شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

مهاجرت به کانادا از روش PEQ

مهاجرت به کانادا از طریق روش PEQ

امروزه به دلیل سخت گیری های فراوان در سیستم اسکیلدورکر و express entry کشور کانادا، روش PEQ را می توان روشی مناسب تر نسبت به دو روش فوق دانست.

اگر افراد برای دو پروسه نامبرده واجد شرایط نباشند می توانند از طریق برنامه PEQ برای استان کبک اقدام کنند چرا که استان کبک درحال حاظر فرصت های راحت تری را در اختیار مهاجران قرار داده است.

افراد می توانند با اقامت از طریق تحصیل در استان کبک پس از پایان دوره ی تحصیلی خود برای اقامت دائم و یا همان Pr کانادا اقدام کنند.

  • این استان فرصت های مناسبی را پس از تحصیل از طریق روش PEQ برای متقاضیان قائل شده است:

تقاضا برای Pr پس از اتمام تحصیل در استان های مختلف کانادا زیاد شده است که البته این فرصت در ایالت کبک شرایط بهتری دارد پس افراد با تحصیل در این استان شرایط بهتری خواهند داشت.

تحصیل در کبک مزایایی دارد که از آن جمله می توان به مورد تایید بودن مدارک تحصیلی این استان در دنیا و در سطح بین المللی، تحصیل در دو زبان انگلیسی و فرانسوی، شهریه ها و هزینه های زندگی پایین در این کشور، امنیت لازم در این استان و نیز موارد دیگر اشاره کرد.

افراد پس از تحصیل در کبک تقاضای گواهی CSQ می دهند که این گواهی برای کسانی است که می خواهند اقامت دائم این استان و کانادا را بدست بیاورند و مناسب حال دانشجویان و نیز کارگرانی است که در این استان میخواهد مشغول به کار شوند.

  • Csq برای کل خانواده یعنی همسر و فرزندان نیز قابل صدور است.

وقتی فرد گواهی Csq را دریافت کرد می تواند برای Pr کانادا اقدام کند:

متقاضیانی که درخواست CSQ میدهند باید شرایط مورد نیاز برای برنامه PEQ را داشته باشند که این شرایط شامل موارد زیر است:

۱-شخص مورد نظر باید جهت پیدا کردن شغل در کبک قصد اقامت در این استان را داشته باشد.
۲-باید بطور موقت در این استان و بصورت تحصیلی زندگی کرده باشد و شرایط اقامت را رعایت کرده باشد.
۳-دارای حداقل سن ۱۸ سال و گذرنامه معتبر باشد و همچنین زمانی که فرم تقاضا را تقسیم می کند در استان کبک باشد.
۴-نیمی از دوران تحصیل خود را در استان کبک گذرانده باشد.
۵- معلومات زبان فرانسه بصورت پیشرفته و کامل باشد.
۶-دوران تحصیل خود را در کبک به پایان رسانده باشد و یا ۶ ماه به پایان طول دوره باقی مانده باشد.

شخصی که برای PEQ اقدام می کند باید مدرک کارشناسی و یا ارشد و یا دکتری و یا دیپلم مطالعات دانشگاهی و یا آموزش های فنی و یا دیپلم مطالعات شغلی و یا گذراندن یکسری دوره های تخصصی در این بخش را در کبک گذرانده باشند و یا ۶ ماه به پایان دوره مانده باشد. متقاضیان باید ۶ ماه به پایان دوره تقاضای csq را بدهند که البته این گواهی ارائه کامل ریز نمرات و یا پس از ارائه مدرک به شخص داده می شود.

دوره تحصیلی

شخص برای اقدام به این روش احتیاج به دانش زبان طی مراحلی دارد. او باید دوره تحصیلی خود را کامل به زبان فرانسه خوانده باشد یا حداقل سه سال تحصیل تمام وقت را به این زبان گذرانده باشد و یا اینکه دوره زبان فرانسه را در ایالت کبک گذرانده باشد که مورد تایید وزارت علوم و آموزش و پرورش باشد و یا گذراندن یک دوره زبان فرانسه که مورد تایید اداره مهاجرت باشد.

اگر فردی در کبک دوره تحصیلی خودرا به پایان برساند می تواند تا ۳ سال درخواست اجازه کار بدهد که در زمان درخواست باید ۱۸ سال به بالا را داشته باشد و حداقل ۱۸۰۰ ساعت در کبک دوره تحصیلی گذرانده باشد یا یک مدرک تحصیلی معتبر از کبک داشته باشد و می تواند نامه ای فراهم کند که در آن رشته تحصیلی مورد نظر و طول دوره آن ذکر شده باشد.

  • کبک بزرگترین ایالت کانادا از نظر مساحت می باشد و زبان مردم این ایالت فرانسوی است و افراد می توانند به دو زبان انگلیسی و فرانسوی تحصیل کنند.

اگر قصد مهاجرت به کانادا را در استان کبک دارید و یا اگر با تسلط به زبان فرانسه به دنبال به دنبال بهترین گزینه برای دریافت Pr خود هستید می توانید با مشاورین آریاناپارس تماس گرفته و پس از بررسی های لازم توسط مشاورین دفتر مهاجرتی آریاناپارس بهترین گزینه را در این راه نتخاب نمایید.

0/5 ( 0 نظر )
برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

7 پاسخ به “مهاجرت به کانادا از روش PEQ”

  1. مهران گفت:

    با سلام.
    همسرم ویزای تحصیلی رو از طریق اریانا پارس گرفته و به من ویزای کار دادن. ایا بعد از اتمام تحصیل خانومم وقتی بهش ویزای کار میدن واسه منم هم تمدید میشه یانه؟
    ممنونم از اریانا پارس

  2. رضا گفت:

    سلام . وقتتون بخیر.
    من هم علاقمندم به این روش و چند سوال :
    1.اگه پرونده مهاجرتی اسکیل ورکر کبک داشته باشیم ( سابمیت 2016) باز هم میتونیم از این طریق اقدام کنیم ؟
    2.تمکن مالی باید ارایه بشه و اگر بله ، چقدر ؟
    3. همون سوال اول دوست قبلی : همزمان با همسر میشه وارد کانادا شد ؟ یا باید ابتدا خودمون بریم و سپس همسر بیاد ؟
    4 . لطفا بیشتر در مورد هزینه ها بگید. 12 هزار دلار فقط هزینه تحصیل سالیانه است ؟ هزینه زندگی و …. ؟؟؟

  3. محسن گفت:

    سلام وقت بخیر
    من میخواستم برای برنامه تجربی کبک اقدام کنم اما قبلش چند سوال دارم
    1. اگر همسرم اقدام کنه ما میتونیم همزمان با هم بریم ؟
    2. ایا همسر من میتونه هم دوره رو طی کنه و هم کار کنه ؟
    3. ایا من به عنوان همسر ایشون میتونم کار کنم ؟
    4. هزینه های مهاجرت از این طریق چقدر میشه ؟
    مرسی

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      1.هر کدام از زوجین که اقدام کند همه خانواده همراه او خواهند رفت
      2.هیچ منعی برایی تحصیل و کار نیست
      3.بله شما هم میتوانید کار کنید
      4.برای زندگی سالساه هر نفر میانگین 12 هزار دلار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *