موسسه مشاوره شغلی و کاریابی بین المللی آریاناپارس، دارای مجوز رسمی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شماره مجوز ۴۷۴۴۹۱ با عنوان آتیه پردازان و وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به شماره مجوز 43/128986 با نام گروه آریانا


شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

بررسی روش های مهاجرت به چک

برای مهاجرت به چک باید تمامی روش های ورود به این کشور را مورد بررسی قرار داد و با توجه به شرایط حاکم بهترین گزینه را انتخاب کرد و برای مهاجرت به این کشور اقدام کرد.

۱- ویزای توریستی کشور چک :

یکی از روش های ورود به کشور چک، اخذ ویزای توریستی می باشد. ماهیت ویزای توریستی، سپری کردن یه دوره زمانی مشخص در کشور چک است که پس از به اتمام رسیدن دوره تعیین شده به کشور خود بازگردند.
با توجه به قرار گیری کشور چک در حوزه شینگن، افراد برای دریافت روادید، نیاز به اخذ ویزای شینگن می باشند و مدارک مورد نیاز را فراهم کنند. مدارک ارائه شده باید نشان دهنده برگشت فرد متقاضی به کشور مبداء باشد تا آفیسر متقاعد به این اتفاق شود.

۲- ویزای تحصیلی کشور چک :

بصورت معمول افرادی که کشور چک را انتخاب می کنند قصد ادامه تحصیل در رشته های مهندسی و پزشکی را دارند، زیرا سطح دانشگاهی در رشته های ذکر شده در رتبه بندی جهانی مناسب است.
دانشجویان برای ادامه تحصیل و زندگی در کشور چک مستلزم پرداخت هزینه می باشند که متناسب با رشته انتخابی قابل تغییر است. هزینه های زندگی بصورت معمول برای یک نفر ۸ هزار یورو در سال می باشد. در راستای هزینه های تحصیل، تحصیل در رشته های پزشکی بین ۷ تا ۱۰ هزار یورو و در رشته های مهندسی بین ۲ تا ۴ هزار یورو، هزینه خواهد داشت.
نکته مثبت در ارتباط با تحصیل در دانشگاه های کشور چک، ارائه دروس به زبان انگلیسی می باشد.که دانشجویان با ارائه مدرکی دال بر تسلط زبان انگلیسی می توانند برای تحصیل در کشور چک اقدام نمایند. لازم بذکر است که دانشجویانی که مدرک زبان انگلیسی لازمه دانشگاه های کشور چک را ندارند می توانند قبل از شروع دوره های تحصیلی خود، دروه های زبان را سپری کنند.
قصد از تحصیل در کشور چک، سپری کردن دوره ای در دانشگاه های برتر دنیا می باشد که شانس اخذ ویزای کار در کشور چک و اتحادیه اروپا را افزایش می دهد.

۳- ویزای کار کشور چک :

قوانین حقوقی کار در کشور چک طبق شرایط حاکم بر اتحادیه اروپا تنظیم شده است. برای اخذ ویزای کار در کشور چک، فرد متقاضی نیازمند دعوت نامه کاری از یک کار فرمای کشور چک می باشد.
کار فرما برای جذب نیروی کار لازمه در ابتدا باید در سایت کاریابی به مدت ۳ هفته تا ۳ ماه آگهی شغل مورد نظر را داده باشد. در صورت مورد پذیرش افراد اتحادیه اروپا نباشد، درخواست افراد خارج از اتحادیه اروپا مورد بررسی قرار می گیرد.
در صورت کسب دعوت نامه کاری و انجام مراحل اداری و قانونی، فرد متقاضی می تواند جهت اخذ ویزای کاری کشور چک اقدام نماید و همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود را به همراه داشته باشد.

۴- ویزای سرمایه گذاری کشور چک :

در حال حاضر روش مناسب برای سرمایه گذاری کشور چک، ثبت شرکت در این کشور می باشد که دارای قوانین بخصوصی است. هر فردی که قصد توسعه تجارت خود را در کشورهای عضو شینگن دارد در مرحله ول می بایست با ثبت شرکت تجاری در یکی از کشورها برای خود شخصیت حقوقی ایجاد ایجاد کند. جمهوری چک، امکان تاسیس شرکت و یا خرید شرکتی که قبلا تاسیس شده و اکنون غیر فعال است وجود دارد.
مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پرویه های مختلف می باشد. موسسه ی آریانا پارس با بهره گیری از چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق بسیار درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور را فراهم آورده است.

0/5 ( 0 نظر )
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها
ثبت نظر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *