شماره های تماس
021-44626418
021-44614190
021-44614035
021-44626415
021-44614125
021-44613569
021-44614717
021-44614197
#
021-44626418 021-44614190 021-44614035 021-44626415 021-44614125 021-44613569 021-44614717 021-44614197

کالج زبان آلمان

کالج های زبان در آلمان

برای تحصیل در کالج زبان آلمان شما نیازمند به گرفتن ویزای تحصیلی هستید. دوره های زبان آلمانی معمولا ۳ الی ۱۲ ماه به طول می انجامد. به طور متوسط ساعات کلاس های دوره های زبان آلمانی ۱۸ساعت در هفته می باشد.

ویزای کالج زبان آلمانی می تواند برای یک سال تمدید شود.

  • با ویزای کالج زبان آلمانی این امکان برای شما وجود خواهد داشت که در یک دوره فشرده زبان آلمانی شرکت کنید.
  • این نوع از ویزا تا یک سال اعتبار خواهد داشت.

در صورتیکه تمایل به ادامه تحصیلات دانشگاهی خود دقیقا پس از کالج زبان آلمان را داشته باشید باید اینکار را از طریق کشور خود انجام دهید. به این صورت که پذیرش دانشگاه مورد نظر را گرفته و برای ادامه تحصیل اقدام نمایید.

گرفتن ویزای تحصیلی از داخل خاک آلمان امکان پذیر نمی باشد. ویزای کالج زبان آلمانی از حدود ۳ماه تا یک سال اعتبار دارد.

موارد مورد نیاز برای اخذ ویزای کالج زبان آلمان شامل:

  • تکمیل دو فرم درخواست ویزای کامل
  • پاسپورت معتبر (با حداقل ۳ماه اعتبار)
  • تاییدیه پذیرش در دوره زبان آلمانی و یا گواهی ثبت نام (حداقل ۱۸ساعت در هفته)
  • تمکن مالی حدود ۸۶۴۰ یورو برای یک سال (مدارک مربوط به گردش حساب در سه ماه گذشته)
  • بیمه کامل برای طول مدت اقامت خود در آلمان
  • دو قطعه عکس ۴*۳
  • ۳عدد فتوکپی صفحات پاسپورت
  • کپی از ویزای شینگن در صورت وجود
  • انگیزه نامه برای شرکت در دوره های زبان
  • رسید اجاره محل سکونت-برای مدت زمان اقامت در آلمان
  • نامه رسمی از کارفرما(در صورت اشتغال به کار)
  • رسید پرداخت هزینه ویزا ۶۰یورو

نکته: از هرکدام از مدارک فوق باید دو کپی را ارائه نمایید.

در اولین اقدام پس از ورود به آلمان شما باید آدرس محل سکونت خود را در burger boro ثبت نمایید. در گام بعدی دارنده ی ویزای کالج زبان آلمانی موظف است حضور ۱۸ ساعت در هفته خود را در کلاس های زبان به اثبات برساند.

علاوه بر این مدارک بیمه و تمکن مالی نیز باید ارائه شود. که البته مشاورین ما در آریاناپارس در تمامی این مراحل شما را برای انجام دقیق این پروسه راهنمایی و همراهی می کنند.

مدارک مورد نیاز برای در خواست اجازه اقامت

افرادی که دوره زبان آنها بیش از سه ماه به طول می انجامد باید مدارک خود را به آفیسر ارائه دهند و برای مدت طولانی تر اجازه اقامت مجدد بگیرند. اینگونه افراد پس از ۹۰ روز باید مدارک زیر را به اداره اتباع خارجی آلمان ارائه دهند:

  • پاسپورت معتبر با مهر ویزای معتبر
  • عکس پرسنلی که اخیرا گرفته شده باشد.
  • فرم کامل شده اجازه اقامت
  • مدارک لازم دال بر حضور در کلاس های دوره زبان آلمانی
  • مدارک ثبت نام در کلاس های دوره زبان آلمانی که توسط کالج مورد نظر تایید شده باشد.
  • توافقنامه بین فرد شرکت کننده در کلاس های کالج زبان و کالج مورد نظر
  • بیمه بهداشت و درمان برای کل مدت اقامت خود در آلمان

مدارک لازم جهت اثبات محل سکونت که می تواند هریک از موارد ریز باشد:

گواهی آدرس، اجاره نامه، مدارک حساب بانکی بلوکه شده به مبلغ ۸۶۴۰ یورو،تعهدنامه شخصی که در منزل او سکونت داریدو میزبان شما می باشد. اظهارنامه والدین مبنی بر اینکه اقامت بیشتر شما در آلمان را ساپورت مالی می کنند.

پس از گذراندن دوره زبان آلمانی شما باید نمره ی قبولی را در یکی از آزمون های زیر دریافت کنید:

(test of german asa foreign language(test Daf
(goethe institute german language Diploma(GDS
german language Diploma of the standing conference of the ministers of education and cultural affairs level II (DSD)

مشاورین ما در آریاناپارس همواره شما را در تمامی این مراحل همراهی کرده و راه را برای شما هموار می سازند.

0/5 ( 0 نظر )
برچسب‌ها
به اشتراک بگذارید :

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *