شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

مهاجرت به سوئد

کشور سوئد با توجه به شرایط مناسب خود یکی از مقاصد اصلی افراد برای زندگی می باشد. فلذا سالیانه افراد زیادی برای مهاجرت به سوئد اقدام می کنند. با بررسی روش های ورود به کشور سوئد می توان برترین گزینه را انتخاب کرد و برای روش برتر اقدام نمود.

1- ویزای توریستی کشور سوئد :

ویزای تریستی کشور یوئد همانند سایر کشورهای حوزه شینگن، به افرادی که موفق به اخذ ویزای توریستی سوئد می شوند، مجوز ورود و خروج به همه کشورهای حوزه این پیمان را می دهد. ماهیت ویزای توریستی، سپری کردن دوران مشخصی در خاک سوئد و خروج از کشور پس از مدت تعیین شده می باشد.
فلذا ویزای توریستی مجوز مناسبی برای ورود به یک کشور است ولی از آن بعنوان کسب اقامت دائم سوئد و یا سپری کردن دوران بیشتری نمی توان استفاده کرد.

2- ویزای کار کشور سوئد :

افراد در صورت اخذ دعوت نامه کاری از یک کارفرما در کشور سوئد می توانند برای ویزای کار این کشور اقدام نمایند. در صورتی که فرد دارای ویزای کار بتواند سه تا چهار سال بصورت پیوسته در سوئد کار قانونی و بصورت تمام وقت انجام دهد و مالیات های خود را در زمان های مقرر پرداخت کند می تواند اقامت دائم سوئد را دریافت کند.
روش ویزای کار، منطقی ترین و برترین برای کسب اقامت دائم سوئد می باشد ولی با توجه به سخت بودن مراحل اخذ این نوع ویزا، متقاضیان از طریق های دیگر از جمله ویزای تحصیلی برای اقامت دائم سوئد اقدام می نمایند.

3- ویزای تحصیلی کشور سوئد :

کشور سوئد جزو مقاصد اصلی دانشجویان ایرانی می باشد و سالیانه دانشجویان زیادی برای ادامه تحصیل روانه کشور سوئد می شوند. از سال 2011 قوانین تحصیلی و نظام آموزشی کشور سوئد دستخوش تغییرات عمده ای شد که می توان به هزینه تحصیل در این کشور اشاره کرد. فلذا از این تاریخ به بعد دانشجویان برای تحصیل مستلزم پرداخت هزینه می باشند.
لازم بذکر است، در صورتی که دانشجویان نظر استاد راهنما خود را جلب کنند می توانند برای مقطع دکترا پذیرش گرفته و از شرایط و خدمات دانشگاه بهره مند شوند. دکترا در کشور سوئد کار بحساب می آید و دانشجویان به ازای تحصیل خود ماهیانه حقوق دریافت می کنند.
پروسه ویزای تحصیلی کشور سوئد یکی از برترین روش های مهاجرت به این کشور می باشد و دانشجویان پس از تحصیل می توانند از تبدیل ویزاهای موجود اقدام نمایند.
اخذ نمایندگی از بسیاری دانشگاه ها و مراکز معتبر جهان، ارائه صدها پرونده موفق به چندین سفارت کشورهای مختلف دنیا و ایجاد رابطه مبتنی بر رضایت قلبی و اطمینان خاطر موکلین عزیز همواره بزرگترین افتخار موسسه آریانا پارس بوده و سرلوحه عملکرد آتی آن نیز خواهد بود.

4- ویزای سرمایه گذاری کشور سوئد :

در حال حاضر افراد متقاضی از دو صورت می توانند برای سرمایه گذاری در کشور سوئد اقدام نمایند.

الف ) ثبت شرکت :

برای ثبت شرکت در کشور سوئد، افراد متقاضی باید یک شریک سوئدی داشته باشند که 51 درصد سهام شرکت به نام فرد و یا شریک سوئدی باشد که تصمیم گیرنده اصلی فرد سوئدی باشد. در صورت ثبت شرکت، ویزای سه ساله ای برای فرد درخواست کننده صادر می شود که در طول این مدت فعالیت دو تا سه فرد سوئدی را مشغول به کار کنند و بیلان ثبت شرکت را هم ارائه دهند.

ب ) خرید بیزینس :

افراد می توانند با خرید یک تجارت و یا بیزینس در حال انجام کار ویزای سه ساله کشور سوئد را دریافت کنند و به فعالیت خود در آن زمینه ادامه دهند، در صورت موفقیت در انجام کار و نشان دادن بازه ای مثبت، می توانند اقامت دائم کشور سوئد را دریافت کنند.
افراد می توانند برای بررسی شرایط خود و روش های ورود به کشور سوئد با مشاورین موسسه ی آریانا پارس در ارتباط بوده و از تجارب مشاورین این موسسه بهره مند شوند.

5/5 ( 1 نظر )
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

14 پاسخ به “مهاجرت به سوئد”

  1. Zahra گفت:

    11:36
    سلام خسته نباشید من ۲۰ سالمه و مدرک فوق تخصصی آرایشگری از فنی حرفه ای دارم و سابقه ۳ سال کار در این زمینه رشته تحصیلیم معماری کاردانی و در دانشگاه دولتی اراک درس میخونم از طریق کاری میخوام برای کشور سوئد اقدام کنم اما نمیدونم از کجا و چجوری اقدام کنم میشه لطفا راهنماییم کنید

  2. احمدباله گفت:

    سلام برای ثبت شرکت در سوید چقد زمان وهزینه لازم است

  3. علی گفت:

    با سلام جوانی هستم 21 ساله بامدرک دیپلم میخواستم بدونم هزینه اقامت دائم سوئد چقدر میشه لطفا راهنمایی بفرمایید

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      شما لازم است یکی از راههای تحصیلی، سرمایه گذاری،… را برای ورودتان به کشور مورد نظر باتوجه به شرایطتان انتخاب کنید.

  4. علیرضا مزینی گفت:

    سلام وقت بخیر. میخواستم هزینه تحصیل و زندگی برای دوره زبان انگلیسی در سوئد را بدونم و اینکه میشه بعد از گذروندن دوره زبان کار کرد. (نمیخوام ادامه تحصیل در دانشگاه بدهم) و آیا کارکردن در مغازه هم اگه مالیات و بیمه رو واریز کنم شامل این میشه که بعدن اقامت دائم بگیرم یا فقط شرکت باید کار کنم. ممنون از لطفتون

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      سوئد کشوری غیر انگلیسی زبان است و اگر از طریق گذراندن دوره زبان قصد اقامت دائم رو دارید بهتر است دوره های مربوط به زبان آن کشور گذرانده شود.
      منظور از کار، کاری قانونی که از طریق درامد آن بتوان علاوه بر هزینه های خود، مالیات و بیمه را پرداخت کرد .

  5. مهران گفت:

    سلام تشکر ازسایت خوبتون اطلاعات زیادی گرفتم
    یک سوال داشتم خدمتتون لطفا جواب بدید
    با دعوت نامه شخصی که دوسال ونیمه سوید هست و پناهنده شده گرین کارت هم داره هنوزپاسپورت اونجا نگرفته میشه اقدام کرد?ریجکت نمیشم?

  6. علیرضا گفت:

    با سلام
    یکی از اشنا های من در سوئد شرکت داره ولی شرکتش بین المللی نیست یه شرکت معمولیه حالا با این حساب میتونه کارفرما بشه و برای من دعوت نامه کاری بفرسته؟
    با تشکر

    • آریانا پارس گفت:

      سلام .مشکلی نخواهد بود باید این درخواست نسبت به شرایط شما اهراز کنند در این صورت میتوانید اقدام کنید

  7. mohammad گفت:

    با سلام بنده ۲۷ سال سنّ دارم و ielts 7 دارم.. با مدرک پیش دانشگهی و دیپلم آیا میتوانم برای تحصیل در هلند یاآ دیگر کشورهای اروپا اقدام کنم ؟؟با تشکر

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      برای تحصیل در مقطع لیسانس باید به زبان هلندی تسلط کامل داشته باشید و فاصله تحصیلی بین دو مقطع دیپلم و لیسانس باید توجیه قابل قبول داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *