شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

مهاجرت براساس کارآفرینی منیتوبا

مهاجرت براساس کارآفرینی منیتوبا

استان منیتوبا در مرکز کشور کانادا و دارای ۴ فصل می باشد . این استان از شرق با تورنتو و از غرب با ساسکاچوان همسایه است . این استان در جنوب با کشور آمریکا و دو استان داکوتای شمالی و مینسوتا همسایه می باشد . مساحت این استان حدود ۶۵۰ هزار کیلومتر مربع است که تقریباَ یک پنجم آن را دریاچه ها و رودخانه ها احاطه کرده است .

این استان با وجود وسعت زیاد دارای جمعیت کمی می باشد و طبق آخرین سرشماری جمعیت استان 1/278/365 نفر اعلام شده که باعث این شده که ادارۀ مهاجرت این استان در پی اعمال قوانین جذب مهاجر در سطح دنیا شوند . زبان اصلی و رایج این استان انگلیسی می باشد .

منیتوبا دارای ۴ فصل سال می باشد آب و هوایی بسیار مطلوب دارد . این استان اقتصادی بسیار پویا دارد و اقتصاد آن بر پایه کشاورزی ٬ معدن ٬ تولید ٬ انرژی ٬ حمل و نقل و تاحدودی توریسم می باشد .

این استان درمیان دیگر استان های کشور کانادا دارای صاف ترین آسمان را دارد که مهاجران زیادی را به خود جلب نموده است .
یکی از راه های مهاجرت به این استان بحث کارآفرینی می باشد . جذب مهاجران نخبه از سراسر دنیا برای کشورهای پیشرفته همیشه جزو اولویت ها بوده است . کارآفرینان با توجه به استعداد و تلاش فراوانی که در زمینه تولید ثروت دارند همیشه مورد توجه کشورهایی چون کانادا قرار دارند .

این قانون از آبان ماه 1396 تغییراتی را در برداشته است ابتدا به شرایط قبل پرداخته و در نهایت قوانین جدید را بیان می کنیم .

*شرایط اولیه طبق قوانین قدیم

_ داشتن دارایی خالص 350 هزار دلار کانادا
_ حداقل 3 سال سابقه کار مدیریتی در مناصب مدیریت ارشدی و یا دارا بودن شرکت و …
_ رسیدن به حد نصاب 60 از 100 امتیاز داخلی
_ پرداخت 100 هزار دلار کانادا پس از قبولی در مصاحبه که در صورت اجرای کامل بیزینس پلن و قراردادی که میان فرد و اداره مهاجرت نوشته می شود این مبلغ عودت داده می شود در غیر این صورت این مبلغ به نفع استان ضبط می گردد .

*شرایط جدید برای اخذ اقامت کارآفرینی منیتوبا

داشتن دارایی 350 هزار دلار کانادا و داشتن سوابق کاری فوق الذکر و حد نصاب امتیاز به حالت قبلی خود باقی هستند ولی میزان ودیعه 100 هزار دلاری برداشته شده که افراد می توانند این مبلغ را نیز به عنوان سرمایه وارد بیزینس خود کنند .
تفاوت بین قانون اول و دوم در این است که در قانون قبل به فرد متقاضی PR کانادا اعطا میشد ولی در قانون جدید به متقاضی ویزای کار داده می شود و می بایست پس از چند سال کار کردن در این استان به اقامت دائم یا همان PR برسند .

از دیگر اموری که متقاضی برنامه سرمایه گذاری Manitoba می بایست انجام دهد مصاحبه با افسر مهاجرت منیتوبا ( MPNP ) است ، لازم به تذکر است که فرد متقاضی باید حداقل یک سفر به شینگن را داشته باشد .
دوم اینکه سرمایه گذاری فرد متقاضی باید با معیارهای تعیین شده توسط MPNP مطابق باشد یعنی اینکه بیزینس پلن که از طرف متقاضی به آفیسر احراز می گردد مطابق با نیازهای استان باشد .

حداقل زبان مورد نیاز فرد می بایست CLB 4 باشد که معادل آیلتس کانادا می باشد افرادی که در ماه های گذشته به این استان سفر کرده یا اقوام و آشنایانی در این استان داشته باشند در اولویت هستند . افرادی که همسر آنها نیز مدرک زبان داشته باشند در اولویت قرار می گیرند .

چند گروه امکان درخواست از این نوع مهاجرت را ندارند:

1. درخواست رسیدگی نشده به کانادا در پرونده داشته باشند
2. به صورت غیر قانونی در کانادا حضور داشته باشند
3. ممنوع الورود به کشور کانادا باشند
4. در 12 ماه گذشته درخواست رد شده از استان مانیتوبا داشته باشند
5. در 24 ماه گذشته رد شدن درخواست فرد متقاضی براساس دروغ باشد
نحوۀ امتیاز بندی و رسیدن به حد نصاب نمره براساس جداول زیر محاسبه می گردد

سن امتیاز

کمتر از 21 سال 0
21 الی 24 سال 5
25 الی 29 سال 10
30 الی 44 سال 15
45 الی 49 سال 10
50 الی 54 سال 5
54 به بالا سال 0

سوابق مدیریت امتیاز

بیش از 10 سال 15
بین 6 تا 10 سال 10
بین 3 تا 6 سال 5

سهم از مدیریت یا مالکیت شغل امتیاز

مالک یا مدیر بیش از 50 درصد شغل 15
مالک یا مدیر بین 20 تا 50 درصد شغل 12
مدیر شرکت 10

_ فرد حتما در 5 سال گذشته 3 سال سابقه داشته باشد
_ اگر دارای چند شغل هستید مهمترین آن مهم است
_ سهم همسر شما برای شما محسوب می گردد
_ اگر کمتر از 20% از سهام را دارید حتماً سوابق مدیریتی باید احراز نمایید .

دارایی های ثابت امتیاز

350 تا 500 هزار دلار کانادا 8
500 تا 1 میلیون دلار کانادا 10
1 تا 5/1 میلیون دلار کانادا 12
5/1 تا 2 میلیون دلار کانادا 13
2 تا 5/2 میلیون دلار کانادا 14
بیش از 5/2 میلیون دلار 15

دانش زبان امتیاز

کمتر از CLB 4 0
بین CLB 4 و CLB 6 15
بیش از CLB 6 20

*فاکتورهای انطباق نیز به شرح زیر است

بازید 5 روزه از منیتوبا در زمینه زندگی و کار 15 امتیاز
دارا بودن خویشاوندان درجۀ1 بیش از یکسال سکونت 5 امتیاز
فرزند متقاضی حداقل 6 ماه در منیتوبا مشغول تحصیل باشد 5 امتیاز
همسر متقاضی دارای CLB 5 باشد 10 امتیاز

0/5 ( 0 نظر )
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *