شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

شرح کامل عوامل انتخاب نیروی متخصص کانادا

کانادا یکی از محبوب ترین کشورهای دنیا برای علاقه مندان به کسب ویزای کار و یا اخذ اقامت دائم می باشد که شرایط و ضوابط بخصوصی را دارد. در عوامل انتخاب نیروی متخصص کانادا، افراد باید 67 امتیاز از 100 امتیاز را کسب کنند. بررسی تمامی فاکتورهای امتیاز آور کمک شایانی به علاقه مندان مهاجرت کشور کانادا خواهد کرد که با بررسی امتیازات خود در صورت واجد شرایط بودن برای این پروسه مهاجرتی اقدام نمایند.

1- فاکتور زبان :

فاکتور زبان بیش ترین امتیاز را در این سیستم به خود اختصاص داده است که 28 امتیاز می باشد. متقاضیان می توانند با اخذ مدارک زبان انگلیسی و فرانسوی حداکثر امتیاز را کسب کنند. زبان انگلیسی 24 امتیاز و زبان فرانسوی 4 امتیاز دارد.

الف ) زبان انگلیسی :

هرکدام از مهارت های امتحان آیلتس امتیاز جداگانه ای دارد که حداکثر 6 امتیاز دارد .

• مهارت speaking :

در امتحان speaking نمره ی 6 دارای CLB7 و هر 0.5 نمره CLB افراد افزایش پیدا می کند. به طور مثال کسی نمره ی 7 را در آزمون IELETS داشته باشد CLB9 را دارد و در قسمت speaking ، 6 امتیاز را دریافت می کند. از همین رو هریک از مهارت امتحان آیلتس بصورت جداگانه مورد بررسی قرار گرفته می شود و جمع امتیازات حاصل شده از CLB های هریک، امتیاز کل فرد متقاضی را تشکیل می دهد.

• مهارت Reading :

در صورتی که فرد نمره 6 را در آزمون IELTS کسب کند در سیستم CLB7 قرار می گیرد که 4 امتیاز از این قسمت دریافت می کند. برای کسب CLB8 باید نمره ی آیلتس 6.5 را دریافت کند که 5 امتیاز برای متقاضی به همراه خواهد داشت. نمره ی 7 و 7.5 آزمون آیلتس CLB9 که 6 امتیاز دارد.

• مهارت Writing :

افراد برای کسب CLB7 در مهارت writing که 4 امتیاز دارد حداقل نمره ی 6 آزمون آیلتس را باید دریافت کنند. افزایش هر 0.5 نمره در آزمون آیلتس در این قسمت باعث افزایش CLB شده که از همین رو امتیاز بالاتری را کسب می کنند.

• مهارت Listening :

مهم ترین مهارت در آزمون آیلتس مهارت شنیداری است که باید نسبت به سایر مهارت های دیگر نمره ی بهتری را کسب کرد. در صورت کسب نمره ی 7 در مهارت listening آزمون آیلتس CLB7 در نظر گرفته می شود که فقط 4 امتیاز دارد. در صورت افزایش 0.5 نمره ای در این مهارت CLB افراد افزایش پیدا می کند وامتیاز بالاتری را کسب می کنند. افراد در صورت کسب نمره ی 8 در آزمون شنیداری حداکثر امتیاز که 6 می باشد را می توانند دریافت کنند.
کل امتیازات حاصل شده از مهارت های مختلف زبان جمع می شود که حداکثر یک فرد می تواند 24 امتیاز را کسب کند.
علاقه مندانی که مدرک زبان مورد نیاز را ندارند نگران نباشند زیرا موسسه زبان آریاناپارس با ارائه دوره های فشرده زبان انگلیسی در مدت زمان محدود شما را به نتیجه ی دلخواهتان می رساند.
بصورت کلی، امتیاز زبان فرانسوی 4 امتیاز می باشد و در صورتیکه که افراد CLB5 را داشته باشند این امتیاز را کسب می کنند.

2- مدرک تحصیلی :

پس از فاکتور زبان پر امتیاز ترین فاکتور برای کسب امتیاز مدرک تحصیلی افراد می باشد که حداکثر 25 امتیاز دارد. لازم بذکر است افرادی که مدرک تحصیلی خود را خارج از کشور کانادا دریافت کرده اند. در ابتدای کار باید این مدارک را تایید کرده و سپس برای کسب امتیاز اقدام نمایند.
افراد در صورت داشتن مدرک PhD حداکثر امتیاز یعنی 25 امتیاز را کسب می کنند و کمترین امتیاز به مدرک دیپلم تعلق می گیرد که 5 امتیاز را به همراه خواهد داشت.

3- سابقه کار :

افراد در صورت داشتن سابقه کار می توانند امتیازات خوبی را دریافت کنند که حداکثر امتیاز در نظر گرفته شده 15 امتیاز می باشد.
1 سال                9 امتیاز
2 تا 3 سال          11 امتیاز
4 تا 5 سال          13 امتیاز
6 سال یا بیشتر    15 امتیاز

4- سن :

افراد در صورتیکه بین 18 تا 36 سال داشته باشند می توانند از امتیازات سن بهره مند شوند. اگر افراد 18 تا 35 سال سن داشته باشند 12 امتیاز کسب می کنند و به ازای هر یک سال اضافه شدن، یک امتیاز از 12 کاسته می شود. با توجه به سیستم افراد بالای 47 سال هیچ امتیازی را کسب نمی کنند.

5- قرارداد کاری در کشور کانادا :

فاکتور قرارداد کاری بدین صورت می باشد که اگر فردی قراردادی از یک کارفرمای کانادایی داشته باشد می توانند حداکثر امتیاز ممکن یعنی 10 امتیاز را کسب کند افراد می توانند فرم های مربوطه را پر کنند و به دنبال جلب نظر یک کارفرما شوند.

6- سازگاری :

آخرین فاکتور در 6 عامل نیروی کار ماهر کشور کانادا، سازگاری می باشد که حداکثر 10 امتیاز دارد. لازم بذکر است افراد از طرق مختلفی می توانند این 10 امتیاز را کسب کنند.

• در صورتی همسر فرد متاهل دارای شرایط زبانی مناسب باشد                                                       5 امتیاز
• سابقه تحصیل در کشور کانادا                                                                                                  5 امتیاز
• همسر فرد متقاضی سابقه تحصیل در کشور کانادا را داشته باشد                                                   5 امتیاز
• اگر فرد متقاضی در گذشته به مدت 1 سال در کشور کانادا کار کرده باشد                                          10 امتیاز
• همسر فرد متقاضی حداقل 1 سال در کشور کانادا در گذشته مشغول به کار بوده                                5 امتیاز
• در صورت داشتن بستگان مثل والدین، کودک، نوه و پدر بزرگ و مادر بزرگ                                           5 امتیاز
مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد .موسسه آریاناپارس با به کارگیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق بسیار درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به کشور کانادا را فراهم آورده است.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *