شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزای بازدید تجاری (B1) و دیداری (B2) آمریکا

 ویزای بازدید تجاری (B1) و دیداری (B2) آمریکا

ویزای بازدید تجاری (B1)

ویزای بازدید تجاری آمریکا یا همان B1 به منظور امکان ورود موقت افراد خارجی برای بازدید و انجام امور تجاری می باشد. که مدت زمان ویزایی که برای درخواست کنندگان صادر می شود حداکثر 6 ماه می باشد. ویزای B1 ، ویزای کار نیست، یعنی فرد درخواست کننده با داشتن این ویزا امکان کار کردن در آمریکا را ندارد. اما این امکان فراهم است که برای یکی از دلایل زیر که اشاره می کنیم در آمریکا حضور داشته باشد:

  1. فرد متقاضی، قصد کار کردن در یکی از کمپانی های آمریکا را دارد و برای مشاوره به آمریکا می رود.
  2. متقاضی از طرف یک شرکت خاصی به آمریکا می آید، تا موقتا در جلسه، کنفرانس، مشاوره و … شرکت کند.
  3. فرد متقاضی برای تحقیقات راجع به تجارت به آمریکا سفر کند.
  4. فرد درخواست کننده قصد سرمایه گذاری در آمریکا را داشته و می خواهد حساب باز کرده و یا دفتری اجاره کند.
  5. و دسته آخر ورزشکارانی هستند که حقوقی دریافت نمی کنند و از طریق ویزای B1 برای بازدید تجاری وارد آمریکا می شوند.

نکته مهمی که در خصوص ویزای B1 یا همان ویزای بازدید تجاری وجود دارد، بحث همراه بردن خانواده است، که ویزای B1 فقط به خود فرد متقاضی داده می شود و خانواده وی امکان همراهی فرد را ندارند.

ویزای دیداری (B2)

این ویزا شامل کسانی می شود که قصد ورود به آمریکا برای یکی از مسائل زیر را دارند:

مسائل پزشکی، قصد دیدار خانواده، جهت شرکت در کنفرانس ها و در آخر توریستی.

ویزای B2، شامل حق کار نمی شود یعنی شما اجازه کار در طی این مدت را ندارید. برای گرفتن این ویزا بسیار اهمیت دارد که شما مدارکی را ارائه دهید که نشان دهد شما وابستگی به کشور خود را دارید و قصد ماندن در آمریکا را نداشته و قصد برگشت به کشور خود را دارید به طور مثال مدارکی که برای این تعلق به کشور وجود دارد مثل: مدارکی دال بر اینکه شما قصد عدم از دست دادن ملیت خود را ندارید، مدارک تامین نیازهای مالی شما طی دوره ای که در آمریکا حضور دارید، مدارک دارایی های ملکی، استخدام بودن در شرکت یا ارگانی در کشور خود که نشان دهد فرد به کارش وابسته است و بعد از اتمام زمان حضور در آمریکا به کشورش باز می گردد.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

5 پاسخ به “ویزای بازدید تجاری (B1) و دیداری (B2) آمریکا”

  1. آماندا گفت:

    سلام و خسته نباشید
    من از طرف یکی از دانشگاه های آمریکا دعوت شدم برای کنفرانس، مقاله ای که فرستاده بودم قبول شده و آن ها برایم دعوتنامه فرستادند
    آیا امکانش هست به من ویزا بدهد

  2. حسام گفت:

    به همراه همسرم میخواستم بنویسم نوشتم به همراه فرزندم

  3. حسام گفت:

    سلام.بعد از گرفتن ویزایB1چند وقت فرصت داریم که بریم به آمریکا.آیا به فرزندم که ۱۵ سالشه به همراه فرزندم ویزا میدن که بره پیش خواهرش؟اگه ویزا بهش بدن میتونه اونجا بمونه وبرنگرده؟آیا برای سفرهای بعدی ما مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *