انواع ویزای کانادا
چنانچه قصد سفر به کشور کانادا را با اهداف گوناگونی مثل دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در سمینارها، تحصیل، کار، سرمایه گذاری، دیدار از جاذبه های گردشگری این کشور و … را دارید، ملزم به دریافت ویزای کانادا هستید. در مقاله پیش رو قصد داریم شما را با انواع ویزای کانادا، مدارک لازم و مراحل انجام کار بیشتر آشنا کنیم تا هر زمان که قصد سفر به کانادا را داشتید با آگاهی از نوع ویزای مربوطه، اقدام کنید.
انواع ویزای کانادا را می توان به ویزای تحصیلی کانادا، ویزای کاری کانادا، ویزای توریستی کانادا و … تقسیم بندی کرد. به صورت کلی ویزاهای مختلف کانادا را می توان در دو دسته قرار داد:
- ویزای اقامت موقت کانادا
- ویزای اقامت دائم کانادا
به دلیل عدم فعالیت سفارت کانادا در ایران، متقاضیان دریافت ویزای کانادا باید برای انجام مراحل انگشت نگاری یا بایومتریک به یکی از دفاتر VFS در کشور های اطراف مراجعه کنند. در حال حاضر بهترین روش برای دریافت ویزای کانادا، درخواست به صورت آنلاین می باشد.
ویزای اقامت موقت کانادا
ویزای موقت کانادا به معنی ورود شخص به این کشور طی زمانی مشخص و اقامت او به صورت محدود می باشد که البته با روش های مختلفی قابل تمدید است. ویزای اقامت موقت کانادا را می توان به سه دسته کلی تقسیم بندی کرد که در ادامه به آنها اشاره می شود.
- ویزای تحصیلی کانادا
- ویزای توریستی کانادا
- ویزای همراه کانادا
ویزای تحصیلی کانادا
سیستم آموزشی در کانادا یکپارجه و منظم است، از اینرو سالانه متقاضیان بسیاری برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا اقدام می کنند. ویزاهای تحصیلی به چند روش ویزای دانش آموزی کانادا، ویزای دانشجویی کانادا و ویزای فرصت مطالعاتی تقسیم می شوند. برای تحصیل در کانادا باید مدارک بین المللی آزمون های زبان را داشته باشید.
سیستم آموزشی به دو بخش خصوصی و دولتی تقسیم می شود که برای تمام دوره های تحصیلی صادق است. قدم اول برای درخواست ویزای تحصیلی اخذ پذیرش از دانشگاه، کالج و یا مدرسه ی مورد نظر است که پس از آن باید برای مراحل ویزا اقدام کرد.
ویزای فرصت مطالعاتی کانادا به منظور ارتقای سطح علمی و فرهنگی بین کانادا و دانش پژوهان سایر کشورها صادر می شود و به واجدین شرایط تسهیلاتی ارائه می گردد که قادر خواهند بود پس از اخذ پذیرش از دانشگاه یا هر نهاد تحقیقاتی دیگری جهت دریافت ویزا اقدام کنند.
متقاضیان این نوع از ویزا چنانچه از مرکز مورد نظر حقوق دریافت کنند در روند ویزاهای کاری قرار می گیرند، پس انتخاب نوع درست ویزا در پروسه های فرصت مطالعاتی از ویزای تحصیلی، کاری و یا ویزیتور عادی متغیر می باشد و در انتخاب نوع آن باید دقت لازم را مبذول داشت.
ویزای همراه تحصیلی (برای والدین، فرزند و یا همسر)
همراه بودن والدین با فرزندان، علی الخصوص آن دسته از دانش آموزانی که در سنین کم برای ادامه تحصیل به کانادا مهاجرت می کنند، دغدغه بسیاری از والدین می باشد. برای این نوع ویزا از دو طریق می توان اقدام کرد.
ویزای توریستی یا (TRV (Temporary Resident Visa که در این نوع ویزا به والدین فرصتی ۶ ماهه داده می شود که همراه با فرزند خود در کانادا باشند.
ویزای اجازه ی کار (Open Work Permit) که در این نوع از ویزا اگر متقاضی برای یک دوره تحصیلی در کانادا از دانشگاه یا کالج پذیرش دانشگاهی داشته باشد، همسر وی می تواند برای دریافت ویزای کار اقدام کند که این نوع ویزا به همسر اجازه کار در کانادا به صورت تمام وقت و همچنین تحصیل را می دهد.
ویزای توریستی کانادا
ویزاهای توریستی کانادا همانطور که از نام آن مشخص است برای اهداف توریستی صادر می شود، این ویزا با نام ویزای مولتی یا ویزای ۵ ساله ی کانادا به متقاضیان اعطا می گردد.
دارندگان این نوع ویزا قادرند تا زمان اعتبار ویزای خود، بدون محدودیت به خاک این کشور ورود و خروج کنند و در هر بار ورود ۶ ماه در کانادا اقامت داشته باشند و پس از یک بار خروج از خاک کانادا ولو به مدت ۶ ساعت دوباره به خاک این کشور وارد شوند.
سوپر ویزای کانادا
سوپر ویزای کانادا نوعی ویزای توریستی است که به والدین و پدربزرگ ها و مادربزرگ هایی اعطا می شود که فرزندان و نوه هایشان اقامت دائم کانادا را دارند. فرزندان باید حداقل حقوق پایه ای معادل ۲۴۰۰۰ دلار در سال داشته باشند و مدارکی دال بر این درآمد سالانه را ارائه دهند تا ضمیمه پرونده شود.
بیمه خدمات درمانی متقاضیان به مدت ۱ سال باید از داخل خاک کانادا یکجا پرداخت گردد و فرد باید زیر نظر پزشکان معتمد سفارت معاینه شود تا سفارت از سلامتشان اطمینان حاصل کند تا هزینه های درمانی به دولت کانادا تحمیل نشود.
صدور این ویزا ۱۰ ساله می باشد ولی با توجه به اینکه پاسپورت های ایرانی ۵ سال اعتبار دارند، ویزایی که به متقاضیان ایرانی تعلق می گیرد ۵ ساله است. این ویزا به متقاضی این اجازه را می دهد که در هر بار ورود حداکثر ۲ سال در کانادا اقامت داشته باشد و پس از اتمام احتیاجی به اقدام مجدد نیست و تنها برچسب سوپر ویزا بر روی پاسپورت جدید الصاق می شود.
ویزای موقت کاری کانادا
این ویزا به کارگران خارجی که از یک کارفرمای معتبر پیشنهاد شغلی دریافت کرده اند به مدت ۶ ماه اعطا می شود که در این صورت شخص باید پیشنهاد شغلی مورد نظر خود را به سفارت کانادا ارائه کند تا اجازه ی اقامت موقت را دریافت کند.
ویزای دیپلماتیک کانادا
این ویزا به افرادی که در خارج از خاک کانادا حضور دارند و برای اهداف سیاسی خاصی قصد ورود به این کشور را دارند اعطا می شود تا در بازه زمانی کوتاهی به فعالیت مورد نظر رسیدگی کنند و سپس به کشور خود بازگردند.
ویزای اقامت دائم کانادا
این نوع ویزا به معنای اقامت طولانی مدت شخص بین ۳ تا ۵ سال می باشد و پس از طی شدن این زمان قابل تمدید خواهد بود. ویزا های دائم کانادا به چند گروه زیر تقسیم می شوند.
ردیف | عنوان ویزا |
---|---|
۱ | ویزای دائم از طریق ازدواج |
۲ | ویزای دائم از طریق تولد |
۳ | ویزای دائم از طریق کار |
۴ | ویزای دائم از طریق سرمایه گذاری |
۵ | ویزای دائم از طریق پناهندگی |
۶ | ویزای کار آفرینی در کانادا |
ویزای دائم از طریق ازدواج
یکی از روش های دریافت اقامت دائم کانادا، ازدواج با شخصی می باشد که خود اقامت دائم کانادا را دارد و یا دارای پاسپورت کانادایی می باشد. در این پروسه احتیاجی به وکیل نخواهید داشت و با ارائه مدرک سند ازدواج به سفارت کانادا می توانید اقدام به اخذ ویزا نمایید.
برای مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج به چه نکاتی باید توجه داشت؟ پاسخ سوالات خود را در مقاله مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج بیابید.
ویزای دائم از طریق تولد
کشور کانادا از قانون خاک در رابطه با تولد فرزندان تبعیت می کند، پس چنانچه فرزندی در خاک کانادا متولد شود از همان ابتدا تابعیت کانادائی را بدست خواهد آورد.
ویزای دائم از طریق کار
کشور کانادا در دو بخش فدرال و ایالتی سالانه لیست مشاغلی را با عناوین مختلف ارائه می دهد تا افراد طی یک پروسه امتیازبندی با توجه به شرایط سنی، میزان تحصیلات، سوابق کاری و نمره ی آیلتس امتیاز مورد نظر را کسب و قادر به دریافت کارت اقامت دائم کانادا گردند. شایان ذکر است که این پروسه با دقت بالایی انجام می گیرد و به دلیل تقاضای زیاد آن از رقابت سختی برخوردار است.
افراد پس از کسب امتیاز مورد نظر، به یک استخر رقابتی وارد می شوند و پس از بازه ای انتظار و انتخاب، دعوت نامه ای دریافت خواهند کرد که منجر به اخذ کارت اقامت دائم کانادا می گردد.
ویزای دائم از طریق سرمایه گذاری
برنامه های سرمایه گذاری در کانادا وجود دارند که از ابتدا منجر به اخذ اقامت دائم می گردند که بصورت معمول سپردن مبلغ قابل توجهی از سرمایه به دولت کانادا و باز پس گرفتن آن پس از چند سال بدون هیچ گونه سود بانکی می باشد. این برنامه ها به دلیل بزرگ بودن مبلغ مورد نظر برای همه ی افراد مناسب نمی باشد.
ویزای دائم از طریق کار آفرینی
این نوع از ویزا در دسته ی ویزاهای اقامت دائم کانادا قرار می گیرد و مناسب افرادی می باشد که قصد ثبت شرکت و یا راه اندازی بیزینسی جدید را در کشور کانادا دارند. این افراد باید نقشه ی تجاری کسب و کار مورد نظر و نحوه سرمایه گذاری در آن کار خاص و حوزه های مختلف را ثابت کنند. جزئیات برنامه کارآفرینی کانادا را در این مقاله مطالعه نماید.
ویزای دائم از طریق پناهندگی
پناهندگی یکی از روش های مهاجرت به هر کشوری می باشد که منجر به دریافت اقامت دائم آن کشور خواهد شد. پناهندگان پس از ورود به کشور کانادا درخواست پناهندگی خود را از طریق نهادهای مختلف اعلام می کنند و در صورت موافقت قادر به دریافت اقامت دائم این کشور از ابتدا می باشند. با چالش های پناهندگی کانادا در این مقاله آشنا شوید.
مشکلات اخذ ویزای کانادا چیست؟
اخذ ویزای هر کشوری پروسه ای دارد که در نهایت منجر به دریافت ویزا و یا رد شدن آن می گردد. اینکه این پروسه چه مراحلی داشته باشد و هر مرحله از چه کیفیتی برخوردار باشد در نتیجه عمل تاثیر گذار خواهد بود. در زیر مواردی چند از معایب پروسه اخذ ویزای کانادا را عنوان می کنیم.
نداشتن سفارت در ایران
یکی از مشکلاتی که برای انجام پروسه ویزای کانادا وجود دارد، نبودن سفارت کانادا در ایران می باشد که باعث ایجاد هزینه جداگانه ای برای متقاضیان جهت سفر به کشورهای اطراف خواهد شد. متقاضیان در خواست ویزای کانادا پس از آپلود کردن مدارک خود در سایت سفارت باید برای پروسه بایومتریک یا انگشت نگاری به یکی از کشورهای اطراف سفر کنند.
نداشتن مصاحبه
اینکه پروسه دریافت ویزا در سفارت هر کشوری با مصاحبه با آفیسر همراه باشد می تواند در روند اخذ ویزا کمک شایانی کند، چرا که از این طریق آفیسر مورد نظر را بهتر می توان در جریان روند پرونده قرار داد. مدارک در سفارت کانادا همگی به صورت آنلاین بررسی می شود و فرصتی برای توضیح بیشتر به آفیسر باقی نمی ماند که این خود می تواند از معایب پروسه اخذ ویزای کانادا باشد و شانس دریافت ویزا را کاهش دهد.
مزایای اخذ ویزای کانادا
در کنار معایب ذکر شده در اخذ ویزا کانادا مواردی نیز وجود دارد که متقاضیان را ترغیب به اقدام جهت مهاجرت به این کشور و اخذ ویزای کانادا می نماید که چندی از این موارد را عنوان می کنیم.
سایت اداره مهاجرت کانادا
اینکه برای انجام پروسه ای، منبع اطلاعاتی داشته باشید که به واسطه آن هرآنچه که لازم است را بدانید، کمک بزرگی به روند انجام کار می کند. سایت اداره مهاجرت کانادا در رابطه با انواع ویزاها و روش های مهاجرتی موجود حال حاضر در این کشور توضیحات کاملی را ارائه داده است که با مطالعه آن و بررسی آنها با توجه به شرایط خود قادر خواهید بود از روش مهاجرتی مناسب و روند کامل اخذ ویزای مزبور، اطلاعات کاملی را بدست آورید. برای دریافت اطلاعات کاملتر در زمینه های مهاجرتی مختلف می توانید به سایت CIC مراجعه کنید.
تکمیل بودن مدارک
سفارت کانادا در هر روشی برای دریافت ویزا، تمامی مدارک لازم را در اختیار متقاضی قرار می دهد تا با در دست داشتن هر آنچه لازم است شانس خود را برای اخذ ویزا افزایش دهد، چه بسا که در بسیاری از کشورهای دیگر ممکن است پس از مراجعه به سفارت و ریجکت شدن ویزا نقص مدارک را عنوان کنند.
تقاضای مجدد پس از رد شدن ویزا
چنانچه ویزای شما رد شود می توانید بدون مراجعه مجدد به سفارت کانادا در کشورهای اطراف، تنها با درخواستی کتبی تقاضای بررسی مجدد پرونده خود را از سفارت کانادا داشته باشید.
سفارت های صادر کننده ویزای کانادا
به دلیل عدم وجود سفارت کانادا در ایران، متقاضیان باید برای انجام پروسه انگشت نگاری به یکی از کشورهای اطراف مثل ترکیه، دبی و یا آذربایجان سفر کنند. پروسه درخواست وقت سفارت برای هر کدام از این کشورها متفاوت می باشد و هم به صورت آنلاین و هم حضوری امکان پذیر می باشد.
برای گرفتن وقت باید از مراجع صادر کننده ویزا وقت گرفت که منظور مراجع رسمی صدور ویزای کانادا هستند که وک نامیده می شوند. بنابراین برای گرفتن وقت سفارت کانادا در واقع باید از وک وقت بگیریم.
پروسه گرفتن وقت سفارت کانادا از ترکیه
پس از تکمیل و ارسال فرم ها در سایت سفارت و پرداخت هزینه های مربوطه، ٣٠ روز وقت دارید تا در سفارت حضور یابید و چنانچه قصد درخواست وقت به صورت حضوری را دارید باید از ابتدا به سفارت مراجعه کنید و فرم های مربوط را به صورت حضوری پر کنید و هزینه ها را از طریق بانک بپردازید.
برای درخواست وقت سفارت از استانبول یا آنکارا، چنانچه بخواهید به صورت آنلاین وقت بگیرید باید درخواست خود را به صورت اینترنتی ارائه دهید، یعنی در سایت وی اف اس ثبت نام کنید و فرم های درخواست وقت را پر و نسبت به رزرو وقت اقدام کنید.
افراد بالای ۸۰ سال و زیر ۱۴ سال احتیاجی به پرداخت هزینه ها و انگشت نگاری ندارند و فقط هزینه صدور ویزا از این افراد دریافت می شود.
اطلاعات سفارت کانادا در ترکیه
آدرس سفارت کانادا در استانبول:
Haciahmet Mah. Kurtulus Deresi Cad. No:29 Beyoglu-Istanbul 34440
آدرس مرکز وک سفارت کانادا برای ثبت بیو متریک و انگشت نگاری:
İşçi Blokları Mh. Muhsin Yazıcıoğlu Cd. No:57/A Çankaya
Ankara 06530 – Regnum Sky Tower
تلفن سفارت کانادا در استانبول:
۰۰۹۰۲۱۲۳۸۵۹۷۰۰
آدرس فکس سفارت کانادا در استانبول:
۰۰۹۰۲۱۲۳۵۷۱۰۰۰
آدرس ایمیل سفارت کانادا در استانبول:
ISTBL-CS@international.gc.ca
پروسه ی گرفتن وقت سفارت کانادا از آذربایجان
یکی از مقاصد دیگری که متقاضیان دریافت ویزای کانادا به آن مراجعه می کنند آذربایجان و پایتخت آن باکو می باشد که همانند سفارت کانادا در استانبول می توان به دو صورت حضوری و آنلاین برای آن اقدام کرد. در مراجعه حضوری همانطور که قبلا توضیح داده شد مدارک ارائه می شود و هزینه ها پرداخت می گردد و در طی ۲ روز کارهای لازم انجام می پذیرد.ایرانیان با پرواز مستقیم تهران به باکو یا سفر از طریق مرزهای زمینی، قادر خواهند بود به راحتی کارهای مربوط به سفارت را انجام دهند.
اطلاعات سفارت کانادا در آذربایجان
آدرس سفارت کانادا در باکو
Izmir Street 23, AZ1065, Yasamal district
Baku
AZ1065
تلفن سفارت کانادا در باکو
۰۰۹۹۴۱۲۵۶۴۵۹۰۱
آدرس ایمیل سفارت کانادا در باکو
Info.canbakimo@vfshelpline.com
پروسه گرفتن وقت سفارت کانادا از امارات متحده عربی
ابوظبی و دبی یکی دیگر از مقاصد ایرانیان برای دریافت ویزای کانادا می باشد و برای ثبت نام حضوری وقت سفارت می توانید با مراجعه به سایت یک نام کاربری ساخته و مدارک ابتدایی را بارگذاری کنید. بعد از فرستادن مدارک ویزا، مبلغ مورد نظر باید واریز گردد. پس از پرداخت هزینه ها ظرف مدت ۳۰ روز به وک ابوظبی و یا دبی امارات مراجعه نمایید و انگشت نگاری را انجام دهید. برای ثبت نام وقت سفارت قادر خواهید بود با مراجعه به سایت وی اف اس نسبت به گرفتن وقت اقدام نمایید.
اطلاعات سفارت کانادا در امارات
آدرس مرکز وک در ابوظبی سفارت کانادا
Level B2 (Lower Ground), The Mall, World Trade Centre,
Khalifa Bin Zayed The 1st Street (Airport Road), Abu Dhabi, UAE
آدرس مرکز وک در دبی سفارت کانادا
Wafi Mall, 3rd Floor, Falcon, Phase 2
Umm Hurair 2 – Dubai – UAE
تلفن سفارت کانادا در ابوظبی
۰۰۹۷۱۰۲۶۹۴۰۳۰۰
آدرس فکس سفارت کانادا در ابوظبی
۰۰۹۷۱۰۲۶۹۴۰۳۹۹
آدرس ایمیل سفارت کانادا در ابوظبی
abdbi@international.gc.ca
راه های افزایش شانس اخذ ویزای کانادا چیست؟
برای افزایش شانس اخذ ویزای کانادا به چند نکته باید توجه داشته باشید، ابتدا اینکه هدف شما از مهاجرت به کانادا چیست و چرا کانادا را به عنوان مقصد خود انتخاب کرده اید و یا از چه کالج ها و دانشگاه هایی پذیرش می گیرید. در ضمن تمکن مالی شما در این پروسه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
نکاتی که باید بدان توجه کرد، برای هر شخص و هر پروسه متفاوت است و ممکن است هر فرد برای اخذ ویزا مراحل متفاوتی را طی کند. در اینجا به چند نکته ی مشترک که برای هر پروسه ای مناسب می باشد اشاره می کنیم.
هدف سفر
قبل از فراهم کردن مدارک، خودتان را به جای آفیسر ویزا بگذارید و ببینید آیا شرایط شما در پروسه های مختلف مهاجرتی برای اخذ ویزا مناسب می باشد؟ به عنوان مثال در روش توریستی چنانچه تا به حال به هیچ کشوری از حوزه شینگن سفر نکرده اید و برای اولین سفر خود کانادا را انتخاب کرده اید، در نظر آفیسر منطقی نیست که ویزای توریستی کانادا را برای شما صادر کند.
در روش تحصیلی چنانچه بیشتر از ۱۰ سال از آخرین مدرک تحصیلی شما می گذرد و قصد ادامه تحصیل مجدد از مقطع لیسانس را دارید، احتمالا موفق به اخذ ویزا نخواهید شد چرا که تحصیل در مقطع لیسانس برای کسی که به عنوان مثال ۳۵ سال سن دارد منطقی نیست.
و یا اگر متاهل هستید و فرزند دارید برای گذراندن یک دوره کالج کوتاه مدت قادر به دریافت ویزا با اعضای خانواده اتان نخواهید بود. بنابراین باید با تعیین درست هدف سفر خود آفیسر را قانع کنید که چرا این دوره تحصیلی را انتخاب کرده اید و پس از اتمام تحصیل به کشور خود باز می گردید.
کاور لتر مناسب بنویسید
برای افزایش شانس اخذ ویزا، کاور لتر می تواند کمک شایانی به شما کمک کند، متن کاور لتر شامل بیان اهداف شما برای سفر به کانادا می باشد و باید در متن آفیسر ویزا را قانع کنید که قصد شما از سفر چیست و باز گشت شما به کشورتان حتمی است.
به عنوان مثال برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا باید کاور لتری تهیه کنید و در آن اثبات کنید که صرفا برای تحصیل به کانادا می روید و پس از اتمام این دوره به کشور خود باز خواهید گشت، مثلا اگر قصد تحصیل در یک رشته مدیریتی را دارید باید با دادن توضیحات کامل که چرا این رشته را برای تحصیل انتخاب کرده اید، شانس اخذ ویزا را بالا ببرید.
تمکن مالی
فراهم کردن حساب مالی مرتب برای سفارت کانادا از اهمیت ویژه ای برخوردار است و هر نوع حساب بانکی مورد تایید سفارت نیست. واریز و برداشت منطقی از حساب در بازه های زمانی مشخص و با اعداد مشخص از دیگر نکات با اهمیت در این زمینه است.
دریافت مشورت از موکلین مجرب در این زمینه یکی از نکات مهم در انجام پروسه می باشد چرا که اگر حساب های مالی به سفارت به درستی ارائه نشود و یا آفیسر را از نظر داشتن تمکن مالی که دارید، قانع نکند، در روند اخذ ویزا تاثیرات منفی می گذارد.
شرایط ویزای استارتاپ کانادا
ویزا استارتاپ کانادا بر پایه ایده نوینی که در ذهن شماست و قصد به انجام رساندن آن را دارید تعریف می گردد. این ایده نوین می بایست در ابتدا مورد قبول دولت کانادا واقع شود. برای واجد شرایط بودن در برنامه ویزای استارت آپ ، شما باید ۴ شرط اساسی و لازم را برای ورود به کانادا داشته باشید. این شرایط عبارتند از:
- یک کسب و کار واجد شرایط
- نامه حمایت از یک سازمان تعیین شده
- ارائه مدرک زبان
- تمکن مالی
یک کسب و کار واجد شرایط داشته باشید
تجارت واجد شرایط به این معنی است که شما یک تجارت ایجاد کرده اید که با شرایط زیر مطابقت دارد:
- در زمانی که تعهد خود را از یک سازمان تعیین شده دریافت می کنید:
- متقاضی در آن زمان ۱۰٪ یا بیشتر از حق رأی را که به کلیه سهام شرکت های برجسته در آن زمان اختصاص یافته است را دارند. (حداکثر ۵ نفر می توانند به عنوان صاحب درخواست کنند)
- متقاضیان و سازمان تعیین شده به طور مشترک بیش از ۵۰٪ از کل حق رأی ضمیمه شده به کلیه سهام شرکت های برجسته در آن زمان را دارند.
- در زمان دریافت اقامت:
- شما مدیریت فعال و مداوم این تجارت را از داخل کانادا ارائه می کنید.
- بخش اساسی عملیات تجاری در کانادا اتفاق می افتد.
- این تجارت در کانادا گنجانیده شده است.
دریافت نامه حمایت از یک سازمان تعیین شده
- شما باید یک نامه حمایت از یک سازمان تعیین شده (یک گروه تجاری که برای سرمایه گذاری یا حمایت از افراد متقاضی که تأیید شده است) دریافت کنید.
- برای اطلاع از چگونگی دستیابی به پشتیبانی، با سازمان تعیین شده تماس بگیرید.
- سازمان را متقاعد کنید که شما یک ایده تجاری دارید که ارزش حمایت از آن را دارد.
- نامه سازمان پشتیبانی را دریافت کنید.
فرایند طرح ایده شما برای هر سازمانی متفاوت خواهد بود. هر سازمان الزامات خاص خود را دارد. به عنوان مثال، ممکن است از شما خواسته شود تا مفهوم مشاغل خود را بصورت حضوری یا یک برنامه کاری دقیق ارائه نمایید.
اگر با یک سازمان تعیین شده به توافق برسید ، نامه پشتیبانی را برای شما ارسال خواهد شد. هنگام ارسال درخواست خود به اداره مهاجرت کانادا باید این نامه را درج کنید. اگر نامه پشتیبانی را درج ننمائید و یا هیچ یک از شرایط دیگر را برآورده نکنید اداره مهاجرت کانادا درخواست شما را رد می نماید. این اثبات شما نیاز به نشان دادن این است که صندوق سرمایه گذاری یا گروه سرمایه گذار تجاری از ایده کسب و کار شما حمایت می کند
این سازمان همچنین گواهی تعهد را مستقیماً به اداره مهاجرت ارسال می کند و آنها از نامه حمایت شما و گواهی تعهد سازمان برای ارزیابی برنامه شما استفاده خواهند کرد. لطفاً توجه داشته باشید ، اداره مهاجرت کانادا ممکن است برای کسب تصمیم نهایی درباره درخواست شما ، اطلاعات کسب و کار بیشتری نیاز داشته باشد.
مدرک زبان
تسلط به زبان انگلیسی و یا فرانسوی و یا هر دوی آنها به موفقیت شغلی شما در کانادا کمک خواهد کرد. از این رو ارائه مدرک زبان امری الزامی است. شما باید حداقل سطح معیار زبان کانادایی CLB) 5) را به زبان انگلیسی یا فرانسوی در هر چهار مهارت داشته باشید. اگر شما حداقل مهارت های زبان را برآورده نکنید ، اداره مهاجرت کانادا درخواست شما را رد خواهد نمود.
CLB LEVEL | IELTS SPEAKING | IELTS LISTENING | IELTS READING | IELTS WRITING | امتیازکل |
---|---|---|---|---|---|
سطح ۴ به بالا | ۴-۴٫۵ | ۴-۴٫۵ | ۴-۴٫۵ | ۴-۴٫۵ | ۵ |
CLB LEVEL | TEF SPEAKING | TEF LISTENING | TEF READING | TEF WRITING | امتیازکل |
---|---|---|---|---|---|
سطح ۴ به بالا | ۱۸۱-۲۲۴ | ۱۴۵-۱۷۹ | ۱۲۱-۱۴۹ | ۱۸۱-۲۲۴ | ۵ |
تمکن مالی
دولت کانادا از افرادی که از طریق استارت آپ وارد این کشور می گردند حمایت مالی نمی کند. وقتی افراد درخواست می نمایند ، پس از ورود به کانادا باید اثبات کنند که پول کافی برای حمایت از خود و وابستگان خود دارند و نمی توانند این پول را از شخص دیگری وام بگیرند.
تمکن مالی افراد با توجه به تعداد اعضای خانواده به شرح ذیل می باشد:
تعداد اعضای خانواده | تمکن مالی ( دلار کانادا) |
---|---|
۱ | $۱۲,۹۶۰ |
۲ | $۱۶,۱۳۵ |
۳ | $۱۹,۸۳۶ |
۴ | $۲۴,۰۸۳ |
۵ | $۲۷,۳۱۵ |
۶ | $۳۰,۸۰۶ |
۷ | $۳۴,۲۹۹ |
برای هر نفر که به اعضای خانواده اضافه گردد مبلغ $۳,۴۹۲ اضافه می شود.
مدارک لازم برای ویزای استارتاپ کانادا
افراد برای اقدام نمودن از طریق برنامه استارتاپ کانادا می بایست مدارکی را تهیه و تنظیم نمایند و آنها را برای اداره مهاجرت کانادا ارسال کنند. داشتن هرگونه نقصی در مدارک ارائه شده و یا عدم صحت مدارک می تواند باعث گردد که پرونده فرد متقاضی رد گردد. از این رو در تهیه و تنظیم مدارک حتمن از وکلای مهاجرتی راهنمایی بگیرید. این مدارک عبارتند از:
- مدرک زبان
- نامه حمایت از یک سازمان تعیین شده دریافت کنید
- ارائه تمکن مالی
- ارائه بیومتریک
- تکمیل فرم ها
- تست پزشکی
- ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
مراحل دریافت ویزای استارت آپ کانادا
- در اولین مرحله شما باید بسته برنامه را دریافت نمایید که شامل راهنما و دستورالعمل راه اندازی استارت آپ می باشد.
- فرم درخواست را پر کنید
- فرم درخواست عمومی برای کانادا [IMM 0008] (PDF ، ۵۵۳٫۸۳KB) را از طریق رایانه خود پر کنید.
- بر روی دکمه “اعتبار” کلیک کنید. اگر زمینه هایی وجود داشته باشد که هنوز هم باید آنها را پر کنید، به صورت قرمز ترسیم می شوند.
- فرم درخواست معتبر را چاپ کنید. حتماً تمام صفحات فرم درخواست و صفحه بارکد را چاپ کنید. بعد از تأیید فرم ، صفحه بارکد ظاهر می شود. اگر بیش از یک بسته دارید ، صفحه بارکد جداگانه را روی هر یک از آنها قرار دهید.
- فرم درخواست را امضا و تاریخ کنید.
- چک لیست اسناد را تکمیل نمایید
- کلیه اسناد و اطلاعات پشتیبان را به ترتیب مشخص شده در فهرست بررسی اسناد (PDF، ۳۷۱٫۸۶KB) جمع آوری کنید.
- همه پارامترها را چک نمایید.
- فهرست چک اسناد را چاپ کرده و آن را امضا کنید.
- هزینه درخواست خود را پرداخت کنید
- پرداخت هزینه بیومتریک
در بیشتر موارد، هنگام ارسال درخواست خود باید هزینه بیومتریک بپردازید. در غیر این صورت ممکن است کار شما به تعویق بیفتد. هزینه بیومتریک شامل اثر انگشت و یک عکس دیجیتال می شود. پس از پرداخت هزینه بیومتریک با یک برنامه کامل، نامه ای برای شما ارسال خواهد شد که باید بیومتریک خود را تهیه کنید و به کجا می توانید مراجعه نمایید. شما باید این نامه را هنگام انجام بیومتریک همراه داشته باشید.
- پرداخت شخص ثالث
بسته به وضعیت شما، ممکن است نیاز به پرداخت هزینه های شخص ثالث برای:
- تست پزشکی
- گواهی پلیس
- آزمون زبان
- درخواست خود را ارسال کنید
برای اطمینان از تکمیل کامل فرم شما باید:
- به همه سوالات پاسخ دهید
- فرم ها و همه مدارک را امضا نمایید.
- هزینه فرآیند خود را پرداخت کرده و یک نسخه از رسید را به فرم خود بپیوندید.
- تمامی اسناد حمایتی را ارسال کنید.
اگر چیزی را فراموش نمودید اداره مهاجرت درخواست شما را برای شما مجددا ارسال خواهد نمود و باید خطا را برطرف کرده و دوباره ارسال نمایید.
هزینه ویزای استارتاپ کانادا
یکی از بزرگترین مزایای ویزای استارتاپ کانادا این است که که فرد متقاضی پس از ارائه ایده جدید و خلاقانه و تائیدیه شرکت های سرمایه گذار، نیازی به سرمایه گذاری روی پروژه خود ندارد و به اصطلاح می توان گفت که برای فرد متقاضی هزینه ای نخواهد داشت. تنها موردی که فرد متقاضی می بایست هنگام اقدام برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا رعایت نماید، ارائه تمکن مالی کافی به ازای خود و هر یک از اعضای خانواده اش می باشد تا بتواند به دولت کانادا اثبات کند که تا زمان رسیدن آن طرح به مرحله سود دهی، می تواند از پس هزینه های زندگی در کانادا بر آید.
هزینه استارتاپ کانادا
- میزان سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی استارت آپ در کانادا- صفر
- میزان تمکن مالی مورد نیاز- به ازای متقاضی اصلی و هر یک از اعضای خانواده اش می باشد تا بتواند به دولت کانادا اثبات کند که تا زمان رسیدن طرح استارتاپی به مرحله سود دهی، می تواند از پس هزینه های زندگی در کانادا بر آید.
- هزینه درخواست ویزای استارت آپ برای نفر اصلی- ۱۰۵۰ دلار کانادا + ۴۹۰ دلار هزینه اقامت دائم
- هزینه درخواست ویزای استارت آپ برای همسر- ۵۵۰ دلار کانادا + ۴۹۰ دلار هزینه اقامت دائم
- هزینه درخواست برای هر کدام از فرزندان- ۱۵۰ دلار
استارتاپ های موفق کانادا
لازم است بدانید که ویزای استارتاپ کانادا در سال های اخیر بسیار مورد تقاضا از سوی افرادی می باشد که قصد مهاجرت به کانادا را دارند. ۹ شرکت از این ۱۰ شرکت در تورنتو و یکی از آنها در مونترال است. برخی از این استارت آپ های موفق کانادا عبارتند از:
- DROP (تورنتو) – دراپ یک شرکت با رویکرد تکنولوژی مالی است که تمرکز آن برارزش نهادن به جوانان است. برای هر سبک زندگی مناسب است و هر کسی می تواند از آن سود ببرد حتی اگر کارت اعتباری نداشته باشد.
- MYANT (تورنتو) – این شرکت برای توسعه فناوری نساجی ایجاد شده و راهکارهای نوآورانه برای مراقبت های بهداشتی، سلامتی و سایر صنایع را ایجاد کرده است. این شرکت ماموریت دارد از طریق مد و لباس زندگی میلیاردها انسان را بهبود ببخشد.
- WYSDOM.AI (تورنتو) – این شرکت به دیگر بیزینس ها راه های بسیار قدرت مندی در جهت ارتباط با مشتریان و کارکنان خود، پاسخ دادن به سؤالات، خرید و یا نقل و انتقالات ارائه می دهد.
- TULIP (تورنتو) – مأموریت این برنامه به این شرح است که نسل بعدی کارمندان را به سیستم های موبایلی مجهز متصل سازد.
- THINK RESEARCH (تورنتو) – ماموریت این برنامه سازماندهی دانش بهداشتی جهان است به گونه ای که هر کس بهترین مراقبت را دریافت کند.
- FLINKS (مونترال) – Flinks یک شرکت داده ای است که به کسب و کارها کمک میکند تا با اتصال حساب های بانکی کاربران، ایجاد بینش مالی و هوش ریسک مالی خدمات مالی بهتری به مشتریان خود ارائه دهند.
- IDEAL (تورنتو) – ایده آل یک سیستم هوشمند است که مکمل نرم افزار HR فعلی است که به شما کمک کند تا بهترین تصمیمات را بگیرید.
- NULOGY (تورنتو) – این برنامه به مصرف کنندگان برندهای تجاری کمک می کند تا محصولات سفارشی را با سهولت، سرعت و کیفیت دریافت کنند.
مشکلات برنامه استارت آپ
هر روش مهاجرتی علاوه بر مزایا دارای معایبی نیز می باشد. این امر در خصوص کشور کانادا نیز صدق می کند. از جمله مواردی که مهاجرت به کانادا را مشکل می کند، قوانین سخت گیرانه ای است که در خصوص این کشور مطرح است. در ادامه به توضیح برخی از دیگر معایب مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ کانادا را بیان می کنیم:
- در این پروسه امکان مهاجرت به کبک وجود ندارد
- دشواری در پذیرفتن ارائه طرح نوآورانه توسط نهادهای کانادایی
- الزام به کار گیری و استخدام نیروی کار کانادایی
- عدم امکان سرمایه گذاری بدون اجازه سازمان های معرفی شده
- محدودیت در تعداد پرونده های انتخاب شده در سال
- رد شدن کل پرونده در صورت عدم صلاحیت یکی از شرکا
- بالا بودن مسافت این کشور از ایران
دلایل ریجکتی ویزای کانادا
اولین دلیل این است که درخواست شما نتوانسته است مسئول سفارت و یا آفیسر را قانع کند، در صورتی که آفیسر شک کند که احتمال دارد شما پس از پایان دوره ویزا کانادا را ترک نمی کنید، درخواست ویزای شما را رد می کند. پایبند بودن شما به ترک کانادا و اقامت موقت در دوران تحصیل در کانادا از اهمیت به سزایی برای این کشور برخوردار است تا جایی که در بند ۲۱۶ قانون مهاجرت کانادا آمده است: همواره وظیفه متقاضی است که نشان دهد قصد اقامت موقت در کانادا را داشته و در پایان تحصیل خود کانادا را ترک خواهد کرد.
از دیگر دلایل ریجکتی ویزای کانادا، تقاضای بالا برای دریافت ویزا و ظرفیت کم این کشور به نسبت تعداد متقاضیان است، بنابراین به طور طبیعی باید بعضی از پرونده ها را ریجکت کنند.
مسئله بعدی زمان محدودی است که آفیسرها برای هر پرونده در نظر می گیرند، در واقع چون تعداد پرونده ها به نسبت تعداد آفیسرها بسیار زیاد است، آنها برای سرعت عمل بخشیدن به کار خود برای هر پرونده زمان محدودی را صرف می کنند که در این شرایط احتمال خطا و یا بررسی ناقص مدارک وجود دارد.
اما بیشترین دلیل در ریجکت ویزای کانادا، نقص در پرونده، وجود مشکلات در پرونده و کمبود مدارک مورد نیاز است. بنابراین به هنگام ارسال مدارک به گونه ای برنامه ریزی کنید که بتوانید آفیسر را قانع کنید.
نامه ریجکتی ویزا و محتوای آن
آفیسر پس از بررسی پرونده متقاضی موظف است جواب آن را در اکانت آنلاین ویزای متقاضی قرار دهد، چنانچه درخواست ویزا ریجکت شده باشد، باید طی نامه ای همراه با جواب درخواست برای متقاضی گزینه یا گزینه های ریجکت پرونده را علامت گذاری کند. به طور معمول جواب درخواست تا یک هفته پس از مرحله انگشت نگاری داده می شود، البته در مواردی نیز این مدت طولانی تر می شود.
چنانچه بخواهید اطلاعات دقیق تری از دلیل رد درخواست خود کسب کنید، می توانید از قانون آزادی دسترسی به اطلاعات کانادا استفاده کنید و درخواست نامه کیس نت را داشته باشید. در واقع به نامه ثبت و توضیحات آفیسر برای پرونده درخواستی کیس نت می گویند. شما می توانید کیس نت مربوط به خود را دریافت کنید و درباره رد ویزای خود اطلاعات کامل تری به دست بیاورید.
دلایل ریجکتی ویزای های مختلف کانادا
دلایلا مختلفی برای ریجکت شدن هریک از انواع ویزاهای کانادا وجود دارد که در ادامه به ذکر هریک از موارد خواهیم پرداخت.
دلایل ریجکتی ویزای توریستی کانادا
پرونده ارسالی شما برای درخواست ویزای توریستی کانادا باید به گونه ای باشد که آفیسر را قانع کند که شرایط لازم برای ویزای توریستی را دارید و پس از پایان مدت ویزا به کشور خود بر می گردید.
دلایل اصلی رد شدن ویزای توریستی به شرح زیر است:
- نداشتن تمکن مالی کافی برای پرداخت هزینه های سفر .
- ضعیف بودن اوضاع مالی دعوت کننده شما .
- هدف سفر شما برای آفیسر قانع کننده نباشد و او به این نتیجه برسد که شما قصد اقامت طولانی مدت را دارید و پس از پایان مدت ویزا خاک کانادا را ترک نمی کنید.
- سابقه سفرهای قبلی شما.
- نداشتن برنامه درست و دقیق برای سفر.
- ناقص بودن مدارک و فرم های درخواستی یا عدم ارسال درست آنها.
- پیوند های شما با کشور مبدا.
دلایل رد شدن ویزای تحصیلی کانادا
در هنگام رد ویزای تحصیلی کانادا طی یک نامه ای به متقاضی توضیح داده می شود که او باید چه مواردی را در پرونده درخواستی خود اثبات کند، اما نتوانسته است که آفیسر را در این موارد قانع کند.
لیست دلایل ریجکت ویزای تحصیلی کانادا:
- عدم اثبات تمکن مالی برای هزینه های زندگی و تحصیلدر کانادا.
- عدم اثبات بازگشت به کشور خود پس از پایان تحصیل.
- عدم اثبات برای ترک کانادا پس از اتمام دوره ویزای خود.
- ناقص بودن مدارک .
- عدم ارسال درست مدارک و فرم ها و یا پر کردن ناقص فرم های درخواستی.
- گنگ و نامشخص بودن برنامه تحصیلی.
- پیوند ضعیف نسبت به کشور مبدا در مقایسه با کشور مقصد.
بیشترین دلایل ریجکت ویزای ایرانیان و راه حل هر کدام
بر اساس تجربه چند سال اخیر ویزای ایرانیان به چند یا یکی از دلایل زیر رد می شود.
وابستگی کم خانوادگی در کشور محل زندگی
داشتن وابستگی عاطفی و خانوادگی کم در کشور محل زندگی نتیجه معکوسدر نتیجه درخواست ویزای شما دارد، زیرا احتمال ترک نکردن کانادا پس از پایان دوره زیاد است، مثلا خواهر یا برادر شما در این کشور ساکن هستند و وقتی شما نیز درخواست دریافت ویزای تحصیلی را دارید، می تواند دلیل ماندگاری شما شود.
راه حل
در درخواست خود حتما اشاره کنید که به محل زندگی خود علاقمند هستید و زندگی بدون خانواده برای شما بی معنا است.
نداشتن چشم انداز شغلی در کشور خود
در صورتی که برنامه کاری مشخصی در کشور خود ندارید و انگیزه شغلی مناسبی پس از بازگشت به کشور خود نداشته باشید، احتمال رد ویزا بسیار زیاد است.
راه حل
در صورتی که متقاضی در کشور خود دارای شغل است، ارائه نامه ای از سوی کارفرما که در آن شغل فرد را پس از پایان دوره تحصیل در کانادا و بازگشت به ایران همچنان جایگاه شغلی وی تضمین شده حفظ می شود، این یک سند محکم برای تضمین شغلی شما است.
اگر متقاضی دارای شغل نیست، برای خود چشم انداز شغلی را ترسیم کند که پس از پایان دوره تحصیل در کانادا در ایران می تواند داشته باشد، در واقع با بیان اینکه با گذراندن دوره تحصیلی در کانادا موقعیت شغلی مناسبی در ایران پیدا خواهد کرد، می تواند تا حدود آفیسر را قانع کند که پس از پایان تحصیل به کشور خود باز می گردد.
نداشتن تاریخچه سفر مناسب به سایر کشورها
با اینکه آفیسر ها نباید نداشتن سفر به سایر کشورها و یا سفر هوایی را به صورت دلیل مستقلی برای رد در خواست ویزا در نظر بگیرند و باید آن را با دیگر ملاک ها مورد بررسی قرار بدهند، اما با این حال گاهی این معیار را به عنوان دلیل رد درخواست ویزا در نظر می گیرند، هرچند به دلیل ضعیف بودن این دلیل می توان به راحتی به آن اعتراض کرد.
راه حل
تنها راه حل این مورد، رفتن به سفر خارجی قبل از درخواست ویزای کانادا است.
عدم تمکن مالی
متقاضیان دریافت ویزای کانادا باید بتوانند ثابت کنند که تمکن مالی برای هزینه های یکسال زندگی در کانادا را دارند، گاهی با وجود ارائه مدارک مالی برای اثبات تمکن مالی، ممکن تست افیسر از تامین منبع مالی شما مطمئن نباشد و درخواست ویزای شما را رد کند.
راه حل
بهتر است علاوه بر ارائه مدارک لازم برای تامین هزینه های سال اول، مدارکی را ارائه دهید که تمکن مالی شما را برای سال های بعد را نیز نشان دهد.
مسئله ای که در اینجا مطرح می شود این است که دولت کانادا از یک سو به کسانی که قصد دریافت ویزای تحصیلی را دارند تاکید می کند که پس از پایان تحصیل به کشور خود باز گردند اما از سوی دیگر برنامه و قانون های مهاجرتی زیادی برای دادن اقامت طولانی مدت و حتی دائم برای دانشجویان فارغ التحصیل در کانادا دارد.
بنابراین در هنگام درخواست ویزای تحصیلی بهتر است از راهنمایی یک وکیل خبره و یا کارشناس در زمینه مهاجرت به کانادا استفاده کنید.
نحوه رفع ریجکتی ویزای کانادا و اقدامات لازم پس از دریافت نامه ریجکت ویزا
اگر درخواست ویزای متقاضی رد شود، دلیل این نیست که فرد دیگر هیچ شانسی ندارد، زیرا به شما این حق را داده اند که پس از اصلاح مدارک آنها را دوباره ارسال کنید، بنابراین مهم ترین مسئله در رفع ریجکت ویزای کانادا دانستن دلیل اصلی رد درخواست شما به صورت واضح و شفاف است تا بتوانید اقدامات لازم پس از دریافت نامه ریجکت ویزا را به درستی انجام دهید.
راه حل اول:
ساده ترین و راحت ترین کاری که می توانید انجام دهید درخواست مجدد ویزا پس از تقویت مدارک است، شما در این روش ابتدا مدارک جدید را اضافه می کنید و با پرداخت پروسسینگ فی دوباره درخواست خود را ارسال می کنید.
راه حل دوم:
شما بدون اینکه مدارک خود را تغییری دهید و یا چیزی اضافه کنید، به اداره مهاجرت درخواست بررسی مجدد مدارکتان را می فرستید، به این روش ریکانسیدریشن ویزا می گویند، یعنی حل مشکل در داخل اداره مهاجرت (این روش فعلا در اداره مهاجرت بسته است)
راه حل سوم:
اعتراض به دادگاه عالی کانادا که به آن کورت می گویند، در نامه اعتراضی شما به نحوه رسیدگی به درخواست ویزای خود شکایت می کنید، زیرا معتقد هستید به صورت منصفانه و منطقی مورد بررسی قرار نگرفته است.
انتخاب دادگاه کورت اخرین گزینه ای است که متقاضیان از آن استفاده می کنند، در واقع تنها راه باقی مانده برای اعتراض به ریجکت ویزا پس از امتحان کردن راه های دیگر است.
اگر قصد دارید از این روش برای اعتراض به رد درخواست خود اقدام کنید، در ادامه مطلب با ما باشید تا برای شما مراحل مختلف ان را شرح دهیم.
- در مرحله اول پرونده دادخواستی شما مورد بررسی قرار می گیرد. همانطور که گفتیم دادگاه نمی تواند نتیجه درخواست ویزا را تغییر دهد، بلکه فقط به نحوه رسیدگی به درخواست ویزای متقاضی می پردازد. اگر قاضی تشخیص دهد که در روند و نحوه رسیدگی به ویزا مشکلی وجود ندارد، پرونده بسته می شود، ولی در صورت اینکه موضوعاتی برای رسیدگی وجود داشته باشد از شما خواسته می شود مدارک بیشتری ارائه دهید.
- در مرحله دوم، اجازه دفاع به شما داده می شود، وکیل شما بر اساس مدارک و اطلاعاتی که قبلا ارسال شده است ( نمی توان مدارک جدیدی را اضافه کرد) باید از شما دفاع کند و اثبات کند یا اشتباهی صورت گرفته یا پرونده شما منصفانه و منطقی بررسی نشده است، اگر دادگاه به نفع شما تمام شود شما دو راه در پیش دارید:
اول اینکه قاضی به شما پیشنهاد ستل پرونده را می دهد، یعنی پرونده شما دوباره برای بررسی مجدد توسط یک آفیسر جدید به اداره مهاجرت فرستاده می شود و این به معنای پذیرش صددرصد درخواست ویزای شما نیست.
گزینه دوم این است که پیشنهاد ستل را قبول نمی کنید و پرونده را به مرحله بعدی یعنی Hearing می برید.
در این مرحله باید جلسات دادگاه شرکت کنید و اثبات کنید که چرا آفیسر اشتباه کرده است و یا دلیل منصفانه و منطقی برای رد درخواست شما نداشته است.
اگر نتیجه منفی باشد، پرونده بسته می شود ولی اگر نتیجه مثبت باشد و دادگاه کورت حکم به اشتباه آفیسر بدهد، پرونده شما به اداره مهاجرت فرستاده می شود. بیشتر پرونده هایی که در این مرحله به اداره مهاجرت فرستاده می شود، با درخواست ویزای آنها موافقت می شود.
مهلت اقدام برای بردن پرونده به کورت کانادا
اگر شما در خارج از کانادا هستید یک مهلت ۶۰ روزه برای اعتراض به دادگاه کورت کانادا را دارید ولی اگر ساکن کانادا هستید این مهلت تنها ۱۵ روز است.
زمان اقدام مجدد بعد از دریافت نامه ریجکت ویزای کانادا
قانون و زمان مشخصی از سوی دولت کانادا برای ارسال مجدد درخواست پس از ریجکت وجود ندارد، بنابراین بهتر است شما با صرف زمان کافی دلایل رد درخواست ویزای خود را کشف کنید و درصدد بر طرف کردن ایراد و مشکل پرونده خود باشید و بلافاصله پس از رفع آن یک پرونده بدون نقص را برای درخواست مجدد ویزای کانادا ارسال کنید.
توجه داشته باشید که شما باید تمام هزینه ها و مخارج درخواست ویزا به اداره مهاجرت کانادا را دوباره پرداخت کنید، همچنین اگر ده سال از زمان ریجکت ویزای شما گذشته باشد باید دوباره مرحله انگشت نگاری را طی کنید.