شماره های تماس
021-44626415
021-44626418
021-44614125
021-44614190
021-44614197
021-44614717
021-88838298
021-88493117
#
021-44626415 021-44614125 021-44614197 021-88838298 021-44626418 021-44614190 021-44614717 021-88493117

سفارت آلمان

سفارت آلمان

تمامی افراد برای ورود به کشور آلمان در هر صورت باید مراجعه ای به سفارت آلمان داشته باشند. این نکته بدین معناست که ویزاهای مختلف کشور آلمان از طریق سفارت این کشور قابل رسیدگی و پیگیری است. سفارت به معنای دریچه ورود به کشور مورد نظر که همگی موظف به عبور از آن می باشند، تلقی می شود.

گروه تحریریه آریاناپارس به واسطه شرایط مطلوب کشور آلمان و درخواست های فراوان علاقه مندان به این کشور، به شرایط سفارت آلمان در ایران پرداخته تا با کسب اطلاعات جامع در ارتباط با جزئیات ممکن، دانش بیشتری برای انتخاب خود خرج نمایید.

آشنایی با آلمان

کشور آلمان کشوری در اروپای مرکزی است که از شمال با دریای شمالی و کوه های آلپ، از جنوب با رود راین، از شرق با کشور اتریش، از جنوب با سوئیس و از غرب با کشورهای بلژیک و هلند هم مرز است. به صورت کلی آلمان از ۱۶ ایالت تشکیل شده که در مجموع ۸۳ میلیون جمعیت دارد. از مهم ترین شهرهای آلمان می توان به

  1. هامبورگ
  2. مونیخ
  3. کلن
  4. اشتوتگارت
  5. دوسلدورف
  6. برمن

اشاره کرد.

بیشتر مناطق آلمان دارای آب و هوای معتدل فصلی است که تحت تاثیر وزش باد شدید و مرطوب قرار گرفته است. در شرق آلمان آب و هوای قاره ای تری مشاهده می شود. در این مناطق زمستان های سردتر و تابستان های گرم تری را پشت سر خواهید گذاشت.

خدمات سفارت

علاقه مندان به کشور آلمان می توانند برای اخذ ویزاهای توریستی، کار، سرمایه گذاری، تحصیل به سفارت آلمان مراجعه نمایند. خدمات تائید مدارک، کارهای مربوط به تمدید پاسپورت افراد آلمانی، ارائه مدارک برای ویزای ازدواج و نامزدی هم از خدمات سفارت آلمان به شمار می آید.

ویزای توریستی

به صورت کلی، افراد با اخذ ویزای توریستی آلمان قادر خواهند بود مدت زمان مشخصی را در خاک این کشور حضور داشته باشند. داوطلبان ویزای توریستی برای اطلاع از شرایط موجود می توانند با مراجعه به صفحه ویزای توریستی آلمان در وب سایت آریاناپارس اطلاعات مورد نیاز را جویا شوند. در حاضر برای اولین بار مدت زمان اعطا حق حضور در کشور آلمان بین ۳۰ تا ۴۵ روز می باشد.

کار در آلمان

ویزای کاری یکی از کم هزینه ترین روش های ورود به کشور آلمان است، از همین رو افراد زیادی برای کار در این کشور اقدام می نمایند. متقاضیان برای تائید مدارک که شامل نامه کارفرما می شود، ملزم به حضور در سفارت آلمان می باشند. شرایط ویزای کاری آلمان و سایت های کاریابی این کشور را می توانید در صفحه کار در آلمان مطالعه نمایید. لازم بذکر است، آلمان از معدود کشورهای اروپایی می باشد که ویزای جستجوی کاری برای واجدین شرایط و متخصصین در نظر گرفته است.

برای اطلاع از شرایط ویزای جستجوی کار در اینجا کلیک کنید.

ویزای سرمایه گذاری

یکی از روش های ورود به کشور آلمان، اخذ ویزای سرمایه گذاری می باشد. لازم بذکر است که متقاضیان سرمایه گذاری در آلمان برای ارائه مدارک، تائید مدارک و مصاحبه ملزم به اخذ وقت سفارت بوده و در صورت تائید، ویزای سرمایه گذاری به آنان اعطا می شود. در حال حاضر افراد برای اخذ ویزای سرمایه گذاری آلمان باید با یک شریک آلمانی شرکتی را در این کشور افتتاح نمایند.

تحصیل در آلمان

در حال حاضر یکی از برترین روش های ورود به کشور آلمان، ادامه تحصیل در این کشور می باشد. دانشجویان برای هرگونه اقدامی نیازمند دریافت وقت سفارت برای تائید مدارک و مصاحبه جهت اخذ ویزای تحصیلی می باشند.

برای اطلاع از شرایط تحصیل در آلمان اینجا کلیک کنید.

فعالیت سفارت آلمان

سفارت آلمان در روزهای جمعه و شنبه تعطیل است و متقاضیان برای هر گونه اقدامی باید در روز های دیگر به سفارت مراجعه نمایند. لازم بذکر است مراجعه به سفارت و هر گونه اقدامی باید با وقت قبلی و هماهنگی صورت گیرد. روز های کاری سفارت یک شنبه تا پنج شنبه هر هفته از ساعت ۶٫۴۵ صبح تا ۱۴٫۳۰ می باشد. در خصوص بخش تایید مدارک روزهای یک شنبه تا پنج شنبه در ساعت های ۷٫۳۰ تا ۱۰٫۳۰، سفارت مسئول جواب دهی به متقاضیان این بخش می باشد.

متقاضیان قادر خواهند بود از طریق شماره تلفن ۳۹۹۹۱۴۹۹ در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۱ صبح تا ۱۲ ظهر با بخش روادید تماس حاصل فرمایند. لطفاً توجه کنید که به دلیل رعایت اصول حفاظت داده‌ها، به پرسش‌های مربوط به درخواست ویزای ارائه شده، بصورت تلفنی پاسخ داده نمی‌شود.

بازه های زمانی

بازه های زمانی وقت سفارت آلمان بلند مدت می باشد و متقاضیان برای هرگونه اقدامی از قبل تمهیدات لازمه را در نظر بگیرند. به صورت معمول بازه زمانی وقت سفارت برای پروسه تحصیلی بالای ۱۲ ماه در نظر گرفته می شود. در حال حاضر شرایط به خصوصی برای دانشجویانی که پذیرش تحصیلی را از دانشگاه دریافت کرده اند، در نظر گرفته شده است. وقت سفارت برای این گروه بین ۳ تا ۶ هفته به طول می انجامد.

مدت انتظار برای سایر ویزای آلمان به شرح زیر می باشد.

  • دارندگان بورسیه تحصیلی و یا دانشجویانی که تمامی مدارک را به صورت کامل در اختیار دارند: ۲ الی ۴ هفته
  • برای ویزای جستجوی کار: بیش از ۱۲ ماه
  • در صورت دریافت قرارداد کاری: ۲ تا ۴ هفته
  • برای ویزای توریستی و دیدار خانواده: ۴ تا ۶ ماه

آدرس سفارت آلمان

ابتدایی ترین کاری که یک متقاضی جهت رفتن به خارج از کشور انجام می دهد این است که باید بداند آدرس سفارت ها، در کجا قرار دارد.

آدرس: خیابان فردوسی، روبرو بانک مرکزی، پلاک ۳۲۰

سایت: http://Teheran.diplo.de

نحوه اخذ وقت سفارت

وقت سفارت آلمان به صورت آنلاین می باشد و داوطلبان برای این امر موظف به پر کردن فرم طراحی شده به زبان های آلمانی و یا انگلیسی می باشند. در فرم مربوط به وقت سفارت موارد زیر خواسته شده است.

  1. نام و نام خانوادگی
  2. تاریخ تولد
  3. شماره پاسپورت
  4. تلفن
  5. ایمیل
  6. علت درخواست وقت سفارت

سیستم تعیین وقت سفارت آلمان در حال حاضر به این صورت می باشد که پس از ثبت نام، در مدت زمان ۳۰ دقیقه شماره پیگیری و یک تاییدیه برای فرد ارسال می شود. در این بازه زمانی باید تمامی اطلاعات وارد شده را مورد بررسی قرار داد تا از صحت آن اطمینان حاصل شود. در صورت اشتباه قادر خواهید بود که وقت مورد نظر را لغو نمایید. امکان ثبت دوباره وقت میسر می باشد.

هزینه های سفارت

هزینه های وقت سفارت برای ایرانی ها به طور مشخص تعیین گشته است.

  1. کودکان زیر ۶ سال: رایگان
  2. کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو
  3. افراد بالای ۱۲ سال: ۶۰ یورو

برنامه معافیت پرداخت هزینه شامل برخی از گروه ها و افراد می شود که در صورت قرار گرفتن در این گروه ها نیازی به پرداخت هزینه نخواهند داشت.

  1. اعضای دیپلمات ها، نمایندگی های کنسولی و سازمان های بین المللی مقیم آلمان به انضمام همسران و کودکان تا سن ۲۵ سالگی
  2. محققان
  3. کودکان کمتر از ۶ سال
  4. نمایندگان سازمان های غیرانتفاعی تا سن ۲۵ سالگی که در سمینارها، کنفرانس ها، مراسم ورزشی، فرهنگی و آموزشی شرکت می کنند.

آمار پرونده های مراجعه شده به سفارت

تعداد ویزاهای صادر شده کوتاه مدت شینگن (ترانزیت، بازدیدها، تجارت، گردشگری و غیره)

  1. سال ۲۰۱۸: ۱٫۸۷۰٫۸۲۲ پرونده
  2. سال ۲۰۱۷: ۱٫۸۹۴٫۴۳۳ پرونده

تعداد ویزاهای بلند مدت صادر شده توسط سفارت های آلمان (معمولاً برای اقامت طولانی تر و ویزای کار)

  1. سال ۲۰۱۸: ۳۰۰٫۹۴۵ پرونده
  2. سال ۲۰۱۷: ۳۰۵٫۸۰۲ پرونده

تعداد برنامه های ویزا رد شده توسط ماموریت های آلمان

  1. سال ۲۰۱۸: ۲۴۱٫۷۹۶ پرونده
  2. سال ۲۰۱۷: ۲۰۵٫۳۴۵ پرونده

برند آریاناپارس تنها دارنده مجوزهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت علوم تحقیقات و فن آوری در ایران می باشد. ارائه صدها پرونده موفق به چندین سفارت کشورهای مختلف دنیا و ایجاد رابطه مبتنی بر رضایت قلبی و اطمینان خاطر موکلین عزیز همواره بزرگترین افتخار آریاناپارس بوده و سرلوحه عملکرد آتی خود نیز خواهد بود.

2.5/5 ( 2 نظر )
برچسب‌ها:
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها ثبت دیدگاه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *