شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

کشور نیوزلند یا زلاندنو در جنوب غربی اقیانوس آرام واقع شده است که در فاصله 2000 کیلومتری از جنوب استرالیا قرارگرفته است. کشور نیوزلند بعنوان مکانی آرام بخش و بسیار زیبا شناخته می شود.

اخذ ویزای توریستی نیوزلند، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. بصورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی نیوزلند

حال این سوال مطرح می شود که مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی نیوزلند چه مدارکی هستند؟

فرد می بایست با مدارکی نظیر:

1-مدارک شناسایی مورد نیاز فرد نظیر پاسپورت.
2-شناسنامه و ترجمه های آن.
3-نامه های بانکی که شامل گردش مالی مناسب که حداقل به ازای هر نفر حداقل مبلغ 1000 دلار نیوزلند در ماه اقامت.
4-اسناد مالکیت که شامل منزل یا زمین می شود.
5-نامه های کاری فرد که نشان از اشتغال به کار وی دارد.
6-نامه اشتغال متقاضی به تحصیل در صورتی که در حین تحصیل می باشد، شانس را جهت اخذ ویزای توریستی کشور نیوزلند افزایش دهند.

از دیگر مدارکی که به فرد متقاضی کمک می کند تا شانس اخذ ویزای توریستی خود را افزایش دهند می توان به دعوت نامه ای از طرف یک فرد در نیوزلند ارسال شود، ارائه بلیط رفت و برگشت و سابقه های سفر اشاره کرد.

شانس اخذ اقامت توریستی کشور نیوزلند:

گفتنی است شانس اخذ ویزای توریستی کشور نیوزلند برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی کشور نیوزلند اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که بصورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی نیوزلند اقدام می نمایند.

بطور مثال در صورت احراز شرایط فوق الذکر مثل نامه حساب بانکی، اسناد ملکی و دیگر مدارک نیاز ، اگر در یک خانواده 4 نفره پدر یا مادر خانواده بصورت انفرادی اقدام به دریافت ویزای توریستی نیوزلند نمایند، شانس زیادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور نیوزلند خواهند داشت ولیکن اگر همه خانواده جهت اخذ ویزای توریستی کشور نیوزلند برخوردار خواهند بود.

ویزاهای توریستی در اقصی نقاط دنیا بصورت ویزاهای تک وروده ( Single entry) و یا ویزاهای چند وروده( Multiple) به افراد متقاضی اختصاص می دهد.کشور نیوزلند

سفارت نیوزلند در ایران

آدرس: خیابان پاسداران شمالی، خیابان موحدی دانش، خیابان گلستان شمالی، کوچه سوسن، کوچه پارک دوم، پلاک 6
تلفن: 26122175
فاکس: 26121973
سایت: www.mfat.govt.nz
روزهای کاری: یکشنبه تا پنجشنبه ساعت 8 الی 17

شرایط وقت سفارت:

برای وقت سفارت کشور نیوزلند از دو روش امکان پذیر می باشد. برای آنلاین ، باید ابتدا فرم EOI را تکمیل کرده و ارسال نمایید. این فرم را بصورت آنلاین پر کرده و حساب کاربردی برای خود افتتاح کنید.

روش دوم بصورت کاغذی است که پس از پر کردن برای کنسولگری ارسال کنید.شرایط پرداخت متناسب با روش انتخابی قابل تغییر است، در صورتی که آنلاین وقت سفارت را تأیید می کنید، در همان لحظه مجبور به پرداخت می باشید.

شرایط اقامت نیوزلند پس از ورود با ویزا توریستی

مهم ترین سوال بسیاری از افراد که جهت ویزای توریستی کشور نیوزلند اقدام می نمایند، این مطلب است که آیا فرد، پس از ورود به کشور نیوزلند می توانند در کشور نیوزلند اقامت دائم را اخذ نمایند.

مؤسسه مهاجرتی آریاناپارس با سال ها تجربه درخشان خود در امور مربوطه به اقامت اروپا و اخذ انواع ویزا در بسیاری از کشورهای دنیا، سوال فوق را اینگونه پاسخ خواهد داد.

افراد می توانند با ورود به کشور نیوزلند در چند حالت ذیل ، شرایط اخذ اقامت نیوزلند را پس از ورود به کشور نیوزلند فراهم نمایند. اول اینکه فرد در مدت حضور خود در نیوزلند، بتواند یک فرصت شغلی و یا یک زمینه کار آفرینی را جهت اخذ اقامت نیوزلند فراهم آورد تا پس از بازگشت به کشور مبدا برای انواع دیگر ویزا نظیر ویزای کار و یا اخذ اقامت کارآفرینی اقدام نمایند.

روش دومی که افراد در راستای اخذ اقامت نیوزلند پس از ورود به کشور نیوزلند اتخاذ نمایند، اقدام جهت اخذ اقامت از طریق پناهندگی می باشد که البته وکلای مؤسسه مهاجرتی آریاناپارس در این زمینه هیچ فعالیتی را صورت نمی دهند.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *