شرایط زندگی در آمریکا

در صد سال گذشته، افراد بسیار زیادی تصمیم گرفتند که با مهاجرت و شروع زندگی در آمریکا، آینده ایده آل خود را در این کشور رقم بزنند. در دهه ۲۰ و ۳۰، عبارت “سرزمین فرصت ها” که به آمریکا اطلاق شد، باعث مهاجرت گروهی بسیاری از ساکنین کره زمین به این کشور شد و این گونه شد که زندگی در آمریکا رویای بسیاری از افراد محسوب می شود.

ویدئو شرایط زندگی در آمریکا

 

معایب زندگی در آمریکا

قطعاً در مقایسه با بسیاری از کشور های اروپایی، یک آمریکایی در طول عمر خود هزینه های تحصیلات، بهداشت و درمان و سایر خدمات شهروندی بیشتری را پرداخت می کند. در واقع در آمریکا عبارت “هر چقدر پول بدی، همان قدر آش می خوری” کاملاً مصداق دارد.

شهریه کالج یا دانشگاه ممتاز در آمریکا بیشتر از ۴۰ هزار دلار در سال می باشد و این هزینه در صورت عدم دریافت بورسیه تحصیلی، به سختی قابل پرداخت است یا در صورتی که قادر به منتظر ماندن برای صفوف انتظار طولانی برای خدمات درمانی تحت پوشش بیمه ها نباشید، باید متحمل پرداخت هزینه های درمانی گزافی شوید.

مراقب حوادث طبیعی باش

به خاطر وسعت بسیار زیاد آمریکا و تفاوت های چشمگیر اقلیمی و آب و هوایی، زندگی در آمریکا همواره توام با مخاطرات طبیعی گوناگون بوده است. زلزله های شدید، طوفان های ویران کننده، آتش سوزی های وسیع از جمله حوادثی است که زندگی در آمریکا را در بعضی از مناطق آمریکا با مخاطرات جدی روبرو می کند.

گلادیاتورها، آماده!

با توجه به تعدد بسیار زیاد مهاجرت ها در چند سال گذشته به آمریکا، بافت جامعه در بیشتر شهرهای آمریکا شامل طیف وسیعی از مردم با ویژگی های متفاوت، سطوح تحصیلاتی گوناگون و میزان مهارت های مختلف می باشد.

همین مسئله باعث شده تا رقابت برای دست یافتن به فرصت های شغلی و تحصیلی در آمریکا، سخت تر از سایر کشورها باشد. پس اگر قصد زندگی در آمریکا را دارید، باید این مسئله را در ذهن داشته باشید که با رقبای بسیار زیادی برای دست یافتن به فرصت های ایده آل سر و کار دارید.

آمریکا,آمریکا,آمریکا

مزایا زندگی در آمریکا

سرزمین فرصت های واقعی

برعکس فرهنگ شرق آسیا و اروپا، آمریکایی ها به استعداد های فردی بیشتر از کار تیمی اعتقاد دارند. این یک باور آمریکایی است که اگر فرد استعداد داشته باشد و یا سخت کوشی لازم را به کار ببندد، حتماً موفق خواهد شد. در آمریکا به خلاقیت فردی بها داده می شود، پس برای فرد سخت کوش زندگی در آمریکا، می تواند پلی محکم برای رسیدن به موفقیت های چشمگیر محسوب گردد.

نژاد پرستی ممنوع

از آنجایی که اساساً بیش از ۹۰ درصد ساکنین فعلی آمریکا دارای تبار ها و نژاد های غیر بومی هستند و پس از مهاجرت اجدادشان در دو قرن گذشته به این کشور، یک آمریکایی محسوب شده اند، آمادگی پذیرش افراد از ملیت های متفاوت را در خود دارند.

علاوه بر این، نژاد پرستی در عرف و قانون آمریکا، منع شده است و همین مسئله باعث ساده تر شدن وفق پذیری برای یک مهاجر با شرایط زندگی در آمریکا گشته است.

آمریکا,آمریکا,آمریکا

زندگی در آمریکا چه تفاوتی با زندگی در ایران دارد؟

خبری از بین التعطیلین نیست!

در میان ۲۱ کشور پیشرفته دنیا، آمریکایی ها کمترین میزان تعطیلات را در مقایسه با سایر کشورها در تقویم خود می بینند. اولویت اصلی مردم در آمریکا کار است. قطعاً به عنوان یک ایرانی پس از مهاجرت به آمریکا، این موضوع به یکی از بزرگترین تفاوت های بین سیستم کسب و کار در ایران و آمریکا در نگاه شما مبدل خواهد شود.

  • آمریکایی ها حتی کمتر میزان تعطیلی را به عنوان مرخصی اجباری پس از زایمان برای کارمندان زن در نظر می گیرند.

غرب وحشی

آمریکایی ها فقط ۵ درصد جمعیت جهان را تشکیل می دهند و حدود ۳۵ درصد از سلاح هایی که به صورت شخصی استفاده می شوند را در خانه های خود دارند.

داشتن اسلحه در صورت اخذ مجوز جزء حقوق شهروندان آمریکایی است و لیکن داشتن اسلحه گرم و حتی بعضی از سلاح های سرد در ایران به عنوان جرم تلقی می شود. همین مسئله باعث شده است تا در بعضی از ایالت ها که قوانین ساده تری در قبال حمل اسلحه در آن حکم فرماست، امنیت به یکی از دغدغه های اصلی شهروندان تبدیل شود. پس در انتخاب ایالت محل زندگی خود در آمریکا به امنیت نگاه ویژه ای داشته باشید.

خبری از قرمه سبزی نیست

بخش عمده ای از غذای آمریکایی ها را (در صورتی که گیاه خوار و خام خوار نباشند) فست فود تشکیل می دهد. تنوع سبد غذایی یک آمریکایی در هفته بسیار کمتر از برنامه غذایی یک فرد در ایران است. انواع پیترا، استیک ها و اسپاگتی ها بخش اصلی غذای یک آمریکایی را تشکیل می دهد. البته خوشبختانه در بسیاری از شهرهای آمریکا بخصوص مناطقی که تعداد هموطنان ایرانی بیشتری در آنجا ساکن هستند، می توانید به همه مواد غذایی ایرانی نیز دسترسی داشته باشید.

آمریکا,آمریکا,آمریکا

زندگی شما در آمریکا چگونه خواهد بود؟

اسنپ آمریکایی

برعکس کشورهای اروپایی، بیشتر آمریکایی ها ترجیح می دهند بجای سیستم حمل و نقل عمومی از ماشین های شخصی استفاده نمایند. در اکثر خانواده های آمریکایی حداقل یک ماشین وجود دارد. علاوه بر آن، در بسیاری از شهرهای آمریکا، استفاده از تاکسی ها و مهمتر از آن، از اپلیکیشن های درخواست خودرو مانند lyft و uber امری رایج به حساب می آید. برای مسافرت های بین شهری هم سفرهای هوایی متداول تر از سفر با اتوبوس قطار هستند.

بچه ها زود بزرگ می شوند

در خانواده های آمریکایی، از فرزندان خانواده انتظار می رود پس از رسیدن به سن ۱۸ سالگی و ورود به دانشگاه، محل زندگی خانواده را ترک کنند و در محلی دیگر بصورت مستقل زندگی کنند. البته این یک عرف در فرهنگ آمریکایی به شمار می آید و شامل استثنائات نیز می شود.

این عدم وابستگی به محل زندگی ختم نمی شود و یک جوان آمریکایی در تامین هزینه های زندگی و تصمیم گیری های مهم نیز به صورت مستقل عمل می کند و عملاً نقش خانواده پس از ورود به دانشگاه برای فرزندان بسیار کمرنگ خواهند بود.

نابرده رنج گنج میسر نمی شود

وقتی به آمریکا مهاجرت می کنید باید انتظار ورود به یک رقابت سخت در فعالیت های روزمره خود در زمینه ی کار باشید. ۷۳ درصد از آمریکایی ها اعتقاد دارند که کارشان مهمترین بخش زندگی آن ها محسوب می شود. بنابراین اگر در یک شرکت آمریکایی مشغول به کار شدید باید انتظار مواجهه با بسیاری از اتفاق ها را داشته باشید.

رقابت سخت در محیط کار با همکاران، عدم دلسوزی همکاران وقتی نیاز به کمک آن ها دارید، سرزنش شدید در صورت عدم انجام درست کار و موارد مشابه تنها بخشی از اتفاقات رایج در یک شرکت آمریکایی در یک روز معمولی می باشد.

آمریکا,آمریکا,آمریکا

زندگی در آمریکا برای چه کسانی مناسب است؟

مهمترین خاصیت آمریکایی ها در کنار میهن پرستی، سخت کوشی است. همه آمریکایی ها اعتقاد دارند که کار درست و تلاش مستمر حتماً به نتیجه می رسد. حال قبل برای اینکه بدانید زندگی در آمریکا برای شما مناسب است یا خیر باید ابتدا جواب این این سوال ها را بدانید.

  • آیا می توانید در آخر هفته های خود هم در گیر کار باشید؟
  • اگر قرار باشد که فقط دو بار در سال سفر کنید و بعلت مشغله هر دوی آن ها لغو شوند چه احساسی خواهید داشت؟
  • در یک کلام، باید به این پرسش پاسخ دهید که آیا فرد سخت کوشی هستید یا خیر؟

زندگی آمریکایی، زندگی پر مخاطره، پر ریسک و در عین حال پر ظرفیت برای رشد است. پس اگر به دنبال ساختن رویا هستید، به آمریکا بیایید.

لینک منبع: Living conditions in America

    اگه میخواهید بصورت رایگان مشاوره شوید همین حالا فرم زیر را پر کنید.

    4.1/5 - (66 امتیاز)
    دیدگاه ها

    ۱۰ پاسخ به “زندگی در آمریکا”

    1. armin davoodi گفت:

      ممنون برای اطلاعات خوبتون

      امن ترین ایالت آمریکا چه ایالتی هست؟

      • آریانا پارس گفت:

        سلام تشکر، ممنون از اینکه مارو دنبال میکنید ، در حال حاضر امن ترین ایالت ها در آمریکا میتواند ایالت ویرجینیا و ماساچوست باشد.

    2. Strange گفت:

      برای گرفتن بورسیه از دانشگاه های آمریکا در صورت داشتن سوابق استحصالی/تحصیلی بالا و سوابق زبان آموزی و کسب رتبه برتر در آزمون آیلتس؛ چطور میتونم اقدام کنم؟
      اگه میشه راهنماییم کنید من چطور باید مقاله بنویسم و برای اخذ بورسیه اقدام کنم؟
      دقیقا باید از کجا شروع کنم؟

      • آریانا پارس گفت:

        با سلام
        برای دریافت بورسیه از دانشگاه های امریکا شما باید دارای مدرک زبان آیلتس با نمره ۷ باشید. در ضمن ارائه حداقل یک مقاله بین المللی یا ISI در کنار رزومه تحصیلی قابل قبول و معدل بالا، الزامی است.

    3. علی گفت:

      با سلام
      من دانشجوی ارشد شهرسازی هستم و با استفاده از پایان نامه میخواهم accept برای امریکا بگیرم اگر امکانش وجود دارد میخواستم در مورد جزئیات دانشگاه ها و امکان صدور ویزا راهنمایی بفرمایید .
      با سپاس

      • مشاور آریاناپارس گفت:

        با سلام و احترام
        برای اخذ پذیرش از یکی از دانشگاه های آمریکا در مقطع دکتری باید رزومه پژوهشی و مقاله بین المللی مناسبی داشته باشید و علاوه بر این بتوانید سوپروایزری را پیدا کنید که شرایط شما مورد تایید ایشان باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله ای در این زمینه مراجعه نمایید.
        https://b2n.ir/971559

    4. شبیر گفت:

      بهترین شهر های آمریکا از لحاظ موقعیت شغلی کدامند ؟

      • مشاور آریاناپارس گفت:

        به طور کل، بهترین شهر برای موقعیت شغلی متناسب با حرفه افراد تعیین می گردد. از بهترین شهرهای آمریکا می توان به نیویورک، واشنگتن و شیکاگو اشاره کرد.

    5. بهرام جعفری گفت:

      سلام
      درصد شانس گرفتن ویزا برای امریکا در چه حالتی بالاتر هست؟ چون شنیدم که امریکا اصلا ویزا به ایرانی ها نمیده، درسته؟

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    شبکه های اجتماعی

    arrow up