مهاجرت به فرانسه


شرایط مهاجرت به فرانسه

فرانسه از جمله کشورهایی است که در طول تاریخ همواره پذیرای مهاجران فراوانی از سرتاسر جهان بوده و هست. این کشور در زمینه های گوناگونی نظیر هنر، فرهنگ، صنعت و تولید، اقتصاد و سیاست یکی از پیشرفته ترین و تاثیرگذار ترین کشورهای جهان به شمار می آید.

فرانسه جزو کشورهایی است که دارای بالاترین استانداردهای زندگی، تحصیل، بهداشت و سلامت، امید به زندگی، آزادی و شاخص بالای توسعه انسانی می باشند، این شرایط فرانسه را به کشوری ایده‌آل برای ادامه زندگی تبدیل نموده است. در سال ۲۰۱۶ آمار مهاجرت به فرانسه به صورت فزاینده ای افزایش یافت و رکورد سال های گذشته را شکست.

البته قابل ذکر است تعداد قابل توجهی از این مهاجران که در واقع پناهجویان کشورهای آفریقای و آسیایی هستند برای رسیدن به انگلستان از طریق تنگه مانش وارد فرانسه شدند، اما به علت انسداد این تنگه توسط نیروهای مرزبانی و پلیس انگلستان این افراد درخواست خود را به فرانسه ارائه نمودند و باعث رشد آمار مهاجران در این کشور شدند.

مهاجرت به فرانسه در گذر زمان

مهاجرت به فرانسه در گذر زمان

آمار مهاجرت به کشور فرانسه در طول تاریخ تغیرات محسوسی را تجربه نموده است. روند مهاجرت به فرانسه از سال ۱۹۶۰ افزایش یافت، بخش عمده ای از مهاجرانی که در حال حاضر در کشور فرانسه زندگی می کنند شامل افرادی می شود که از شمال آفریقا یعنی کشورهایی نظیر مراکش، الجزایر و تونس به فرانسه مهاجرت نموده اند.

روند مهاجرت ساکنین آفریقای شمالی و غربی در سال ۱۹۸۰ به اوج خود رسید و تا کنون نیز ادامه دارد، این روند تا جایی پیش رفته است که در حال حاضر بیش از ۳۰ درصد جمعیت فرانسه را آفریقایی تبارها تشکیل می دهند.

از سال ۱۹۹۰ به جز کشورهای آفریقایی مهاجرانی از کشورهای آسیایی نیز به لیست مهاجران فرانسه اضافه شدند. اکثر این مهاجران را مسلمانان تشکیل می دهند، از این رو با توجه به رشد فزاینده آمار مهاجرت به فرانسه از سال ۱۹۹۰ تا کنون اسلام به دین دوم این کشور تبدیل گردیده است.

آمار مهاجرت به فرانسه

همانگونه که اشاره گردید مهاجرت به کشور فرانسه از سال ۱۹۶۰ افزایش یافت. سال ۲۰۱۶ آمار مهاجرت به فرانسه به اوج خود رسید، در ۶ ماهه نخست سال ۲۰۱۶ بیش از ۱۳۵۰۰۰ نفر و در ۶ ماهه دوم حدود ۱۸۴۰۰۰ نفر به فرانسه مهاجرت نمودند. طی سال های اخیر فرانسه به طور متوسط بیش از ۲۰۰ هزار مجوز اقامت برای متقاضیان صادر می نماید.

روش های مهاجرت به فرانسه

فرانسه به عنوان کشوری پیشرفته و تراز اول در اروپا همواره یکی از گزینه های قابل توجه برای افرادی می باشد که قصد مهاجرت دارند. فرانسه از گذشته های دور تا کنون کشوری مهاجرپذیر با سیاست مرزی نسبتاً باز به شمار می آید، هرچند طی سال های اخیر سیاست های اتخاذ شده از سوی دولت فرانسه به سمت و سوی محدودیت پذیرش پناهجویان و افرادی که از لحاظ اقتصادی و اجتماعی سربار این کشور هستند سوق یافته است.

اما با این وجود این کشور همچنان یکی از مقاصد مورد علاقه مهاجران به شمار می آید. برای مهاجرت به فرانسه روش های مختلفی وجود دارد که در ادامه این مطلب به معرفی رایج ترین روش های مهاجرت به فرانسه خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

مهاجرت تحصیلی به فرانسه

فرانسه از امکانات آموزشی بسیار پیشرفته و دانشگاه های معتبری برخوردار است. بدون شک یکی از بهترین روش های مهاجرت به کشور فرانسه مهاجرت تحصیلی می باشد. فرانسه هرساله بیش از ۲۰ درصد از بودجه ملی خود را به حوزه آموزش اختصاص می دهد، از این رو تحصیل در اکثر دانشگاه های این کشور رایگان است. تحصیل در فرانسه به ۲ زبان انگلیسی و فرانسوی امکان پذیر است. تلفیق ۲ موضوع مهم مالی یعنی هزینه های مناسب زندگی و تحصیل رایگان فرانسه را به یکی از ۵ کشور برتر در امر جذب دانشجویان بین المللی تبدیل نموده است.

از دیگر مزایای تحصیل در فرانسه اجازه کار حین تحصیل برای دانشجویان است که در مقاطع مختلف شرایط متفاوتی خواهد داشت. از این رو دانشجویان بین المللی به واسطه انجام کار حین تحصیل می توانند اکثر هزینه های خود را پوشش دهند. همچنین در صورتی که دانشجویان پس از اتمام دوره تحصیلی خود مشغول به کار در فرانسه شوند امکان اخذ اقامت دائم این کشور را خواهند داشت. در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد از مهاجران کشور فرانسه را دانشجویان بین المللی تشکیل می دهند. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی فرانسه عبارتند از:

  • اصل و کپی شناسنامه ترجمه شده
  • اصل گذرنامه با حداقل یک سال اعتبار
  • کپی از ۵ صفحه اول گذرنامه متقاضی به همراه صفحات دارای مهر و ویزا
  • تکمیل دو نسخه از فرم ویزای بلند مدت دانشجویی فرانسه
  • دو قطعه عکس جدید ( عکس خانم ها حتما باید بدون حجاب باشد)
  • رزومه تحصیلی ترجمه شده
  • انگیزه نامه و توصیه نامه ترجمه شده
  • ارائه تمکن مالی جهت پرداخت هزینه های زندگی و تحصیل
  • ارائه نامه پذیرش معتبر از دانشگاه در فرانسه

مهاجرت کاری به فرانسه

دریافت ویزای کار فرانسه و مهاجرت به این کشور برای افرادی که در کشورهای عضو اتحادیه اروپا زندگی می کنند به مراتب راحت تر از افرادی است که در کشورهای خارج از این اتحادیه زندگی می کنند. ولی به طور کلی افرادی که متقاضی دریافت ویزای کار فرانسه هستند به جاب آفر (پیشنهاد کاری) نیاز خواهند داشت.

سالانه گردشگران بسیاری از کشور فرانسه بازدید می نمایند، از این رو شغل های فصلی فراوانی در این کشور وجود دارد، زمان اعتبار ویزای کار فرانسه با توجه به نوع و مدت کار مورد نظر متغیر خواهد بود، افرادی که موفق به اخذ ویزای کار فرانسه می شوند پس از گذشت ۳ الی ۵ سال می توانند درخواست اقامت دائم این کشور را ارائه نمایند. مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار فرانسه عبارتند از:

  • مدارک شناسایی فرد متقاضی (پاسپورت، مدارک هویتی)
  • آدرس محل سکونت فرد متقاضی در کشور مبداء
  • مدارک شناسایی کارفرمای آینده در کشور فرانسه (نام، دفتر ثبت شده، شماره شناسایی)
  • اطلاعات مربوط به زمان، مکان و محل کار
  • اظهار نامه از کارفرما مبنی بر استخدام فرد متقاضی
  • اصل و کپی مدارک دانشگاهی و حرفه ای معتبر مربوط به نوع کار

مهاجرت سرمایه گذاری

مهاجرت سرمایه گذاری در فرانسه

امروزه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری یکی از روش های رایج برای مهاجرت به کشورهای معتبر جهان می باشد. طبق آخرین آمار انتشار یافته توسط AT Kearney در سال ۲۰۱۸ بین تمامی کشورهای جهان فرانسه پنجمین کشور موفق در زمینه جذب سرمایه گذاران خارجی به شمار می آید. دسترسی و تعامل مناسب با بازارهای جهانی، امنیت سرمایه گذاری، ایجاد بسترهای مناسب جهت انجام فعالیت های اقتصادی، بازار کار پر رونق و … باعث گردیده سرمایه گذاران فراوانی جذب کشور فرانسه شوند.

به طوری که طی سال های اخیر میزان سرمایه گذاری در کشور فرانسه به بیش از ۵۷ میلیارد دلار رسیده است که این رقم رشد ۴۳ درصدی جذب سرمایه های خارجی را نشان می دهد. مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری روش های مختلفی دارد که در ادامه متداول ترین روش های سرمایه گذاری در فرانسه را معرفی خواهیم نمود.

ثبت شرکت

ثبت شرکت در فرانسه یکی از روش های مناسب جهت مهاجرت و در نهایت اخذ اقامت دائم این کشور می باشد. در این روش افرادی که شرکتی فعال در کشور خود دارند با ارائه بیزینس پلان می توانند درخواست افتتاح شعبه ای از شرکت خود در کشور فرانسه را ارائه نمایند. شخص متقاضی خود را به عنوان کارمند شرکت مورد نظر معرفی می نماید و حقوقی را تعیین می نماید که به عنوان درآمد ماهانه از این شرکت دریافت می نماید. این حقوق به صورت ماهانه می بایست بیش از ۲۰۰۰ یورو باشد.

شایان ذکر است که از دیدگاه دولت فرانسه اثبات این مسئله که سمت و فعالیت شخص مذکور در شرکتی که به ثبت رسیده است بسیار با اهمیت بوده و در اداره شرکت نقش حیاتی دارد و امری مهم تلقی می شود. در این روش شخص می تواند ویزای ۳ ساله اخذ نماید که به خانواده ایشان نیز به عنوان همراه این ویزا تعلق می گیرد، پس از گذشت این مدت امکان اخذ اقامت دائم فرانسه نیز وجود خواهد داشت. مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت در فرانسه عبارتند از:

ردیفمدارک
۱پر نمودن فرم ثبت شرکت در فرانسه
۲اسکن پاسپورت سهامداران و مدیرعامل
۳طرح توجیهی اقتصادی (Business Plan)
۴تمکن مالی بسته به نوع فعالیت فرد متقاضی حداقل ۴۵۰۰۰ یورو به بالا
۵ارائه مدرک تحصیلی مرتبط با نوع فعالیت شرکت
۶ارائه سابقه کاری مرتبط با نوع فعالیت شرکت
۷نام شرکت (توسط خود شما ارائه می شود)

خرید ملک

سرمایه گذاری در حوزه املاک یکی از روش های مناسب و بدون ریسک جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری و اخذ اقامت دائم این کشور محسوب می شود. حداقل سرمایه گذاری در این زمینه ۸۰ هزار یورو می باشد. طبق قوانین کشور فرانسه فرد متقاضی خرید ملک در فرانسه موظف خواهد بود به ازای هر یک از اعضای خانواده مساحتی به میزان ۲۰ الی ۳۵ مترمربع خریداری نماید. لازم به ذکر است فرد باید مالیات ملکی که در آن سکونت دارد را نیز بپردازد. البته دریافت اقامت دائم از طریق خرید ملک در فرانسه مراحل قانونی طولانی مدت تر و پیچیده تری را در بر خواهد داشت.

کارآفرینی

در این روش سرمایه گذاری فرد متقاضی با خرید بیزینس یا شرکتی در حال فعالیت و ایجاد اشتغال ویزای ۱ ساله دریافت خواهد نمود که به مدت ۵ سال این ویزا قابل تمدید می باشد و پس از گذشت ۵ سال ویزای ۱۰ ساله به فرد تعلق خواهد گرفت. معمولاً حداقل سرمایه گذاری در این روش ۷۵۰۰۰ یورو می باشد. متقاضیان این نوع سرمایه گذاری ملزم به گذراندن مراحل ذیل می باشند:

  • درخواست ویزای کوتاه مدت
  • بعد از اخذ ویزا و ورود به خاک فرانسه فرد متقاضی بیزینس یا شرکت ثبت شده مورد نظر خود را انتخاب می نماید.
  • متقاضی به ایران بر می گردد و خواست ویزای بلند مدت (۶ماهه) را ارائه می دهد
  • متقاضی از ایران به حساب فرانسه خود پول واریز می نماید.
  • متقاضی به فرانسه می رود و بیزینس مورد نظر را خریداری می نماید سپس درخواست اقامت ۱ ساله را ارائه می دهد و رسید درخواست اقامت از سوی اداره پلیس  به وی تحویل می گردد.
  • فرد متقاضی با رسید اقامت اداره پلیس فرانسه، تجارت خود در فرانسه را شروع می نماید.
  • فرد متقاضی پس از تاسیس شرکت مدارک لازم را جهت اخذ اقامت ۱ ساله در فرانسه به اداره پلیس فرانسه ارائه می دهد.

مهاجرت از طریق پناهندگی

طبق ۲ پیمان نامه ژنو ۱۹۵۱ (سازمان ملل متحد) و پیمان نامه اروپایی حمایت از حقوق بشر افرادی که در کشور خود تحت تعقیب قرار دارند یا در معرض خطر مرگ می باشند، امکان ارائه درخواست پناهندگی به کشور دیگری را دارند. بدون شک با توجه به روش های متنوع و قانونی برای مهاجرت به فرانسه، مهاجرت به این کشور از طریق پناهندگی بسیار روش خطرناک، سخت و پیچیده ای است. افرادی که به صورت قانونی یا غیرقانونی وارد خاک کشور فرانسه می شوند امکان ارائه درخواست پناهندگی را خواهند داشت. معمولاً  انجام پروسه اداری بررسی به درخواست های پناهندگی در فرانسه طولانی و بسیار پیچیده است.

طبق آمار انتشار یافته طی سال های اخیر بیش از ۷۰ درصد پناهجویان با رد درخواست های پناهندگی خود از سوی دولت فرانسه مواجه شدند. این آمار نشان دهنده سختگیری دولت فرانسه نسبت به کشورهای اروپایی دیگر در امر پذیرش پناهجویان است. از این رو گروه‌های مدافع حقوق پناهجو در فرانسه نگرانی خود را ابراز نمودند. در واقع با توجه به سختگیری های فرانسه در ارتباط با پناهجویان مدارک ارائه شده توسط فرد متقاضی پناهندگی (کیس پناهندگی) عامل اصلی و سرنوشت ساز در ارتباط با دریافت امتیاز پناهندگی از سوی دولت فرانسه می باشد.

از نظر قانونی، پناهندگان فرانسه به دو شکل مورد حمایت دولت فرانسه قرار می گیرند:

  • قانون پناهندگی فرانسه: کارت اقامت ده ساله همراه با اجازه کار که بعد از اتمام تاریخ انقضا خود به خود تمدید می شود.
  • حمایت جانبی: کارت اقامت یک ساله همراه با اجازه کار (قابل تمدید در صورتی که وضعیت در کشور مبدا تغییر مهمی نکرده باشد)

معایب مهاجرت به فرانسه چیست؟

همانگونه که اشاره گردید مهاجرت به فرانسه روش های مختلفی دارد. انتخاب روش مهاجرتی مناسب به این کشور ارتباط مستقیم با آینده افراد در فرانسه خواهد داشت. در کنار مزایای مهاجرت به فرانسه معایبی نیز وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم نمود.

زبان فرانسوی

یادگیری زبان فرانسوی آن هم بدون لهجه برای برقراری ارتباط با مردم این کشور و به دست آوردن موقعیت شغلی و اجتماعی مناسب الزامی است. اغلب استخدام ها در فرانسه در بخش خصوصی و توسط شخص صورت می گیرد و در این مورد توانایی مهاجران در تسلط به زبان فرانسه در دستیابی آنها به شغل مناسب بسیار تاثیر گذار خواهد بود. متاسفانه یادگیری زبان فرانسه بدون لهجه کار بسیار سختی است و به همین دلیل مهاجران در چنین استخدامی هایی معمولا بعد از خود فرانسوی ها و در آخر صف قرار دارند.

اختلاف طبقاتی

برای افراد مهاجر که به تازگی وارد فرانسه می شوند اختلاف طبقاتی در جامعه خصوصاً بین مهاجران و فرانسوی ها بسیار مشهود خواهد بود. این موضوع در شهرهای بزرگ این کشور بسیار بیشتر حس می شود، پاریس پایتخت فرانسه و بزرگترین شهر این کشور است، این شهر پر زرق و برق جزو پنجاه شهر گران دنیا به حساب می آید و این موضوع زندگی در این شهر را برای مهاجران مقداری دشوار می کند.

اختلاف فاحش و قابل توجهی بین قیمت ها و هزینه های مسکن و زندگی در مرکز شهر و حومه آن وجود دارد. در واقع در فرانسه حومه نشین ها به فقر شهرت دارند، این موضوع نیز برای مهاجرانی که اغلب مجبور به حومه نشینی در اطراف پاریس هستند ناخوشایند است. لازم به ذکر است که افرادی که شرایط کاری مناسبی در شهر های دیگر فرانسه داشته باشند میزان مواجهه آنها با چنین مشکلاتی کمتر خواهد بود.

امکان مهاجرت به فرانسه

مهاجرت به فرانسه تا چه حد امکان پذیر است؟

برای مهاجرت به کشور فرانسه روش های مختلفی وجود دارد، این کشور همواره در طول تاریخ پذیرای مهاجران فراوانی از سرتاسر جهان بوده و هست. نکته قابل توجه برای موفقیت در کشور فرانسه روش مناسب مهاجرت به این کشور توسط افراد می باشد. در واقع افرادی که با اطلاعات کافی از روش های قانونی به کشور فرانسه مهاجرت می نمایند شانس موفقیت خود را در این کشور افزایش می دهند.

طبق آمار انتشار یافته از سوی جوامع آماری سازمان ملل در ارتباط با مهاجران طی سال های اخیر فرانسه یکی از موفق ترین کشورهای اروپایی در زمینه جذب دانشجویان بین المللی، سرمایه گذاران خارجی، نیرو کار متخصص و … بوده است. این آمار نشانگر سیاست های دولت فرانسه در راستای پذیرش مهاجران بین المللی است.

راحت ترین روش مهاجرت به فرانسه

افراد متقاضی مهاجرت به فرانسه با توجه به رزومه و شرایط شخصی خود می توانند بهترین روش را برای مهاجرت به این کشور انتخاب نمایند. در واقع با توجه به تفاوت شرایط افراد و همچنین تفاوت روش های مهاجرت به فرانسه برای هر فرد روش ایده ال مختص به خود وجود دارد. اما به صورت کلی و با توجه به آمارهای مربوط به مهاجران، بخش عمده مهاجران به فرانسه (بیش از ۴۰ درصد) را دانشجویان بین المللی تشکیل می دهند. تحصیل رایگان در دانشگاه های معتبر، هزینه های زندگی معقول، اجازه کار حین تحصیل و … از دلایل اصلی هجوم دانشجویان به فرانسه به شمار می آید.

سریع ترین روش مهاجرت به فرانسه

یکی دیگر از راه های سریع مهاجرت به فرانسه از طریق برنامه «گذرنامه استعداد» است.

این برنامه برای جذب کارگران بسیار ماهر به فرانسه طراحی شده است و یک فرآیند سریع برای دریافت مجوز اقامت ارائه می دهد. برنامه پاسپورت استعداد برای افراد در زمینه های خاصی از جمله علم، فناوری، فرهنگ و کارآفرینی آزاد است. متقاضیان باید معیارهای خاص مربوط به تحصیلات، تجربه حرفه ای و سهم بالقوه خود را در اقتصاد فرانسه داشته باشند.

چهار نوع پاسپورت استعدادیابی وجود دارد: پاسپورت “مهارت ها و استعدادها”، گذرنامه “کارت آبی اروپایی”، پاسپورت “کارآفرین” و گذرنامه “کارمند در حال تکلیف”. هر پاسپورت معیارهای واجد شرایط بودن و روند درخواست خود را دارد.

یکی از مزیت های اصلی برنامه پاسپورت استعدادهای درخشان، سرعت فرآیند درخواست است. درخواست ها ظرف چهار هفته بررسی می شوند و به متقاضیان موفق اجازه اقامت چهار ساله داده می شود. این باعث می شود که برنامه پاسپورت استعدادهای درخشان یکی از سریع ترین راه های مهاجرت به فرانسه برای کارگران بسیار ماهر باشد.

توجه به این نکته مهم است که برنامه پاسپورت استعدادهای درخشان بسیار انتخابی است و رقابت برای ویزا می تواند شدید باشد. متقاضیان باید سطح بالایی از تخصص و مهارت در زمینه خود و همچنین انگیزه قوی برای زندگی و کار در فرانسه را نشان دهند.

بهترین روش مهاجرت به فرانسه

یکی از بهترین راه های مهاجرت به فرانسه از طریق برنامه “ویزای طولانی مدت برای بازدید کننده” است. این برنامه برای افرادی که مایل به زندگی در فرانسه برای مدت طولانی بدون لزوماً کار یا تحصیل هستند ایده آل است. ویزای اقامت طولانی مدت برای اقامت تا یک سال معتبر است و در صورت لزوم برای یک سال دیگر قابل تمدید است.

برای واجد شرایط بودن، متقاضیان باید منابع مالی کافی برای حمایت از خود در طول اقامت خود داشته باشند و نباید قصد کار یا تحصیل در فرانسه را داشته باشند.

یکی از مزایای ویزای بازدید طولانی مدت این است که به افراد امکان می دهد فرهنگ و سبک زندگی فرانسوی را بدون فشار یافتن شغل یا ثبت نام در یک برنامه تحصیلی تجربه کنند.

این یک راه عالی برای غوطه ور شدن در جامعه فرانسه، یادگیری زبان و ایجاد ارتباط است. یکی دیگر از مزایای ویزای اقامت طولانی مدت این است که می تواند به عنوان مسیری برای سایر انواع ویزا یا مجوز عمل کند.

به عنوان مثال، افرادی که با ویزای بازدید طولانی مدت وارد فرانسه می شوند، ممکن است تصمیم بگیرند پس از ورود خود برای ویزای کاری یا تحصیلی اقدام کنند.

توجه به این نکته مهم است که ویزای بازدید طولانی مدت برای افرادی که مایل به کار یا تحصیل در فرانسه هستند در نظر گرفته نشده است. اگر شغل یا تحصیل هدف نهایی باشد، انواع دیگر ویزا ممکن است مناسب تر باشد.

آمار مهاجرت به فرانسه

فرانسه یک مقصد محبوب برای مهاجران از سراسر جهان است و دارای سابقه طولانی در استقبال از مردم با پیشینه های مختلف است.

در اینجا برخی از آمار مهاجرت به فرانسه آورده شده است:

در سال ۲۰۲۰، بیش از ۷ میلیون ساکن در خارج از کشور متولد شده بودند که حدود ۱۱ درصد از کل جمعیت را تشکیل می دادند.

بزرگترین گروه ساکنان خارجی متولد شده در فرانسه از پرتغال، الجزایر، مراکش، ایتالیا و تونس هستند.

حدود ۴۱ درصد از ساکنان خارجی متولد شده در فرانسه بیش از ۲۰ سال در این کشور بوده اند، در حالی که ۲۸ درصد کمتر از ۵ سال است که در این کشور زندگی می کنند.

اکثریت مهاجران در فرانسه به دلایل کاری یا خانوادگی می آیند. در سال ۲۰۲۰، ۶۱ درصد از مهاجران قانونی جدید در فرانسه به دلایل مربوط به کار، در حالی که ۳۲ درصد به دلایل مربوط به خانواده به این کشور آمده اند.

در سال های اخیر تعداد پناهجویان در فرانسه رو به افزایش بوده است. در سال ۲۰۱۹، بیش از ۱۵۰۰۰۰ نفر در فرانسه درخواست پناهندگی دادند که بالاترین تعداد در اروپا است.

فرانسه دارای جمعیت زیادی از مهاجران غیرقانونی است که تخمین زده می شود بین ۳۰۰۰۰۰ تا ۴۰۰۰۰۰ نفر باشند. بسیاری از این افراد سال ها در فرانسه بوده اند و در جوامع خود ریشه دارند.

در سال ۲۰۱۸، فرانسه بیش از ۲۶۰۰۰۰ ویزا برای شهروندان غیر اتحادیه اروپا صادر کرد که اکثریت ویزاها به دلایل تحصیلی، کاری یا خانوادگی اعطا شد.

فرانسه یک سیاست مهاجرتی انتخابی دارد و اولویت را به افراد دارای مهارت و تحصیلات می دهد که در این کشور تقاضای زیادی دارند.

وکیل مهاجرت به فرانسه

مهاجرت به فرانسه می تواند فرآیند پیچیده ای باشد و کمک گرفتن از یک وکیل مهاجرت برای هدایت سیستم قانونی می تواند مفید باشد.

برخی از مزایای کار با وکیل مهاجرت به شرح زیر است:

تخصص: وکلای مهاجرت درک عمیقی از قوانین مهاجرت فرانسه دارند و می توانند راهنمایی هایی در مورد بهترین گزینه های مهاجرتی موجود برای هر فرد ارائه دهند.

روند درخواست: وکلای مهاجرت می توانند در روند درخواست از جمله جمع آوری مدارک مورد نیاز، پر کردن فرم ها و ارسال درخواست کمک کنند.

ارتباط: وکلای مهاجرت می توانند به نمایندگی از مشتریان خود با مقامات مهاجرت فرانسه ارتباط برقرار کرده و وضعیت درخواست خود را به روز کنند.

حل مشکل: وکلای مهاجرت می توانند به مشتریان کمک کنند تا مشکلاتی را که در طول فرآیند مهاجرت ایجاد می شود، مانند تأخیر یا رد کردن، بررسی کنند و برای یافتن راه حل تلاش کنند.

درخواست تجدیدنظر: اگر درخواستی رد شود، وکلای مهاجرت می توانند در ثبت درخواست تجدید نظر و نمایندگی از مشتریان خود در دادگاه کمک کنند.

مهم است که یک وکیل مهاجرتی را انتخاب کنید که در قوانین مهاجرت فرانسه با تجربه و آگاه باشد.

کار با یک وکیل مهاجرت می تواند به اطمینان حاصل شود که روند مهاجرت به خوبی پیش می رود و شانس نتیجه موفقیت آمیز را افزایش می دهد.

مهاجران موفق در فرانسه

فرانسه کشوری توسعه یافته و تراز اول در جهان محسوب می شود که در تمام طول تاریخ بشریت چهره های بسیار مشهور، صاحب نامه و حتی اسطوره ای را به جهان معرفی نموده است. بسیاری از افراد مطرح در فرانسه از جمله مهاجرانی بوده اند که از گذشته های دور تا کنون به این کشور مهاجرت نمودند.

نکته جالب توجه در این رابطه موفقیت ایرانیان مقیم فرانسه است که توانسته اند با مهاجرت به فرانسه و سخت کوشی راه زندگی خود را به سوی موفقیت هموار سازند. در ادامه به معرفی چهره های سرشناس فرانسه خواهیم پرداخت.

رکسانا ورزا

رکسانا ورزا یکی از چهره های شناخته شده و سرمایه دار در فرانسه می باشد. در حال حاضر او مدیر برنامه های استارت آپ مایکروسافت در فرانسه می باشد. فناوری یکی از حوزه هایی است  که اغلب متخصصان آن را مردان تشکیل می دهند و از میان معدود زنانی که به این حوزه وارد می شوند، تعداد اندکی شانس موفق شدن دارند. با این حال یکی از دختران ایرانی تبار آنچنان در این زمینه خوش درخشیده که در سی سالگی بر صندلی مدیریت بزرگترین مرکز استارتاپی جهان تکیه زده است.

رکسانا ورزا در حالی که حدود سی و چهار سال بیشتر ندارد، مدیر بزرگترین پردیس استارتاپی جهان به نام استیشن اف عضو شورای نوآوری اتحادیه اروپا (EIC) و از اعضای هیئت مدیره قدیمی ترین خبرگزاری جهان به نام AFP است. تحصیلات دانشگاهی ورزا به فناوری ارتباط نداشته اما علاقه، سرنوشت و از مهمتر پشتکار او را در مسیر تبدیل شدن به یکی از موفق ترین و در عین حال ثروتمندترین ایرانیان قرار داده است.

امیر عباس زاده

دکتر امیر عباس زاده فارغ التحصیل  دانشگاه های بزرگی همچون دانشگاه صنعتی امیرکبیر، Ecole Polytechniqe  پاریس و دانشگاه IFP فرانسه است. از تجربه های حرفه ای او می توان به همکاری با شرکت های بزرگی مانند McKinsey به عنوان مشاور نام برد. همچنین در زمینه ی سرمایه گذاری و بانکداری در موسسه هایی مانند Rothschild انگلستان و HSBC پاریس به عنوان تحلیلگر ارشد و مدیر بازار های مالی نیز انتخاب شد. او در شرکت Air Liquide فرانسه که یک شرکت چند ملیتی در حوزه ی نفت است، او به مدیران ارشد شرکتهای بزرگ اروپایی کمک می کند تا تصمیم هایی درست و منطقی درباره شرکتشان بگیرند. بعد از تجربه فعالیت در موسسات و شرکت های بزرگ نوبت به تاسیس شرکت خودش رسید و تصمیم گرفت که به یک کارآفرین تبدیل شود.

اکنون امیر عباس زاده بعد از سال ها تلاش بی وقفه شرکت خودش را با نام OILIFINA با محوریت امور مالی و توسعه کسب و کار در سال ۲۰۱۴ در پاریس تاسیس نمود. او هم مانند سایر کارآفرینان بزرگ هر لحظه به پیشرفت شخصی خود اهمیت می دهد و دوست دارد کسب و کارش را گسترش دهد. به خاطر این  ویژگی مشترک بین کارآفرینان، او شرکت INFLYTER  که می توان گفت یکی از استارت آپ های موفق اپلیکیشنی در زمینه مسافرت های هوایی است را تاسیس نمود تا خودش را برای چندمین بار ثابت کند. اکنون او مالک چند شرکت و استارت آپ بزرگ اروپایی همچون Caseinjob و  PANGOLS نیز است.

    اگه میخواهید بصورت رایگان مشاوره شوید همین حالا فرم زیر را پر کنید.

    5/5 - (1 امتیاز)
    دیدگاه ها

    6 پاسخ به “مهاجرت به فرانسه”

    1. عزیز شاه عزیزی گفت:

      سلام من یک دانشجوی افغان هستم و فعلا در ایران چگونه اقدام تحصیلی در فرانسه بکنم میش رهنمایی هم کنید

      • consultant گفت:

        سلام اگر پاس ایران رو دارید میشه براتون اقدام کرد،زبان فرانسوی رو اوکی کنید

    2. مهدیه حیدری گفت:

      سلام ۰ من ۳۲ سالم هست و دارای دو لیسانس هستم یکی مترجمی زبان اینگلیسی و دیگری لیسانس اموزش ابتدایی. ۱۴ سال هست که معلم ابتدایی هستم و به صورت رسمی کار میکنم ۰ کلاس های زبان اینگلیسی رو به صورت ازاد دارم میرم اما هنوز از اموزشگاه مدرک خاصی نگرفتم۰ ولی میتونم به زبان اینگلیسی تا حدی صحبت کنم۰ میخوام روانشناسی رو در کشوری که در حوزه ی روان شناسی خیلی قوی هست ارشد یا دکترا بگیرم (ناگفته نماند که من ترم اخر روانشناسی ارشد رو در دانشگاه ازاد دارم میگذرونم) پشتوانه ی مالی قوی ندارم ۰ میخوام راهنماییم کنید در کدام کشور به تحصیل ادامه بدم ۰ خودم فرانسه و المان و یا سویس را ترجیح میدهم ۰ پسرمم ۸ ساله ش هست میخوام با خودم ببرم ۰ لطفا من رو راهنمایی کنید ۰

      • مشاور آریاناپارس گفت:

        سلام این کشور هایی که مدنظرتون هستش به شما اجازه ورود همزمان همراه رو نمیده و همراه با فاصله ۶ ماه الی یک سال میتونه وارد کشور بشه.برای انگلیس و کانادا میتونید اقدام کنید که فرزندتون همزمان باهاتون وارد کشور بشه.و تحصیلی ۶٫۵ آیلتس آکادمیک رو باید داشته باشید.

    3. الهام.ظ گفت:

      سلام ببخشید هزینه اى که موسسه ى شما بابت اعزام دانشجو به فرانسه میگیره چقدره؟

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    شبکه های اجتماعی

    arrow up