در دنیا امروز رابطه بین کارآفرینی مهاجران و توسعه اقتصادی کشورهای میزبان مسئله مهمی است که اهمیت مهاجرت از روش استارتاپ را برای کشور ها بیشتر می کند. این اهمیت به این دلیل است که دولت های مختلف استراتژی هایی را برای رشد بیشتر اقتصاد خود در نظر دارند که جذب کارآفرینان موفق مهاجر یکی از آن ها است.
ویزای استارتاپی (Startup Visa) یک اجازه اقامت مشروط است که توسط برخی کشورها برای دعوت از کارآفرینانی که یا بودجه خود قصد شروع یک فعالیت اقتصادی را دارند صادر می شود. البته بعد از صدور این نوع ویزا ، افراد می توانند به دنبال اقامت دائمی باشند.
متقاضین و مهاجرین برای ایجاد و نگهداری و گسترش مشاغل و کسب و کار خود در کشور میزبان ، ممکن است با موانع قانونی و فرهنگی روبرو شوند. استفاده از ویزای استارتاپی بهترین فرصت را برای تجارت و دیگر فعالیت های اقتصادی ، در اختیار این افراد می گذارد.
بهترین کشور ها برای مهاجرت از روش استارتاپ
از کشور های آمریکایی جنوبی گرفته تا استرالیا ، ایتالیا و سایر کشور های های اروپا ، در این مقاله چندی از بهترین کشور ها را بررسی کرده ایم که می توانند بهترین گزینه برای مهاجرت از روش استارتاپ باشند.
در این لیست اطلاعاتی کلی ، مختصر و مفید درباره مهاجرت از روش استارتاپ در بهترین کشور ها ارائه داده شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره روند صدور هر کشور بهتر است به وب سایت رسمی این کشور ها مراجعه کنید.
۱ – انگلیس
برای درخواست ویزای کارآفرینی انگلیس (Tier-1)، در ابتدا باید یک تجارت و یا کسب و کار در انگلستان راه اندازی کنید. اگر ساکن کشور های اتحادیه اروپا و سوئیس نباشید ، می توانید برای اخذ این نوع ویزا اقدام کنید.
شرایط و الزامات اخذ این نوع ویزا در انگلیس شامل دانش و تسلط کافی در زبان انگلیسی ، دسترسی به حداقل ۵۰،۰۰۰ پوند سرمایه اولیه ، گذرنامه معتبر و یک طرح تجاری کارآمد و مفید برای اقتصاد این کشور است.
۲ – دانمارک
برای اخذ ویزای استارت آپ دانمارک ، ابتدا باید ایده تجاری شما توسط هیئت متخصصی در این کشور که از طرف سازمان تجارت دانمارک منصوب شده اند ، تایید شود.
همچنین متقاضی باید اسناد و مدارکی را ارائه دهد که ثابت کند دارای بودجه کافی برای تأمین مخارج و نیاز های خود برای سال اول زندگی در دانمارک ، است.
۳ – استرالیا
استرالیا برای سرمایه گذاران و کارآفرینان سه نوع ویزا ارائه می دهد. دو نوع مهم تر از ویزا شامل ویزای نوآوری در تجارت و سرمایه گذاری و دیگری ویزا استعداد در کسب و کار می شود. هر یک این موارد به بودجه اولیه و مقدار متفاوتی از سرمایه گذاری نیاز دارد.
همچنین متقاضی باید دارای دانش کافی از انگلیسی باشد و طرح تجاری را ارائه دهد که استرالیا به آن نیاز دارد و می تواند برای رشد اقتصاد این کشور مفید واقع شود.
۴ – آلمان
در سال های اخیر آلمان از ثبات اقتصادی خوبی برخوردار بوده است و همیشه مقصدی مطمئن برای مهاجرین به حساب می آید.
برای درخواست ویزای استارتاپی و کارآفرینی در آلمان ، باید یک طرح تجاری مناسب و مفید ارائه دهید. در این این برنامه باید تأمین مالی خود را که شامل حساب سود و زیان ، برنامه سرمایه و برنامه های مالی و طرح نقدینگی است را به اثبات برسانید.
۵ – فرانسه
فرانسه برای جذب کارآفرینان خارجی که قصد ایجاد استارت آپ در این کشور را دارند برنامه Tech Ticket را ارائه می دهد. برای این منظور نیاز به یک تیم دارید که باید از یک تا سه عضو موسس تشکیل شده باشد و حداقل یک فرد فرانسوی نیز در هر تیم حضور داشته باشد.
این تیم باید برنامه خود را در یک ویدیو که مطابق با شرایط ذکر شده در فرم درخواست است ، ارائه دهد. پروژه ارسالی باید توسط یک شرکت نوآور ، خلاق و ترجیحتا جوان باشد (خواه مبتنی بر فناوری باشد یا نباشد) که توانایی ارائه مدلی برای رشد اقتصادی فرانسه را داشته باشد. این شرکت باید دارای وجهه حقوقی نیز باشد.
۶ – کانادا
برنامه ویزای استارتاپی کانادا اقامت دائم را برای بنیان گذاران واجد شرایط ارائه می دهد. این برنامه یکی از بهترین برنامه ها برای کارآفرینان در سراسر جهان است که برای فرصت های ویژه ای را برای کارآفرینان ، در جهت اخذ ویزا فراهم است. نکته بسیار مهم این است که برای این برنامه و اخذ این نوع ویزا ، در ابتدا باید یک سازمان مشخص باید پشتیبان استارت آپ شما شود.
دیدگاهتان را بنویسید