شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

ویزا توریستی اسپانیا

بررسی ویزا توریستی اسپانیا

افراد برای ورود به کشور اسپانیا نیازمند ویزا می باشند که هرکدام از ویزاهای مربوطه شرایط و مدارک مخصوص خود را دارند. وکلای با تجربه موسسه مهاجرتی آریانا پارس می توانند شما را در راستای اخذ ویزای توریستی اسپانیا یاری رسانند.

بر اساس آمارهای منتشر شده 13 درصد از کل جمعیت را مهاجرین در اسپانیا تشکیل داده اند و در حال حاضر در این کشور زندگی می کنند که بیشترین تعداد آنها را افرادی از کشورهای رومانیایی ها، مراکشی ها، بریتانیایی ها و اکوادوری ها تشکیل می دهند.

ویزا توریستی کشور اسپانیا مخصوص و متخصص به سفر های تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است.

اخذ ویزای توریستی کشور اسپانیا، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. بصورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر کشور فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور  مورد نظر، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت و می بایست با مدارک خود افسر ویزا را قانع نمایند که به ایران باز خواهند گشت.

– مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی اسپانیا

  • شناسنامه
  • گذرنامه ای که حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد
  • دو قطعه عکس رنگی 4*3
  • نامه های بانکی که شامل گردش مالی و استطاعت مالی
  • بیمه مسافرتی
  • اسناد مالکیت منزل یا زمین
  • رزرو هتل و بلیط
  • نامه اشتغال متقاضی به تحصیل در دانشگاه های ایران
  • نامه های کاری فرد که نشان از اشتغال وی در موقعیت خاص شغلی را دارد.

گفتنی است شانس اخذ ویزای توریستی اسپانیا برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی این کشور اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که بصورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور اسپانیا اقدام می نمایند.

دعوت نامه از اقوام درجه یک، پارامتر دیگری که می تواند شانس افراد را در جهت اخذ ویزای تورسیتی افزایش می دهد. بدین صورت که اگر یکی از اقوام فرد، دعوت نامه ای جهت بازدید وی از ایشان، برای فرد متقاضی ارسال نماید، شانس خود را افزایش می دهند.

سفارت اسپانیا در دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی واقع شده است که یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 تا 16 مشغول به کار می باشد.

اگر به صورت خانوادگی قصد سفر را دارید هرکدام از اعضاء باید مجزا فرم پر کنند و تمام افراد بالای 12 سال انگشت نگاری می شوند.

از تمامی مدارک فتوکپی داشته باشید که کپی آنها مورد برسی قرار می گید و اصل مدارک به شما باز گردانده می شود. مبلغ سفارت هم در حین ارائه مدارک باید پرداخت کرد.

لازم بذکر است افراد با کسب ویزای توریستی کشور اسپانیا مجوز ورود و خروج به تمامی کشورهای حوزه شینگن را دارا می باشند. این مطلب بدین معناست که فرد متقاضی ویزا توریستی اسپانیا می تواند بدون هیچ محدودیتی وارد کشورهای دیگر اروپا شود و حتی تمام زمان باقی مانده از ویزای توریستی خود را در کشور دیگری سپری نماید.

بصورت معمول ویزای توریستی در سرتاسر دنیا به دو دسته ویزای تک وروده (Single entry ) و یا ویزای چند وروده (Multiple  ) صادر می شود که معمولا برای اولین بار بصورت یکبار ورود برای متقاضیان ویزای توریستی اسپانیا صادر می شود.

یکی از سوالات متداول افراد پس از کسب ویزای توریستی شرایط اخذ اقامت پس از آن می باشد که آیا اجازه این کار به افراد داده می شود یا خیر؟!

موسسه مهاجرتی آریانا پارس یا تجربه درخشان در سال متوالی در امور مرتبط به اقامت اروپا و اخذ انواع ویزا در بسیاری از کشورهای دنیا سوال فوق را اینگونه پاسخ خواهند داد که فرد در مدت حضور خود در کشور اسپانیا، بتواند یک فرصت شغلی و یا یک زمینه کارآفرینی را جهت اخذ اقامت اتریش فراهم آورده تا پس از بازگشت از اسپانیا بتواند برای انواع دیگر ویزا نظیر ویزای کار و یا اخذ اقامت کار آفرینی اقدام نماید.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *