شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به دانمارک

یکی از روش های ورود به کشور دانمارک، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به دانمارک می باشد که با آشنایی از شرایط مورد نظر انتخاب درستی را می توان داشت.

در حال حاضر کشور های اروپا و مخصوصا کشور های تحت اتحادیه اروپا تصمیم بر اشتغال ذایی دارند، این نکته بدین معناست که از بیزینس پلان های مناسب، استقبال می کنند.

کشور دانمارک از اعضای موسس سازمان ملل و ناتو است. این کشور دارای دولت رفاه است و از نظر کم بودن اختلاف درآمد مردم، در رتبه اول جهان قرار دارد و در بررسی های سالیانه، مردم آن پی در پی به عنوان راضی ترین مردم جهان اعلام می شوند و این کشور به عنوان کشوری با کمترین فساد اداری در جهان معروف است.

نکات اشاره شده از دلایل انتخاب این کشور برای مهاجرت و ادامه زندگی می باشد، در صورتی که فاکتور های اصلی زندگی افراد، نکات ذکر شده باشد، می توانند  کشور دانمارک را به عنوان مقصد اصلی خود برای زندگی در نظر بگیرند. مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به دانمارک در حال حاضر از طریق ثبت شرکت امکان پذیر می باشد که دارای شرایط بخصوصی خواهد بود.

در کشور های توسعه یافته و علی الخصوص کشور دانمارک افراد برای ثبت شرکت نیازمند یک شریک که پاسپورت کشور دانمارک را داشته باشد، می باشند.

از ابتدای کار شریک دانمارکی باید درخواست ثبت شرکت خود را اعلام کند و حوزه ی فعالیت شرکت مورد نظر را معرفی کند و پس از آن اسم انتخابی را در همراه آدرس شرکت معرفی می کند و در خواست شریک می کند.

فرد متقاضی که در ایران قصد شراکت را دارد باید طرح توجیهی مناسبی را تهیه و تنظیم کند و با توجه به حوزه فعالیت و بیزینس پلان خود، بودجه مورد نظر را برای ثبت شرکت معرفی کند. در صورتی قبولی طرح توجیهی، حسابی به عنوان حساب شرکت در کشور دانمارک افتتاح خواهد شد که مبلغ اعلام شده به آن انتقال پیدا کند.

لازم به ذکر است که 51 درصد سهام شرکت باید به نام شریک دانمارکی باشد که تصمیم گیرنده اصلی شرکت پاسپورت کشور دانمارک را داشته و در صورت نیاز از ادامه سرمایه گزاری منصرف شود.

پس از تائید سفارت از طرح پیشنهادی، فرصت سه ساله ای در اختیار فرد متقاضی قرار داده می شود که این سه سال باید بیلان کاری مثبت و حداقل 2 شهروند دانمارکی  را مشغول به کار کند و پس از سه سال در صورت احراز تمام شرایط ذکر شده با اقامت دائم منجر می شود.

از آنجا که مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد، موسسه آریانا پارس با به کار گیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور فراهم آورده است.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *