شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

دریافت مدرک زبان پرتغالی و اهمیت آن در تحصیل و اقامت

( گرفتن مدرک زبان پرتغالی برای تحصیل در کشور پرتغال در مقاطع لیسانس و یا بیشتر از آن عموماً در این کشور نیازمی باشد تا مجوز برای تحصیل باشد )
مدرک زبان پرتغالی برای گرفتن اقامت دائم پرتغال و تابعیت این کشور در سطح مبتدی نیاز می باشد . افراد با داشتن مدرک A2 زبان پرتغالی می توانند اقامت دائم و تابعیت آن را دریافت کنند .

از نکته های قابل توجه آن این است که اگر کسی سطح زبان A2 را نداشته باشد اقامت دائم آن به تعویق خواهد افتاد و حتی کسانی که نوع ویزای طلایی پرتغال را دریافت کرده اند برای أخذ اقامت دائم نیز باید حداقل سطح A2 را براساس استاندارد CEFR دریافت نماید .

گواهی مدرک زبان CEFR باید از طریق یکی از موسسات زیر مورد تایید قرار گیرد:

_ یک مدرسۀ در پرتغال و یا یک کشور پرتغالی زبان
_ یک مرکز معتبر ارزیابی زبان پرتغالی که از طرف سفارت خانه های کشورها مورد تایید باشد .
_ موسسه آموزش و استخدام ( IEFP )

متاسفانه در ایران مرکزی برای تایید مدرک نیست و افراد پس از یادگیری مهارت زبان باید سفری توریستی به یکی از مراکز در دنیا ( که می توان از سایت Caple . Letras . ulisboa . Pt استعلام کنید ) رفته و آزمون را همانجا داده و تاییدیه را بگیرید
پس از گرفتن تاییدیه مدرک زبان مجدد به ایران بازگشته و اقدام به پذیرش تحصیلی نمایید .

آزمون مدرک زبان پرتغالی

آزمون مدرک زبان پرتغالی به در بخش کتبی و شفاهی تقسیم شده است که معمولا این آزمون از افراد بالای 60 سال و معلولان و بی سوادان گرفته نمی شود و برای کودکان زیر 10 سال به صورت ویژه آزمون گرفته می شود .

حال چنانچه فردی بخواهد در مقاطع بالاتر از لیسانس فرضاً در مقطع ارشد در پرتغال مشغول به تحصیل شود می تواند با داشتن مدرک زبان انگلیسی بالاتر دوره ی تحصیل خود را به صورت اینترنشنال بخواند و محدودیت زبان خود را در کنار تحصیل مقطع ارشد خود رفع نماید که به نوعی 2 هدف را دنبال خواهد کرد .

پس از تحصیل نیز باید با انجام کار قانونی طی 3 تا 5 سال و دادن آزمون زبان امکان گرفتن ویزای کاری و اقامت دائم را خواهد داشت که شرایط آن را ذکر کرده ایم .
برای اطلاعات بیشتر از شرایط تحصیل در کشور پرتغال می توانید با موسسه آریاناپارس شرایط خود را در میان بگذارید

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *