شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

مهاجرت به بلژیک

بررسی شرایط مهاجرت به بلژیک

افرادی که قصد مهاجرت به بلژیک را دارند می توانند از روش های گوناگون وارد کشور بلژیک شده و پس از انجام شروط خواسته شده برای مهاجرت و یا کسب اقامت دائم این کشور اقدام نمایند. با بررسی روش های مختلف ورود به کشور بلژیک می توان تصمیم صحیح و درستی را در ارتباط با راه ورود اتخاذ کرد.

۱- ویزای توریستی کشور بلژیک :

بصورت کلی برای اخذ ویزای توریستی، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود به کشور بلژیک به کشور خود باز خواهد گشت. نکته حائز اهمیت که با اخذ ویزای توریستی نمی توان برای اقامت دائم بلژیک اقدام کرد.

تنها حالت ممکن، اینکه فرد در مدت حضور خود در کشور بلژیک، بتوانند یک فرصت شغلی مناسب را در نظر بگیرند تا پس از بازگشت از بلژیک بتوانند برای انواع دیگر ویزای نظیر کار و یا اخذ اقامت کار آفرینی اقدام نمایند.

با توجه به نکات ذکر شده، افراد فقط از ویزای توریستی بعنوان سفر به یک کشور سپری کردن دوران مشخص بهره مند شوند و پس از اتمام زمان تعیین شده به کشور خود باز گردند.

۲- ویزای تحصیلی کشور بلژیک :

شرایط تحصیل در کشور بلژیک همانند سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا می باشد. این نکته بدین معناست که مدت تحصیل در مقاطع دانشگاهی لیسانس ، فوق لیسانس و دکتری به ترتیب ۴ و ۲ و ۴ سال است که دانشجویان برای اخذ مدرک تحصیلی باید زمان ذکر شده را سپری کنند.

از نکات حائز اهمیت می توان به زبان تحصیلی در دانشگاه های کشور بلژیک اشاره کرد. دروس در دانشگاه های این کشور به زبان های انگلیسی و فرانسوی تدریس می شود. مدارک سوابق تحصیلی، مدرک دال بر تسلط زبان، توصیه نامه اساتید سابق و مدارک شناسایی به همراه گواهی اثبات استطاعت مالی از یکی از بانک های ایرانی می باشد.

تحصیل راهی مطمئن برای ورود به کشور بلژیک می باشد که پس از آن در صورت پیدا کردن کارفرما می توان به ویزای کار تبدیل کرد که پس از سپری کردن شرایط بخصوصی به اقامت دائم منجر می شود.

۳- ویزای کار کشور بلژیک :

قوانین حقوقی کار در کشور بلژیک همانند سایر کشورهای اتحادیه اروپا مورد بررسی قرار می گیرد. بصورت کلی قوانین موجود بدین منوال می باشد که به کار فرمایی که به دنبال نیروی کار متخصص برای کار مورد نظر می باشد می بایست حرف مورد نظر رادر سایت کاریابی اتحادیه اروپا به مدت ۳ هفته تا ۳ ماه آگهی کند. در ابتدا افراد متخصص کشور بلژیک مورد ارزیابی قرار می گیرند و اگر هیچ داوطلبی از ۲۸ کشور عضو این اتحادیه جهت قبول این شغل درخواست نداده باشند، در این زمان سازمان ها می توانند نیروهای مورد نظرخود را از خارج این اتحادیه، به خدمت گیرند.

با توجه به شرایط ذکر شده، شانس افراد در صورتی که کارفرمایی را نداشته باشند بسیار پایین بوده و بهترین روش سپری کردن دوره ای تحصیلی در خاک این کشور می باشد.

اخذ نمایندگی از بسیار دانشگاه ها و مراکز معتبر جهان و علی الخصوص بلژیک، ارائه صدها پرونده موفق به چندین سفارت کشورهای مختلف دنیا و ایجاد رابطه مبتنی بر رضایت قلبی و اطمینان خاطر موکلین عزیز همواره بزرگ ترین افتخار موسسه آریانا پارس بوده و سرلوحه عملکرد آتی موسسه نیز خواهد بود.

 

5/5 ( 1 نظر )
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

4 پاسخ به “مهاجرت به بلژیک”

  1. محمدرضا رضوی گفت:

    سلام
    من 41 سالمه و کارشناسی مهندسی مکانیک و ارشد مهندسی صنایع خوندم و 17 سال در کشتی سازی دارم کار میکنم و مدیر کنتری کیفیت هستم. همسرم لیسانس مامایی ارشد پرستاری و دکترای مدیریت آموزش دارن و مدیر داخلی یکی از بیمارستان های دولتی مشغول کارند و یک پسر 12 ساله هم داریم
    آیا امکان مهاجرت و اقامت و کار در بلژیک برای ما راحت هست ؟؟

  2. پیروزمند گفت:

    سلام ،من ۵۲ ساله ،لیسانس ،فرهنگی ۲۷سال سابقه ،همسرم فرهنگی ۵۶ ساله ،لیسانس مامایی ،۲۷ سال سابقه ( ۵سال مربی بالینی دروس مامایی، ۳ مامای دانشگاه علوم پزشکی ، ۲۰سال هنرآموز مدیریت خانواده و هزینه ها و تربیت کودک در آموزش وپرورش،دارای مدارک آشپزی درجه ۲ فنی حرفه ایی .دارای ۲ فرزند ؛۱دختر ۲۱ساله مجرد دانشجوی ترم ۴ رشته دامپزشکی ، ۱پسر ۱۳ساله دانشآموز پایه ۸ .
    دارایی : ۱دستگاه منزل مسکونی ویلایی ۲۰۰ متری به ارزش ۵۰۰ میل ، ۱ باب مغازه به ارزش ۵۰۰ میل ، ۱ قطعه زمین ۲۰۰ متری سند دارآماده ساخت به ارزش ۱۵۰ میل ،۴ هکتار زمین زراعی در روستا به ارزش ۱۰۰ میل و ۱۵۰ میل پول نقد. در ضمن ازلحاظ نژادی و آیینی کرد یارستانی هستیم و شخصآ دارای توانایی تنبور نوازی و خوانندگی نیز می باشم .
    سوال ؛ ۱-با توجه به موارد ذکر شده آیا امکان دریافت اقامت برای من و خانواده ا م وجود دارد؟
    ۲- درصورت مثبت بودن ،چه نوع اقامتی میسر است ؟
    ۳ -در صورت منفی بودن ، اقامت در کدام کشور یا کشورهای دیگری برای ما دست یافتنی است ؟
    ۴-چه باید کرد ؟
    با سپاس از حوصله و بذل توجه شما
    پیروزمند

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      با تشکر از توضیحات کامل
      با توجه به شرایط فوق الذکر میتوانید برای کشورهای اروپای مرکزی مثل چک و لهستان و.. که امکان ثبت شرکت و خرید سهام وجود دارد اقدام نمایید که هم الزام حضور ندارد و همهزینه های پایینتر . کشور های پیشرفته خصوصا حوزه اسکاندیناوی برای ثبت شرکت اعداد بالای 150 هزار یورو نیاز دارد و هم شریک خارجی برای تاسیس . برای اطلاعات تکمیلیبا ما تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *