موسیقی دانان و علاقه مندان رشته موسیقی همانند سایر رشته های دیگر به دنبال بهترین کشور برای تحصیل و یا اخذ ویزای کار می باشند. شرایط رشته موسیقی در مقایسه با سایر رشته های دیگر دارای تفاوت های چشمگیری برای دریافت ویزای کار و یا تحصیل است. از همین رو گروه تحریریه آریاناپارس تصمیم دارد تا با ارائه اطلاعاتی جامع، مسیر این گروه از متقاضیان را هموار نماید. ما در این مقاله تعدادی از برترین کشورهای دنیا جهت تحصیل و کار در رشته موسیقی را نام برده و به اختصار توضیح می دهیم.

تفاوت موسیقی در ایران و سایر کشورها

Studying Music

موسیقی ایرانی بر فرهنگ های دیگر در غرب آسیا تأثیر گذاشت و بسیاری از اصطلاحات موسیقی فرهنگ های همسایه ترک و عرب را بنا کرد و از طریق امپراتوری مغول فارسی قرن شانزدهم به هندوستان رسید که با آوردن نوازندگان ایرانی اشکال جدید موسیقی را ترویج داد. ژانرهای موسیقی که در ایران در سال های مختلف رواج پیدا کردند به شرح زیر می باشد.

  • موسیقی سنتی
  • موسیقی کلاسیک
  • موسیقی سمفونیک
  • موسیقی پاپ
  • موسیقی جاز و بلوز
  • راک
  • هیپ‌هاپ

رشته موسیقی ذوق هنری و جوهره وجودی انسان ها را به وجد می آورد. در هنرستان در سه گرایش نوازندگی ساز ایرانی، مبانی آهنگسازی و نوازندگی ساز جهانی می توانید به عنوان هنرجو پذیرفته شوید. مسلما با ورود به سایر کشورها، شرایط فرهنگی و سیلابس ارائه شده متفاوتی پیش روی متقاضیان می باشد. برای گذر از این چالش، ورود به موسیقی در ژانرهای بین المللی توصیه می شود و در این صورت امکان تطابق با فرهنگ های جدید بیشتر به وقوع می پیوندد.

آلمان,اتریش,انگلستان

بهترین کشور برای رشته موسیقی کدام است؟

یکی از بهترین روش های آشنایی با کشورهای جدید، ارتباط با موسیقی آن کشور است. ما در این مقاله تعدادی از برترین کشورها در رشته موسیقی را نام برده و شرایط کلی کشورها را مورد بررسی قرار داده و به اختصار توضیح می دهیم.

رشته موسیقی در ژاپن

ژاپن کشوری است که دومین بازار بزرگ رشته موسیقی جهان را داراست. موسیقی نقش مهمی در فرهنگ و تاریخ این کشور داشته است. امروزه ژاپن دارای برخی از بهترین ارکسترهای جهان می باشد. علاوه بر موسیقی های سنتی و منحصر به فرد موسیقی مدرن مانند جاز و J-POP و راک نیز صحنه موسیقی ژاپن را فراگرفته اند و گروه های موسیقی معاصر ژاپن به شهرت جهانی دست یافته اند.

رشته موسیقی در آلمان

آلمان یکی از بزرگترین مقاصد پرورش آهنگسازان کلاسیک است و دانشجویان رشته موسیقی می توانند در هر شهر آلمان در مدارس موسیقی ثبت نام کنند و یا از کلاس های عمومی که در دانشگاه ها برگزار می شود بهره مند شوند. از آهنگسازان مشهور این کشور می توان از باخ، هندل، بتهوون، مندلسون و واگنر نام برد. آلمان دارای بهترین ارکسترهای جهان می باشد و همچنین تاثیر بسیار زیادی در پیشرفت موسیقی در قرن گذشته داشته است.

رشته موسیقی در اتریش

اتریش به عنوان خانه اغلب نوازندگان مشهور دنیا در تمامی دوران ها محسوب می شود. این کشور زادگاه نوازندگانی چون موتزارت، شوبرت و هیدن است. شهرهای وین و سالزبورگ دو مکان برتر از نظر موسیقی کلاسیک جهان به شمار می روند و دانشجویان رشته موسیقی در این کشور می توانند با سبک موسیقی نوازندگان مشهور آشنا شده و از محل تولد موتزارت در سالزبورگ و محل پرورش و اقامت او در وین دیدن نمایند.

دانشجویان در این کشور می توانند در مراکز موسیقی مشهوری همچون دانشگاه MOZARTEUM و یا دانشگاه هنری لیبرال که دروس موسیقی را ارائه می دهند تحصیل نمایند. هیچ ترم و یا سال تحصیلی در اتریش بدون حضور در یکی از اپراهای موتزارت کامل نیست.

آلمان,اتریش,انگلستان

رشته موسیقی در انگلستان

اگر شخصی عاشق موسیقی و تحصیل در این رشته باشد، نمی تواند انگلستان را نادیده بگیرد. اکثریت گروه های موسیقی دنیا انگلیسی هستند. انگلیس از زمان قرون وسطی، سبک موسیقی دنیا را تغییر داده و پایه و اساسی برای موسیقی مدرن بنا نهاده است. موسیقی سنتی ایرلندی و اسکاتلندی باعث ایجاد گروه های موسیقی معاصر شد. دانشجویان در انگلیس می توانند از فرصت های بسیار زیادی که در رشته موسیقی وجود دارد بهره مند شوند.

رشته موسیقی در غنا

موسیقی غنا توسط یکی از موسیقی دانان آفریقایی مورد توجه قرار گرفت. این نوع موسیقی شبیه به موسیقی هند و موسیقی غرب آفریقا بر کیفیت بلاهه نوازی تأکید دارد. کشور غنا مقر سبک موسیقی Highlife است که موسیقی سنتی Akan را با ایده های غربی می سازد و با ابزارهایی همچون جاز و گیتارهای مختلف می نوازد. کشور غنا به عنوان یکی از پیشگامان مطالعات درام / کوبه ای است و دانشجویان رشته موسیقی در این مکان در دنیای ریتم کاملاً غوطه‌ور خواهند شد.

رشته موسیقی در آرژانتین

کشور آرژانتین یکی از برترین مراکز موسیقی در آمریکای جنوبی است. این کشور به عنوان برترین و شناخته شده ترین مقاصد موسیقی تانگو به شمار می رود. آرژانتین تأکید بسیار زیادی بر موسیقی سنتی دارد البته موسیقی راک و الکترونیک نیز در این کشور رواج دارد. دانشجویان رشته موسیقی در این کشور می توانند در کنسرواتوار هنرستان هنرهای زیبا موسیقی ثبت نام نمایند و یا از کلاس های موسیقی که در دانشگاه ها برگزار می شود بهره بجویند.

رشته موسیقی در جامائیکا

جامائیکا کشور کوچکی است که دارای یکی از بهترین صحنه های موسیقی در جهان است. جامائیکا ترکیبی از موسیقی ایالات متحده، آفریقا و جزایر کارائیب با تمرکز بر reggea، dancehall، blues و جاز است. جامائیکا محل پیرایش اولین نرم سبک رپ از دهه ۱۸۸۰ است. دانشجویان حتی در زمان هایی که در کلاس نیستند می توانند از برنامه های داوطلبانه موسیقی جامائیکا استفاده نمایند و از شنیدن صدای Bob marley لذت ببرند.

آلمان,اتریش,انگلستان

ادامه تحصیل در رشته موسیقی

مدرک موسیقی گزینه ای مناسب برای افرادی است که به موسیقی بیش از یک سرگرمی و تفریح علاقمند هستند. آموزش عالی در رشته موسیقی به دانشجویان فرصت می دهد تا مهارت های عملکرد خود را اصلاح و بهبود بخشیده و به فن آوری مدرن موسیقی دست یابند. پذیرش در دوره های رشته موسیقی اغلب مستلزم مصاحبه و آزمون های هنری و یا حداقل ارائه فیلم یا صدای ضبط شده ای از اجرای متقاضی می باشد.

دانشگاه دوره های متنوع و جامعی را با تخصص های مختلف در این رشته برگزار می کند و رویکردی چند رشته ای را لحاظ می کنند که شامل دوره های آموزشی عمومی می باشد. اگر قصد ادامه تحصیل در رشته موسیقی را دارید باید با گرایش ها و پیشرفت های جاری دانشگاهی آشنا شوید. هر کشور و هر فرهنگی سبک و نوع منحصر به فردی از موسیقی را داراست.

متقاضیان تحصیل در رشته موسیقی می توانند در دانشگاه های کشورهایی نظیر آلمان و اتریش جهت ادامه تحصیل اقدام به اخذ پذیرش نمایند چرا که موسیقی در دانشگاه های کشورهای آلمان و اتریش از جایگاه بسیار ویژه ای برخوردار است. کشورهای انگلیسی زبان نیز مانند انگلستان، کانادا، آمریکا، استرالیا و غیره نیز دوره های مناسب، برای متقاضیان رشته موسیقی فراهم می آورند.

در لیست برترین مراکز دنیا برای ادامه تحصیل در رشته موسیقی، شهرهای نیویورک و لندن بیشترین تعداد مراکز ارائه دهنده را به خود اختصاص داده اند.

  • The Juilliard School
  • Royal College of Music
  • Curtis Institute of Music
  • Manhattan School of Music
  • Royal Academy of Music

آلمان,اتریش,انگلستان

شرایط کار در  رشته موسیقی

متقاضیان با در دست داشتن مدرک در رشته موسیقی، فرصت هایی حرفه ای به عنوان تنظیم کننده، کارگزار رزرو، آهنگ ساز، رهبر ارکستر، مدیر موسیقی، مربی موسیقی، موسیقی درمانگر، تکنیسین صوت و آواز و… در نظر بگیرند. به واسطه شرایط ویزای کار در کشور های مختلف، فارغ التحصیلان رشته موسیقی قادر خواهند بود از چندین روش برای ویزای کار اقدام نمایند.

موسیقی در آلمان

با توجه به قوانین ویزای جستجوی کار آلمان، این کشور برای فارغ التحصیلان رشته های مختلف به همراه سابقه کار ۵ ساله ویزای جستجوی کاری را در نظر گرفته است. از همین رو با ارائه سوابق کاری، مجوز ورود به کشور آلمان برای متقاضیان صادر می شود.

موسیقی در استرالیا

دولت استرالیا سیستم امتیازبندی را برای اعطای اقامت استرالیا در نظر گرفته است که متقاضیان در صورت کسب امتیازات قادر خواهند بود تا اقامت استرالیا را دریافت نمایند. فاکتورهایی نظیر سن، تحصیلات، زبان و سوابق کاری در امتیاز بندی استرالیا تاثیرگذار می باشد. برای محاسبه امتیازات می توانید به صفحه محاسبه اسکیلد ورکر مراجعه نمایید.

موسیقی در کانادا

فارغ التحصیلان رشته موسیقی می توانند با برآورده کردن شرایط مورد نیاز برای برنامه اکسپرس اینتری اقدام نمایند. دولت کانادا سیستم اکسپرس اینتری برای افراد تحصیل کرده و دارای مدرک زبان ایده آل در نظر گرفته تا ابتدای کار اقامت کانادا را دریافت نمایند. حداقل امتیاز مورد نیاز برای اخذ اقامت از روش اکسپرس اینتری در حال حاضر بین ۴۶۳ تا ۴۷۵ امتیاز می باشد.

خود اشتغالی کانادا

دولت کانادا برنامه تحت عنوان خود اشتغالی را عنوان کرده است که در این برنامه برخی از رشته ها از جمله صاحبان مدرک و سابقه کار در رشته موسیقی قادر خواهند بود اقامت کانادا را دریافت نمایند. لازم بذکر است در برنامه خود اشتغالی، متقاضیان ملزم به ارائه سابقه بیزینس در رشته موسیقی می باشند. 

آلمان,اتریش,انگلستان

چالش های رشته موسیقی

به صورت معمول افراد برای تحصیل و یا دریافت ویزای کار در سایر کشورهای دنیا با مشکلاتی همراه می باشند. از همین رو به دو چالش اساسی پیش روی متقاضیان فارغ التحصیل رشته موسیقی مورد بررسی و تحلیل قرار می دهیم.

امتحانات ورودی

یکی از بارزترین چالش های ادامه تحصیل در رشته موسیقی، برگزاری آزمون های ورودی از جانب مراکز آموزشی برای اعطای پذیرش می باشد. دانشگاه ها و کنسرواتوار های برتر جهان در ابتدای راه پذیرش، آزمون ورودی را برگزار می کند. به صورت معمول برای شرکت در این آزمون های ورودی ملزم به دریافت ویزای توریستی بوده که به عنوان کم شانس ترین ویزا معرفی می شود.

بازار کار محدود

به صورت معمول بازار کار رشته موسیقی در سایر کشورهای دنیا با محدودیتی همراه است. متقاضیان ورود به بازار کار باید یک پیشنهاد شغلی از کارفرما داشته باشند. از همین رو بسیاری از متقاضیان ملزم به سپری کردن، یک دوره تحصیلی در کشور مورد نظر می باشند. با مدرک تحصیلی از کشور مقصد، شانس افراد برای ورود به بازار کار افزایش می یابد. برای بررسی شرایط تحصیل در کشورهای مختلف قادر خواهید بود به صفحه مهاجرت تحصیلی مراجعه نمایید.

آریاناپارس به عنوان تنها مرکز مشاوره ایران که به صورت همزمان دارای مجوز اعزام نیروی کار به خارج از کشور از وزارت کار و رفاه اجتماعی و مجوز اعزام دانشجو از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد به شما توصیه می کند برای هرگونه اعزام به خارج با کشور مقصد و شرایط زندگی در آن به طور کامل آشنایی یابید.

    اگه میخواهید بصورت رایگان مشاوره شوید همین حالا فرم زیر را پر کنید.

    دیدگاه ها

    ۱۲۲ پاسخ به “تحصیل رشته موسیقی در خارج از کشور”

    1. مهدیه گفت:

      سلام من دیپلم نظری دارم ۵سال هستش که پیانو کار میکنم(کلاسیک) و مدرک، کارت از طرف صنف موسیقی تهران رو دارم
      چجوری میتونم اپلای بزنم به کشور اتریش
      یا برم اونجا و وارد دانشگاه موسیقی بشم

      • author4 گفت:

        می‌تونید برای ورود به یک دانشگاه موسیقی در اتریش، ابتدا به وب‌سایت‌های دانشگاه‌های مورد نظرتون مراجعه کنید و شرایط و روندهای ادمیشن رو بررسی کنید. معمولاً برای ورود به دانشگاه‌های موسیقی، نیاز به ارائه رزومه هنری، آثار صوتی یا ویدیویی از اجراهای شما، مصاحبه یا آزمون ورودی و همچنین مدارک تحصیلی ممکنه باشه.
        مهمترین گام اینه که با دفتر مشاوره یا دپارتمان ورودی دانشگاه مورد نظرتون تماس بگیرید تا اطلاعات دقیق‌تری درباره مراحل و شرایط ورود به دانشگاه رو بدست بیارید. همچنین، بررسی و احتمالاً توسعه دادن مهارت‌های مورد نیاز برای قبولی در دانشگاه موسیقی می‌تونه کمک کننده باشه.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    شبکه های اجتماعی

    arrow up