شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

شرایط و هزینه تحصیل در سوئد

بررسی شرایط و هزینه تحصیل در سوئد

با توجه به تغییر قوانین در سال 2011، شرایط و هزینه تحیل در سوئد دست خوش تغییرات شده است. مهم ترین تغییرات بازنگری در قوانین نظام آموزشی و مخارج تحصیلات در کشور سوئد می باشد. از این سال به بعد تحصیل در دانشگاه های کشور سوئد، مستلزم پرداخت هزینه گردید و دانشجویان بر خلاف سال های گذشته که قادر بودند در بهترین  دانشگاههای  سوئد بصورت رایگان تحصیلات خود را ادامه دهند از این زمان به بعد دانشجویان برای ادامه تحصیل مستلزم پرداخت هزینه شدند. کماکان تحصیلات در کشور سوئد مورد استقبال دانشجویان خارجی و به خصوص دانشجویان ایرانی علاقه مند به اخذ اقامت سوئد قرار دارد.

زبان تحصیل در کشور سوئد برای مقطع کارشناسی سوئدی می باشد و برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا این امکان را برای دانشجویان مهیا می کند که در صورت میل خود به زبان انگلیسی هم ادامه تحصیل دهند که در صورت اتخاذ چنین تصمیمی مدرکی دال بر تسلط زبان انگلیسی را نیاز دارند. شرایط نمره ی آیلتس ( مدرک معتبر برای ادامه تحصیل در کشور سوئد ) در مقطع کارشناسی ارشد بین 6 تا 6.5 و برای مقطع دکترا 6.5 یا 7 می باشد. موسسه آریانا پارس با به کارگیری و بهره مندی از اساتید مجرب در کمترین زمان، بهترین نتایج را در آزمون آیلتس بر علاقه مندان به  اخذ مدرک یاری می رساند.

لازم بذکر است افراد در صورت نداشتن مدرک زبان، دوره های کسب این مدرک را در خاک کشور سوئد سپری کنند و پس از پایان دوره ی مشخص شده برای ادامه تحصیل اقدام نمایند ولی شانس افراد  برای اخذ ویزا کاهش پیدا می کند که توصیه مشاورین موسسه آریانا پارس به این گروه از متقاضیان به این صورت می باشد که مدرک زبان انگلیسی را کسب و سپس برای ویزای تحصیلی کشور سوئد اقدام نمایند.

شرایط و هزینه تحصیل در سوئد دارای حالت های متفاوتی می باشد. ذکر این نکته به این معناست که در دوره کارشناسی با توجه به سوئدی بودن و دوره های تحصیلی معمولا بصورت رایگان و یا ناچیز ارائه می شود. در مقطع کارشناسی ارشد، دانشجویان بصورت رایگان بین 8 تا 2 هزار یورو بابت تحصیل در دانشگاه های کشور سوئد پرداخت خواهند کرد که متناسب با رشته انتخابی و شهر متفاوت است. در ارتباط، با دوره ی دکترا شرایط بصورت کلی تغییر می کند. این شرایط بدین صورت است که دانشجویان می توانند از استاد مورد نظر خود حقوق ماهیانه ای را دریافت کنند و هزینه های لازمه را تامین کنند.

از نکات حائز اهمیت دیگری که توجه علاقه مندان به تحصیل در کشور سوئد را به خود جلب کرده است. حق کار دانشجویی که بصورت هفتگی در اختیار دانشجویان قرار داده شده است. شرایط حق کار دانشجویی بدین صورت می باشد که بصورت معمول دانشجویان در مقطع کارشناسی 10 ساعت در هفته، در مقطع کارشناسی ارشد 20 ساعت در هفته  و در مقطع دکترا 30 ساعت در هفته حق کار دانشجویی خواهند داشت که به ازای هر ساعت 8 یورو دریافت می کنند که با توجه به نوع زندگی برخی از هزینه های آن را تامین می کنند. لازم بذکر است پیدا کردن کار منوط به توانایی افراد و دانش زبان سوئدی می باشد.

همراه داشتن خانواده در حین تحصیل از دیگر نکات حائز اهمیت می باشد که درمقاطع کارشناسی ارشد و دکترا برای دانشجویان کشور سوئد در نظر گرفته شده است. لازم بذکر منظور از همراه، همسر و فرزندان زیر 18 سال خواهد بود و افراد دیگر شامل و زیر مجموعه همراه نمی شوند. بصورت معمول افراد در صورت داشتن فرزندان زیر 18 سال می توانند از تحصیلات رایگان کشور سوئد بهره مند شوند.  در ارتباط با همراه که اجازه کار را دارند و یا خیر ؟! مشاورین موسسه آریانا پارس به این سوال بدین گونه پاسخ می دهند که با توجه به نیاز کشوری و نظر سفارت این حق به همراه داده می شود و یا این اجازه از او صلب می شود.

کشور سوئد یکی از کشورهایی است که بیشترین مالیات را در اروپا دارا می باشد. هزینه های زندگی در کشور سوئد برای دانشجویان به صورت میانگین بین 750 تا 850 یورو در ماه می باشد که شامل هزینه های مسکن، غذا، رفت و آمد، بیمه و سایر هزینه هایی است که دانشجو ملزم به پرداخت آن ها در زمان تحصیل در مقاطع مختلف در کشور سوئد باشد که متناسب با نوع زندگی قابل تغییر است.

از آنجا که مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد. موسسه آریانا پارس با به کارگیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور را فراهم آورده است.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

10 پاسخ به “شرایط و هزینه تحصیل در سوئد”

  1. مهناز گفت:

    سلام
    من 31 سالمه به همراه همسرم برای مهاجرت میخایم اقدام کنیم. میخاستم بدونم با ثبت نام دوره زبان انگلیسی در سوئد میشه راه خوبی باشه؟که بعدش اونجا ویزای کار بگیریم و چند سال بمونیم تا اقامت دائم بگیریم.ممنون میشم پاسخ بدید.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      اگر قصد دارید از طریق گذراندن دوره زبان وارد شوید هر زمان که کار دائم پیدا کردید شما میتوانید برای اقامت اقدام کنید. ولی شانس صدور ویزا در این صورت کاهش پیدا میکند.
      ضمن اینکه سوئد کشوری غیر انگلیسی زبان است و بهتر است که دوره زبان خود آن کشور گذرانده شود.

  2. رضا گفت:

    با سلام
    من 43 سال سن دارم و دارای فوق لیسانس کامپیوتر هستم. مدرک زبان آیلتس 6.5 جنرال دارم. آیا شانس گرفتن ویزای تحصیلی دارم یا خیر؟
    همچنین آیا بهتر است با دوره یک ساله زبان انگلیسی وارد سوئد و سپس اخذ پذیرش شوم یا اینکه آیلتس 6 آکادمیک را اینجا بگیرم و بعد برای ویزای تحصیلی اقدام کنم

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      پذیرش دوره های زبان شانس ویزای پایینی دارند و برای دانشگاه اقدام نمایید بهتر است . برای دکتری هم آیلتس 7 نیاز هست بعلاوه مقاله بین المللی

  3. مينا گفت:

    با سلام

    بنده و همسرم متقاضی مهاجرت تحصیلی برای مستر به کشور سوید هستیم، رشته بنده گرافیک دیزاین و همسرم نساجی بوده. برای ادامه تحصیل دانشگاه بوراس را انتخاب کرده ایم تا هر دو بتوانیم در یک شهر و دانشگاه ادامه تحصیل دهیم. به همین منظور من باید به رشته طراحی مد و پارچه تغییر رشته دهم. نه من و نه همسرم زبانمون عالی نیست و احتمالا اول باید دوره زبان رو در خود سوید بگذرونیم.
    میخواستم بدونم آیا شرکت شما کارهای اپلای من و همسرم رو میتونه برامون انجام بده یا نه و هزینه تقریبی این خدمات در شرکت شما چه میزان هست.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای ارشد بدون داشتن مدرک زبان شانس اخذ ویزا پایین میاید و بهتر است مدرک را داشته باشید و بعد اقدام نمایید ولی برای اینکه بتوانید در خود سوئد مدرک زبان را بگیرید باید از دانشگاهی پذیرش بگیرید که دوره زبان را نیز برای شما بگذارد . برای اطلاع بیشتر با موسسه تماس بگیرید

  4. قادر گفت:

    با عرض سلام و خسته نباشید
    بنده یک مرد 48 ساله و مجرد. مدرک تحصیلی مهندسی الکترونیک کاربردی. درآمد ماهانه در حدود 4 میلیون تومان. دارای سند مالکیت.
    تصمیم قطعی دارم در سوئد اقامت کنم. اولویت اصلیم اشتغال به کسب کار در آنجاست البته نه لذوما در زمینه رشته تحصیلیم. اولویت بعدیم ادامه تحصیل. لطفا راهنماییتان را در راه رسیدن به هدفم به بهترین روش معطوف دارید

    • آریانا پارس گفت:

      سلام. شماباتوجه به شرایط سن شانس بالایی یرای ویزای تحصیل ندارید. اما میتوانید از طریق ویزای کار یا سرمایه گذاری برای اقامت گرفتن اقدام کنید. برای گرفتن ویزای کار باید درخواست کاری داشته باشید.

  5. A.M.Z گفت:

    سلام

    می خواستم بدونم تحصیل در دبیرستان های سوئد به صورت انگلیسی امکان پذیره و هزینه ثبت نام چقدره برای یک سال تحصیل و خوابگاه و غذا….

    • آریانا پارس گفت:

      سلام. تحصیل به زبان انگلیسی در کشور سوئد در مؤسسات آموزشی بسیار محدودی وجود دارد. هزینه های تحصیل و زندگی در این دوره ها بسیار نزدیک به کشورهای انگلیسی زبان است. برای دریافت اطلاعات بیشتر با مشاوران مؤسسه تماس حاصل نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *