد قبول را اخذ و در زمینه زبان دارای مدارک عالی باشند.

شرایط بسیار زیادی برای دانشجویان پذیرش در این دانشگاه وجود دارد ولی باید بدانید که این شرایط در مقطع کارشناسی و مقاطع بالاتر با یکدیگر متفاوت است، به عنوان مثال کسانی که در مقطع کارشناسی می‌خواهند در این دانشگاه پذیرش شوند، باید شرایط زیادی داشته باشند که ما به این شرایط می پردازیم:

اولین شرایط این است که آنها باید فرم ثبت نام را کامل کنند و همچنینیک رونوشتی از ریز نمرات مقطع متوسطه خود را در این فرم ضمیمه کنند و همچنین داشتن معدل مناسب در مقطع متوسطه یکی از شرایط بسیار الزامی می‌باشد که باعث می‌شود بعضی از افراد از دایره رقابت خارج کند.

بورسیه‌های تحصیلی دانشگاهMIT ماساچوست

بورسیه دانشگاه mit امروزه در بین دانشجویان به عنوان یک رقابت بزرگ شناخته می شود، چون امکانات بسیار زیادی در این موسسه وجود دارد که بیشتر افراد دوست دارند در رشته های مختلف و در مقاطع مختلف در این دانشگاه بورسیه شوند. سالانه حدود ۱۵۳ میلیون دلار بورسیه و کمک هزینه تحصیلی برای دانشجویان در نظر گرفته شده که یک مبلغ بسیار زیادی می باشد و همین باعث می‌شود که تعداد زیادی از دانشجویان با بورسیه وارد این دانشگاه شوند.

افرادی که می‌خواهند از بورسیه های تحصیلی دانشگاه ماساچوست بهره ببرند، می توانند در اوایل ماه فوریه اقدام به درخواست به صورت حضوری و آنلاین داشته باشندو اگر دارای شرایط لازم باشند، قطعاً مورد قبول قرار می گیرند.

برترین دانشگاه ها در زمینه تحقیقات

معمولاً اکثر دانشگاه ها در زمینه های مختلف علمی و تحقیقاتی تفاوت هایی با یکدیگر دارند. گروهی از دانشگاه های آمریکا در ارتباط با فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی نسبت به دانشگاه های دیگر عملکرد بسیار موفقی دارند.

برترین دانشگاه های آمریکا از لحاظ پروژه های تحقیقاتی دانشگاه های MIT، کرنل، دوک، کالیفرنیا و … می باشند که در زمینه های مختلفی نظیر مهندسی، الکترونیک، پزشکی، کشاورزی و …  پروژه های بسیار موفقی را ارائه نموده اند.

دانشگاه پرینستون

دانشگاه پرینستون

دانشگاه پرینستون (Princeton University) از نظر قدمت چهارمین دانشگاه ایالات متحده آمریکا به حساب می‌آید. تاسیس این دانشگاه به سال هزار و هفتصد وچهل و شش میلادی باز میگردد . جالب است بدانید تا قبل از اعلام استقلال ایالات متحده آمریکا تنها نه دانشگاه در این کشور ساخته شده بود که یکی از آنها دانشگاه پرینستون (Princeton University) می‌باشد.

این دانشگاه خدمات زیادی به دنیای علم کرده است و افراد متخصص و دانشمند زیادی به جامعه جهانی تقدیم نمودهو از این لحاظ شهرت بسیاری دارد.

آلبرت انیشتین معروف یکی از دانشمندان بزرگی است که دانشگاه پرینستون آمریکا (Princeton University) به جامعه مدنی هدیه داده است. این دانشگاه همچنینیک مرکز علمی پر افتخار محسوب میشود و نزدیک به چهل جایزه نوبل و مدال های متعدد علمی در سطح ملی و بین المللی میتواند به راحتی این ادعا را به اثبات برساند.

شرایط مورد نیاز برای اخذ پذیرش از دانشگاه پرینستون

شرایط پذیرش دانشگاه پرینستون تفاوت چندانی با دیگر دانشگاه های معتبر آمریکا ندارد. شما برای پذیرش در دانشگاه پرینستون باید معدل مورد نیاز برای ورود به این دانشگاه را در دوره دبیرستان کسب کرده باشید،یعنی معدل ۳.۹ از ۴ این عدد نشان میدهد که ورود به این دانشگاه و شرایط پذیرش دانشگاه پرینستون به این سادگی ها هم نیست.

سال ۲۰۲۱ سی و یک هزار دانشجو متقاضی ورود به این دانشگاه بودند که تنها نزدیک به دوهزار دانشجو پذیرفته شدند،یعنی کمتر از هفت درصد.

نمره آزمون SAT نیز برای پذیرش در این دانشگاه باید۱۵۰۵باشد، این عدد در مقیاس۱۶۰۰ است. اینها همه نشان میدهد برای ورود به این دانشگاه باید از سطح علمی بالایی برخوردار باشید، وگرنه مراحل اداری و مدارک مورد نیاز تفاوت چندانی با دیگر دانشگاه ها ندارد.

 

آمریکا,آمریکا,آمریکا

دانشگاه نورث وست

دانشگاه نورث وسترن یکی از دانشگاه های مهم جهان به شمار می رود که سالانه دانشجویان زیادی برای پذیرش در آن درخواست می دهند. مدرک دانشگاه نورث وست به دلیل دوره های متنوع و بسیار با کیفیت در جهان از اعتبار بالایی برخوردار است و اگر میخواهید بدانید دانشگاه نورث وست کجاست، باید به شما بگوئیم که این دانشگاه در ایالت ایلینوی و در کنار دریاچه میشیگان در ۱۲مایلی شمال شیکاگو در کشور آمریکا واقع شده است‌.

در حال حاضر تقریبا۲۷۰۰۰دانشجو در این دانشگاه تحصیل می کنند،زبان مورد تایید این دانشگاه زبان انگلیسی است و دروس در این دانشگاه به زبان انگلیسی تدریس می شود‌.این دانشگاه در سال ۱۸۵۱ در زمینی به مساحت ۳۷۹ هکتار تاسیس شد و اولین فعالیتش را با دو استاد و ده دانشجو آغاز کرد و همواره جزء دانشگاهان رتبه برتر آمریکا به شمار می آید.

رنکینگ دانشگاه نورث وسترن آمریکا

اگر بخواهید رنکینگ دانشگاه نورث وست را در سال های اخیر بدانید، باید بگوییم این دانشگاه در سال ۲۰۱۸ توانست رتبه ۱۲ بهترین دانشگاه های امریکا را از آن خود کند و بعد از آن در پی تلاش دانشجویان و اساتید فعال این دانشگاه در سال ۲۰۲۰ توانست رتبه نهم را به دست آورد.

این دانشگاه علاوه بر اینکه در کشور آمریکا دانشگاه مطرح و خوبی است، جزء برترین دانشگاه های جهان نیز قرار گرفته است. براساس رتبه جهانی این دانشگاه رتبه ۲۲ را دارد که بسیار رتبه حائز اهمیتی است، زیرا این رتبه بر اساس ۱۳ شاخص عملکرد شامل نحوه اموزش، تحقیقات، دستاورد های بین المللی و.. با دقت بسیار بالا و نکته سنجی انجام می شود.

موفقیت های دانشگاه و کسب رتبه های برتر در بین دانشگاه های آمریکا توانسته محققان و افراد پرتلاش زیادی را به سمت خود جذب کند.

 

کم هزینه ترین دانشگاه های آمریکا

در کشور آمریکا حدود ۵۸۰۰ دانشگاه و موسسات علمی فعال می باشند، شهریه دانشگاه ها به عواملی نظیر رتبه دانشگاه، رشته و مقطع تحصیلی ارتباط دارد. کشور آمریکا در کلیه مقاطع بورسیه های مختلفی ارائه می دهد که در صورت صلاحدید به دانشجویان واجد شرایط تعلق می گیرد. در ادامه به معرفی کم هزینه ترین دانشگاه های آمریکا خواهیم پرداخت.

دانشگاه هزینه تحصیل سالانه
دانشگاه تگزاس ۵۰۰۰ الی ۱۶۰۰۰ دلار
دانشگاه شارلوت ۵۰۰۰ الی ۱۶۰۰۰ دلار
دانشگاه آریزونا ۷۰۰۰ الی ۲۲۰۰۰ دلار

University of texas at dallas (دانشگاه تگزاس)

دانشگاه تگزاس در شهر دالاس از جمله دانشگاه های کم هزینه آمریکا می باشد که از اعتبار مناسبی نیز برخوردار است. شهریه تحصیل در این دانشگاه با توجه به رشته و مقطع تحصیلی متغیر می باشد. ولی شهریه تحصیلی در این دانشگاه به طور میانگین سالیانه بین ۵۰۰۰ الی ۱۶۰۰۰ دلار می باشد. لازم به ذکر است در این دانشگاه مشاغل پارت تایم برای دانشجویان وجود دارد. همچنین دانشجویان می توانند با سامانه EZPAY هزینه های تحصیل خود را پرداخت نمایید.

 Arizona state university (دانشگاه ایالت آریزونا)

دانشگاه آریزونا از جمله دانشگاه هایی است که بیش از ۸۰ رشته تحصیلی را ارائه می نمایید. شهریه این دانشگاه با توجه به مقطع و رشته تحصیلی به طور میانگین سالیانه بین ۷۰۰۰ الی ۲۲۰۰۰ دلار است. در این دانشگاه نیز مشاغل پارت تایم برای دانشجویان وجود دارد.

شرایط مورد نیاز برای اخذ پذیرش از دانشگاه آریزونا

شرایط پذیرش دانشگاه آریزونا بسیار راه سختی است، زیرا متقاضی زیادی دارد که می خواهند در این دانشگاه تحصیل کنند و فارغ التحصیل شوند و در میان این تعداد از متقاضی، افرادی که بهترین شرایط را داشته باشند انتخاب می شوند.

یکی از شرایطی که بسیار مهم است مقیم بودن در آریزونا است، شما اگر مقیم کشور دیگری هستید باید حداقل ۱۲ ماه اقامت خود را قبل از درخواست به دانشگاه آریزونا ثبت کنید و این موضوع باید دارای شواهد و مدارک اقامت این فرد باشد و بدون شواهد و مدارک، اقامت فرد ثبت نمی شود.

مدارک نظیرگذرنامه، ویزای تحصیلی، مدارک معتبر زبان انگلیسی، امتحان ورودی، معدل بالا،  همچنین فرد باید دارای رتبه ی بالا در نمرات خود باشد و همچنین برای ورود به این دانشگاه باید مبلغی را هم پرداخت کنید.

بورسیه های تحصیلی دانشگاه آریزونا

بورسیه دانشگاه اریزونا هم مانند دیگر دانشگاه ها یک شانس بسیار بزرگ برای دانشجو می باشد که این موضوع سبب می شود دانشجویی که بورسیه می شود از شهریه دادن معاف شود و این موضوع یعنی کسر ۳۰ الی۳۵ هزار دلار در سال م که دانشجو را خیلی به موفقیت نزدیک تر خواهد کرد.

به طور کلی فردی که دارای مدرک زبان انگلیسی است و همچنین شرایط ورود به دانشگاه و همچنین سوابق عالی معدل و نمرات را دارد، می تواند درخواست بورسیه دانشگاه در خارج از کشور را دهد، همچنین ارائه و درخواست بورسیه از دانشگاه خود به دانشگاه کشور دیگرکار آسانی نیست، زیرا در آغاز باید از دانشکاه خود پذیرش بگیرید و همچنین باید دانشگاه شما دارای سوابق عالی باشد تا پذیرش دانشگاه شما معتبر باشد.

بعد از پذیرش از دانشگاه خود باید به صورت آنلاین درخواست دهید و مدارکی در مورد ریز نمرات و سوابق تحصیلی خود رزومه و همچنین انگیزه نامه ی خودرا ارئه دهید

University of north Carolina charlotte (دانشگاه شارلوت)

دانشگاه شارلوت در کارولینای شمالی در امر جذب دانشجویان بین المللی عملکرد بسیار موفقی دارد، به طوری که دانشجویان بین المللی از ۸۰ کشور در دانشگاه شارلوت مشغول به تحصیل می باشند. در واقع این دانشگاه با تنوع رشته های تحصیلی به همراه هزینه های بسیار مناسب همواره مورد توجه دانشجویانی بسیاری قرار دارد. شهریه این دانشگاه با توجه به مقطع و رشته تحصیلی به طور میانگین سالیانه بین ۵۰۰۰ الی ۱۶۰۰۰ دلار است.

آمریکا,آمریکا,آمریکا

نکات مهم جهت اقدام برای تحصیل در آمریکا

اولین قدم برای اخذ ویزای تحصیلی آمریکا دریافت نامه پذیرش معتبر از دانشگاه های این کشور است. متقاضیان تحصیل در آمریکا با توجه به رشته و مقطع تحصیلی خود ملزم به ارائه مدارکی از قبیل رزومه تحصیلی، مدرک زبان مورد نیاز و تمکن مالی جهت پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی در آمریکا می باشند.

مدرک زبان

متقاضیان تحصیل در دانشگاه های آمریکا بسته به مقطع تحصیلی مورد نظر ملزم به ارائه مدرک زبان خواهند بود. البته امکان یادگیری زبان انگلیسی در کالج های آمریکا نیز وجود خواهد داشت، ولی متاسفانه شانس اخذ ویزای تحصیلی برای شرکت در کالج های زبان در حال حاضر بسیار کم می باشد. از این رو افرادی که دارای مدرک زبان می باشند و مستقیماً برای تحصیل در دانشگاه اقدام می نمایند به مراتب شانس بالاتری برای دریافت ویزای تحصیلی خواهند داشت.

ددلاین دانشگاه ها

به آخرین مهلت اعلام شده توسط دانشگاه ها برای ارائه مدارک و اخذ پذیرش ددلاین می گویند. معمولاً دانشگاه های آمریکا بسته به مقطع تحصیلی ددلاین های متفاوتی دارند، حتی در بعضی از دانشگاه های آمریکا ددلاین اعلام شده قابل تمدید می باشد. ولی به هیچ وجه تاخیر در انجام پروسه اخذ پذیرش توصیه نمی گردد.

پیش پرداخت شهریه دانشگاه

به طور کلی اغلب دانشگاه ها در تمام نقاط دنیا برای صدور پذیرش تحصیلی مبلغی به عنوان پیش پرداخت شهریه از دانشجویان بین المللی دریافت می نمایند. این مبلغ بسته به قوانین دانشگاه، رشته و مقطع تحصیلی متفاوت خواهد بود، گاهی بعضی از دانشگاه ها هزینه یک ترم تحصیلی را از دانشجویان دریافت می نمایند. به طور کلی متقاضیان تحصیل در آمریکا برای اخذ پذیرش از دانشگاه های این کشور ملزم به پرداخت مبلغی در حدود ۲۰۰۰ الی ۲۵۰۰۰ دلار خواهند بود.

تحصیل پزشکی در آمریکا

بیش از ۱۵۰ دانشگاه معتبر پزشکی در آمریکا مشغول به فعالیت می باشند. دوره پزشکی آمریکا معمولاً ۹ سال به طول می انجامد. در واقع دانشجویان متقاضی تحصیل در رشته های پزشکی ابتدا در دوره ۴ ساله علوم پایه مشغول به تحصیل می شوند و پس از اتمام این دوره در آزمون MCAT شرکت می نمایند، در صورت قبولی در این آزمون وارد دوره ۵ ساله پزشکی می شوند.

رشته پزشکی پرهزینه ترین رشته تحصیلی در آمریکا می باشد. با توجه به این موضوع که هیچگونه حمایت مالی از سوی دانشگاه های آمریکا برای دانشجویان رشته پزشکی در نظر گرفته نمی شود، متقاضیان تحصیل در این رشته به تمکن مالی قابل توجهی نیاز خواهند داشت. شهریه برای رشته های پزشکی به صورت میانگین سالیانه بین ۳۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰۰ دلار می باشد.

آمریکا,آمریکا,آمریکا

مزایای تحصیل در آمریکا

همانگونه که اشاره گردید این کشور دارای معتبرترین دانشگاه های جهان است، علاوه بر این آمریکا در اکثر زمینه ها نظیر اقتصاد، قدرت نظامی، نفوذ بین المللی، ذخایر انرژی، رفاه اجتماعی و … برترین کشور جهان محسوب می گردد. بدون شک تحصیل در آمریکا دست یابی افراد به اهداف والا و موقعیت های خاص را فراهم خواهد نمود. در ادامه به برخی از مزایای تحصیل در آمریکا اشاره خواهیم نمود.

استفاده از مدرن ترین امکانات تحصیل

بدون تردید آمریکا دارای مجهزترین مراکز آموزشی در جهان است. امکانات آموزشی و رفاهی دانشگاه های این کشور نسبت به اکثر کشورهای جهان قابل مقایسه نخواهد بود. استفاده از این امکانات به همراه فناوری های فوق پیشرفته در تمامی رشته های تحصیلی جهت پیشرفت هرچه بیشتر دانشجویان یکی از مزیت های مهم تحصیل در دانشگاه های آمریکا به شمار می آید.

تناسب هزینه و کیفیت

معمولاً هزینه های تحصیل در هر کشوری بسته به اعتبار دانشگاه، امکانات رفاهی، آموزشی و اجتماعی متفاوت خواهد بود. ولی به طور کلی یکی از مهم ترین عوامل برای شناخت بهترین مقصد جهت ادامه تحصیل تناسب هزینه ها در مقابل سیستم آموزشی، اعتبار دانشگاهی و امکانات رفاهی کشور مورد نظر می باشد.

در حال حاضر کشورهایی وجود دارند که هزینه های تحصیل در آنها نسبت به آمریکا کمتر است، ولی به هیچ وجه از لحاظ امکانات رفاهی، اعتبار دانشگاهی، تجهیزات پیشرفته و … قابل قیاس با آمریکا نخواهند بود. به طور کلی شهریه دانشگاه های آمریکا بسته به رشته و مقطع تحصیلی بین ۱۰۰۰۰ الی ۶۰۰۰۰ دلار در سال می باشد، که با توجه به امکاناتی که این کشور در اختیار دانشجویان قرار می دهد هزینه معقولی به شمار می آید.

امکان اخذ اقامت دائم آمریکا و موقعیت های شغلی مناسب

تحصیل در کشور آمریکا یک مزیت فوق العاده برای افرادی به شمار می آید که به دنبال به دست آوردن یک موقعیت شغلی مناسب در آمریکا یا دیگر کشورهای جهان هستند. در حال حاضر شرکت ‌های بسیاری در آمریکا به دنبال توسعه خود در بازار های جهانی هستند و اغلب این شرکت ها تمایل به استخدام کارمندانی دارند که به جز انگلیسی به زبان دیگری نیز تسلط دارند و قادر به برقراری ارتباط با فرهنگ‌های مختلف می‌باشند.

این موضوع شانس به دست آوردن موقعیت های شغلی بسیار مناسب با درآمد بالا را برای دانشجویان بین المللی به شکل محسوسی افزایش داده است. گذشته از این موضوع فارغ التحصیلان دانشگاه های آمریکا در صورتی که در این کشور مشغول به کار شوند امکان اخذ اقامت دائم این کشور را خواهند داشت، که این امر قطعاً مهم ترین مزیت تحصیل در آمریکا خواهد بود.

از آنجا که مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد، موسسه مهاجرتی آریاناپارس با به کار گیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق بسیار درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور فراهم آورده است.

    اگه میخواهید بصورت رایگان مشاوره شوید همین حالا فرم زیر را پر کنید.

    دیدگاه ها

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    شبکه های اجتماعی

    arrow up