شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزای کلاس 489 استرالیا برای اقامت

ویزای 489 استرالیا بر اساس مهارت و تخصص از طریق اسپانسر یا خانواده ی درجه ی یک می باشد که اقامت آن موقت است
ویزای 489 استرالیا نوعی از ویزاهای اقامت موقت در حیطه ایالتی می باشد. این ویزاهای موقت معمولا 4 ساله می باشد و برای افراد دارای مهارت و تخصص صادر می گردد.
نوع ویزای 489 بر اساس امتیاز می باشد. این نوع ویزا بر اساس قید و شرط به فرد داده می شود بدین صورت که فرد می بایست حداقل از 4 سال اقامت خود 2 سال را در ایالتی که به وی اقامت داده است زندگی و کار کند.

از شرایطی که فرد دریافت کننده ویزای 489 می باییست احراز کند عبارت اند از ؛

1- دو سال اول ورود به استرالیا را می بایست در منطقه یا ایالت اسپانسر زندگی و کار کند.
2- از 2 سال حضورش در ایالت اسپانسر حتما می بایست 1 سال را به صورت تمام وقت کار کند.
افرادی که خانواده ی درجه ی یک مثل پدر، مادر، خواهر و برادر و حتی عمه و عمو یا خاله و دایی در شهر و ایالت اسپانسر خود دارند شانس بیشتری برای دریافت این نوع ویزا دارند. این افراد می توانند 10 امتیاز بیشتر برای داشتن امتیازات کل کسب کنند.
داشتن اسپانسر شیب منطقه ای برای این افراد از این جهت حائز اهمیت است که چنانچه فردی نتواند امتیاز مورد نیاز 60 را کسب نماید و با داشتن فقط 50امتیاز از مجموعه امتیازات اقدام نماید و در نهایت 10 امتیاز اسپانسر را ارائه داده و اقدام به دریافت اقامت کند.

شرایطی که برای اخذ ویزا فرد می بایست داشته باشد عبارت اند از :

– دارا بودن 50 امتیاز به صورت مستقل که با داشتن اسپانسر شیب و اخذ 10 امتیاز نهایی امتیازش به 60 برسد.
– سن شخص متقاضی نباید بیشتر از 50 سال باشد.
– هرچند داشتن مدرک زبان امتیازی در این نوع ویزا ندارد ولی دارا بودن آیلتس 6 الزامی است.
– تحصیلات فرد متقاضی و شغلی که می خواهد فردی در آن مشغول به کار شود می بایست در لیست مشاغل مورد نیاز ایالت استرالیا باشد.
– فرد متقاضی می بایست درخواست خود در اداره ی مهاجرت به ثبت برساند تا بتواند در دایره بررسی ایالت قرار بگیرد.
– گرفتن اسپانسر ایالتی : هر کدام از ایالت های استرالیا بر اساس نیاز های شغلی خود لیستی از مشاغل را ارائه می دهند که افراد با ارسال مدارک خود می توانند از آنجا اسپانسر شیب دریافت کنند. ( sponsorship )
– فرد پس از اینکه مدارک خود را فرستاد و قبولی آن را دریافت نمود می بایست در مدت زمان 60 روز درخواست ویزای خود را از طریق اداره ی مهارجت ثبت کند.
نکته حائز اهمیت در ویزای 489 این است که فرد چنانچه 2 سال در ایالت مربوطه زندگی کرد و مدت یکسال آن را در ایالت مشغول به کار شد می تواند درخواست اقامت دائم بدهد و این کار را می تواند از طریق ویزای 887 اقدام نماید.
این ویزا به شما اجازه می دهد در استرالیا حضور داشته باشد، تحصیل کنید و حتی راهتان را برای گرفتن اقامت دائم باز کنید.
همسر و فرزندان فرد متقاضی می توانند از مزایای این اقامت نیز بهره مند شوند.
کسانی که از طریق این ویزا اقدام میکنند میابیست در شهرهای کم جمعیت زندگی کنند و طبعا هزینه ی آنها نیز کمتر خواهد شد که مهم ترین آن اجاره ی خانه است که حائز اهمیت است.
برخی از خدماتی که به افراد دارای اقامت دائم داده می شود به این افراد داده نمی شود مثل خدمات درمانی و ….
از مزایای ویژه این نوع ویزا سرعت گرفتن آن می باشد.
با توجه به کم جمعیت بودن غالب ایالت استرالیا درخواست نیروی متخصص همچنان پا برجاست در غریب به اتفاق ویزاهای 489 به اقامت دائم می انجامد به شرط داشتن شرایط گفته شده خصوصا اسپانسر و کارفرمای ایالتی.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

2 پاسخ به “ویزای کلاس 489 استرالیا برای اقامت”

  1. مصطفی گفت:

    سلام و خسته نباشید.
    اینجانب دارای مدرک کارشناسی برق قدرت هستم و دارای 12 سال سابقه در شرکت های خصوصی و بین المللی دارم.
    می خواستم برای اقامت استرالیا و کار چه شرایطی لازم هست، و چه هزینه هایی شامل می شود.

    • آریانا پارس گفت:

      سلام
      شرط گرفتن اقامت کاری از کشور استرالیا داشتن درخواست کار از یک کارفرما ایالتی میخواهد و داشتن مدرک زبان الزامیست.
      در صورت اقدام امتیاز لازم جهت اخذ پذیرش را باید کسب نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *