شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

بررسی شرایط مهاجرت به فرانسه

کشور فرانسه با توجه به شرایط جغرافیایی و آب و هوایی خود یکی از برترین خواستگاه های اصلی مهاجران می باشد، فلذا با دانش در ارتباط با روش های مهاجرت به فرانسه، می توان بهترین گزینه را انتخاب کرد.

ویزای توریستی کشور فرانسه

کشور فرانسه در سال متوالی بعنوان توریستی ترین کشور دنیا شناخته می شود. فلذا افراد زیادی از این روش برای ورود به کشور فرانسه استفاده کرده و مدت مشخصی را در فرانسه سپری می کنند.

با توجه به قرار گیری کشور فرانسه در محدوده شینگن، شرایط اخذ ویزای توریستی فرانسه همانند سایر کشورهای این حوزه، به مدارک متعددی نیاز می باشد. بصورت کلی افراد برای اخذ روادید، آفیسر و یا سفارت کشور فرانسه متقاعد کنند که به کشور مبداء باز خواهند گشت.

افراد از طریق ویزای توریستی نمی توانند برای اقامت دائم فرانسه اقدام نمایند.

ویزای کاری کشور فرانسه

افراد در صورت کسب دعوت نامه از کارفرمای فرانسوی می توانند برای ویزای کار کشور فرانسه اقدام کرده و پس از سپری کردن شرایط و ضوابط ممکن می توانند اقامت دائم کشور فرانسه را دریافت کنند.

علاقه مندان بصورت معمول بدنبال فرصت شغلی مناسب در کشور فرانسه بوده که در این کشور درآمد داشته و مدتی را در فرانسه سپری کنند و پس از سه تا چهار سال اقامت دائم این کشور را دریافت نمایند. با توجه به قوانین اتحادیه اروپا که کارفرما، حرفه ی مورد نظر را در ابتدا باید در سایت کاریابی به مدت 3 هفته تا 3 ماه آگهی دهد و اگر مورد نظر هیچ فردی در اتحادیه اروپا نباشد، درخواست های افراد خارج از اتحادیه مورد بررسی قرار می گیرد. از همین رو متقاضیان از روش تحصیلی برای دوره های تحصیلی کشور فرانسه اقدام کرده و با توجه به تحصیل در دانشگاه های کشور، شانس خود را برای اشتغال افزایش می دهند.

ویزای تحصیلی کشور فرانسه

با توجه به رایگان بودن دانشگاه های کشور فرانسه، علاقه مندان زیادی برای ادامه تحصیل کشور فرانسه را انتخاب می کنند که ادامه تحصیل خود را در این کشور داشته باشند.

از نکات مهم و برتر دانشگاه های کشور فرانسه، می توان به کمتر بودن سال های تحصیل اشاره کرد که به ترتیب مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا، سه ، یک و سه سال به طول می انجامد.

دانشجویان برای زندگی در کشور فرانسه مستلزم پرداخت هزینه می باشند که به صورت معمول 8 تا 10 هزار یورو باید پرداخت کنند. افرادی که قصد ادامه تحصیل در کشور فرانسه را دارند برای سفارت نامه ای بعنوان تمکن مالی را ارائه دهند که نشان دهنده هزینه های ذکر شده می باشد.

اخذ نمایندگی از بسیاری دانشگاه ها و مراکز معتبر جهان، ارائه صدها پرونده موفق به چندین سفارت کشور های مختلف دنیا و ایجاد رابطه مبتنی بر رضایت قلبی و اطمینان خاطر موکلین عزیز همواره بزرگترین افتخار موسسه آریانا پارس بوده و سرلوحه عملکرد آتی آن نیز خواهد بود.

ویزای سرمایه گذاری کشور فرانسه

یکی  از دیگر روش های ورود به کشور فرانسه، سرمایه گذاری در کشور فرانسه می باشد که در حال حاضر افراد از طریق ثبت شرکت می توانند برای مهاجرت به فرانسه اقدام نمایند.در کشور های توسعه یافته از جمله فرانسه، تصمیم بر اشتغال زایی است، این بدین معناست که از طرح های توجیهی مناسب، استقبال می کنند. برای ثبت شرکت در فرانسه، در ابتدا باید یک شریک که پاسپورت فرانسه را دارد، جستجو کرده و با هم شراکتا یک شرکتی را ثبت کنند. لازم بذکر است که حداقل 51 درصد سهام شرکت به نام شریک فرانسوی باشد.

 

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

4 پاسخ به “مهاجرت به فرانسه”

  1. مهدیه حیدری گفت:

    سلام ۰ من ۳۲ سالم هست و دارای دو لیسانس هستم یکی مترجمی زبان اینگلیسی و دیگری لیسانس اموزش ابتدایی. ۱۴ سال هست که معلم ابتدایی هستم و به صورت رسمی کار میکنم ۰ کلاس های زبان اینگلیسی رو به صورت ازاد دارم میرم اما هنوز از اموزشگاه مدرک خاصی نگرفتم۰ ولی میتونم به زبان اینگلیسی تا حدی صحبت کنم۰ میخوام روانشناسی رو در کشوری که در حوزه ی روان شناسی خیلی قوی هست ارشد یا دکترا بگیرم (ناگفته نماند که من ترم اخر روانشناسی ارشد رو در دانشگاه ازاد دارم میگذرونم) پشتوانه ی مالی قوی ندارم ۰ میخوام راهنماییم کنید در کدام کشور به تحصیل ادامه بدم ۰ خودم فرانسه و المان و یا سویس را ترجیح میدهم ۰ پسرمم ۸ ساله ش هست میخوام با خودم ببرم ۰ لطفا من رو راهنمایی کنید ۰

    • آریاناپارس گفت:

      سلام این کشور هایی که مدنظرتون هستش به شما اجازه ورود همزمان همراه رو نمیده و همراه با فاصله 6 ماه الی یک سال میتونه وارد کشور بشه.برای انگلیس و کانادا میتونید اقدام کنید که فرزندتون همزمان باهاتون وارد کشور بشه.و تحصیلی 6.5 آیلتس آکادمیک رو باید داشته باشید.

  2. الهام.ظ گفت:

    سلام ببخشيد هزينه اى كه موسسه ى شما بابت اعزام دانشجو به فرانسه ميگيره چقدره؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *