شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

فهرست سایر کشورهایی که پاناما در آنها سفارت دارد :

آرژانتین _ اتریش _ بلژیک _ بلیز_ بولیوی _برزیل _ کانادا _شیلی _ کلمبیا _ کاستاریکا _ کوبا – جمهوری دومینکن _ اکوادور _ مصر _ السالوادور _ فرانسه _ آلمان – یونان _ گواتمالا _ هائیتی _ واتیکان _ هند _ اندونزی _ اسرائیل _ ایتالیا _ جامائیکا _ ژاپن _ کره جنوبی _ مکزیک _ مراکش _ هلند _ نیکاراکوئه _ پاراگوئه _ پرو _ فیلیپین _لهستان _ پرتغال _ روسیه _ سنگاپور آفریقای جنوبی _ اسپانیا _ سوئد _ تایوان _ تایلند _ ترینیداد و توباگو _ بریتانیا _ آمریکا _ اوروگوئه _ ونزوئلا و ویتنام _ . پاناما در این کشورها سفارت دارد .

در حال حاضر 8 برنامه جهت اقامت به پاناما وجود دارد . اجازه دهید تا بهترین گزینه را بررسی کنیم :

1. ویزای ملت های دوست

این برنامه روندی پر سرعت جهت گرفتن اقامت است . رسیدگی به آن ظرف 2 ماه انجام می گیرد . اتباع کشورهای اروپائی هنگ گنگ _ تایوان _ کانادا _ استرالیا و ایالات متحده و برخی از کشورهای آمریکای جنوبی و مرکزی در این برنامه حضور دارند .

جهت انجام کار با این برنامه باید یک سپرده بانکی داشته باشید و به انجام فعالیت های حرفه ای در پاناما بپردازید این فعالیت ها می توانند شامل اشتغال ، سرمایه گذاری یا مدیریت یک شرکت پانامایی باشند . شما و خانواده یک اجازه اقامت دائم دریافت خواهید کرد و بعد از 5 سال نیز برای تابعیت این کشور اقدام کنید .

2. برنامه مستمری بگیران :

آن دسته از عزیزانی که از یک دولت خارجی ، یک شرکت و بخش خصوصی و یا یک سازمان بین المللی مستمری ماهیانه دریافت می کنند شامل این برنامه می شوند . هم چنین افراد باید یک گواهی بهداشتی و یک گواهی عدم سوء پیشینه در آخرین محل اقامت خود ارائه دهند . از زمانی که برای این اقامت اقدام کنید اگر در سال های آتی تغییراتی هم در این قوانین ایجاد شود شامل حال شما نمی شود . از معایب این برنامه این است که نمی توانید تابعیت این کشور را دریافت کنید .

3. ویزای سرمایه دار ( POM )

اگر شما مستمری بگیر نباشید و عضو یکی از کشورهای اصطلاحاً « دوست » هم نباشید ، بهترین گزینه برای دریافت اقامت پاناما ویزای POM می باشد . این ویزا مستلزم خرید املاک و مستغلات و یا داشتن حساب بانکی و حفظ آن به مدت 2 سال است .

یک ویزای موقت POM به مدت یک سال به شما اعظا می گردد و از سال دوم به بعد اجازه اقامت دائم به شما اعطا خواهد شد . بعد از 5 سال اقامت صلاحیت درخواست برای تابعیت را خواهید داشت .

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای پاناما :

_ اصل گذرنامه معتبر با بالای 6 ماه اعتبار
_ اصل گذرنامه باطل شده ( در صورت وجود )
_فتوکپی از صفحه اول گذرنامه و هم چنین از تمام ویزاهای قبلی و مهر های موجود گذرنامه
_به علاوه یکسری فتوکپی از صفحات مشخص و اعتبارات برای بخش فروش.
_اصل فرم در خواست ویزا همراه با امضاء شخص (برای همراه (همسر و فرزند )بایدفرم جداگانه امضاء شود.
_تکمیل فرم مشخصات فردی(بطور فردی)
_ترجمه انگلیسی شناسنامه
_ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار ، روزنامه رسمی ، پروانه کسب اتحادیه و … گواهی اشتغال به تحصیل و ترجمه 3 فیش اخیر حقوق ماهیانه(توسط دارالترجمه)
_ترجمه انگلیسی آخرین فیش حقوقی و حکم باز نشستگی برای باز نشستگان
ذکر تاریخ شروع به کار ،سمت و میزان در آمد در گواهی اشتغال الزامی می باشد.
_پرینت انگلیسی حساب جاری ماه گذاشته با مهر و امضاء (توسط بانک )

فتوکپی کارت اعتباری(در صورت وجود )

تاریخ افتتاح حساب ،میزان موجودی و گردش حساب حتما قید شود .(تاریخ حساب برای دو هفته اخیر می باشد)
_ترجمه رسمی اسناد ملکی به نام مسافر با مهر و تایید وزارت امور خارجه
با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور سفارتخانه مربوطه این حق را دارد که از شما درخواست مدارک دیگری نیز بکند.
طبق قوانین جدید با دارا بودن ویزای توریستی کشور پاناما که مدت آن 6 ماه می باشد می توانید در پاناما سکونت کنید و می توانید با برنامه های سرمایه گذاری مختلف آشنا شد این در حالی است که قبلا مدت آن 30 تا 90 روز بود .

هزینه های زندگی در کشور پاناما :

پایتخت پاناما یعنی پاناما سیتی رشد بسیاری از لحاظ اقتصادی داشته است و مراکز اصلی تجارت در امریکای مرکزی در این کشور قرار دارد . این کشور در سال های اخیر تلا شهای زیادی در خصوص پیشرفت خود داشته است هزینه های زندگی در این کشور بالا نیست و می توانید با هزینه های معقولی در این کشور زندگی کنیدو از راه های گفته شده اقامت آن را دریافت کنید .

مقاله فوق در جهت کمک به هموطنان جهت اخذ اقامت کشور پاناما ویرایش شده است امید است که دوستان عزیز با مطالعه این مقاله راه های منطقی اقامت در پاناما را در یابند و با سرمایه گذاری های منطقی و یا راه های دیگر بتوانیم اقامت این کشور و تابعیت این کشور را دریافت کنند .

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *