...
info@arianaabroad.com

مشاوره رایگان: ۰۲۱۹۱۰۹۸۰۰۲

۰۲۱-۹۱۰۹۸۰۰۲

بریتانیا

آشنایی با بریتانیا

بریتانیا شامل دو جزیره اصلی است که در سواحل شمال غربی اروپا قرار گرفته است. یکی از این جزایر شامل اسکاتلند، ولز و انگلیس است و دیگری در برگیرنده ایرلند شمالی است.

بریتانیا زیر مجموعه ای از پادشاهی متحد و پادشاهی متحد زیر مجموعه ای از مجمع الجزایر بریتانیاست: مجمع الجزایر بریتانیا مساحتی معادل ۱۵۹/۳۱۵ کیلومتر مربع را در بر گرفته و جمعیتی بیش از ۷۰ میلیون نفر دارد.

بریتانیا که در برگیرنده کشورهای انگلستان، ولز و اسکاتلند است بعد از پیوستن ایرلند به بریتانیا در سال ۱۸۰۱ نام آن به پادشاهی کبیر(united kindom) یا به اختصار uk تبدیل شد. پس از جنگ جهانی اول ایرلند جنوبی به نام جمهوری ایرلند استقلال یافت و هم اکنون ایرلند شمالی و جنوبی دو کشور جدا از یکدیگر هستند و ایرلند شمالی جزو مجمع الجزایر بریتانیا واقع شد.

این کشور از طریق کانال مانش از فرانسه که در قسمت غربی آن قرار گرفته جدا می شود. پایتخت آن لندن شهری مه آلود است. آب و هوای آن نسبتا سرد است. واحد پول این کشور پوند است و به پول واحد اتحادیه اروپا یعنی یورو نپیوسته است.

انگلیس کلکسیونی از فرهنگ های متفاوت است. در طی سال های اخیر مهاجرانی با ملیت های گوناگون به این کشور مهاجرت کرده اند. لندن بیش از هر شهر دیگری در انگلیس دارای شهروندانی چند ملیتی است. اما با این همه مهاجر هنوز بافت سنتی انگلیس در این کشور حفظ شده است. دین اصلی انگلیسی ها مسیحیت است. امید به زندگی در این کشور طبق آمارهای بدست آمده برای زنان در حدود ۸۱ سال و برای مردان ۷۶ سال تخمین زده شده است.

سیاست انگلستان

انگلستان دارای سیاستی پارلمانی است. البته با نگاهی کلی بریتانیا دارای پادشاهی است که ملکه جزو بالاترین مقام کشوری محسوب می شود. تصمیم گیرنده امور سیاسی کشور و رئیس دولت، نخست وزیر است.

در حال حاضر ملکه و بالاترین مقام بریتانیا، الیزابت دوم است. در طی سالیان متمادی بریتانیا همواره بزرگترین و بیشترین مستعمره ها را داشته است. نخست وزیر که با تائید ملکه انتخاب می شود و هم اکنون رئیس دولت نیز هست از میان حزب حاکم انتخاب می شود.

سن قانونی تعیین شده در بریتانیا ۱۸ سال است و از این سن افراد حق رأی دارند و می توانند مسئولیت های قانونی را بر عهده بگیرند. طبق نظر و ضرب المثل رایج انگلیسی، آنها معتقدند « خورشید هیچ گاه در سرزمین بریتانیا غروب نمی کند» به این ضرب المثل کنایه از مستعمره های فراوان این کشور است.

اقتصاد بریتانیا

از مهم ترین منابع موجود در این سرزمین می توان به نفت، گاز، منیزیم، فسفات، مس و آنتیموان اشاره داشت. از مهم ترین ماده معدنی این کشور می توان از زغال سنگ نام برد.

در بخش صادرات این کشور شرکای اقتصادی و تجاری از جمله آمریکا، آلمان، فرانسه، ایرلند، هلند، بلژیک و اسپانیا دارد و در بخش واردات با کشورهایی همچون آلمان، آمریکا، فرانسه، هلند، چین، نروژ و بلژیک همکاری دارد.

صادرات این سرزمین شامل کالاهای تولیدی، سوخت، مواد شیمیایی و داروئی، غذا، نوشیدنی و تنباکو می باشد.
بریتانیا از لحاظ صنعتی کشوری کاملا پیشرفته بوده به صورتیکه یکی از پیشگامان صنعت محسوب می شود.

بریتانیا در صنایع مانند خودروسازی، هواپیما سازی، لوکوموتیو سازی و در زمینه منسوجات و محصولات شیمیایی از قطب های بسیار قدرتمند به شمار می رود. کشور انگلستان طبق آمار سال ۲۰۱۵ رتبه پنجم اقتصاد دنیا را در تولید ناخالص کسب کرد و به صورت سه سال پیاپی مقام پر سرعت ترین رشد اقتصادی را به خود اختصاص داد.

تورم در بریتانیا

بریتانیا در سال های ۲۰۰۸ – ۲۰۰۹ گرفتار رکورد اقتصادی شدیدی بود و این رکود تا سال ۲۰۱۱ به دلیل کاهش ارزش پوند بریتانیا ادامه یافت. اما میزان تورم در این کشور همواره نرخ ثابتی بوده و نوسانات کمتری را داشته است. این میزان در حدود ۲٫۶ درصد بوده است. همچنین میزان بیکاری در این کشور در سال ۲۰۱۳ در حدود ۷٫۵ درصد تخمین زده شده است.

به طور کلی اگر بخواهیم اقتصاد بریتانیا را دسته بندی کنیم می توان آنرا به ۴ شاخه اصلی تقسیم بندی کرد.

۱. کشاورزی و ماهیگیری

کشاورزی در این کشور بسیار پر سرعت و مکانیزه رو به پیشرفت است. کشاورزی حدود ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی بریتانیا را تشکیل می دهد. همچنین در بریتانیا به دلیل وجود انواع ماهی های متفاوت در دریاهای اطراف آن ماهیگیری بسیار پر رونق است.

۲. سرمایه گذاری

لندن به عنوان پایتخت انگلستان، بزرگترین منطقه اقتصادی این کشور و همچنین بزرگترین مرکز مالی در جهان به شمار می رود. صنایع خدماتی مالی همانند بانک بیمه و خدمات تجاری در شهرهای این کشور همانند شهر لیدز دارای سهم و نقش بسیار بالایی هستند. همچنین شهرهایی همانند منچستر دارای بالاترین میزان سهام های خصوصی است.

۳. تولید

با اینکه در دهه های ۶۰ – ۷۰ مهمترین بخش صادرات انگلستان تولیدات صنعتی بود اما در حال حاضر این بخش کم اهمییت شده و بسیاری از کارخانجات توانایی رقابت در بازار جهانی را ندارند. با این وجود بریتانیا در صنایع هوا و فضا، اسلحه سازی، دارویی و شیمیایی نقش بسیار مهمی دارند و همچنان قدرت خود را حفظ کرده اند. این صنایع حتی دارای مشتریانی از سراسر جهان هستند.

۴. گردشگری

در سال ۲۰۰۹ صنعت گردشگری میانگینی در حدود ۹۶ میلیارد پوند را به خود اختصاص داد. بزرگترین شهر گردشگری که هرساله میلیون ها نفر را از سراسر جهان به خود جذب می کند لندن است که بسیار مورد توجه و تاثیر گذار در این صنعت محسوب می شود.

پرچم بریتانیا

پرچم بریتانیا ترکیبی از پرچم های کشورهای عضو است. پادشاهی بریتانیا از کشورهای ولز در جنوب، اسکاتلند در شمال، ایرلند شمالی و انگلیس تشکیل شده است. هریک از این ۴ کشور فرهنگ، زبان و پرچم مختص خود را دارند و برای اداره امور داخلی خود نیز استقلال سیاسی منحصر به فرد خود را استفاده می کنند.

پرچم بریتانیا متشکل از ۳ صلیب است. صلیب سنت جورج به عنوان نماد حافظ انگلستان، صلیب سنت اندرو، صلیب سنت حافظ اسکاتلند و صلیب سنت پاتریک به عنوان حافظ ایرلند است. پرچم بریتانیا در سال ۱۶۰۶ از ادغام پرچم انگلیس(صلیب قرمز سنت جورج) با پرچم اسکاتلند( صلیب سفید رنگ مورب سنت آندرود که در یک زمینه ی آبی قرار گرفته است) تشکیل شد.

بعد از آنکه در سال ۱۸۰۱ ایرلند شمالی به بریتانیا پیوست پرچم ایرلند با صلیب قرمز سنت پاتریک است با زمینه ای سفید و صلیبی قرمز داخل آن می باشد. سنت پاتریک شخصی است که باعث مسیحی شدن ایرلند شد. به همین دلیل روز ۱۷ مارس به عنوان یاد بود او یکی از اعیاد ایرلندی هاست.

پرچم اسکاتلند دارای صلیب سنت اندریاس با زمینه ای آبی است. این صلیب یاد بودی از سنت اندریاس است که از حواریون عیسی مسیح بود. روز ۳۰ نوامبر نیز سالروز جشن برای سنت آندریاس می باشد. پرچم بریتانیا به نام یونیون جک نیز معروف است. طبق روایات مختلف دلایل گوناگونی برای این موضوع موجود است.

طبق روایت انگلیسی ها در کشتی های انگلیس جنگی پرچم کوچکی از دکل کشتی ها و قایق ها آویزان می شد که به آنها جک می گفتد و این عنوان از آنجا اقتباس شده است.

کاهش تعداد گردشگران به بریتانیا

طبق آمار بدست آمده تعداد گردشگرانی که تمایل به ورود به این منطقه را داشته اند نسبت به سال ۲۰۱۷ حدود ۱۰ میلیون نفر که معادل ۷/۷ درصد کاهش داشته است. بر اساس آمار تعیین شده سود حاصل از گردشگری در این کشور حدود هشت درصد کاهش بهمراه داشته است.

براساس آخرین ارقام اینگونه مشخص است که بریتانیا قادر به حفظ گردشگران خود نبوده و توریست ها که اغلب قیمت را در اولویت کار خود قرار می دهند این کشور را گزینه مناسبی در نظر نمی گیرند.

  • جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون بریتانیا آداب، فرهنگ و چگونگی سفر به این سرزمین با مشاورین موسسه آریاناپارس در ارتباط باشید.

چه کشورهایی همسو با کشور انگلیس می باشند؟

بریتانیای کبیر کشوری که همیشه یک ملکه بر تمام مسائل سیاسی و اجتماعی و حتی اقتصادی آن سیطره و نفوذ داشته است . این کشور در تاریخ خصوصاً بعد از جنگ جهانی اول نفوذ خود را در بسیاری از کشورهای دنیا خصوصاً آسیا و آفریقا گسترش داده است .

کشور انگلیس مجموعه ای از مناطق تحت تسلط در همسایگی خود مثل ایرلند شمالی ، ولز ، اسکاتلند و … می باشد که به مجموعه آن بریتانیا گفته می شود . بریتانیا از سالهای بسیار دور توسط ارتش و قدرت نظامی که داشت بر بسیاری از کشورهای دنیا نفوذ و سیطره داشته است . این سیطره و نفوذ به دلیل عقب ماندگی این کشور ها بوده است . بسیاری از این کشورها همچنان در تسلط و تحت امر ملکه می باشند و بسیاری دیگر فقط همسو با نظرات و سیاست های کلی کشور انگلیس هستند .
دو کشور بسیار مهم از مستعمرات بریتانیا کشور استرالیا و کانادا می باشند . این دو کشور حتی برای انتخاب نخست وزیر و یا رئیس جمهور باید با نظرات ملکه هماهنگ باشند و ملکه آنها را به عنوان فرمانداران خود دراین کشورها تعیین می کند و انها امور کشور را به دست می گیرند .

تحت همین موضوع بسیاری از کشورهای دنیا از حتی زبان بومی خود را از دست داده و دیگر به زبان انگلیسی صحبت می کنند . استرالیا ، نیوزلند ، کانادا و خیلی از کشورهای آفریقا و آمریکای مرکزی به زبان انگلیسی صحبت می کنند و دیگر چیزی به نام زبان بومی وجود ندارد .

در بسیاری از کشورها مثل اندونزی ، مالزی ، هند ، پاکستان و … که زمانی در اشغال دولت بریتانیا بودند نیز زبان رایج تعلیم و حتی مکالمات روزمره به زبان انگلیسی می باشد .

اتحادیه کشورهای همسود به مجموعه ۵۳ کشور گویند که غیر از موزانبیک و کامرون مابقی همگی قبلاً تحت سیطره امپراتوری بریتانیا بوده اند . این کشور ها حدود ۳۰ درصد از کل جمعیت جهان را شامل می شود . در حال حاظر ملکه بریتانیا به عنوان فرمانده کل و نماد همبستگی همۀ این کشور ها می باشد .

در همۀ این کشور ها فرماندار کل که معمولاً از طرف نخست وزیر آن کشور و به دستور ملکه انتخاب می شود . در ۱۶ کشور دنیا بالاترین مقام تشریفاتی دربار بریتانیا که به عنوان ( رئیس کشور ) محسوب می شود ( ملکه ) برعهده دارد . این ۱۶ کشور عبارتند از : استرالیا ، زلاندنو ، پایواگینه نو ، جزایر سلیمان تووالو ، اقیانوسیه ، کانادا ، بلیز در آمریکای جنوبی و آنتیگوا و باربودا ، باهاما ، باربادوس ، گرنادا ، جامایکا ، سنت کیتز ونویس ، سنت لوسیا ، سنت وینست و گرنادین در ( هند غربی و جزایر کارائیب ) هستند .

در پایان ۵۰ کشوری که به عنوان کشورهای همسود با امپراطوری بریتانیا می باشند ذکر می کنیم

استرالیا ، آفریقای جنوبی ، آنتیگوا و باربودا کریباتی ، کنیا ، اوگاندا ، باربادوس ، باماها ، برونئی ، بلیز ، بنگلادش ، بوتسوانا ، پایواگینه نو ، پاکستان ، تانزانیا ، ترینیداد و توباگو تونگا ، تووالو ، جامائیکا ، جزایر سلیمان ، جزیره مالت ، دومینیکا ، رواندا ، ساموآ سری لانکا ، سنت کیتس ونویس ، سنت لوسیا ، سنت وینست وگرنادین ، سنگاپور سوازیلند ، سیرالئون ، سیشل ، غنا ، قبرس ، کامرون ، کانادا ، هند ، نیوزلند ، نیجریه نائورو ، نامیبیا ، موزامبیک ، موریس ، مالزی ، مالدیو ، مالاوی ، لسوتو ، گویان ، گرانادا ، گامبیا

شرایط کار در بریتانیا

با توجه به شرایط مناسب زندگی در محدوده بریتانیا که شامل کشور های مختلف می باشد، بسیاری از افراد به دنبال کار در بریتانیا بوده تا با فراهم کردن الزامات موجود، موفق به اخذ اقامت این کشورها شوند. افراد می توانند در حین تحصیل و همچنین بعد از پایان دوره تحصیل خود در این کشور ها برای کار اقدام نمایند.

از آنجا که مهمترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد، موسسه مهاجرتی آریاناپارس با به کارگیری چندین وکیل پایه یک دادگستری ایران با سوابق بسیار درخشان، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور را فراهم آورده است.

کار در طول دوره تحصیل

دانشجویان در صورت تحصیل در انگلستان یا سایر کشور های بریتانیا می توانند با توجه به حق کار داده شده توسط سفارت، در طول تحصیلات خود مشغول به کار شوند. محدوده کار برای دانشجویان متناسب با ملیت شان متفاوت می باشد.

  • دانشجویان از اتحادیه اروپا و کشور سوئیس

اگر از یک کشور در اتحادیه اروپا، منطقه اقتصادی اروپا (EEA) یا سوئیس هستید، می توانید در بریتانیا در حین تحصیل بدون محدودیت یا مجوز کار کنید. تنها نکته حائز اهمیت ارائه کارت شناسایی به کارفرما مورد نظر می باشد و همچنین شماره بیمه ملی را در اختیار کارفرمایان قرار دهید.

  • دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا

دانشجویان بین المللی برای کار در بریتانیا شرایط متفاوتی را نسبت به سایر دانشجویان دارند. ساعت مجاز کاری دانشجویان بین المللی به نوع ویزا و مقطع تحصیلی بستگی دارد. اگر شما در سن ۱۶ یا ۱۷ سالگی هستید یا تحصیلات زیر دانشگاهی دارید تا حداکثر ۱۰ ساعت به صورت هفتگی مجاز به انجام کار هستید.

اگر با یک موسسه دولتی بریتانیا با مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد مشارکت داشته باشید، می توانید حداکثر تا ۲۰ ساعت در هفته در طول دوره زمانی و تمام وقت در روز های تعطیل مشغول به کار شوید. دانشجویان دکترا در انگلستان می توانند ۳۰ ساعت در هفته مشغول به کار شوند.

در ارتباط با همراهان دانشجویان بین المللی می توان به این نکته اشاره کرد که در زمان تحصیل در بریتانیا، همسر فرد دانشجو می تواند به صورت تمام وقت مشغول به کار شود. مفهوم تمام وقت ۴۰ ساعت در هفته می باشد که به عنوان منبع درآمد مناسب برای پوشش هزینه های زندگی است.

کار در بریتانیا پس از تحصیل

شرایط کار پس از تحصیلات در بریتانیا برای دانشجویان بین المللی با دانشجویان اتحادیه اروپا متفاوت می باشد.

  • دانشجویان اتحادیه اروپا و کشور سوئیس

دانشجویان اتحادیه اروپا و دانشجویان کشور سوئیس بدون نیاز به ویزا کار در بریتانیا می توانند در این کشور ها مشغول به کار شوند و از خدمات موجود بهره مند شوند.

  • دانشجویان بین المللی

دانشجویان بین المللی در صورتی می توانند برای ویزا کار در بریتانیا اقدام کنند که دعوت نامه کاری رسمی از کارفرمای انگلیسی داشته باشند. دانشجویان بین المللی همچنین می توانند توسط برنامه Sirius مورد تایید قرار  گیرد. برای دسترسی به سرویس بهداشت ملی (NHS)، باید هزینه این ویزا و همچنین هزینه اضافی درمانی را پرداخت کنند. اگر درخواست شما موفقیت آمیز باشد، می توانید در انگلستان دو سال بمانید و مشغول به کار شوید.

با این حال، محبوب ترین راه برای به دست آوردن ویزای کاری بریتانیا از طریق ویزای درجه ۲ (tier 2) است، که برای کارگران ماهر از خارج از EEA و سوئیس که پیشنهاد شغلی برای کار در بریتانیا دارند، است. برای واجد شرایط بودن، این شغل معمولا باید حقوق حداقل ۲۰،۸۰۰ پوند (~ ۲۷،۳۰۰ دلار آمریکا) در سال داشته باشید.

تغییر ویزا دانشجویی به ویزا کار

برای تغییر ویزا دانشجوی به ویزا کار، باید مدرک تحصیلی خود را از حامی مجوز شماره ۴ دریافت کنید. شما باید از داخل انگلستان قبل از اینکه ویزای فعلی شما به پایان برسد، درخواست خود را ارسال کنید.

سایر الزامات برای اخذ ویزای کاری در بریتانیا به شرح زیر می باشد:

  1. شواهدی که تمکن مالی خود را اثبات کنید. شما باید حداقل ۹۴۵ پوند برای ۹۰ روز قبل از اعلام درخواست در حسابتان داشته باشید.
  2. اثبات دانش زبان انگلیسی
  3. اطلاعات بیومتریک و عکس
  4. پاسپورت
  5. تست پزشکی
  6. نامه عدم سوءپیشینه

پس از پرداخت هزینه های لازم برای دریافت ویزای کاری در بریتانیا می توانید، اقدامات را انجام دهید. در صورت موافقت درخواست،  می توانید با ویزای کاری به مدت ۵ سال در خاک بریتانیا حضور داشته باشید.

شماره بیمه ملی

هر فردی که می خواهد در انگلستان کار کند نیاز به یک شماره ملی بیمه (NI) دارد، یک کد منحصر به فرد است که برای پیگیری پرداخت های مالیاتی و کمک های شما به سیستم امنیتی اجتماعی بریتانیا استفاده می شود. پروسه دریافت شماره بیمه ملی به صورت تلفنی می باشد که حتما باید اقامت انگلستان را داشته باشید. برای دریافت شماره ملی نیازی به پرداخت هزینه ای نیست. شماره ملی به صورت معمول پس از ۴ هفته به دست شما می رسد و در برخی موارد نیاز به مصاحبه حضوری دارد. افراد می توانند بدون دریافت NI مشغول به کار در بریتانیا باشند ولی باید به کارفرما اثبات کنند که برای آن درخواست داده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط با ما

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با مشاورین ما در ارتباط باشید:

مقالات اخیر
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.