...
info@arianaabroad.com

مشاوره رایگان: ۰۲۱۹۱۰۹۸۰۰۲

۰۲۱-۹۱۰۹۸۰۰۲

وبلاگ

کار در استرالیا

کار در استرالیا

شرایط کار در استرالیا

اقتصاد استرالیا تحت سلطه بخش خدمات است و پس از آن صنعت، گردشگری و کشاورزی در جایگاه های بعدی جای گرفته اند. به صورت کلی شانس پیدا کردن کار در استرالیا در شهرهای بزرگ مثل آدلاید، بریزبن، کانبرا، ملبورن، پرت و سیدنی بیشتر است. در حال حاضر و با توجه به برنامه های Skilled Worker که در استرالیا اجرا می شود، مهاجران زیادی برای کار روانه این کشور می شوند. از همین رو در استرالیا حس بیگانگی را به ندرت خواهید داشت.

کشور استرالیا به عنوان یکی از برترین مقاصد مهاجرت در دنیا تبدیل شده است. از مهم ترین دلایل این موضوع، کمبود نیروی متخصص در این کشور می باشد. در حال حاضر، کمبود مهارت در موارد زیر نمایان است.

لیست مشاغل مورد نیاز

  • دارایی، مالی، سرمایه گذاری
  • ساخت و ساز
  • مهندسی
  • مراقبت های بهداشتی
  • حسابداران
  • رادیوگرافی های تشخیصی
  • مهندسان عمران
  • مهندسان مکانیک
  • مکانیک
  • پرستاران
  • اپتومتریست ها

آشنایی با استرالیا

جمعیت اصلی استرالیا از بومیان تشکیل شده است. فرهنگ بوم گردی استرالیا یکی از قدیمی ترین و طولانی ترین فرهنگ های زنده مانده در جهان است و قدمت آن حداقل به ۴۰،۰۰۰ سال می رسد. در قرن ۱۷th، انگلیس ها شروع به اسکان در سرزمین تازه ادعا شده، کردند و این امر به مهاجرت مردم از تبار انگلیس و ایرلند منجر شد. پس از جنگ جهانی دوم، دولت استرالیا با هدف پیشبرد جمعیت و نیروی کار، مهاجران را به سمت خود جلب کرد. این امر منجر به مهاجرت بسیار زیاد از اروپا به ویژه از کشور های یونان، ایتالیا، آلمان، هلند، یوگسلاوی، لبنان و ترکیه شد.

اکنون استرالیا سیاست مهاجرت خود را آزاد کرده و مرزهای خود را برای مهاجران جنوب شرقی آسیا باز کرده است. همه این تأثیرات باعث تغییر واقعی در ادراک استرالیایی ها شده و آنها دوباره خود را به عنوان یک ملت چند فرهنگی تعریف می کنند.

قوانین کار در استرالیا چگونه است؟

به صورت معمول قرارداد های کاری در استرالیا تمام وقت تنظیم می شود ولی در سال های اخیر، بسیاری از شرکت ها به دنبال جذب نیروهای نیمه وقت می باشند. شغل نیمه وقت معمولاً کمتر از ۲۰ ساعت در هفته تعریف می شود. مشاغل نیمه وقت در بیشتر صنایع و حرفه ها در استرالیا وجود دارد و بیشتر در کافه ها، کارخانه ها، دفاتر، بارها، رستوران ها و مغازه ها رایج است. در چند سال گذشته، تعداد کارگران نیمه وقت در استرالیا به ویژه در بین زنان افزایش یافته است و اکنون بالغ بر ۳ میلیون نفر  که حدود ۳۰ درصد از نیروی کار است را تشکیل می دهد.

  • ساعت کاری

ساعت کاری در استرالیا متناسب با توافق بین متقاضی و کارفرما صورت می گیرد. طبق قوانین کشور استرالیا، هفته کاری از ۳۸ ساعت تشکیل شده است. یک روز کاری استاندارد در استرالیا از ساعت ۸ صبح شروع و تا ۴٫۳۰ بعد از ظهر به اتمام می رسد. در برخی از دفاتر ساعت کاری ۱ ساعت پس ساعت اعلام شده، شروع و به پایان می رسد.

  • شماره پرونده مالیاتی

شماره پرونده مالیاتی (TFN)، که از نه رقم تشکیل شده است، احتمالاً مهمترین شماره ای که در استرالیا دریافت می کنید. به TFN نیاز دارید تا از مطالبات بیکاری و مزایای بیماری، هرگونه سرمایه گذاری و ثبت نام در یک دوره رایگان آموزش عالی بهره مند شوید. لازم است هنگام تکمیل اظهارنامه مالیات بر درآمد سالانه و هنگام شروع کار یا تغییر شغل از شماره مالیاتی استفاده کنید.

  • حقوق و دستمزد

به صورت معمول حداقل دستمزد در کشور استرالیا ۴۹۴ دلار در هفته در نظر گرفته شده است. متقاضیان در صورت تحصیل در استرالیا می توانند از حقوق بالاتری برخوردار باشند. حداقل حقوق برای فارغ التحصیلان در حدود ۷۰۰ دلار در هفته تعیین گشته است.

چه روش هایی برای کار در استرالیا وجود دارد؟

به صورت کلی دولت استرالیا دو حالت ویزای کار را در نظر گرفته است، ویزای موقت کار و اقامت کاری که با ساب کلاس مشخص می شود.

  • ویزای ۴۷۶

ویزای ۴۷۶ مختص به دانشجویان دانشگاه های تهران و امیر کبیر می باشد. این دسته از دانشجویان می توانند در صورت احراز شرایط مورد نظر برای کار در استرالیا اقدام نمایند.

  1. زیر ۳۱ سال
  2. رشته های مهندسی
  3. آیلتس ۶
  4. ۲ سال از تحصیلات نگذشته باشد.
  • ویزای ۴۸۵

فارغ التحصیلان دانشگاه های برتر استرالیا پس از اتمام تحصیل می توانند با اخذ ویزای ۴۸۵ از فرصتی که دولت استرالیا در اختیارشان می گذارد بهره مند شوند. دانشجویان بین المللی می توانند با تحصیل در این کشور، شانس خود را برای پیدا کردن کار افزایش دهند.

  • ویزای ۴۸۲

متقاضیان می توانند در صورت احراز شرایط ایالت های کم جمعیت و یا اسپانسر های فامیلی در همان ایالت ها برای ویزای جستجوی کار در کشور استرالیا اقدام نمایند.

  • ساب کلاس ۱۸۶

در این روش مهاجرتی، متقاضیان در صورت دعوت نامه کاری یا اسپانسر شغلی می توانند اقامت استرالیا را دریافت کنند. لازم به ذکر است که دعوت نامه ارسالی باید مورد تایید سفارت قرار گیرد. سایت های کاریابی مشهور عبارتند از:

  1. Adzuna
  2. Job active – Australia
  3. Careerone
  4. GradAustralia
  5. GradConnection
  6. Seek
  • ساب کلاس ۱۸۹

این دسته از متقاضیان اخذ اقامت استرالیا، افرادی هستند که از طرف کارفرما یا ایالت یا خویشاوندان خود حمایت می شوند و به صورت کاملا مجزا و مستقل اقدام به شروع پروسه های مهاجرتی خود می نمایند.

  • ساب کلاس ۱۹۰

ساب کلاس ۱۹۰ استرالیا به افرادی تعلق می گیرد که توسط استانی از استان های استرالیا، برگزیده شده اند. این ویزا به فرد اجازه می دهد تا در هر نقطه ای از استرالیا مشغول به کار و زندگی باشند و همچنین ایشان را قادر به همراه ساختن اعضای خانواده در پرونده مهاجرتی خود می نماید.

  • ساب کلاس ۴۸۹

متقاضیانی که تحت این ویزا اقدام به اخذ اقامت دائم استرالیا می نمایند می بایست در ایالت محل زندگی خویشاوندان خود مشغول به کار شوند. شرایط اسپانسرها نیز می بایست به شرح ذیل باشد.

  1. استرالیایی یا اقامت دائم استرالیا را داشته باشند یا ساکن نیوزیلند باشند.
  2. فامیل درجه یک متقاضی باشند.
  3. ساکن ایالت های ویکتوریا، استرالیای جنوبی، ایالت شمالی تاسمانیا، بخش هایی از کوئینزلند، استرالیای غربی باشد.

برای دریافت ویزای کار استرالیا چه مدارکی لازم است؟

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای کار متناسب با ویزای درخواستی مشخص می شود. در روش های ویزای کار هر کدام دارای ویژگی های به خصوصی می باشد. در روش هایی که به اقامت دائم منجر می شود، متقاضیان باید با توجه به سن، مدرک تحصیلی، مدرک زبان و سوابق تحصیلی حداقل امتیازات را دریافت نمایند.

مدارک و شرایط لازم جهت اقدام برای اخذ اقامت استرالیا از طریق ویزای کار به شرح ذیل است:

  1. داشتن سن بین ۱۸ تا ۴۰ سال
  2. داشتن شغل و حرفه مرتبط با لیست مشاغل تنظیم شده توسط دولت استرالیا
  3. توانایی مکالمه زبان انگلیسی
  4. مدرک تحصیلی حداقل لیسانس
  5. کسب ۶۵ امتیاز در سیستم امتیازبندی دولت استرالیا
  6. برخورداری از وضعیت جسمانی مناسب

شرایط دریافت اقامت استرالیا چگونه است؟

با توجه به قوانین کشور استرالیا، متقاضیان از دو روش برای کار در این کشور اقدام می نمایند. در روش اول که به نام “مهاجرت کاری” شناخته می شود، افراد از ابتدای کار موفق به اخذ اقامت دائم کشور استرالیا می شوند. در صورت اخذ ویزای کار باید با توجه به بازه زمانی در نظر گرفته شده، کار مورد نظر را پیدا کرده و از قوانین تبدیل ویزا استفاده کنند.

ویزای کار استرالیا چه مزایا و معایبی دارد؟

از نکات مثبت کشور استرالیا می توان به نرخ پایین بیکاری در این کشور اشاره کرد و متقاضیان در صورت اخذ ویزای کار و یا اقامت کاری قادر خواهند بود در کمترین زمان ممکن، کار مورد نظر خود را پیدا کنند. به صورت معمول مدت زمان لازم برای پیدا کردن کار در استرالیا از از این روش بین ۱ الی ۳ ماه در نظر گرفته می شود.

از دیگر مزایای اخذ ویزای کار استرالیا می توان به این نکته اشاره کرد که متقاضیان از بیشترین میزان حقوق در این کشور برخوردار می باشند. این نکته بدین معناست که میزان حقوق و دستمزد در استرالیا از بالاترین مقادیر در جهان است.

شهرهای ملبورن و سیدنی در میان ۲۰ شهر برتر دنیا برای کار و زندگی قرار دارند که این امر نشان دهنده کیفیت بالای زندگی در استرالیا می باشد. از همین رو متقاضیان می توانند با کار در استرالیا از شرایط مناسب زندگی لذت بخش، بهره مند شوند.

افراد در صورت اخذ ویزای کاری استرالیا و متاهل بودن، قادر خواهند بود که همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود را به همراه داشته باشند. به واسطه اخذ اقامت، فرزندان اجازه تحصیل در برترین مدارس استرالیا را دارا می باشند.

بهترین مشاغل برای کار در استرالیا کدامند؟

استرالیا تعداد زیادی از نقش های خوب و پردرآمد را در صنایع مختلف ارائه می دهد و این یک انتخاب عاقلانه برای حرفه شما نیز محسوب می شود. ۱۰ شغل پردرآمد در استرالیا برای سال ۲۰۱۹ به شرح زیر می باشد.

۱۰- متخصصین اطلاعات

متوسط ​​حقوق: ۹۹،۵۱۰ دلار استرالیا

برای تبدیل شدن به یک متخصص اطلاعات، به دانش قوی در مورد زبان های برنامه نویسی به ویژه پایتون و همچنین به تحصیل در یک زمینه STEM مانند ریاضیات یا علوم رایانه نیاز است. از طرف دیگر ، می توانید قبل از تخصص در یک صنعت، تحصیلات تکمیلی را در یک موضوع خاص داده انجام دهید.

۹- پزشک

متوسط ​​حقوق: ۱۰۳٫۴۰۰ دلار استرالیا

ساختار مراقبت های بهداشتی کشور استرالیا به طور مداوم به عنوان یکی از بهترین های جهان شناخته می شود و همچنین دانشگاه های این کشور برخی از بهترین آموزش های پزشکی را در جهان به زبان انگلیسی ارائه می دهند. در حالی که پزشک شدن یک فرایند طولانی و چالش برانگیز است، اما از حیث میزان درآمد، این قشر حقوق و دستمزد کافی را دریافت می نمایند.

۸- مدیر بهزیستی

متوسط ​​حقوق: ۱۱۰،۵۲۰ دلار

۷- مدیر ساخت و ساز

متوسط ​​حقوق: ۱۱۱،۳۹۰ دلار

به صورت کلی مدیران ساخت و ساز وظیفه نظارت بر پیمانکاران در محل و همچنین همکاری نزدیک با سایر متخصصان ساخت و ساز و ذینفعان (مانند معماران ، نقشه برداران و تأمین کنندگان) را دارند.

۶- مهندس ابر

متوسط ​​حقوق: ۱۱۱،۵۹۰ دلار

مهندسی ابر یکی دیگر از رشته های تحصیلی است و به سرعت در حال تبدیل شدن به یکی از پر تقاضا ترین مشاغل فناوری اطلاعات در صنعت می باشد، با فناوری هایی که توسط رایانش ابری امکان پذیر است مانند برنامه های تجاری، ذخیره سازی داده ها و اینترنت اشیاء  به سرعت در حال تکامل هستند. در نتیجه ، مهندسین ماهر که قادر به ساختن، نگهداری و توسعه چنین سیستم هایی هستند، می توانند انتظار داشته باشند که برای کار در استرالیا درآمد زیادی کسب کنند.

۵- مدیر تحلیلگر

متوسط ​​حقوق: ۱۱۸،۸۲۰ دلار سالیانه برای کار در استرالیا دریافت می کنند.

برای سازمان هایی که مقدار زیادی از داده ها را تولید می کنند، احتمالاً تیم های کاملی از تحلیلگران و مدیران تلاش می کنند تا همه چیز را پردازش کنند. با کمال تعجب، مدیر تحلیلگر این وظیفه را دارد که کل شاخه را راهنمایی و هدایت کند. اکثر مدیران آنالیز به عنوان تحلیلگر داده ها شروع به کار می کنند و مهارت های فنی خود را با تجربه و مدارک مدیریتی مربوطه ترکیب کرده تا بتوانند راه خود را پیش ببرند.

۴- طراح امنیت فناوری اطلاعات

متوسط ​​حقوق: ۱۲۴،۱۹۰ دلار

با تمام داده ها و زیرساخت های که در حوزه دیجیتال جمع آوری، ذخیره و نگهداری می شود، امنیت و محافظت از آن در برابر مهاجمان مخرب یک اولویت فزاینده برای سازمانهاست. کارشناسان امنیت سایبری چه بطور مستقیم و چه با ظرفیت مشاوره قادر به ساختن و به روز رسانی چنین سیستم هایی هستند.

۳- مدیر IT

متوسط ​​حقوق: ۱۲۵٫۶۶۰ دلار

با وجود فن آوری هایی که سازمان ها قادر به گسترش و فعالیت به روش های قبلی غیرقابل دسترسی هستند، در متخصصان فناوری اطلاعات ارزش زیادی وجود دارد که می تواند شکاف بین تخصص فنی و توسعه تجارت ایجاد کنند. مدیران پروژه که می توانند نیازهای یک سازمان را درک کنند و تشخیص دهند که چگونه فناوری می تواند آن مسائل را حل کند (و برعکس) می توانند انتظار داشته باشند که مهارتهای آنها بسیار تقاضا داشته باشد.

۲- مدیر مهندسی

متوسط ​​حقوق: ۱۳۲،۳۵۰ دلار استرالیا

کار در استرالیا

اگرچه میزان حقوق شما به این رشته بستگی دارد که رشته مهندسی در آن کار می کنید ، مطمئناً مدیران مهندسی می توانند انتظار داشته باشند که برای تلاشهایشان بسیار حقوق مناسبی دریافت کنند. به عنوان مثال یکی از زمینه های بسیار سودآور در زمینه نفت، گاز و انرژی است. مهندسین قبل از به دست آوردن تجربه در این رشته، در دانشگاه در رشته تخصصی انتخاب شده خود تحصیل می کنند.

۱- IT Systems Architect

متوسط ​​حقوق: ۱۳۹،۶۹۰ دلار برای کار در استرالیا

طراحان سیستم وظیفه طراحی، ساخت و آزمایش کل زیرساخت ها را به نمایندگی از هر سازمانی که دارای یک شبکه داخلی است، می باشند. بسیاری از این پروژه ها بسیار پیچیده و حساس هستند و دانش و تجربه بالایی را از جانب کسانی که مسئول ایجاد آنها هستند خواستار هستند.

با توجه به تخصص بالای فنی که معماران سیستم در اختیار دارند، آنها می توانند از حقوق کارفرمایان حقوق زیادی بگیرند. هرچند آنها باید در زمینه خود متخصص باشند و دارای سوابق تحصیلی قوی، تجربه ای فراوان و تعدادی از مدارک مرتبط با صنعت باشند.

مهم ترین اصل در امور مهاجرتی، مقوله اطمینان و اعتماد در همه مقاطع پروسه های مختلف می باشد. برند آریاناپارس که تنها دارنده مجوزهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت علوم تحقیقات و فن آوری در ایران می باشد، شرایط ایجاد بستر اطمینان و آسودگی خیال را برای متقاضیان مهاجرت کاری به کشورهای مختلف را فراهم آورده است.

امتیازات لازم برای مهاجرت از طریق اسکیلد ورکر در کشور استرالیا چند است؟ آیا می توان از ابتدای کار برای اقامت استرالیا اقدام نمود؟ بازه های زمانی اقدام برای مهاجرت از طریق اسکیلد ورکر چند ماه است؟ سوالات متوالی که افراد برای مهاجرت به استرالیا در ذهن خود می پرورانند.

گروه تحریریه آریاناپارس با گرد آوری شرایط اسکیلد ورکر در استرالیا، به این سوالات پاسخ داده است. از همین رو با مطالعه مقاله فوق قادر خواهید بود تصمیم صحیح برای روش ورود به کشور استرالیا را اتخاذ نمایید.

شرایط اسکیلد ورکر استرالیا

skilled worker Australia

در ابتدا و قبل از ارائه توضیحات کامل در مورد شرایط اسکیلد ورکر استرالیا لازم به ذکر است، بسیاری از هموطنان عزیز به جای اسکلید ورکر (skilled worker) به اشتباه از کلمه اسکیل ورکر استفاده می نمایند.

استرالیا کشوری پیشرفته و توسعه یافته به شمار می آید، که همواره مقصدی محبوب برای متخصصان و افراد ماهری است که تمایل دارند یک زندگی جدید همراه با پیشرفت را در کشوری مدرن تجربه نمایند. اسکیلد ورکر استرالیا (skilled worker) برنامه جامع و کاملی برای جذب نیروهای متخصص و ماهر مورد نیاز این کشور می باشد.

مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیلد ورکر متقاضیان زیادی دارد، این روش مهاجرتی یکی از روش های مهاجرتی کم هزینه و ایده آل برای افراد می باشد. در ادامه این مطلب به جزئیات اسکیلد ورکر استرالیا بیشتر آشنا خواهیم شد.

سیستم اسکیلد ورکر استرالیا

اسکیلد ورکر استرالیا بر اساس یک سیستم امتیاز بندی بنا گردیده، متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیلد ورکر در مرحله اول می بایست موفق به کسب حداقل ۶۵ امتیاز شوند. فاکتورهای اصلی و مورد نیاز جهت کسب امتیازات لازم شامل سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی و مدرک زبان می باشد، لازم به ذکر است این امکان برای افراد متاهل وجود دارد که از شرایط همسر خود نظیر مدرک تحصیلی و مدرک زبان امتیازات اضافی دریافت نمایند.

سیستم اسکیلد ورکر استرالیا

علاوه بر کسب امتیاز، حرفه شما می بایست در لیست مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا وجود داشته باشد. سیستم اسکیلد ورکر استرالیا به طور کلی از ۳ روش مهاجرتی تشکیل گردیده که شامل ویزاهای Sc189 ، Sc190 و Sc491 می باشد که هریک شرایط نسبتاً متفاوتی خواهند داشت. در حال حاضر برای ویزاهای ۱۸۹، ۱۹۰ و ۴۹۱ سه لیست وجود دارد.

لیست بلند مدت (MLTSSL) برای همه ویزاهای عنوان شده، لیست کوتاه مدت (STSOL) صرفا امکان اقدام برای ویزاهای ۱۹۰ و ۴۹۱ و لیست منطقه ای (ROL) برای ویزای ۴۹۱. مشاغلی که انتخاب کرده اید با توجه به شرایط شما باید یک به یک بررسی شوند و یک عنوان شغلی که شرایط بهتر و مناسب تری دارد، از بین آنها برای شروع پروسه مهاجرتی شما انتخاب شود. 

محاسبه امتیاز اسکیل ورکر استرالیا

همانگونه که اشاره گردید برای مهاجرت به استرالیا از طریق اسکیلد ورکر ۳ نوع ویزا مختلف ارائه می گردد. شرایط امتیاز بندی در هریک از ویزاهای ذکر شده متفاوت می باشد، به طور مثال افرادی که برای ویزای Sc190 اقدام می نمایند.

با توجه به وجود اسپانسر فامیلی و یا ایالتی در این روش ۵ امتیاز اضافه دریافت خواهند کرد، همچنین افرادی که برای ویزای Sc491 اقدام نمایند می بایست تا ۵ سال در مناطق رجینال (کم جمعیت) ایالتی که اسپانسر شما شده است اقامت داشته باشند، ولی در عوض ۱۵ امتیاز اضافی دریافت خواهند نمود.

نحوه امتیازبندی اسکیلد ورکر استرالیا

لازم به ذکر است افرادی که در دانشگاه های استرالیا یک مقطع تحصیلی را به پایان رسانده باشند و یا در این کشور مدتی شاغل بوده اند امتیازات قابل توجهی دریافت خواهند کرد. به طور کلی امتیازات شرایط فردی برای اسکیلد ورکر استرالیا به شرح ذیل می باشد:

آیتمحداقل امتیازحداکثر امتیاز
شرایط سنی۴۰ تا ۴۴ سال – ۱۵ امتیاز۲۵ تا ۳۲ سال – ۳۰ امتیاز
مدرک تحصیلیکاردانی – ۱۰ امتیازدکترا – ۲۰ امتیاز
مدرک زبانایلتس ۷ – ۱۰ امتیازایلتس ۸ – ۲۰ امتیاز
سابقه کار۳ تا ۵ سال – ۵ امتیاز۸ سال به بالا – ۱۵ امتیاز
امتیاز همسرحداقل – ۰ امتیازحداکثر – ۱۰ امتیاز

مدت زمان پروسه اسکیلد ورکر استرالیا

مدت زمان لازم جهت بررسی و صدور ویزای اسکیلد ورکر (skilled worker) بسته به نوع ویزای درخواستی و شرایط فرد متقاضی متفاوت خواهد بود. بر اساس الویت بندی موجود در اسکیلد ورکر افرادی که از رزومه تحصیلی، کاری و شرایط فردی بهتری برخوردار می باشند.

معمولاً زمان پردازش انواع ویزای کار استرالیا کمتر از ۱ سال به طول می انجامد، زمان مورد نیاز برای انواع ویزای اسکیلد ورکر استرالیا به شرح ذیل می باشد:

نوع ویزامدت زمان تقریبی
Sc189 (ویزای ماهر و مستقل)۱۲ ماه
Sc190 (ویزای ماهر ایالتی)۱۰ الی ۱۱ ماه
Sc491 (ویزای ماهر رجینال)زمان مشخصی تعیین نشده است.

هزینه های ویزای اسکیلد ورکر استرالیا

متقاضیان دریافت ویزای اسکیلد ورکر (skilled worker) استرالیا جهت انجام فرایند اخذ ویزا ملزم به پرداخت هزینه های مربوط به صدور ویزا می باشند. هزینه اولیه مربوط به تایید مدارک شخص متقاضی (Assessment) است که بسته به مدارک و سازمان ارزیابی کننده متفاوت خواهد بود، هزینه ثانویه مربوط به صدور ویزا برای فرد متقاضی و خانواده وی می باشد. هزینه های مربوط به دریافت ویزای اسکیلد ورکر استرالیا به شرح ذیل می باشد:

  • هزینه تایید مدارک (Assessment) بسته به سازمان مربوطه ۵۰۰ الی ۱۱۰۰ دلار
  • هزینه صدور ویزا برای فرد متقاضی ۴۰۴۵ دلار
  • هزینه صدور ویزا برای همسر متقاضی ۲۰۲۵ دلار
  • هزینه صدور ویزا برای فرزند متقاضی ۱۰۱۰ دلار

آمار جذب نیرو متخصص در استرالیا

معمولاً فرصت های شغلی در هر کشوری از محدودیت خاصی برخوردار است و پذیرش افراد واجد شرایط بسته به نیاز کشور مورد نظر ظرفیت به خصوصی دارد. در واقع هدف اصلی کشور استرالیا از ارائه ویزای اسکیلد ورکر جذب افراد متخصص و ماهر برای تامین نیروی مورد نیاز این کشور در مشاغل مختلف است.

استرالیا همواره از جمله کشورهای محبوب برای افراد متخصص و ماهر به شمار می آید، از این رو از گذشته های دور تاکنون روند مهاجرت کاری افراد متخصص و ماهر به استرالیا به طور مستمر ادامه داشته است.

آمار جذب نیرو متخصص در استرالیا

آمار مهاجرت کاری افراد به استرالیا در سال ۲۰۰۷ به اوج خود رسید پس از سال ۲۰۰۹ شرایط روند مهاجرت کاری به استرالیا رفته رفته مشکل تر شد و قوانین سخت تری در این رابطه اتخاذ گردید. این موضوع باعث گردید روند مهاجرت کاری به استرالیا طی سال های اخیر با کاهش رو به رو شود، در حال حاضر بیش از ۳۵ درصد مهاجران استرالیا به واسطه اخذ ویزای اسکیلد ورکر (skilled worker) استرالیا وارد این کشور شده اند.

شرایط اقامت از طریق اسکیلد ورکر در سال ۲۰۲۰

به طور کلی امکان اخذ اقامت دائم استرالیا برای فرد متقاضی و خانواده وی فراهم خواهد بود، ولی مراحل دریافت اقامت دائم استرالیا بسته به نوع ویزای درخواستی متفاوت خواهد بود.

شرایط دریافت اقامت دائم استرالیا از طریق روش های مختلف اسکیلد ورکر به شرح ذیل می باشد:

ویزای Sc189

ویزای ۱۸۹ استرالیا به نوعی اقامت دائم این کشور محسوب می شود، این ویزا ایده ال ترین ویزای کار استرالیا می باشد و نیازی به اسپانسر ایالتی و فامیلی ندارد و صرفاً با کسب امتیازات لازم (۶۵ امتیاز) فرد متقاضی می تواند به طور مستقل در کلیه ایالت های استرالیا مشغول به کار شود.

ویزای ۱۸۹ مختص افرادی است که حرفه و شغل آنها در لیست اول مشاغل استرالیا یا همان MTLSSL قرار دارد. ظرفیت این ویزا برای سال مالی ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ استرالیا، معادل ۱۸۶۵۲ نفر تعیین شده است که به معنای حداکثر تعداد افرادی است که اجازه دارند در رشته های مختلف کاری، این ویزا را دریافت کنند.

ویزای Sc190

شرایط ویزای ۱۹۰ استرالیا تا حدودی مشابه ویزای ۱۸۹ است، با این تفاوت که متقاضیان این نوع ویزا به اسپانسر ایالتی نیاز خواهند داشت. کشور استرالیا برای جبران کمبود نیروی کار بومی در ایالت های مختلف و مشاغل گوناگون از طریق ویزای ۱۹۰ اقدام به جذب نیروی خارجی می نماید. از این رو شرط اصلی برای دریافت این ویزا دادن تعهد برای اقامت حداقل دو ساله در ایالت مربوطه توسط متقاضی می باشد.

مزیت اصلی ویزای ۱۹۰ استرالیا نسبت به ویزای ۱۸۹ این است که امکان انتخاب شغل از هر دو لیست مشاغل MLTSSL و STSOL وجود دارد در حالی که برای ویزای ۱۸۹، شغل متقاضی باید حتما در لیست MLTSSL وجود داشته باشد. البته امتیاز لازم برای این ویزا هم به مراتب کمتر از ویزای ۱۸۹ است.

توجه داشته باشید که متقاضیانی که ۶۰ امتیاز دارند، می توانند با این ویزا کمبود امتیاز خود تا ۶۵ امتیاز را از طریق اخذ اسپانسرشیپ ایالتی جبران کنند. ظرفیت این ویزا برای سال مالی ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ استرالیا، معادل ۲۴۹۶۸ نفر تعیین شده است.

ویزای sc491

ویزای ۴۹۱ نوعی ویزای اقامت موقت ۵ ساله است که امکان تبدیل شدن به اقامت دائم را خواهد داشت. متقاضیان اخذ این ویزا مانند ویزای ۱۹۰ به اسپانسر ایالتی نیاز خواهند داشت، البته امکان استفاده از اسپانسر فامیلی نیز وجود خواهد داشت. امکان اقدام برای این ویزا برای افرادی که ۵۰ امتیاز دارند وجود دارد چرا که برای ویزای ۴۹۱، دریافت اسپانسر ایالتی ۱۵ امتیاز به مجموع امتیاز متقاضیان اضافه می کند.

بعد از دریافت ویزای موقت ۴۹۱، چنانچه فرد به مدت ۳ سال در هر کدام از مناطق کم جمعیت استرالیا اقامت داشته باشد و با حداقل حقوق سالانه ۵۳۹۰۰ دلار استرالیا در این کشور مشغول به کار باشد، امکان اقدام برای ویزای دائم (ویزای ۱۹۱) وجود دارد.

توجه داشته باشید که حقوق ذکر شده، تقریبا حداقل حقوق قانونی کار در کشور استرالیا است. به غیر از سیدنی، ملبورن و بریزبن تمامی شهرهای استرالیا جزو مناطق کم جمعیت حساب می شوند. برای ویزای ۴۹۱ استرالیا، امکان انتخاب رشته از هر کدام از لیست های MLTSSL ،STSOL و یا Regional وجود دارد. ظرفیت این ویزا حداکثر ۱۵۰۰۰ متقاضی در سال است.

شرایط مهاجرت پرستار به استرالیا

فارغ التحصیلان رشته ی پرستاری از راه های مختلف می توانند برای کشور استرالیا اقدام نمایند و پس از ورود به این کشور اقامت دائم استرالیا را کسب کنند.سریع ترین روش برای اخذ اقامت پرستاران در کشور استرالیا قبولی در امتحانات rn یا register nurse  می باشد که افراد برای حضور در این امتحانات نیازمند مدرک زبان انگلیسی آیلتس نمره ی ۷ می باشند.

با توجه به حساسیت کشور استرالیا به زبان و مدرک زبان ذکر این نکته حائز اهمیت می باشد که افراد در تمامی skill یا مهارت ها باید نمره ی ۷ را اخذ نمایند.

در صورت نداشتن مدرک زبان انگلیسی ،افراد می توانند در دوره های ۴ ماهه موسسه زبان آریانا پارس شرکت کرده و پس از سپری کردن این دوره ها ،زیر نظر مجرب ترین اساتید زبان به این مدرک زبان نائل شوند.

امتحانات rn یکی از سخت ترین امتحانات کشور استرالیا می باشد و عملا افراد بسیار کمی امکان قبولی در این امتحان را دارا می باشند.

مدت زمان انجام این پروسه سه ماه می باشد و در صورت قبولی این افراد می توانند به عنوان نیروی کار در این کشور مشغول به کار شوند.دولت استرالیا با توجه به ضریب پایین قبولی در امتحانات rn   دوره هایی را هایی را برای پرستاران در نظر گرفته است که مدت زمان این دوره ۱۲ تا ۱۸ ماه می باشد و پس از سپری کردن این دوره می توانند rn  کشور استرالیا را کسب کنند.هزینه ی تقریبی برای این دوره حدود ۱۸ تا ۳۲ هزار دلار می باشد که شامل هزینه تحصیل در استرالیا و زندگی در استرالیا می باشد.

افراد پس از اخذ rn استرالیا می توانند برای ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقدام کرده و پس از سپری کردن مدت اقامت در کشور استرالیا pr این کشور را اخذ کنند.

موسسه مهاجرتی آریاناپارس با توجه به بهره گیری از مشاورین حاذق امر مهاجرت و ارتباط مستقیم با دانشگاه های کشور استرالیا شرایط فوق العاده ای را برای پرستاران در این کشور فراهم  کرده است.

پرستاران در صورت داشتن مدرک زبان آیلتس نمره ی ۶٫۵ می توانند برای پذیرش در مقطع لیسانس مجدد در کشور استرالیا اقدام نمائید.این شرایط بدین صورت می باشد که برای پرستاران پذیرش در مقطع کارشناسی اخذ می شود و متقاضیان با سپری کردن ۱ سال تحصیلی در این کشور می توانند از دانشگاه های کشور استرالیا فارغ التحصیل شوند .دانشگاه های استرالیا موظف می باشند که پس از اتمام این دوره به متقاضیان کار مورد نظر را اهدا نمایند و به عنوان کمک پرستار با آنها همکاری کند.

در این صورت پرستاران می توانند با دو سال کار کردن در کشور استرالیا و پرداخت مالیات اقامت دائم این کشور را کسب کنند.

هزینه این دوره ی استثنائی برای پرستاران حدود ۱۵ تا ۲۰ هزار دلار آمریکا می باشد فلذا متقاضیان این پروسه مهاجرتی می توانند با نازل ترین قیمت در کشور استرالیا تحصیل کرده و پس از آن برای اقامت این کشور اقدام نمایند.

۲ دیدگاه در “کار در استرالیا

  1. کوثر گفت:

    من ۴۱ سال سن دارم. کارشناسی ارشد مدیریت توسعه روستایی دارم. آیا برای رشته من کار هست؟ و اگر هست چه کاری؟

    1. consultant گفت:

      سلام برای کدوم کشور تقریبا اکثر کشورها مدرک زبان نیاز داشته باشیدو۳سال سابقه کار بابیمه که بشه براتون جاب افر اوکی کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط با ما

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با مشاورین ما در ارتباط باشید:

مقالات اخیر
برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.