شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

مجوز کار موقت در کانادا

برای اخذ مجوز کار موقت کوتاه مدت، فقط اتباع خارجی که دریافت گواهی تعهدات و نامه پشتیبانی دریافت شده توسط یک نهاد تعیین شده را در نظر گرفته اند. نهاد تعیین شده باید از درخواست مجوز کار پشتیبانی کند. اگر شرایط الزامات واجد شرایط بودن را رعایت کنید، می توانید برای اجازه کار درخواست بدهید.

گواهی تعهدات شما به مدت شش ماه از تاریخ صدور مجوز معتبر است. قبل از پایان دادن به اینکه شما برای درخواست مجوز کار درخواست می دهید باید درخواست خود را برای اقامت دائم ارسال کنید.

مورد الزامات مجوز کار موقت

برای واجد شرایط بودن برای مجوز کار موقت

  • برنامه ریزی برای زندگی در یک استان یا قلمرو غیر از کبک
  •  هزینه کارفرما را پرداخت کنید
  • یک گواهی تعهد و نامه حمایتی از یک نهاد تعیین شده دریافت کرده
  • مبلغ کافی برای برآورده ساختن کم درآمد برای خانواده خود برای ۵۲ هفته

قبل از ارسال یک درخواست برای اجازه کار، شما باید پیشنهاد خود اشتغال خود را ارائه دهید و همچنین هزینه ۲۳۰ دلار کارفرما را پرداخت کنید.

پیشنهاد مجوز کار موقت برای استخدام و پرداخت هزینه از طریق پورتال کارفرمایان

اگر کسب و کار خود را برای یک شماره کسب و کار کانادا ثبت نام کرده اید، شما باید از پورتال کارفرمای آنلاین برای ارائه پیشنهاد اشتغال خود و پرداخت هزینه انطباق کارفرما استفاده کنید. برای انجام این کار ابتدا باید در پورتال کارفرمای ثبت نام کنید.

پس از اینکه شما به طور موفقیت آمیز در پورتال کارفرما ثبت نام کردید، می توانید با استفاده از شناسه کاربری و اعتبار کاربری ایمن و رمز عبور وارد شوید. برای اطلاعات بیشتر در مورد استفاده از پورتال کارفرمای، لطفا راهنمای کاربر پورتال کارفرمای خود را مطالعه کنید.

ایجاد پیشنهاد اشتغال

هنگامی که وارد حساب کاربری خود می شوید، صفحه خوش آمدید پورتال کارفرمای را مشاهده خواهید کرد. در زیر “چه کاری می خواهید امروز انجام دهید؟” را انتخاب کنید ” پیشنهاد یک اشتغال ” را انتخاب کنید.

پس از آن، شما به صفحه درخواست اشتغال هدایت می شوید.

چهار فرم زیر را باید کامل کنید

  • اطلاعات کسب و کار
  • کارگر خارجی
  • جزئیات کار
  • حقوق و مزایا

فرم کسب و کار شما فقط هنگامی که اولین پیشنهاد اشتغال را ایجاد می کنید، باید تکمیل شود، مگر اینکه اطلاعات تغییر کند. در کنار هر نام فرم شما نماد وضعیت را نشان می دهد که نشان می دهد که آیا فرم “آغاز نشده”، “در حال انجام” یا “کامل” است.

فرم اطلاعات کسب و کار

  • کسب و کار: سه فیلد اول با اطلاعاتی که وارد کرده اید زمانی که در پورتال کارفرمای ثبت نام کردید، پیش از آن قرار می گیرید. این زمینه ها را نمی توان تغییر داد.
  • شماره تلفن کسب و کار را وارد کنید که در آن نشان داده شده است و ” بعدی ” را انتخاب کنید.
  • آدرس کسب و کار: این باید آدرس فیزیکی و آدرس پستی (در صورت وجود) از محل کسب و کار اصلی باشد.
  • نوع کسب و کار: انتخاب نه
  • جزئیات کسب و کار: کامل باید پاسخ داده شود، برای مثال، کمتر از ۱۰۰ کارمند و درآمد ناخالص را کمتر از ۳۰،۰۰۰ دلار انتخاب کنید.
  • اطلاعات تماس اولیه کسب و کار: اطلاعات تماس شخص را وارد کنید که مخاطب اصلی برای کسب و کار خواهد بود.

پس از اتمام فرم، تائید را انجام داده و پس از ذخیره کردن خروج کنید.

شکل کارگران خارجی

اطلاعات شخصی خود را دقیقا همانطور که در گذرنامه است وارد کنید. وقتی تکمیل فرم انجام شد، اطلاعات را تأیید کنید، ذخیره کنید و خروج کنید.

فرم شغل مجوز کار موقت

سه فیلد اول با اطلاعاتی که وارد کرده اید هنگام ثبت نام در پورتال کارفرمای خود وارد می شوید.

  • عنوان معافیت LMIA: انتخاب ” مزایای قابل توجه “
  • کد معافیت LMIA: این فیلد به طور خودکار پر شده است.
  • توضیح اینکه چگونه کار مطابق با الزامات معافیت مورد درخواست است توضیح دهید : شما یک کارآفرین هستید که مایل است کسب و کار خود را در کانادا ایجاد و یا کار کند و برای شروع کسب و کار شما ضروری است.
  • عنوان شغل: نام « کارآفرین ویزای شروع کار ».
  • کد ملی: NOC 8888
  • محل کار فیزیکی: مکان شغلی فیزیکی آدرس محل کار شما است.
  • وظایف اصلی کار: شرح مختصری از کار انجام شده را ارائه کنید. مثال ها می توانند عبارتند از:
    • راه اندازی کسب و کار شما
    • ثبت نام برای تمام مجوزها
    • تاییدات مورد نیاز
  • سوال پرداخت : بله، من پرداخت هزینه انطباق کارفرما را برای این پیشنهاد پرداخت خواهم کرد.
  • جزئیات باقی مانده برای کار را وارد کنید و ” بعدی ” را انتخاب کنید.
  • اطلاعات تماس اولیه کارفرما: اطلاعات مخاطب شخصی را که اطلاعاتی در مورد پیشنهاد اشتغال ارائه می دهد، وارد کنید.

پس از اتمام فرم، اطلاعات را تأیید کنید، ذخیره کنید و خارج شوید.

فرم حقوق و دستمزد مجوز کار موقت

برای تکمیل این فرم، « نوع دستمزد » را از ساعت کشف شده از لیست کشویی و « ۰ » در پنج جعبه زیر انتخاب کنید.

در جعبه «طرح غرامت جایگزین»، نشان می دهد که شما یک کارآفرین خودکفا هستید و نشان می دهد که حداقل مبلغی را برای حمایت از خود و اعضای خانواده همراه (در صورت وجود) برای ۵۲ هفته دارید. مقدار وجوه نقد موجود را مشخص کنید و اسنادی که می توانید به عنوان مدرک ارائه دهید.

مزایا: این بخش را خالی بگذارید.

پس از اتمام فرم، اطلاعات را تأیید کنید، ذخیره کنید و خارج شوید.

اطمینان حاصل کنید که اطلاعات در این فرم ها دقیق است. هنگامی که پیشنهاد را ارائه می دهید، نمی توانید آن را تغییر دهید. اگر اشتباه کرده اید یا اطلاعات نادرستی را وارد کنید، ممکن است مجبور شوید پیشنهاد را رد کنید و با یک مورد جدید شروع کنید.

پیشنهاد مجوز کار موقت را برای استخدام ارائه کنید

شما می توانید پیشنهاد استخدام را ارسال کنید:

  1. در LMIA معاف از پیشنهاد صفحه اشتغال، ” ادامه ” را انتخاب کنید. شما به “چک لیست سند شما” هدایت می شوید.
  2. ” بعدی ” را انتخاب کنید
  3. در صفحه «اعلامیه شما و امضای الکترونیکی»:
    • اعلامیه کارفرما را بخوانید
    • انتخاب کنید و ” من “
    • نام خود را در محل امضا تایپ کنید و به پرسش امنیتی پاسخ دهید
  4. کلیک کنید ثبت نام

هزینه های کارفرما را پرداخت کنید

شما ملزم به پرداخت ۲۳۰ دلار هزینه اداری کارفرما هستید. پس از امضای پیشنهاد کار شما به طور الکترونیکی:

  1. ” انتقال و پرداخت ” را انتخاب کنید
  2. صفحه خلاصه هزینه را مرور کنید و ” انتقال و پرداخت ” را انتخاب کنید. شما به وب سایت پرداخت آنلاین دریافت کننده هدایت می شوید.
  3. فرم پرداخت آنلاین را تکمیل کنید روی « روند پردازش » کلیک کنید.
  4. رسید تراکنش را بررسی کنید و چاپ کنید. اگر شما از طریق کاغذ درخواستی دارید، باید یک نسخه از این رسید را با درخواست مجوز کار خود ارائه دهید.
  5. “بازگشت را انتخاب کنید  “. شما به پورتال کارفرمایان هدایت می شوید.
  6. ” پرسشنامه خروج ” را انتخاب کنید تا به صفحه خوش آمد گویی مراجعه کنید.

برای پیدا کردن پیشنهاد شماره استخدام، ” صف استخدام ” را مرور کنید.

پیشنهاد مجوز کار موقت را برای استخدام و پرداخت هزینه خارج از پورتال کارفرمای خود را

اگر کسب و کار شما برای یک شماره کسب و کار کانادا ثبت نشده است، نمی توانید از پورتال کارفرمایان استفاده کنید. در عوض، به پورتال کارفرمایان ایمیل بزنید و نشان دهید که شما یک کارآفرین هستید.

ایمیل مورد نظر، شامل موارد زیر است:

  • نام و نام خانوادگی
  • تاریخ تولد
  • شهروندی
  • کشور تولد
  • جنسیت

اگر درخواست ایمیل شما تایید شده باشد، یک ایمیل به ایمیل ارسال کنید:

  • پیشنهاد استخدام به یک کشور خارجی که از مطالعه تاثیرات بازار کار (IMM 5802) آزاد شده است
  • دستورالعمل در مورد تکمیل فرم کامل
  • دستورالعمل های مربوط به نحوه پرداخت هزینه های انطباق کارفرمایان به صورت آنلاین

توجه: قبل از تکمیل فرم باید هزینه خود را پرداخت کنید. شماره پرداخت هزینه پرداخت باید در فرم ۳ وارد شود.

پرداخت هزینه انطباق با کارفرمایان به صورت آنلاین برای مجوز کار موقت

شما می توانید هزینه انطباق کارفرمای خود را با استفاده از ابزار پرداخت هزینه های خود پرداخت کنید.

  1. کشور را انتخاب کنید.
  2. برای تایید هزینه کار (در پایین فهرست) «هزینه کارفرما » را انتخاب کنید.
  3. روی ‘ دریافت دستورالعمل پرداخت ‘ کلیک کنید.
  4. دستورالعمل های زیر را در « پرداخت آنلاین و روی کاغذ اعمال کنید » بخوانید.
  5. روی ‘ پرداخت هزینه های من در اینترنت’ کلیک کنید.

شما به یک صفحه جدید پرداخت آنلاین هدایت خواهید شد.

  1. ادامه را انتخاب کنید
  2. موافقت با شرایط و ضوابط و یک بار دیگر ” ادامه ” را انتخاب کنید.
  3. مهاجرت را انتخاب کنید.
  4. اقامت موقت را انتخاب کنید.
  5. از لیست هزینه های مهاجرت، در زیر «تعداد برنامه ها» در کنار هزینه اداره (کارفرما) – ۲۳۰ دلار وارد کنید.
  6. روی « ارسال » کلیک کنید.
  7. روی « ورود و پرداخت» کلیک کنید.

برای پرداخت آنلاین، شما باید وارد حساب کاربری خود شوید و اگر حساب کاربری ندارید، روی « ثبت نام » کلیک کنید. پس از اتمام فرآیند ثبت سه مرحله، می توانید با آدرس ایمیل و رمز عبور خود وارد شوید و پرداخت خود را انجام دهید.

تکمیل IMM 5802

هنگام تکمیل پیشنهاد استخدام به ملی خارج از ارزیابی تاثیرات بازار کار (IMM 5802)، به دستورالعمل های زیر برای موارد خاص مراجعه کنید:

  • کادر ۲ – شماره کسب و کار کانادا آژانس (۹ رقم اول).
    • چیزی نوشته نشود
  • کادر ۴ و ۵ – نام تجاری کسب و کار
    • اگر هنوز نام تجاری ندارید، بنویسید ‘کسب و کار جدید و کارآفرین’.
  • کادر ۱۷ و ۲۴ – عنوان شغلی
    • Enter ‘کارآفرین ویزای شروع ویزا’ را وارد کنید.
  • کادر ۲۱ – عنوان معافیت LMIA مورد درخواست.
    • “مزایای قابل توجه – R205 (a) را انتخاب کنید” (کادر ۲۲ به طور خودکار پر می شود).
  • کادر ۲۳ – توضیح چگونگی کار مطابق با الزامات معافیت درخواست شده.
    • توضیح دهید که شما یک کارآفرین هستید که مایل به ایجاد و یا اداره کسب و کار خود در کشور کانادا هستید.
  • کادر ۲۵ – کد ملی طبقه بندی شغلی (NOC).
    • ورودی NOC 8888.
  • کادر ۲۹- وظایف اصلی کار
    • شرح مختصری از کار انجام شده را ارائه دهید. مثال ها می توانند عبارتند از:
      • راه اندازی کسب و کار شما
      • ثبت نام برای تمام مجوزها
      • تاییدات مورد نیاز
  • کادر ۳۳ – دستمزد در کانادا و تعداد ساعات کار
    • خالی بگذار
  • کادر ۳۴ – طرح جبران جایگزین
    • تمکن مالی برای خود و اعضای خانواده
    • مقدار وجوه نقد موجود را مشخص کنید و اسنادی که می توانید به عنوان مدرک ارائه دهید.
  • کادر ۳۶ – مزایا
    • لازم نیست.
  • اعلامیه کارفرمایان
    • این قسمت را کامل کنید و به عنوان کارفرما بنویسید.

فرم را به عنوان یک فایل PDF ذخیره کرده و آن را به عنوان یک ایمیل به عنوان دستورالعملی که با ایمیل مجوز شما دریافت کرده اید، به آن متصل می کنید.

برای مجوز کار موقت خود درخواست کنید

شما می توانید برای اجازه کار به صورت آنلاین یا بر روی کاغذ درخواست بدهید.

در بیشتر موارد، شما باید درخواست خود را از خارج از کانادا ارسال کنید. با این حال، شما ممکن است واجد شرایط درخواست از داخل کانادا باشید. اطمینان حاصل کنید که شرایط واجد شرایط بودن بسته به اینکه در آن شما قصد دارید برای درخواست کار خود درخواست کنید، برآورده شوید.

دریافت اسناد خود را آماده کنید

قبل از درخواست آنلاین یا بر روی کاغذ، مدارک خود را جمع آوری کنید:

  • نامه ای از حمایت از سازمان ها
  • تمکن مالی
  • شماره اشتغال
  • نتایج آزمایش پزشکی
  • گواهی پلیس معتبر

سرعت پردازش در مواقعی به صورت آنلاین ارسال می کنید سریع تر است.

اثبات بودجه برای مجوز کار موقت

برای واجد شرایط بودن مجوز کار، شما باید مبلغ کافی برای برداشتن درآمد کم (LICO) برای اندازه خانواده خود را برای ۵۲ هفته داشته باشید. اطمینان حاصل کنید که شما به وضوح نشان می دهید که حداقل مقدار موجود در جدول LICO را برآورده می کنید.

وجوه نیز باید در دسترس و قابل انتقال باشد، و نه محدود به بدهی و یا سایر وظایف.

لیست مواردی که به عنوان مدرک وجه دریافت می شود:

  • پول نقد
  • اسنادی که اموال یا سرمایه را برای شما نشان می دهد، مانند:
    • سهام
    • اوراق قرضه
    • اوراق قرضه
    • اوراق خزانه
  • اسناد و مدارک که تضمین مبلغی معین از پول را برای شما می باشد، از قبیل:
    • پیش نویس بانکدار
    • چک ها
    • چک های مسافرتی
    • حواله
اندازه واحد خانوادهحداقل درآمد لازم
۱ نفر۲۵،۳۳۸ دلار
۲ نفر۳۱،۵۴۴ دلار
۳ نفر۳۸،۷۸۰ دلار
۴ نفر۴۷،۰۸۴ دلار
۵ نفر۵۳،۴۰۲ دلار
۶ نفر۶۰،۲۲۸ دلار
۷ نفر۶۷،۰۵۵ دلار
بیش از ۷ نفر، برای هر فرد اضافی، اضافه کنید۶،۸۲۷ دلار

اگر شما بیش از ۱۰،۰۰۰ دلار کانادا را در سراسر مرز کانادا می آورید، باید هنگام رسیدن به مقام رسمی کانادا بگویید. اگر این کار را نکنید، ممکن است جریمه شود، و شما می توانید پول های خود را بردارید.

درخواست آنلاین مجوز کار موقت

شما باید به اسکنر یا دوربین دسترسی داشته باشید تا کپی های الکترونیکی از اسناد خود را آپلود کنید و یک کارت اعتباری معتبر برای پرداخت داشته باشید.

  • پرسش: شما چه می خواهید در کانادا انجام دهید؟
    • پاسخ: کار
  • سوال: مدت زمانی که شما قصد دارید در کانادا بمانید؟
    • پاسخ: موقت – بیش از ۶ ماه
  • سوال: آیا شما یک پیشنهاد کتبی از کارفرما در کانادا دارید؟
    • پاسخ: بله
  • سوال:وضعیت پیشنهاد شغلی شما چیست؟
    • پاسخ:موقت – حداقل یک سال
  • سوال: آیا قصد دارید در یکی از موارد زیر کار کنید؟
    • جواب: نه
  • سوال: آیا در ۳ سال گذشته تجربه یا آموزش رسمی دارید؟
    • پاسخ:بدون تجربه

به سوالات باقیمانده با توجه به وضعیت شخصی خود پاسخ دهید.

  • سوال: آیا مجوز کار معتبر یا مجوز تحصیلی دارید و نیاز به ویزا برای بازگشت به کانادا دارید؟
    • جواب: نه
  • سوال: آیا می خواهید درخواستی برای نوع مجوز کار انجام دهید؟
    • جواب: اجازه کار با معافیت ارزیابی تاثیرات بازار کار

با توجه به وضعیت شخصی خود، چند سوال دیگر را پاسخ دهید.

  • سوال: هزینه های مرتبط با این برنامه وجود دارد. آیا می خواهید هزینه های خود را پرداخت کنید؟
    • جواب: بله، هزینه های درخواست را پرداخت خواهم کرد.

پاسخ به سوالات باقیمانده اگر برای کمک به یک سوال نیاز دارید، برای اطلاعات بیشتر روی نماد علامت سوال کلیک کنید. پس از اتمام پاسخ به تمام سوالات، می توانید پاسخ های خود را بررسی کنید و در صورت لزوم آنها را اصلاح کنید.

پس از اینکه اطمینان حاصل کردید که این اطلاعات دقیق است، روی « ادامه » کلیک کنید تا به چک لیست شخصی خود بپردازید. این صفحه به شما دستورالعمل های گام به گام در مورد نحوه ارسال درخواست شما را به صورت آنلاین می دهد. همچنین فرم درخواست مورد نیاز، اسناد و هزینه ها را تأیید می کند.

الزامات برای اعضای خانواده در مجوز کار موقت

اگر برای اجازه کار درخواست می کنید، ممکن است بتوانید همسر و فرزندان وابسته به شما را به کانادا ببرید اگر آنها شرایط اقامت موقت را برآورده کنند.

همسر یا قانون مشترک

اگر همسر یا شریک زندگی مشترک خود در کانادا مایل به کار باشد، او می تواند برای یک مجوز باز کار به عنوان همسر قانونی شغلی کارگر ماهر درخواست دهد.

کودکان وابسته

اگر فرزندان وابسته شما در کانادا مایل به تحصیل یا کار باشند، باید برای تحصیل یا اجازه کار درخواست بدهید. کودکان جوان و غیر مدرسه، نیاز به ورود به شرایط مشابه هر بازدید کننده دیگری را دارند. آنها ممکن است به ویزای ETA یا بازدید کننده برای ورود به کانادا نیاز داشته باشند.

هر عضو خانواده باید فرم درخواست جداگانه را بسته به خواسته های خود ارسال کند

  • ویزای بازدید کننده یا ETA
  • مجوز کار
  • اجازه تحصیل

شما می توانید تمام درخواست های همسر و فرزندان وابسته را با درخواست مجوز کار خود ارسال کنید و از یک رسید دریافتی برای کل مبلغ استفاده کنید.

برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *