شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

درخواست تحصیل در استرالیا

شرایط درخواست تحصیل در استرالیا

برای تحصیل در استرالیا لازم است که برای پذیرش و اخذ ویزای استرالیا اقدام نمایید و درخواست تحصیل در استرالیا را به دولت ارائه دهید.

مراحل مورد نیاز برای این امر به شرح زیر می باشد:

  • تصمیم گیری در مورد دوره و موسسه مورد نظر
  • ارسال درخواست دانشجو به موسسه
  • دریافت و پذیرش نامه ای از پیشنهاد
  • دریافت تایید الکترونیکی ثبت نام (eCoE)
  • درخواست ویزای دانشجویی

بصورت کلی برای درخواست تحصیل در استرالیا باید برای ویزا و پذیرش اقدام نمایید. کلیات مدارک به شرح زیر می باشد

  • الزامات علمی
  • الزامات زبان انگلیسی
  • شواهد موجود برای حمایت از مطالعه شما
  • پوشش بهداشتی دانش آموزان خارج از کشور

اگر قبلا در استرالیا زندگی و یا کار کرده اید، ممکن است بتوانید به عنوان یک دانشجوی بین المللی در استرالیا تحصیل کنید.

نمایندگان تحصیلات

مؤسسات تحصیلی در کشور مبدا همچنین می توانند به درخواست تحصیل در استرالیا کمک کنند. این الزام تحت  قانون ESOS است که تمام مؤسسات لیستی از نمایندگان منصوب خود را نگهداری می کنند و برای آن لیست در وب سایت خود منتشر می شود.

نحوه درخواست تحصیل در استرالیا

دانشجویان بین المللی در ابتدا باید مرکز آموزشی خو را متناسب با شرایط موجود مورد بررسی قرار دهند و سپس برای درخواست تحصیل در استرالیا اقدام نمایند.

گام اول این است که برای دوره ای که می خواهید درخواست شود. دو راه برای اعمال وجود دارد:

  1. مستقیم به ارائه دهنده آموزش

برای اعمال مستقیم، فرم درخواست را از وب سایت ارائه دهنده خدمات آموزشی دانلود کنید. اگر برای دوره های بیش از یک موسسه درخواست می کنید، باید یک برنامه مجزا برای هر موسسه ارسال کنید.

  1. از طریق یک نماینده آموزشی استرالیا

اکثر موسسات با تعدادی از عوامل همکاری می کنند.

فرد دانشجو باید مستندات پشتیبان را برای ارسال با درخواست تهیه کند. مسلما متناسب با دانشگاه انتخابی و شرایط مقطع تحصیلی متفاوت می باشد که بصورت کلی می توان به مدارک زیر اشاره کرد:

  • مدارک تحصیلی سابق
  • مدارک دال بر تسلط زبان انگلیسی
  • سوابق کاری
  • توصیه نامه، رزومه و انگیزه نامه

دریافت نامه درخواست تحصیل در استرالیا

در صورت قبولی درخواست توسط دانشگاه انتخابی می توانید نامه مورد نظر را دریافت کنید. برای تائید پیشنهاد باید در نامه درخواست تحصیل در استرالیا امضای فرد متقاضی باشد. این معمولا می تواند توسط پست یا در برخی موارد، توسط اسکن و ارسال نامه نامه انجام شود. نامه پیشنهاد یک قرارداد بین دانشجو و موسسه است.

این نامه بسیار مهم می باشد و باید موارد زیر در آن قید شده باشد:

  • شرایط ثبت نام
  • شرایط بازپرداخت
  • هزینه باز پرداخت
  • مدت زمان دوره

توصیه مشاورین موسسه مهاجرتی آریاناپارس به متقاضیان تحصیل در استرالیا بدین گونه می باشد که به موارد زیر توجه کنند:

  • قبل از قبول درخواست، بصورت کامل مطالعه کنید
  • در صورت نا مفهوم بودن با متخصصین مشورت کنید
  • در صورت قبول نداشتن تمام شرایط، نامه را امضا نکنید
  • حتما از نامه کپی تهیه کنید

تایید ثبت نام

پس از اینکه پیشنهاد خود را قبول کرده اید و سپرده خود را پرداخت کرده اید، «تایید الکترونیکی ثبت نام» (eCoE) را از طریق ایمیل دریافت خواهید کرد. این تاریخ شروع دوره شما، هزینه های دوره کل را مشخص می کند.

درخواست ویزا

دانشجویان بین المللی می توانند از دو طریق برای ویزای دانشجویی کشور استرالیا اقدام نمایند.

  • بصورت آنلاین

اگر برای درخواست ویزای دانشجویی خود از طریق تسهیلات حقوقی آنلاین وزارت امور داخلی درخواست می کنید، برای تکمیل درخواست ویزا به جزئیات تأیید الکترونیکی خود نیاز خواهید داشت.

  • بصورت کاغذی

اگر شما درخواست ویزای کاغذی را ارائه می دهید، باید قبل از صدور ویزا، تایید الکترونیکی ثبت نام را ارائه دهید.

اطلاعات ویزا

استرالیا یک برنامه ویزای دانشجویی ساده (SSVF) را در ۱ ژوئیه ۲۰۱۶ معرفی کرد. تحت SSVF تمامی درخواست های ویزا توسط دانشجویان بین المللی و مربیان آموزش آنلاین با ایجاد یک حساب کاربری در ImmiAccount پردازش می شود.

ویزای دانشجویی (Subclass 500)

تمام موارد زیر در این ویزا گنجانده شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای دانشجویی، به بخش وزارت امور داخلی مراجعه کنید:

  • مستقل ELICOS (دوره های آمادگی برای زبان انگلیسی برای دانشجویان خارج از کشور)
  • مدارس (ابتدایی و متوسطه)
  • برنامه مبادله مدارس متوسطه
  • آموزش و پرورش و آموزش حرفه ای (VET)
  • آموزش عالی
  • تحصیلات تکمیلی
  • دوره های غیر اختصاصی
  • دانشجویان بین المللی که توسط وزارت امور خارجه و دفاع حمایت می شوند.

گزینه های دیگر ویزا برای درخواست تحصیل در استرالیا

دانشجویان بین المللی می توانند برای ویزاهای دیگر کشور استرالیا درخواست دهند. ویزاهای توریستی از جمله این ویزاها می باشد.

Visitor Visa – Subclass 600, 601 & 651

  • حداکثر ۳ ماه مطالعه
  • قصد بازدید از استرالیا واقعی است.
  • مقابله با شرایط سلامتی و شخصیت
  • پول کافی برای حمایت از خود در طول اقامت در استرالیا را داشته باشید

(Working Holiday Visa Australia (417 & 462

  • حداکثر ۴ ماه مطالعه
  • سن ۱۸ تا ۳۰ سال و گذرنامه واجد شرایط
  • هدف اصلی برای تعطیلات در استرالیا
  • استرالیا را به عنوان یک بازدید کننده واقعی وارد کنید یا باقی بمانید.
  • مقابله با شرایط سلامتی و شخصیت
  • بودجه کافی برای هزینه ها

(Student Guardian visa (Subclass 590

  • برای والدین می باشد که به همراه فرزندان زیر ۱۸ سال خود وارد کشور استرالیا می شوند
  • مطالعه تا ۳ ماه یا مطالعه ELICOS برای ۲۰ ساعت در هفته برای مدت ویزا
  • شرایط اقامت موقت واقعی را ملاقات کنید
  • بودجه کافی برای قیمت هواپیما و هزینه های زندگی
  • مقابله با شرایط سلامتی و شخصیت
  • بیمه درمانی قابل قبول

(Temporary Graduate visa (subclass 485

  • این ویزا به دانشجویان واجد شرایط بین المللی اجازه می دهد که تحصیلات استرالیایی را برای تحصیل در استرالیا ملاقات کنند تا بتوانند تجربه کار را بپذیرند.
  • شما می توانید در استرالیا برای مدت ۱۸ ماه و تا ۴ سال کار کنید، بسته به شرایط تحصیلی
  • این ویزا نوع کاری که شما ممکن است انجام دهد یا تعداد ساعاتی که ممکن است کار کند را محدود نمی کند.
  • درخواست های این ویزا باید در استرالیا انجام شود و شما باید در طول ۶ ماه گذشته یک ویزای دانشجویی واجد شرایط داشته باشید.
  • شما باید تحصیلات استرالیایی، زبان انگلیسی، بیمه درمانی، الزامات بهداشتی و شخصیتی را بپوشانید.
  • شما باید شرایط خاصی از جریان که در آن شما برای این ویزا درخواست می کنید را برآورده می کنید.

گزینه ها و الزامات ویزا گاهی اوقات تغییر می کنند. برای به روز بودن، بهترین مکان برای دریافت اطلاعات دقیق در وب سایت وزارت امور داخلی است. این وب سایت اطلاعات جامع در مورد انواع ویزاهای موجود برای سطوح مختلف تحصیل در استرالیا را شامل می شود.

شرایط درخواست تحصیل در استرالیا

برای شروع تحصیل در استرالیا، تعدادی از شرایط لازم برای ورود شما وجود دارد که به بررسی آنها می پردازیم.

اخذ نمایندگی از بسیاری مراکز معتبر جهان، ارائه صدها پرونده موفق به چندین سفارت کشورهای مختلف دنیا و ایجاد رابطه مبتنی بر رضایت قلبی و اطمینان خاطر موکلین عزیز همواره بزرگترین افتخار موسسه مهاجرتی آریاناپارس بوده و سرلوحه عملکرد آتی آن نیز خواهد بود.

الزامات زبان انگلیسی

در برخی موارد ممکن است لازم باشد که نتایج آزمون زبان انگلیسی را ارائه دهید. توجه داشته باشید که سطح مهارت های زبان انگلیسی مورد نیاز یک موسسه می تواند متفاوت از سطح مهارت مورد نیاز برای درخواست ویزای دانشجویی شما باشد.

موسسه زبان انگلیسی آریاناپارس با در اختیار داشتن ویژگی های منحصر به فرد، شما را تا کسب نمره مطلوب در آیلتس همراهی می کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و تعیین سطح رایگان با مشاوران مجرب موسسه زبان انگلیسی آریاناپارس در غرب تهران تماس حاصل نمایید.

الزامات علمی

الزامات علمی (از جمله مدارک تحصیلی در مورد مهارت های زبان انگلیسی) که شما نیاز دارید در استرالیا تحصیل نمایید، بسته به سطح تحصیلاتی که می خواهید تحصیل کنید متفاوت باشد. موسسات می توانند شرایط ورودی متفاوت داشته باشند، بنابراین اطلاعات درس را در وب سایت خود به دقت بخوانید و با آنها تماس بگیرید تا از مشاوره بگیرید.

در اینجا چند راهنمایی کلی در مورد شرایط ورود برای سطوح مختلف مطالعه را مورد بررسی قرار می دهیم

  • زبان انگلیسی

نیازهای ورودی بین موسسات متفاوت است و سطح زبان انگلیسی خواسته شده وابسته به سطح متغیر است.

  • مدارس

نیازهای ورودی بین مدارس بسته به کشور یا سرزمینی که در آن تحصیل می کنید متفاوت است. عملکرد و توانایی های علمی در طول فرایند برنامه در نظر گرفته می شود.

  • آموزش و پرورش حرفه ای

در اکثر موارد هیچ امتحان ورودی برای موسسات آموزشی وجود ندارد. با این حال، برخی از دوره ها ممکن است دارای سوابق خاص مورد نیاز یا شرایط کاری باشند.

  • تحصیلات عالی در مقطع کارشناسی

برای ورود به دوره کارشناسی استرالیا شما باید یک گواهی تحصیلات عالی دوره متوسطه استرالیا (سال ۱۲) یا معادل آن در خارج از کشور داشته باشید. برخی از دوره های کارشناسی نیز ممکن است دارای سوابق خاصی باشند.

  • تحصیلات تکمیلی

برای رعایت الزامات تحصیلی مدارک تحصیلی دبیرستان استرالیا، در نظر گرفتن یک دوره پایه را در نظر بگیرید. همچنین مطالعات بنیانگذاری نامیده می شوند، دوره های فشرده ای هستند که به شما در پذیرش شرایط ورود کمک می کند. آنها معمولا یک سال طول می کشد و توسط اکثر موسسات آموزش عالی ارائه می شود.

الزامات ویزا برای درخواست تحصیل در استرالیا

ویزای دانشجویی شما به تحصیل شما بستگی دارد. به عنوان یک راهنما، الزامات کلیدی مورد نیاز برای دیدار شما عبارتند از:

  • اخطار گواهی الکترونیکی تایید ثبت نام (eCoE).
  • دیدار با شرایط اقامت موقت واقعی
  • بودجه کافی برای قیمت هواپیما، هزینه های دوره و هزینه های زندگی
  • مهارت در زبان انگلیسی
  • مقابله با شرایط سلامتی و شخصیت
  • پوشش بهداشتی دانشجویان خارج از کشور (OSHC) قابل قبول است

سلامت دانشجویان خارج از کشور

استرالیا دارای سیستم ویژه ای برای پوشش درمانی (OSHC) برای دانشجویان بین المللی است. دانشجویان برای تحصیل در استرالیا باید نسبت به دریافت پوشش درمانی برای خود و اعضای خانواده خود اقدام نمایند. این نوع پوشش درمانی به افراد کمک می کند تا هزینه های درمان خود را کاهش دهند. همچنین به هزینه اکثر داروهای تجویزی و یک آمبولانس در شرایط اضطراری کمک خواهد کرد.

عوامل آموزشی

دانشجویان می توانند بصورت مستقیم برای درخواست تحصیل در استرالیا اقدام نمایید. با این حال، شما نیاز به کمک بیشتر در مورد پرونده درخواست پذیرش یا پرونده درخواست ویزای استرالیا دارید، که می توانید از یک نماینده آموزشی استفاده کنید.

یک نماینده آموزش و پرورش می تواند به شما در مورد گزینه های شما برای تحصیل و زندگی در استرالیا کمک کند. در بسیاری از موارد، نمایندگان در استرالیا تحصیل کرده اند و می توانند تجربه های خود را با شما به اشتراک بگذارند. علاوه بر این، چون هر روز با شرایط درخواست ویزا روبرو می شوند، می توانند شما را برای وضعیت خاص خود راهنمایی کنند.

نکات کلیدی

  • تحت قانون دولت استرالیا، هر موسسه آموزشی استرالیا که از خدمات یک سازمان آموزشی استفاده می کند، باید قراردادی را با این سازمان داشته باشد.
  • موسسات آموزشی استرالیا معمولا بیش از یک مدرس آموزشی را در یک کشور منصوب می کنند، بنابراین با بیش از یک نماینده صحبت می کنند.
  • بر اساس قانون دولت استرالیا، هر موسسه آموزش عالی استرالیا باید در وب سایت خود فهرستی از هر عامل آموزشی که منجر به نمایندگی آنها در هر کشوری شده است را فهرست کند.
  • یک نماینده تحصیلی را با تجربه ای برای کمک به دانشجویان در استرالیا انتخاب کنید. آنها دانش خوبی در مورد سیستم تحصیلی استرالیا، ویزا و زندگی در استرالیا خواهند داشت.
  • اطمینان حاصل کنید که نماینده مجاز موسسه ای است که می خواهید درخواست کنید.
  • در مورد هر گونه هزینه ای که ممکن است برای استفاده از خدمات خود اعمال شود بپرسید.
  • یک شخص ثالث یا دوست شما قبل از اسناد هر گونه اسناد به شما کمک می کند اسناد را درک کنید.
  • بعد از فارغ تحصیلی، کارکنان آموزش و پرورش نمی توانند ویزای دائمی یا کار در استرالیا را تضمین کنند. شغل آنها کمک به برنامه های کاربردی است.
0/5 ( 0 نظر )
برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *