شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

مهاجرت به انگلستان

بررسی شرایط مهاجرت به انگلستان

کشور انگلستان یکی از برترین کشورهای دنیا برای هرگونه مهاجرت می باشد، فلذا مهاجرت به انگلستان می تواند تحقق یافتن آرزوهای گذشته هر فرد باشد. برای بررسی از حالت های سفر به کشور انگلستان و انتخاب درست، باید تمامی روش های مهاجرت به این کشور را معرفی و بررسی کرد.

کشور انگلستان از ان دسته کشورهایی می باشد که علاقه مندان خاص خود را دارد. این کشور از زمره بهترین کشورهای جهان از هر لحاظ است. انگلستان زیر نظر بریتانیا که بصوورت کلی هدایت کننده این منطقه می باشد. یکی از مهم ترین دلیل انتخاب کشور انگلستان، انگلیسی زبان بودن این کشور می باشد.

 مهاجرت به انگلستان از طریق ویزای تحصیلی

تحصیل کردن در کشور انگلستان برای بسیاری از افراد قابل توجه و با اهیمت است چرا که نظام آموزشی این کشور شرایط متفاوتی را برای دانشجویان در نظر گرفته است. دوره های تحصیلی در کشور انگلستان یکسال کمر از سایر کشورهای دنیا می باشد، به گونه ای که تحصیلات در دوره کارشناسی سه سال به طول می انجامد.

دانشجویان برای ادامه تحصیل در کشور انگلستان به همراه سوابق آموزشی مناسب، نیازمند مدرکی دال بر تسلط زبان انگلیسی می باشند که بصورت معمول مدرک آیلتس معتبر بوده و نمره مورد نظر بین 6 تا 7 برای مقاطع مختلف است.

دانشجویان برای ادامه تحصیل در کشور انگلستان مستلزم پرداخت هزینه می باشند که متناسب با رشته انتخابی و شهر در نظر گرفته شده متفاوت بوده که میانگین بین 10 تا 17 هزار پوند خواهد بود. به همراه هزینه تحصیل، دانشجویان باید هزینه های زندگی روزمره خود را در نظر بگیرند که ه ازای هر نفر حدود 10 تا 11 هزار پوند می باشد.

ویزای توریستی کشور انگلستان

بصورت معمول ماهیت ویزای توریستی، بازدید از یک کشور در زمان شخص می باشد، فلذا علاقه مندان به دیدن از کشور انگلستان می توانند برای ویزای توریستی انگلستان اقدام نمایند. برای اخذ روادید از کشور انگلستان باید مدارکی را برای سفارت جمع آوری و تنظیم کرد که آفیسر را مجاب به بازگشت شما به کشور خود کند.

در کشور انگلستان مهم ترین فاکتور برای اعطا ویزا، وضعیت مالی فرد متقاضی در بازه زمانی حدود 6 ماه می باشد که باید در یک زمان بندی مشخص برداشت و واریز داشته باشند.

افراد برای کسب روادید باید به صورت آنلاین فرم های مربوطه را پر کرده و وقت سفارت را در کشورهای امارت و ترکیه اخذ کند و در روز مورد نظر برای ارائه مدارک و مصاحبع به سفارت اعزام شود.

کالج های زبان انگلستان

به واسطه انگلیسی زبان بودن کشور انگلستان، افراد زیادی برای سپری کردن دوره های زبان وارد خاک این کشور می شوند و پس از سپری کردن دوره مورد نظر یا به کشور خود بازگشته و یا تبدیل به ویزای تحصیلی کرده و در دانشگاه های انگلستان مشغول به تحصیل شوند.

  • دروه های زبان در کشور انگلستان به دو صورت برگزار می شود.

درحالت اول: در صورت داشتن مدرک زبان حداقل نمره 4 در آزمون آیلتس می توانند برای شرکت در دوره های 3 تا 6 ماهه این کشور اقدام نمایند.

حالت دوم: برای افرادی اتفاق می افتد که بدون دانش زبان انگلیسی برای کالج های زبان این کشور اقدام می کنند که در ایم حالت از شانس پایین تری برخوردار می باشند.

مهاجرت به انگلستان از طریق ویزای کار

کشور انگلستان، شرایط سخت تری را نسبت به سایر کشورها برای ویزای کار دارد و افراد در صورت بهره مندی از سوابق کاری درخشان می توانند برای کسب ویزای کار کشور انگلستان اقدام نمایند. از همین رو اکثر علاقه مندان به این امر برای ویزای تحصیلی این کشور اقدام کرده تا با تحصیل در دانشگاه های برتر کشور انگلستان، شانس بیشتری را برای کار در این کشور اقدام نمایند.

در صورت اخذ ویزای کار در کشور انگلستان، متقاضیان در صورت سه سال کار و پرداخت مالیات می توانند اقامت دائم این کشور را دریافت کنند.

مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری

کشور انگلستان دو طرح کلی را برای متقاضیان اخذ اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری معرفی کرده است. روش اول افراد می توانند با 200 هزار پوند، شرکتی را در کشور انگلستان ثبت کرده و ویزای سه سال و چهار ماهه دریافت کنند.

در صورت موفقیت دو سال دیگر تمدید شده و پس از این مدت به اقامت دائم منجر می شود. روش دوم سرمایه گذاری 2 میلیون پوندی می باشد که در گذشته بصورت 1 میلیون پوند ارائه شده بود.

مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مراحل انجام پروسه های مختلف می باشد. موسسه ی آریاناپارس با بهره گیری از چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق بسیار درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان  و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به کشور انگلستان را فراهم آورده است.

برای کسب اطلاعات مربوط به امور مهاجرتی و مراحل اقامت در کشور انگلستان و دیگر کشورهای اروپایی میتوانید از مشاوران موسسه ی آریاناپارس کمک بگیرید.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

6 پاسخ به “مهاجرت به انگلستان”

  1. aryan گفت:

    سلام،برای مهاجرت خانوادهی ۴ نفره به انگلستان هزینش برای خرید منزل در لندن چقدر می شود؟ هزینه ی تحصیل دو دانش اموز در مدارس انگلستان ۹و۱۴ ساله چقدر می شود؟
    چگونه به انگلستان مهاجرت کنیم؟

  2. علی گفت:

    سلام هزينه مهاجرت به انگلستان برای یه نفر چقدر میشه؟

  3. تورج استواری گفت:

    سلام. چندین بار با شرکتتون تماس گرفتم ولی جواب ندادید.
    کارفرمای بنده در انگلیس قصد اقدامات مهاجرتی بنده دارند ولی من سربازی نرفتم و فعلا دانشجو هستم، آیا میتونم با دادن پول و این طور مسائل از کشور خارج بشم؟!

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای خروج از کشور مشمولان نظام وظیفه ای که اشتغال به تحصیل هم ندارند ، باید حد اقل 8 سال از آخرین مقطع تحصیلیشان گذشته باشد تا بتوانند دوران غیبت را خریده و از کشور خارج بشوند . اگر بتوانید در دانشگاهیی تحصیل نمایید و اشتغال به تحصیل داشته باشید میتوانبد با گداشتن وثیقه از کشور خارج شوید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *