شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

شرایط مهاجرت به نیوزلند

کشور نیوزلند یا زلاندنو، کشوری در جنوب غربی اقیانوس آرام که از دو جزیره بزرگ و چند جزیره کوچک که به صورت اقماری در اطراف آن است تشکیل گردیده است.

کشور نیوزلند، با اتمام پیشرفت هایی که در دهه های اخیر کسب نموده اما از لحاظ جغرافیایی با دیگر خشکی های دنیا فاصله زیادی دارد به طوری که فاصله آن با استرالیا به عنوان یک قاره بزرگ و کشور معتبر در سطح جهانی دو هزار کیلومتر فاصله هوایی دارد.

همسایگان نزدیک به نیوزلند جزایر تونگا، فیجی و نیوکالدونیا می باشد. از جذابیت های جالب نیوزلند به خاطر دوری از سرزمین های دیگر و بکر بودن آن است که باعث ایجاد گونه های جانوری و گیاهی منحصر به فرد می باشد.

براساس آمار سال 2013 حدود 74 درصد از جمعیت این کشور را اروپایی تبارها تشکیل می دهند. لازم به ذکر است که جمعیت نیوزلند 4.5 میلیون نفر می باشد که در مساحتی به وسعت 268.5 کیلومتر مربع زندگی می کنند.

کشور نیوزلند به جهت سطح اجتماعی بالا و رفاه در زندگی و اقتصاد پویا یکی از اهداف مهاجرت برای افراد می باشد. نیوزلند به دلیل بحث جذب نیروی انسانی و نیاز به نیروی متخصص سالیان زیادی را جهت رفاه در امر مهاجر پذیری در پیش گرفته است. این کشور از لحاظ اقتصادی در سال 2013 حدود 10 کشور برتر دنیا قرار داشت.

نیوزلند دارای دانشگاه های بسیار معتبر در سطح جهانی می باشد که از جمله آنها دانشگاه اوکلند با رتبه زیر 70 دنیا، دانشگاه صنعتی اوکلند، دانشگاه اتاگو، دانشگاه کانتربوری و دانشگاه ویکتوریا می باشند.

مهاجرت به نیوزلند دارای انواع مختلف می باشد که از مهمترین و جامع ترین آن مهاجرت کاری، مهاجرت تحصیلی، مهاجرت سرمایه گذاری و ثبت شرکت و الحاق همه می باشد.

این نوع ویزاها مانند کشورهای دنیا می باشد ولی تفاوت بسیار جالبی که وجود دارد این است که اگر فردی بتواند بر اساس معیارهای مشخصی و شرایط معینی حد نصاب امتیازبندی کشور نیوزلند را دریافت کند امکان اخذ اقامت در این کشور را دارد. در ادامه توضیح انواع مهاجرت به نیوزلند را خواهیم گفت.نیوزلند

مهاجرت تحصیلی:

در این روش متقاضی که اکثراً دانشجویان هستند با اخذ یک اپلای انگلیسی از دانشگاه های نیوزلند می توانند ویزای تحصیلی دریافت نمایند. این ویزا بصورت موقت است و در صورت کار کردن بعد از تحصیل به صورت دائمی امکان این وجود دارد که تبدیل به ویزای دائم گردد.

مهاجرت بر اساس ویزای سرمایه گذاری و تجاری:

اولین شرط آن اثبات داشتن یک بیزینس در ایران است که حداقل 2 سال باید پایدار باشد این بیزینس می تواند هر چیزی باشد ولی باید گردش مالی آن 200 هزار دلار در سال باشد و همچنین توانایی انتقال نصف این مبلغ را به کشور نیوزلند داشته باشد. همچنین از شروط دیگر آن داشتن مدرک آیلتس 4 می باشد.

مهاجرت کاری به نیوزلند:

 

در مورد مهاجرت کاری باید گفت که این نوع از مهاجرت خود به دو روش امتیازبندی و اسکیلد ورکر ویزای کار براساس درخواست کار تقسیم می گردد. دو نوع درخواست کار که یک فرد که خارج از نیوزلند می باشد بتواند درخواست کار در شرایط بهتر قرارداد کاری را از یک کارفرما داخل نیوزلند داشته باشد می تواند بدون هیچ قید دیگری درخواست ویزای کار نماید.

در روش دیگر افراد براساس یک معیار مشخص که امتیازاتی را برای شما می آورد می توانند برای اقامت اقدام نمایند. از شروط اصلی آن، سن که از 20 تا 55 سال امتیاز آور است، تحصیلات فرد، سابقه کار و مدرک آیلتس که حتما باید نمره 6.5 باشد. از شروط عمومی آن نیز عدم سوء پیشینه ، سلامت عمومی و موجه بودن از لحاظ سفارت برای ورود به آن است.

ویزای والدین یا همه:

برای والدینی که نیمی از فرزندان آنها مقیم یا شهروند نیوزلند باشند نیز ویزا و اقامت صادر می گردد. برای زوجینی که یکی از آنها شهروند یا مقیم کشور نیوزلند باشند و اثبات شود که حداقل 12 ماه را نیز با هم در رابطه بوده اند یا 12 ماه از ازدواج قانونی و دائمی آنها گذشته باشد نیز اقامت داده می شود. در هر حال کشور نیوزلند با توجه به تنوع ویزاهای آن و نیز رفاه و اقتصاد بالایی که دارد مقصد بسیار مناسبی جهت مهاجرت افراد می باشد.

همراهان عزیز در صورت تمایل برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند با تماس با مؤسسه مهاجرتی آریاناپارس و مشاوره با مشاوران این مؤسسه از شرایط آن مطلع گردند.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *