شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزای مالتی پل کانادا

ویزای مالتی پل کانادا

ویزای مالتی پل کانادا نوعی از ویزای توریستی بلند مدتی می باشد اما باید به این نکته توجه داشته باشید که ویزای توریستی یکی از پر درخواست ترین ویزاهای موجود در میان همه ی انواع آن می باشد. ویزاهای توریستی به دو نوع کاملاً مجزا تقسیم می شوند. ویزای سینگل یا همان یک بار و ویزای مالتی پل یا چند بار ورود.

ویزای سینگل به اشخاصی داده می شود که فقط قصد یک بار ورود به کشور را دارند و معلوم نیست که مجدداً چه وقت بخواهند دوباره به این کشور سفر نمایند. این نوع ویزا برای افرادی مناسب هست که فرضاً برای یک تفریح چند روزه یا مثلاً برای تعطیلات تابستانه به کشوری مسافرت نمایند.

طبیعتاً این ویزا دارای شرایط خیلی خاصی نیست. هر فردی که حداقل تمکن مالی در کشور خود را ارائه نماید و یک دعوت نامه و یا حتی رزرو هتلی را داشته باشد، کافیست که بتواند ویزای توریستی را دریافت نماید.

این ویزا برای همه ی کشورهای دنیا وجود دارد و محدودیت و منعی برای شخص و آن کشور وجود ندارد.

ویزای مالتی پل یا طولانی مدت چندگانه Multiple- Entry

این ویزا دارای جذابیت های بسیاری می باشد و برای کشورهای مختلف دارای زمان و شرایط متفاوتی است. بسیاری از کشورهای شرق آسیا خصوصاً چین به دلیل حجم بسیار بالای تجاری با اقصا نقاط دنیا ویزاهای مالتی پل متعددی داده می شود.

ویزای مالتی پل را معمولاً به اشخاصی می دهند که به دلایل بسیار مشخص مثل تجارت، دارا بودن شرکت یا شریک تجاری، دیدار اقوام درجه ی یک و … داده می شود.
نیز مانند دیگر کشورهای دنیا نیز این نوع ویزا را برای تسهیل در امور رویداد برای اشخاص در دستور کار قرار داده است.

دو مزیت بسیار مهم داشتن ویزای مالتیپل: تردد بدون محدودیت و به دفعات به این کشور و ورود به کانادا از طریق همه ی مرزها و در زمان های مختلف می باشد.

ویزای مالتی پل تا یک ماه قبل از ابطال گذرنامه فرد اعتبار دارد و از آنجا که پاسپورت در ایران ۵ سال اعتبار دارد پس میزان تا بیش از ۴ سال از این ویزا استفاده نمود.

به طور معمول به دو دسته از افراد ویزای مالتی پل کانادا داده می شود

  • افرادی که دلیل موجه برای تردد مداوم به کشور کانادا را دارند (به تشخیص آفیسر ویزا).
  • پدر و مادرهای بازنشسته و مسن که از طریق فرزندان خود قبلاً برای مهاجرت اقدام نموده اند.

به طور کل کشور کانادا صدور ویزا برای پدر و مادرهایی که فرزندان شان در کانادا هستند، با دید اغماض  نگاه می کند و برای ویزا تسهیلات ویژه ای را اعمال می نماید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای مالتی پل کانادا

• اصل پاسپورت های جدید و قدیم
• در صورت اقدام زوجین ترجمه سند ازدواج
• ترجمه رسمی و تأیید شناسنامه هر متقاضی
• تکمیل فرم درخواست ویزا Application Form
• تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
• یک قطعه عکس ۵/۳ در ۵/۴ رنگی زمینه سفید
• ترجمه سند ملکی در صورت وجود
• ترجمه مدارک شغلی متقاضی که تأیید شده است.
• گردش حساب سه ماهه آخر به نشان دهنده درآمد ماهیانه است و نامه تمکن مالی زبان انگلیسی از امور بین المللی بانک ها
• دعوت نامه (ترجیحاً از خانواده درجه یک)
• رزرو بلیط رفت و برگشت

تمامی هزینه های انگشت نگاری و هزینه های رفت و برگشت به یکی از کشورهای همسایه مثل ترکیه یا امارات نیز باید پرداخت شده و فرد مورد انگشت نگاری قرار گیرد. سفارت کانادا را برای متقاضیان ویزا مصاحبه ندارد. و لذا تصمیم گیری بر دادن و یا ندادن ویزا منوط به تشخیص آفیسر ویزا می باشد.

تنها کاری که فرد می تواند انجام دهد این است که پرونده و مدارک ارسالی خود را به طور دقیق و منظم و بروزرسانی شده ارسال نماید تا افسر ویزا متقاعد شود و ویزا را اعطا نماید.

لازم به ذکر است که پس از ارائه مدارک به سفارت دیگر نمی توانید در مدارک تغییری ایجاد نمایید و یا این که مدرکی را اضافه نمایید مگر آن که خود سفارت برای تکمیل مدارک درخواست کپی دهد. شعبِ VFS برای انگشت نگاری در دبی، ابوظبی، آنکارا و استانبول وجود دارد که می توانید برای اخذ ویزا به آنها مراجعه نمایید.

شما همراهان گرامی نیز برای این که با موضوع ویزای مالتی پل بیشتر آشنا گردید و این که از شرایط آنها بهره مند شوید لطفاً با مشاوران مؤسسه آریانا پارس تماس گرفته و از شرایط کامل مطلع گردید.

برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *