شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

سرمایه گذاری در انگلستان

سرمایه گذاری در انگلستان

کشور انگلستان در چند سال گذشته و طی تصویب قوانین جدید مهاجرتی این کشور، دو طرح کلی را برای متقاضیان اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در انگلستان معرفی کرده است:

روش اول از طریق طرح یک میلیون پوندی می باشد. در این روش فرد متقاضی اخذ اقامت انگلستان با نشان دادن دارایی یک میلیون پوندی در انگلستان و یا یکی از بانک های انگلیسی در دیگر کشورها، می تواند در طی پروسه کمتر از یک سال و بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی موفق به اخذ اقامت دائم انگلستان شود. مسلما اخذ اقامت انگلستان از این روش، بسیار دشوار است چرا که انتقال این سرمایه به انگلستان قبل از اخذ اقامت بسیار دشوار می باشد.

روش دیگری که دولت انگلستان جهت اخذ اقامت دائم این کشور پیش روی متقاضیان مهاجرت به انگلستان قرار داده است، طرح سرمایه گذاری ۲۰۰۰۰۰ پوندی است.

در این روش که بسیار ساده تر از روش اول است، فرد با داشتن دو پارامتر به راحتی می تواند در راستای اخذ اقامت دائم انگلستان گام بردارد. آیتم اول مورد نیاز در این روش، نشان دادن دارایی معادل ۲۰۰۰۰۰ پوند به مدت ۲ ماه در یکی از بانک های مورد تایید دولت انگلستان می باشد.

در مورد متقاضیان ایرانی اخذ اقامت انگلستان، این نکته حائز اهمیت است که بانک های مورد تایید دولت انگلستان در ایران دو بانک پارسیان و پاسارگاد می باشند.

دوره های تجاری

آیتم دومی که در این روش مورد نیاز علاقه مندان به اخذ اقامت دائم انگلستان از طریق سرمایه گذاری است داشتن مدرکی دال بر تسلط متقاضی بر زبان انگلیسی در سطح ابتدایی است (جهت اخذ مدرک زبان انگلیسی، مشاوران موسسه مهاجرتی آریاناپارس شما را به کسب اطلاعات بیشتر در سایت ariana.school دعوت می نماید).

در این روش داوطلبان باید پس از یک دوره سه سال و چهار ماهه تجارتی را در انگلستان آغاز کند و دو کارمند انگلیسی را در سال آخر استخدام کند. پس از انجام این امر، در صورت موفق بودن دو سال دیگر ویزای خود را تمدید کرده و پس از آن موفق به اخذ اقامت دائم در انگلستان می شوند.

تمامی امور مربوط به اخذ ویزای اولیه انتخاب نوع تجارت و مشاوره امور اقامتی در راستای اقامت دائم انگلستان از طریق موسسه مهاجرتی آریاناپارس و با استفاده از مجرب ترین وکلای مورد تایید قوه قضاییه ایران و آشنا به امور مهاجرت کشور انگلستان صورت می گیرد.

بریتانیای کبیر

کشور انگلستان که به عنوان بریتانیا کبیر و یا UK نیز شناخته می شود یک جزیره در شمال غربی اروپا است. بریتانیای کبیر شامل چهار کشور انگلستان، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی می باشد. بریتانیا به عنوان یکی از تأثیر گذراترین کشورها در سطح جهان شناخته می شود. این کشور از لحاظ اقتصادی نیز یکی از قوی‌ ترین اقتصاد های قاره سبز را دارد.

در دوره اوج قدرت بسیاری از کشورها مانند کانادا، استرالیا، بخش هایی از آمریکا و آفریقا، هند، کارائیب و خاورمیانه تحت سلطه بریتانیا بودند. هم اکنون نیز بسیاری از این کشورها همچنان سیستم حقوقی و پارلمانی خود را از مدل های بریتانیایی الگو برداری می نمایند. بریتانیا همواره در سطح جهان تأثیر گذار بوده است و در اغلب زمینه های فرهنگی هنری، موسیقی و ادبیات حرفی برای گفتن دارد.

اقتصاد انگلستان

کشور انگلستان دارای یکی از قوی‌ ترین اقتصاد های جهان می باشد و پس از ایالات متحده، چین، ژاپن و آلمان در رتبه پنجم اقتصاد جهان قرار دارد. تقریبا ۸۰ درصد از اقتصاد انگلستان را صنعت خدمات که شامل صنایع خلاق، آموزش و پرورش، بهداشت، امور مالی، کسب و کار و غیره می باشد تشکیل می دهد و به دنبال آن تولید، ساخت و ساز و کشاورزی قرار گرفته است.

علا رقم آب و هوای نامناسب، بریتانیا یکی از بزرگترین مقاصد گردشگری جهان است. این کشور هر ساله ۳۲ میلیون بازدید کننده دارد. لندن پایتخت انگلستان و دومین شهر بزرگ جهان هر ساله شاهد حدود ۱۷٫۴ میلیون بازدید کننده می باشد.

ویزاهای کارآفرینی و سرمایه گذاری در انگلستان

در کشور انگلستان با سرمایه گذاری می توان اقامت و شهروندی این کشور را دریافت کرد. اما این کشور بر خلاف کشورهای مختلف اروپایی مانند اتریش، بلژیک، قبرس، مالت و پرتغال و غیره، برنامه سرمایه گذاری از طریق خرید ملک و انتقال سرمایه را ندارد. در عوض این کشور برنامه سرمایه گذاری برای جذب امکانات مالی و استعداد های انسانی را دارا می باشد.

مؤسسه مهاجرتی آریاناپارس با سال ها تجربه درخشان خود در امور مربوطه به اقامت کشور های اروپایی و همچنین آمریکا و کانادا و سایر کشور ها و اخذ انواع ویزا در بسیاری از کشورهای دنیا به شما برای اخذ راحت تر و مطمئن تر ویزای سرمایه گذاری بریتانیا کمک نموده و مشاورین خبره ما مشاوره لازم را در اختیار شما قرار خواهند داد.

ویزای کارآفرینی انگلستان

ویزای کارآفرینی به افرادی تعلق می گیرد که قصد سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی در انگلستان را دارند. این ویزای برای مدت ۳ الی ۴ سال اعتبار دارد و پس از آن فرد می تواند برای ۲ سال دیگر نیز این ویزا را تمدید کند. در صورتی که فرد این نوع از ویزا را دریافت کند می تواند همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود را نیز به عنوان همراه با خود به انگلستان ببرد.

پس از گذراندن ۵ سال در انگلستان متقاضی اصلی (و خانواده وابسته به آنها) می توانند درخواست ILR را به مقامات ارائه کنند و ۱۲ ماه پس از دریافت ILR متقاضی اجازه دارد که برای شهروندی کامل انگلستان درخواست بدهد.

موارد مورد نیاز برای ویزای کارآفرینی انگلستان

  • فرد اصلی باید مبلغ ۲۰۰۰۰۰ پوند در صندوق هایی که دولت انگلستان معرفی می کند برای راه اندازی یک کسب و کار جدید در این کشور سرمایه گذاری کند و همچنین باید دو شغل جدید برای کارگران انگلیسی ایجاد نماید.
  • فرد سرمایه گذار اصلی باید به طور تمام وقت کار در اجرای این کسب و کار برای ۵ سال فعالیت نموده و مالیات و حقوق دو کارمند جدید را به طور مرتب پرداخت نماید.

اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری

از سال ۲۰۱۱ دولت بریتانیا این برنامه را برای جذب سرمایه گذاران خارجی که تمایل به سرمایه گذاری و همچنین اخذ اقامت انگلستان را دارند قرار داده است.

شرایط ویزای سرمایه گذاری انگلستان

  • سرمایه گذار باید حداقل ۲ میلیون پوند سرمایه داشته باشد.
  • حداقل سرمایه مورد نیاز ۱ میلیون پوند است که ۷۵۰ هزار پوند از آن باید حداقل به مدت ۵ سال بر روی اوراق قرضه دولتی انگلیس سرمایه گذاری شود.
  • اقامت دائم که ILR نامیده می شود، پس از ۵ سال صادر می شود.
  • چنانچه مبلغ سرمایه گذاری ۵ میلیون پوند باشد، اقامت دائم یا ILR پس از ۳ سال اعطا می گردد.
  • چنانچه مبلغ سرمایه گذاری ۱۰ میلیون پوند باشد، اقامت دائم یا ILR پس از ۲ سال اعطا می گردد.

متقاضی ویزای سرمایه گذاری و یا کار آفرینی انگلستان باید معیارهای زیر را داشته باشد:

  • سن متقاضی سرمایه گذاری باید بیشتر از ۱۸ سال باشد.
  • متقاضی این ویزا باید در طول پنج سال در انگلستان سکونت داشته باشد. (۱۸۰ روز عدم حضور در انگلستان مجاز می باشد.)
  • متقاضی باید در طول این پنج سال در انگلستان سرمایه گذاری نماید.
  • فرد متقاضی سرمایه گذاری باید گواهی عدم سوء سابقه ارائه نماید.

مزایای مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری یا کارآفرینی

مزایای سرمایه گذاری در انگلستان بسیارند، در زیر به برخی از آنها به اختصار اشاره می کنیم:

  • برای سرمایه گذاری در انگلستان نیازی به انجام مصاحبه نیست.
  • برای سرمایه گذاری در این کشور نیازی به ارائه مدرک زبان نمی باشد.
  • برای سرمایه گذاری در انگلستان سابقه کاری مرتبط الزامی نمی باشد.
  • برای سرمایه گذاری در انگلستان انجام آزمایشات پزشکی مورد نیاز نیست.
  • پروسه اخذ ویزای سرمایه گذاری از انگلیس تنها شش هفته می باشد.
  • پس از گذشت پنج سال می توانید اقامت دائم انگلستان را دریافت کنید.
  • بعد از گذشت یک سال از دریافت اقامت دائم می توانید برای اخذ شهروندی انگلستان اقدام نمایید.
  • از آنجا که انگلستان پنجمین اقتصاد بزرگ دنیا است، این کشور از استانداردهای بالای زندگی، تحصیلی و بهداشتی بهره می برد. با سرمایه گذاری در این کشور امکان استفاده از این امکانات در اختیار شما خواهد بود.
  • پاسپورت بریتانیا سومین پاسپورت معتبر جهان است و با داشتن پاسپورت انگلیسی، شما امکان سفر به ۱۷۵ کشور دنیا را خواهید داشت. این مناطق شامل کل قاره آمریکا (ایالات متحده آمریکا، کانادا، آمریکای مرکزی، کارائیب و آمریکای لاتین)، اروپای غربی، بخشی از اروپای شرقی، جنوب آفریقا، بخش هایی از آسیا و همچنین بسیاری از کشورهای شرق دور و استرالیا می باشد.

مزایای زندگی در انگلستان

انگلستان همواره یکی از دموکرات ترین کشورهای جهان بوده و هست. این کشور همواره معیاری برای جوامع چند فرهنگی در سراسر جهان می باشد و با اخذ اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری امکان زندگی در شهرهای مهمی همچون لندن، منچستر، بیرمنگام، کاردیف، بلفاست، ادینبورگ و یا گلاسکو فراهم است.

همانگونه که پیشتر اشاره شد استانداردهای زندگی به طور کلی در انگلستان بالا است، استاندارد های آموزشی و مراقبت های بهداشتی این کشور نیز از سطح خوبی برخوردار می باشد. همانطور که می دانید بسیاری از پادشاهان و رهبران جهان و مدیران شرکت های بزرگ تحصیلات خود را در بریتانیا گذرانده اند.

علاوه بر موارد فوق انگلستان از جمله کشور هایی است که سیاست های آن همواره در جهت پیشبرد کسب و کارهای جدید بوده  و این مورد نیز یکی دیگر از مزایای سرمایه گذاری و زندگی در این کشور می باشد.

معایب زندگی در انگلستان

هزینه مسکن در شهرهای مهم انگلستان مانند لندن به شدت بالا است. اگرچه آب و هوای جنوب بریتانیا به نسبت گرم تر است، در هنگام زندگی در انگلستان نباید انتظار آب و هوای مناسب را داشته باشید. دز بیشتر روز های سال آب و هوای این کشور بارانی و سرد است.

رتبه بندی پاسپورت

سرمایه گذاری در انگلستان و اخذ اقامت و گرفتن پاسپورت بریتانیا، به ویژه برای افرادی که قصد کسب و کار و زندگی به همراه خانواده در این کشور را دارند بسیار مناسب است. چنانچه فردی صرفا به دنبال کسب شهروندی اتحادیه اروپا و اخذ گذرنامه باشد، می تواند از طریق برنامه های دیگر CBI اروپا اقدام نماید.

چنانچه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سرمایه گذاری در کشور انگلستان را دارید می توانید از طریق تماس با مشاوران مؤسسه مهاجرتی آریاناپارس شرایط خود را بیان کرده و بهترین مشاوره و راهنمایی را دریافت کنید.

0/5 ( 0 نظر )
برچسب‌ها:
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها
ثبت نظر

8 پاسخ به “سرمایه گذاری در انگلستان”

  1. نیره گفت:

    سلام من برای ویزای یک میلیارد تومان معدل 200000پوندی اقدام کردم ولی وکیلم گفت که باید فرد main application ایلتس شته باشه با نمره ی بالای 4در همه ی قسمت ها ولی شما این رو ذکر نکردیدشکل دیگر من دخترم هست که شهریور 18سالش میشه میخواستم بدونم اگه جواب ویزامون بعد تولد ایشون بیاد امکان داره که ویزای مارو رد کنند یا مهم نیست چون ما قبل تولدش درخواست ویزا دادیم سپاس از پاسخ شما

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      بله شما باید بیس زبان را داشته باشید و چون قبل از اتمام 18 سالگی اش اقدام نموده اید مشکلی ایجاد نمیشود اگر هم جای سوال برای آفیسر شد میتوانید با توجیه وابستگی مالی دخترتان آفیسر را مجاب نمایید

  2. فائزه گفت:

    سلام ايا امكان گرفتن مدرك ايلتس بعد از تشكيل پرونده و مهاجرت وجود دارد ؟
    البته من زبان بلد هستم ولي از اعتبار مدرك ايلتسم ده سال گذشته

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای دریافت ویزای سرمایه گذاری کشور انگلستان نیاز به داشتن مدرک زبان نیست و اگر مدرک زبان بخواهند قبل از رفتن پرونده به سفارت بهتر است ارائه شود.

  3. علي گفت:

    ضمنا راههاي تماس با شما در سايت موجود نيست
    ممنون از تماس شما

  4. علي گفت:

    سلام
    سپرده ٢٠٠/٠٠٠ پوندي جهت اقامت چيست
    لطفا تماس
    ممنون

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *