شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

شرایط ویزای کار کانادا

بررسی شرایط ویزای کار کانادا

کانادا با داشتن چندین روش مهاجرتی یکی از هدف های اصلی علاقه مندان به ویزای کار می باشد. شرایط ویزای کار کانادا به عوامل و فاکتور های بسیاری بستگی دارد که با آشنایی و آگاه بودن از شرایط لازمه انتخاب درست و منطقی خواهید داشت. در حال حاضر کشور کانادا از دو روش استان کبک و فدرال بدنبال جذب نیروی کار متخصص می باشد که هرکدام دارای مراحل بخصوصی است.

– استان کبک :

کبک یکی از استان های کشور کاناداست که برای علاقه مندان کار شرایط بخصوصی در نظر گرفته است بصورتیکه افرادبا احراز به شرایط مورد نظر این استان برای ویزای کار اقدام کرده و پس از گذر زمان خواسته شده وارد کانادا شوند. بصورت معمول استان کبک سالی دوبار شرایطی را اعلام می کند که متقاضیان برای آن اقدام نمایند. در شرایط ذکر شده معمولا امتیازات افراد مجرد و متاهل متفاوت بوده بصورتی که برای افراد مجرد حداقل 49 و برای افراد متاهل 57 امتیاز حداقل امتیاز برای مصاحبه خواهد بود. نکات حائز  اهمیت برای استان کبک مدرک و مقطع تحصیلی، سن، سابقه کار و آشنایی به زبان های انگلیسی و فرانسوی می باشد.

لازم بذکر است که کبک، استانی فرانسوی زبان است و به علاقه مندان زبان فرانسوی و متقاضیان که دارای مدرکی دال بر تسلط زبان فرانسوی توصیه ممی شود. پروسه های انجام کار بین 2 تا 3 سال به طول می انجامد که متقاضیان و علاقه مندان باید به آن مشرف باشند تا با آگاهی کامل این راه را انتخاب کنند. علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه ی مربوطه مراجعه کرده و شرایط و امتیازات خود را بررسی کنند.

– نیروی متخصص فدرال :

شرایط برای نیروی متخصص یا skill worker   کاملا متفاوت می باشد، بصورتی که امتیازات به دو دسته امتیازات منابع انسانی و کارفرما تقسیم می شود و هر بخش دارای 600 امتیاز است. در مبحث امتیازات فردی فاکتورهایی مثل تحصیلات، سن، مدرک زبان، سابقه کار حائز اهمیت می باشد که هرکدام دارای شرایط بخصوصی خواهد بود. در مبحث کارفرما اگر فردی بتواند کار فرمای لازمه را متقاعد به قبولی پرونده خود کند یا از طریق ارتباطات و یا پرونده قوی می تواند 600 امتیاز مربوطه را کسب کند.

در صورت معمول شانس افراد برای اقدام مستقیم پایین است . امتیازات بین 300 تا 350 امتیاز را کسب می نمایند که در صورت نداشتن کارفرما فقط باید در یک بازه زمانی منتظر درخواست کارفرما باشند.

نکته حائز اهمیت بازه زمانی پروسه ی نیروی متخصص کاناداست که تا یکسال بطول می انجامد و در صورتی که پرونده با موفقیت همراه نباشد باید مجددا برای سال بعد، پرونده ای جدید را بازگشایی کرده و به انتظار تایید کارفرما باشد.

لازم بذکر است دلیل پایین بودن شانس افراد بصورت مستقیم، امتیازات مخصوص است که دولت کانادا برای پروسه skill worker در نظر گرفته که مهم ترین آنها تحصیل در دانشگاه های برتر دنیا، سابقه  تحصیل و زندگی در کشور کانادا و قانون انطباق پذیری خواهد که بصورت معمول متقاضیان ایرانی از این شرایط بهره مند نمی باشند.

روند انجام  پروسه نیروی متخصص کانادا بدین صورت میباشد که متقتضیان با هر شرایطی پروندهای رابازگشایی می کنند و استان مورد نظر خود را انتخاب کرده و در سیستم job bank ثبت نام کرده و منتظر تایید کارفرما برای کسب 600 امتیاز دیگر می شنود.

با توجه به مطالب ذکر شده، متقاضیان برای کسب اقامت و یا ویزای کار کشور کانادا از طریق تحصیل برای دانشگاههای این کشور اقدام کرده و پس از اخذ مدرک با شانس بسیار بالایی برای اقامت اقدام می نمایند.

از آنجا که مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد. موسسه آریانا پارس با به کارگیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران، با سوابق بسیار درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور را فراهم آورده است.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

30 پاسخ به “شرایط ویزای کار کانادا”

  1. علیرضا گفت:

    با عرض سلام
    بنده فوق لیسانس جمعیت شناسی از دانشگاه تهران و رتبه اول کل ورودیهای سال ۸۸ می باشم
    الان ۵ سال هست در امور اداری و به عنوان کارشناس، کارشناس ارشد، و مدیر امور اداری شرکت معتبر مشغول کار هستم
    مدرک زبان ندارم
    متاهل
    کدوم روش را پیشنهاد می کنید بطور کلی؟؟؟
    ممنون

    • آریاناپارس گفت:

      سلام
      برای کشور کانادا در صورت دریافت امتیاز لازم می تواند برای ویزای کار اقدام نمایید و در غیر اینصورت بهتر است از طریق تحصیلی اقدام نمایید و در پایان بتوانید ویزای خود را به ویزای کار تبدیل نمایید و سپس از آن طریق اقامت دریافت کنید. داشتن مدرک زبان چه برای ویزای کاری و یا تحصیلی الزامی می باشد.در هر دو روش شما می توانید همسر خود را به عنوان همراه با خود ببرید.

  2. امیر گفت:

    سلام
    من از طریق سایت شما توانستم امتیاز ۷۰ را کسب کنم…
    اما با توجه به مطالبی که در بالا ذکر کردید اینکه شانس ایرانی ها کم هست و اگر کارفرمایی به شما پیشنهاد کار ندهد باید یکسال دیگر صبر کنید…
    پس چه لزومی هست که از طریق نیروی متخصص اقدام کنیم؟

  3. امیر گفت:

    سلام
    من ۳۲ سال دارم کاردانی it و کارشناسی مهندسی مکانیک دارم و نزدیک ۱۱ سال سابقه کار در زمینه شبکه دارم مدرک بین المللی سیسکو ccie و مدرک بین المللی لینوکس را از دبی گرفتم و زبانم خوب هست لطفا بفرمایید شانس من برای گرفتن skill worker چقدر هست و چگونه میتوانم اقدام کنم؟
    سپاس

    • آریاناپارس گفت:

      سلام اگر شما مدرک آیلتس 7 و LISSENING8 داشته باشید و حداقل مدرک تحصیلی فوق لیسانس و 5 سال سابقه کار مرتبط با رشته و در سیستم امتیاز بندی 67 امتیاز بیارید میتونید اقدام کنید.

  4. امیر گفت:

    سلام.خسته نباشید به دوستان عزیز.
    بنده لیسانس‌میکانیک.۱۰سال سابقه کارمربوط به رشته تحصیلی.اقوام‌نزدیک در کانادا هستن.مدرک زبان‌ندارم.مجرد هستم.
    ایا میتوانم‌برا گرفتن ویزا کار‌کانادا اقدام کنم؟
    ممنون از راهنماییتون.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام خدمت شما:
      دوست عزیز اخذ ویزای کاری در کشور کانادا از طریق امتیاز بندی (اسکیلد ورکر) با توجه به مقطع تحصیلی _سطح ربان -شرایط سن_سابقه کارو…بررسی میشود و شما برای بررسی امیازات خود میتوانید به سایت مراجعه کرده و امتیازاتتون را بررسی کنید . اقوام نزدیک داشتن در کانادا و همینطور سابقه کار مربوط شما خیلی مبتونه کمک حالتون باش

  5. ابراهیم گفت:

    با سلام
    بنده حدود 12 سال سابقه کار در پتروشیمی دارم لیسانس مهندسی شیمی دارم و اکنون نیز دانشجوی ترم دوم مدیریت کسب و کار میباشم میخواستم بدونم چطور میتونم برای ویزای کار اقدام کنم

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      الویت کارفرماها با افراد خودشان و فارغ التحصیلان خودشان میباشد که آنها را شاغل کنند مگرینکه درخواست شغلی داشته باشید.

  6. احسان گفت:

    با سلام
    من لیسانس مهندسی مهندسی شیمی از دانشگاه دولتی با معدل 14دارم دو سال سابقه کار(غیرمرتبط با رشته تحصیلی) در زمینه تامین تجهیزات ومتریال نیروگاهی (گروه مپنا) دارم زبان انگلیسیم در حد متوسط هست اما مدرک زبان ندارم خانومم پرستاره با 2سال سابقه کار-از چه راهی میتونیم برای مهاجرت به کانادا اقدام کنیم-ممنون میشم راهنمایی کنین

  7. مریم گفت:

    سلام
    من دارای مدرک لیسانس مترجمی زبان انگلیسی با معدل 14/5 از دانشگاه آزاد هستم و یک مقاله ISI نیز دارم و سابقه 10 سال بعنوان کارشناس پژوهشی در دانشگاه آزاد دارم که شامل سابقه بیمه هم میشود آیا میتوانم از طریق skill worker برای کانادا اقدام نمایم؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      شرایط شما برای اسکیلد ورکر کانادا مناسب است ولی باید متوجه باشید که زمان اقدام تخصص شما در یکی از ایالت های کانادا به عنوان مشاغل مورد نیاز باشد تا بتوانید بر آن مسیر قدم بردارید . مدرک آیلتس هم الزامیست

  8. مریم گفت:

    سلام
    من 25 سال دارم و سه سال میشه که مدرک لیسانس مدیریت بازرگانیمو گرفتم و در حال گرفتن مدرک آیلتس با نمره 7 هستم و 2 سال سابقه کار در زمینه حمل و نقل دریایی با بیمه دارم.
    آیا میتونم برای بورس تحصیلی در کانادا اقدام کنم؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای اخذ ویزای تحصیلی در کشور کانادا از طریق گرفتن فاند به غیر از داشتن مدرک زبان نمره ایلتس 7یا 7.5 و معدل بالا احتیاج به داششتن مقالات isi وکنفرانس های بین المللی دارید که این مدارک باید توسط سوپروایزر شما تایید شود شانس گرفتن بورسیه در مقطع کارشنالسی ارشد ظعیف است

  9. امیر گفت:

    با سلام
    بنده سی و پنج سال سن دارم و مجرد هستم و بیش از پنج سال سابقه کار و بیمه دارم.
    مدرک کارشناسی ارشد در رشته مهندسی فناوری اطلاعات گرایش شبکه های کامپیوتری از دانشگاه علم و صنعت دارم.
    مدرک زبان انگلیسی ندارم ولی در حال مطالعه هستم برای امتحان آیلتس.
    آیا با این شرایط میتوانم اقدام کنم ؟ بهترین روش برای من کدام است؟
    با تشکر

  10. سید روزبه احمدی گفت:

    سلام .
    خسته نباشید
    من دو سال در زمینه کشاورزی فعالیت خوداشتغالی ندارم.فقط مدارک تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد کشاورزی دارم و یه گواهی رتبه بندی از طرف سازمان نظام مهندسی کشاورزی به عنوان کارشناس مشاوره دارم. مدرک زبان هم ندارم. میشه با این روش اقامت کانادا رو گرفت؟ آیا ما باید بعد از ورود به کانادا خودمون شغل ایجاد کنیم و نمی توانیم در جای دیگر کار کنیم؟ یعنی باید یه سرمایه برای ایجاد اشتغال در کانادا داشته باشیم؟

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      شما برای دریافت ویزای خود اشتغالی کانادا نیاز به داشتن بیزینس پلن است ودر صورت تائید نیاز به اجرا و داشتن مدرک زبان نیست اما اثبات 2 سال از 5 سال گذشته خود اشتغالی مرتبط با مدرک تحصیلی الزامی است و پروسه ان بین 1 تا 2 سال معمولا به طول میکشد .

  11. محمد گفت:

    با سلام
    بنده دانشجوی ترم آخر ارشد عمران گرایش محیط زیست هستم… مدرک کارشناسی هم عمران سازه بودم… سابقه بیمه و اجرایی در شرکت ساختمانی دارم… حدود 1سال هم سابقه فعالیت در شرکت دانش بنیان مرتبط با محیط زیست….در تمامی دوره های درسی دانشجویان ممتاز بودم (معدل کارشناسی و ارشد حدود 19) و مقالات زیادی هم در زمینه تخصصی خود دارم… برای کار با تمامی وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی ساده و پیشرفته تسلط دارم…
    مدرک زبان ندارم ولی در حد متوسط برای صحبت کردن و… هستم
    به چه صورت میتونم برای ویزای کانادا اقدام کنم… کاری بهتره یا تحصیلی برای دکتری…آیا شرایط بنده را مناسب میبینید؟
    از وب سایت خوب شما تشکر میکنم

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای دریافت ویزای کاری کانادا نیاز به 2 سال از 5 سال اخیر اثبات کار در رشته مرتبط با رشته تحصیلی و مدرک زبان (ایلتس 7 ) است.

  12. سید روزبه احمدی گفت:

    سلام. خسته نباشید
    مدرک زبان ندارم. میشه با داشتن مدارک تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد کشاورزی به جای دو سال فعالیت در زمینه کشاورزی اقدام به گرفتن اقامت کانادا کرد؟ از طرفی عضو نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هستم و به عنوان مهندس مشاور دارای گواهی رتبه بند ی میباشم.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام. تشکر.
      دریافت اقامت کانادا از این طریق کار سختی نیست. این کار برای شما امکانپذیر است. برای دانستن جزئیات بیشتر با مشاوران مؤسسه تماس حاصل کنید.

  13. محمد گفت:

    سلام
    خسته نباشید
    هزینه های مهاجرت ب کانادا چقدر هستش؟؟؟
    و در مورد اون دو سال فعالیت در حوزه های مختلف مثل موسیقی یا عکاسی هم توضیحاتی رو بی زحمت بدید ممنون میشم

    • آریانا پارس گفت:

      سلام. تشکر. برای دریافت اقامت کانادا از طریق ویزای خوداشتغالی باید نشان دهید حداقل دو سال از 5 سال اخیر را در حوزه های ذکر شده کار کرده اید. تهیه مدارک لازم برای احراز این شرایط کار خیلی دشواری نخواهد بود. هزینه های این کار طی چند مرحله مختلف پرداخت می شود. برای دانستن جزئیات هزینه های این پروسه با مشاوران مؤسسه تماس بگیرید.

  14. محمد گفت:

    سلام دوباره
    ببخشین
    این دوسال تجربه شامل چ چیزی میشه بطور مثال؟؟

  15. محمد گفت:

    سلام خسته نباشید
    برای مهاجرت به کانادا
    بدون مدرک زبان میشه اقدام کرد؟
    مثلا با داشتن صدای خوب برای موسیقی

    • آریانا پارس گفت:

      سلام و ممنون.
      با شرایطی که می فرمایید و در صورتی که در 5 سال اخیر حداقل 2 سال در زمینه موسیقی فعالیت کرده باشید، می تونید از طریق خود اشتغالی برای گرفتن اقامت کانادا اقدام کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر با مشاوران مؤسسه در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *