شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

شهروندی کانادا

شرایط شهروندی کانادا

افراد و متقاضیان علاقه مند به دریافت شهروندی کانادا باید طبق قوانین این کشور مراحل قانونی را سپری کنند. برای واجد شرایط شدن برای تبدیل به شهروندی کانادا باید الزامات زیر را رعایت کنند.

  • اقامت دائم
  • شرایط زندگی در کانادا
  • مالیات
  • آشنایی با کانادا
  • مهارت زبان

لازم بذکر است که، افراد در صورت حضور در نیروهای مسلح کشور کانادا، روند سریع تری را در پیش رو خواهند داشت. ذکر این نکته حائز اهمیت می باشد که شرایط شهروندی کانادا برای افراد زیر ۱۸ سال متفاوت می باشد.

۱-اقامت دائم

اگر برای شهروندی کانادا درخواست می دهید، باید اقامت دائم(PR) این کشور را داشته باشید. در این فاکتور از سن صرف نظر می شود. برای درخواست شهروندی کانادا نیازی به کارت اعتباری معتبر نیست. از همین رو افراد با کارت اعتباری منقضی شده هم می توانند درخواست خود را ارسال کنند.

۲-شرایط زندگی در کانادا

افرادی که بدنبال اخذ شهروندی کانادا می باشند باید حضور فیزیکی در این کشور داشته باشند. افراد بزرگسال و افراد زیر سن قانونی در طول مدت ۵ سال حداقل ۱۰۹۵ روز را باید در کانادا حضور داشته باشند. لازم به ذکر است که می توانید، لیستی از سفرهای خود را در اختیار داشته باشید و خروج به کشور کانادا را مدیریت کنید.

۳-مالیات بر درآمد

در صورت لزوم و تحت قوانین مالیات بر درآمد، شما باید سه سال مالیات بر درآمد خود را ارائه دهید.

۴-آشنایی با کانادا

افراد در سن ۱۸ تا ۵۴ سال باید در تست شهروندی کانادا شرکت کنند. شما باید به سوالاتی درباره حقوق و موضوعات زیر را پاسخ دهید:

  • تاریخ
  • جغرافیا
  • اقتصاد
  • دولت
  • قوانین
  • نمادها

این آزمون به دو زبان انگلیسی یا فرانسوی برگزار می شود. مدت زمان برگزاری آزمون ۳۰ دقیقه می باشد که افراد باید در زمان ذکر شده به ۲۰ سوال مورد نظر پاسخ دهند. برای قبولی در آزمون حداقل ۱۵ سوال را باید بصورت صحیح پاسخ دهید.

۵-مهارت زبان

کشور کانادا دارای ۲ زبان رسمی انگلیسی و فرانسوی است که افراد ۱۸ تا ۵۴ سال باید توانایی خود را در هر یک از زبانها ارائه دهند. این سطح بدین معنی است که شما می توانید:

  • در گفتگوهای کوتاه مدت و روزمره تسلط داشته باشید.
  • استفاده از گرامر پایه
  • نشان می دهد که کلمات و عبارات کافی برای پاسخ دادن به سوالات و بیان خودتان را می دانید.
  • درک دستور العمل های ساده
  • ممنوعیت های شهروندی کانادا

افراد در صورت ارتکاب جرم در داخل و یا خارج کانادا، احتمال تبدیل به شهروندی را برای خود کاهش می دهند. موارد مورد نظر شامل نکات زیر می شود:

  • حبس در کشور کانادا
  • محکوم شدن در کشور کانادا
  • ارتکاب به جرم، خارج از کشور کانادا

لازم بذکر است، مدت زمان حبس در کشور کانادا جزو سوابق حضور در کانادا محاسبه نمی شود. سایت رسمی کانادا اطلاعات کاملی را برای ممنوعیت شهروندی کانادا در اختیار علاقه مندان قرار داده است که در صورت پاسخگویی به سوالات مطرح شده، نتیجه نهایی به شما ابلاغ می شود.

نکات مهم در خصوص شهروندی کانادا

در زیر به برخی از نکات مهمی که افراد برای مهاجرت به کشور کانادا باید مد نظر داشته باشند می پردازیم که برخی آنها عبارتند از:

  • مدرک زبان برای شهروندی کانادا

همانطور که عنوان شد، افراد ۱۸ تا ۵۴ سال باید مدرک معتبر زبان انگلیسی را ارائه دهند. این نکته بدین معنا می باشد که اگر مدرک دال بر تسلط زبان ارسال نشود، پرونده شهروندی کانادا مورد بررسی قرار نمی گیرد. مدرک مورد نظر برای زبان انگلیسی، مدرک آیلتس می باشد. افراد می توانند دیپلم زبان را در خاک کشور کانادا دریافت کنند و بعنوان مدرک مورد تایید ارائه دهند.
لازم بذکر است که حداقل سطح مورد نیاز برای قبولی CLB4 می باشد.

  • ضبط سفرها

این نکته بسیار مفیدی می باشد که افراد می توانند از دفترچه ای که در سایت سفارت کانادا قرار دارد، استفاده کنند. این دفترچه به این صورت می باشد که شما سفرهای خود را در آن یادداشت می کنید تا از محدوده تعیین شده خارج شود. بصورت کامل تمام اطلاعات در این دفترچه نوشته می شود که در زمان درخواست شهروندی کانادا می توانید از آن استفاده کنید.

  • شرایط نیروهای مسلح

اگر شما یک عضو فعلی یا گذشته از نیروهای مسلح (CAF) هستید، می توانید با استفاده از یک روند سریع برای شهروندی کانادا درخواست دهید. این دسته از افراد باید شرایط زیر را برآورده کنند:

  • سه سال سابقه در CAF
  • ثبت مالیات بر درآمد

از آنجا که مهمترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد، موسسه مهاجرتی آریاناپارس با بهره گیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق بسیار درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور را فراهم آورده است.

0/5 ( 0 نظر )
برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *